Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #1620 üzenetére
- Frakció központok (CoF, Weaver): Y-ra feljön, most azt hiszem automatikusan a weaver tabellád állása. A jobb felső sarokban van egy gomb, amivel az ő HO-jukba jutsz kapásból. A bal felsőben meg egy BACK gomb, amivel a CoF/Trade frakciók jönnek fel és mindkettő alatt ott a direkt teleport gomb.
- Filter: Shift+F az itemfilter választó, szerkesztő. Ha találsz egy használhatót (én fubgun endgame változatát használom), akkor copy az egész, utána megnyitod a filtert, NEW és EDIT, ott pedig a copy from pasteboard opció.
Tegnap értem el a normál monolithokon az utolsó háromig, most lvl78. Igen, most már kell figyelnem, hogy én üssek előbb, mert pár nagy slammes monszta most már veszélyes kezd lenni.
Cuccolásnál a Wordsplitter sajnos majd csak empowered monoliton eshet, majd talán este eljutok odáig. Viszont a nemeziseket érdemes hajkurászni a mapokon, illetve van egy valamilyen Tower nevű weaver map, amin csak azok vannak. Magasabb szinten (nekem azt hiszem, a csontsárkányos monolittól kezdődően) adhat EGG opciót az első találkozásnál, amit kicserélhetsz egy tetszőleges, LP nélküli unique cuccra és haramadik kör végén legendaryt csinál ezekből is. Én két páncéllal eljátszottam, az első nem volt túl jó, csak INT-et adott, a második viszont 80% phys rest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest