Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
-
Sunrider987
tag
Azert az kurva gaz hogy szakad a kapcsolat a szerverjukkel es az en karim mar semmit se tud csinalni de az ellenseges mobok siman szanaszet sebeznek amig tenylegesen kiirja hogy disconect...gondoltam megprobalok kifutni az insta bejaratig de ugy hogy semmi skill nem reagal mar, na ugy nem sikerult. HC karik tutitra szeretik majd ezt a "feature"-t
-
Sunrider987
tag
Most mi van? annyira beletompultam a daralasba a HS rogue karin(lvl 84) hogy eddig nem figyeltem/lattam de most hogy elertem az elso lvl 90es monolith bosshoz es megjott az elso harbinger is mar nem kell megcsinaljam a normal monot mert ki van nyitva az empowered de hogy/miert? Valamirol lemaradtam, ok hogy a rogue alt kari de nem hiszem hogy az elozo monolithoknal nem vettem volna eszre hogy nyitva van az empowered is mar...
-
Sunrider987
tag
Eeees wudijo megolte uber abberoth-ot live, sajnos csak 2ik lett a versenyben, az elso helyezetrol se kep se hang csak a nevet tudjuk meg hogy EHG szerint minden szabalyos de se video se semmi, senki se latta... Wudi-t legalabb mindenki lathatta, es bar nem kedvelem a fazont minden elismeresem mert megcsinalta, Carn orakig szarakodott es inkabb elment aludni, megerdemli hogy lemaradt....
-
Sunrider987
tag
Ha valaki tudja a pontos valaszt, nekem valamitol elizelodott a crest 2 harbinger kill utan, azota csak inactiv hiaba oldosom az empowered monolith bossokat nincs harbinger spawn nem tudom mi tortenhetett es miert...
Vak vagyok, 125 corruption kell... -
Sunrider987
tag
Lily vegul visszament es 50% alatt megfekudt, pont amikor mar elkezdett neki szurkolni kb az egesz szcena...
-
Sunrider987
tag
Vicces ez az uber hc abberoth race, eddig 2 emberrol tudom hogy megprobalta, Bina elso hp szegmens utan kapott egy pofont es annyi volt a storm crow snapshot build, ment is ujra szintezni, aztan most az elobb Ds Lily bepanikolt es inkabb ki tp-zett es azota is az idegeit probalja rendezni... nem vagom a penz vagy a presztizs okozza ezt a nagy sokkot, Fubgun tok nyugodtan egette magat orakig sc-ben legalabb nem fog agyverzest kapni...
-
Sunrider987
tag
Woven echo volt nekem amiben 2 realm kozott valtogatva kellett vedelmezni a kristalyt az ozonlo moboktol/championoktol es a vegen a kristaly engedte volna az attributum cseret. Sajna nem 4d sakkozva gyujtogettem a cuccokat ugyhogy pont nem volt egy sem amin kiprobalhattam volna.
A masik craftolos woven echo az LP reroll na az nekem legfeljebb levette az 1 LP-t de feljebb nem tekerte, max hagyta ugy ahogy volt 1 LP-n. Azt biztos nem ertettem jol hogyan kelett volna hasznalni.
A woven echo leirasokban benne van hogy melyik mit tud de egyelore en is csak a pont miatt hajtottam oket nem a craftolasi lehetoseg volt az elsodleges cel.
Na csak megtalaltam
-
Sunrider987
tag
Meg mindig deathless
Kezd uncsi lenni kicsit, egyre jobban foglalkoztat hogy milyen lehet a Heartseeker, Mathil csapatja vele durvan, ejj...
-
Sunrider987
tag
-
Sunrider987
tag
Elkepeszto, mar van lvl 100as hardcore karakter...
https://www.lastepochtools.com/ladders/tombs-of-the-erased/latest/hardcore-1p/level/all
-
Sunrider987
tag
válasz
sto1911 #1566 üzenetére
Nem biztos hogy segit de nalam pl brutalis kulonbseg lett abbol kinezetben es teljesitmenyben is hogy nem fullscreenben toltam hogy borderless/windowedben. Probald meg, hatha. Amugy masoknak is volt enyhebb stutter, ez memory leak issue es van akinel a szimpla jatek restart megoldotta.
Mas. Judgement paladin, undorito, lvl 39 ota amikor is feloldottam szimplan eltorte a jatekot. Eleinte azon oromkodtem hogy mindent kihealel aztan ez oda fejlodott hogy mindent megol 2-3 tickbol. A gearem nem idealis, a Judgement tooltip dps 19k es ez nem szamol rakas masik dolgot mi lesz ebbol ha kirakom az ajanlott/aspirans geart... Sajna en nem vagyok igazi "hc" es muszaly volt kis alvasszunetet beiktatni, most lvl 72rol vehetem fel ujra a kesztyut, eddig deathless a kari, micsoda skilles pancser vagyok, ha ezt igy tudom akkor nem standardba indulok XD
-
Sunrider987
tag
Probalkozni kell, engem miutan beengedett utana kidobott karakter krealas utan hogy online play not available aztan kovire megiscsak beengedett, szoval megy.
Az kemeny most irta ki masik csoka mar lvl 14...
-
Sunrider987
tag
válasz
-FreaK- #1527 üzenetére
Nem altalanositottam, konkretan megmondtam hogy en akkor se kovetnek dr3adful guide-ot ha csak o lenne egyedul a scenaban. Az a csavo sikidegbaj, volt ido amikor kameraval streamelt nekem 5 perc alatt megfajdult a fejem tole, a laba allandoan tickelt es a folyamatos dobolastol allandoan mozgott az asztal es a kameraja is vele, nekem ez eleget mondott arrol hogy milyen tiszta lehet a gondolkodasmodja. Meg a sok rinyalas amikor nem tetszett neki valami, kb ugy kepzelte magat hogy o csak jelzi mi nem jo szerinte es EHG ugrik es maris atjavitja ugy ahogy o szeretne es amikor ez nem igy tortent akkor ment az allando pofazas, apropozas stb a videokban/streamen. Valami hihetetlenul elenszenves szamomra nem is kovetem mar evek ota. Tevedhetek persze, ezert irtam hogy szerintem.
Raxx az Raxx, teljesen mas sulycsoport az meg hogy van benfentes aki sug neked hat az nem feltetlenul rosz -
Sunrider987
tag
válasz
-FreaK- #1524 üzenetére
Izles dolga de Dr3adful valahogy sohase jott be, szakik szerint a buildjei az "offense above all else" alapjan vannak kitalalva, ha mar LE content creator akkor nekem Lizard IRL vagy BinaQC sokkal hitelesebb nem beszelve Palsteron, Carn vagy Raiz-rol. Megegyszer, izles dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest