- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Igen, kicsit, a Juse féle bleed build kapott falami kis nerfet, de túl sokat nem csökkentett az értékén. Majd 1.3ban jön még pár korlátozás.
Az arial assault targeting bug viszont javítva lett.
Tegnap átálltam rá egyébként, ilyen nagyon alap cuccokkal, és elég durván erős. A jobb LP-s cuccok megfizethetetlenek sajna egyelőre, de majd dolgozom rajta még.
-
ZsYr
csendes tag
Hozzányúltak mostanában valamilyen falconer buildhez nerf szintjén?
-
Har_melin
addikt
időnként azért fel tud bosszantani a játék. Le kellene verni orobysst, hogy meglegyen a corruption szint és utána a monolithoz tartozó harbinger, de persze b*ik beadni az echót. Már a világ vége után járok két méterrel és semmi.
-
Har_melin
addikt
1.2.3 patch notes.
A skill módosítások engem nem érintettek, de a stash-ben keresést megkönnyítő fejlesztésért hatalmas pacsi a fejlesztőknek! (A vége felé, az UI, Visuals and Movement pont alatt.) -
Har_melin
addikt
A nemezisek által generált legendary cuccokkal lehet valamit csinálni, azon kívül, hogy eladom őket a vendornak? (CoF liga) Próbálnék LP2-es cuccokat gründolni, de rendre elszúrja és azonnal legendaryt csinál a unique darabokból - persze használhatatlan affixekkel.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #1769 üzenetére
Az ES baromi tankos - csak mana és flat melee void dmg kell hozzá. Én is azért szívtam Julrával (meg harbikkal is), mert olyan 600, de inkább 700 mana az a szint (meg a World Splitter fejsze), aminél hirtelen minden a helyére kerül. Onnantól gyakorlatilag nincs olyan, hogy nem tudsz ütni, mert éppen kifogytál és itt már a mana regen is elég ahhoz, hogy legalább a mana wellt aktiválja. Julrát végül is egy átmeneti, csak arra a harcra összerakott gearrel vertem le, inkább feláldoztam hp, mozgást, de mana legyen elég. Azzal először a fejszét csináltam meg, mert az a manát is buffolja, utána a relicre tettem még, és azóta szép az élet. Ráadásul a Darkstride cipő az összes, itemről jövő flat melee void dmg-et beszámítja a movement speed buffba, úgyhogy hirtelen sprinter is lett a kari.
Néztem a judgement palát (naná, pohx kvázi-RF buildje nagyon szimpi), de nem akartam megint sentinelt indítani, teljesen átspecelni meg még kevésbé.
A mostani gearem. kb. az endgame belépő szint: world splitter t7 void dmg, Titan Heart +3lvl ES és Anchor of Oblivion T6 manával, plusz egyelőre két Anguish gyűrű sok HP-val. A többi főleg mana, HP és a resistek -
tibee77
őstag
válasz
Har_melin #1768 üzenetére
En is anno ES vk-t kezdtem es nagyon tetszett ez a püfölök es minden felrobban dolog de elertem egy szintre ahol a gagyi gear miatt mar sokat estem-keltem.Aztan jo sok farmolas utan összeszedtem a geart egy "alap" judgement paladinra.Hat vegyes erzeseim voltak vele kapcsolatban, mert sajnos a clear nem olyan jo mint az ES viszont a tankossag az nagyon allat.Igy total kezdökent sikerült lecsapni abberoth-ot is, a julra is sima liba volt t4-en, meg ugy kb. minden.Lassan 800as corruption-ön jarok es minden faszan hal, bossok is , mobok is.Raprobaltam egy uber abberoth-ra de hat ize, ja, az huzos, ott mar nem facetankolok mindent mint a többi bossnal.
Ahogy ismerlek poe-bol te is szereted a tankosabb karikat , nem is ertem miert nem probalsz ra erre a buildre.
A tapasztaltabbaktol kerdezem: milyen buildet kezdjek el masodik karinak?Szeretnek egy jo gyors mappert ami nem hal le azert attol ha egyszer visszalönek a mobok.
-
Har_melin
addikt
ma végre némi átszerelkezés után meglett T4 Julra is - ha van mana, van sebzés is. Így visszatérek az ES void knighthoz, így már tudok cuccot farmolni hozzá a harbingerektől.
Az explosive trapos rogue nem volt rossz, de menet közben rájöttem, hogy a kis idolokon már nincs increased HP, csak regen. Azok nélkül meg jó 30-40%-kal csökkent volna a HP-ja és ahhoz nem elég ütésálló, én meg nem vagyok egy dodge bajnok.
Lehet, hogy majd később átspeccelem az Umbral Blade-re, de most inkább a lvl100 a cél a VK-val. -
-FreaK-
veterán
Na, hát Juse buildjei nem tartanak sokáig, EHG aktívan figyeli a helyzetet, 1.3-ban jön rá nerf. Mondjuk érthető
[link] -
freddirty
senior tag
válasz
-FreaK- #1762 üzenetére
hm meghoztad a kedvem egy új karihoz, de nem pont ehhez, überaberoth nem érdekel, inkább valami ultragyors mapping fűnyíróhoz. Van ilyen? A sentinelem 60% ms-es cipővel még ok volt sebességben, de egy shrine-os pályán felhaste-elve azért sokkal élvezetesebb a játék. Jó lenne ha lenne valami gyors mapozós kari amit építhetnék.
-
-FreaK-
veterán
Új falconer build Juse-től, 2h Axe és bleed-re építve.
6019 Corruption Dragon/Harb/Orobyss - Bleed Bomb Falconer | Last Epoch S2 Day 21
Egészen elképesztő.Remélem ma éjjel még olcsók lesznek a cuccok hozzá, és ki tudom próbálni
-
Humy
csendes tag
Sziasztok! Van valami magyar kozossegi ter a jatekhoz? Discord vagy ilyesmi? Csomo kerdesem lenne.
-
-FreaK-
veterán
Sokkal több új mechanika van benne mint sima aberrothnál?
Tegnap előtt levertem, csak be kellett fejezzem végre a 10 harbringert.
3x haltam meg, mert elfelejtettem azt amit már vagy 20x láttam videóban, hogy az elején el kell futni a nagy void pocsolyától, mikor eszembe jutott akkor már sima volt. Kicsit tovább tartott mint szerettem volna, de nagyjából facetank.Amúgy uberoth-ot hogyan kell "kinyitni"? Simánál ugye van az a bogyó amivel nyitod, az kell oda is, csak 500 corruption felett kell lenni?
-
-
ZsYr
csendes tag
Hogy én mit szopok ezzel az Uber Aberrothal
-
freddirty
senior tag
Sziasztok,
Kb. most fejeztem be a szezont nagyjából cirka 100 óra alatt 98-as szinten. Amit nem értek, hogy a cof faction már rég ki van maxolva, de a weaver factionból az utolsó három szint hátra maradt 6-7 ponttal. Nem is értem, hogy lehetne kimaxolni mert az még vszleg több mint a fele a haladásnak. Valamit elbaltáztam volna? Pedig futottam szinte mindig a kriptákat. Vagy magasabb corruption szinten több favort ad és gyorsabb a haladás? (300-as corruptionön hagytam abba) -
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin #1745 üzenetére
Jo az úgy már az elején, majd az acid flask node dobja meg a mana költséget igazán, így t7+t6-al már el lehet lenni.
Majestic több felét is csinált, van amelyik ward nélküli, de a wardosak mar elavultak, volt azóta egy nagy ward nerf.Dmg amúgy empowered monoban is nagyon jó, marha gyorsan lehet haladni vele.
-
sto1911
veterán
Ládában nem lehet a prioritást tier szerint beállítani?
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK- #1744 üzenetére
egy T7-es már megvan, a másik egyelőre T6. De lehet, hogy van még valahol T7 is, csak egyelőre az egyéb statokat is nézem, amíg nem tudok idolokat berakni. A dmg nekem egyelőre bejön, aztán persze majd meglátjuk a monolitokon.
Majestic és még pár másik srác wardos buildet csinált, de most szeretném elkerülni a boss harbinger unique-os dolgokat. Nem célom a corruption kimaxolása. Raxx buildje nem wardos, azt néztem is, de ott is kellene T4 lightless arbort farmolni. Legendary cuccokhoz könnyebben hozzájutok a T12-es cof szinttel.
szerk: plusz ahogy elnéze, az UB falconer erősen zongorázós build, amit nagyon nem szeretek. -
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin #1743 üzenetére
Igen, ezt jatszottam előző szezonban, nagyon erős, de kell hozzá két gyűrű lehetőleg T7 -mana cost-al.
Illetve igen, nerfelték is 1.2-ben, korlátozták a det.arrow hit/s-t 10re. Illetve kapott valami buffot is, mert a trappek most már a közeli ellenfeleket célozzák. Így nem tudom, hogy végeredményben milyen lett.
Patch notes-t nézd át azért, nekem ez volt az eslő, amire rákerestemKorábban Raxx videója alapján indultam el, ha megvan a két gyűrű a t7 -mana costtal, akkor jöhet az acid flask verzió belőle.
Illetve majestic multigaming csinált még jó pár videót hozzá, mindenféle változatokkal, ezek egy része már outdate-ed.
Szerintem viszont ha már rugó, akkor jobban jársz az umbral blades verziókkal. Juse már 4300 corruption-nél jár vele.
-
Har_melin
addikt
Elkezdtem egy új buildet, mert elegem lett abból, hogy T4 bosst kellene farmolnom ahhoz, hogy le tudjam verni a T4 bosst.
Nem Julra a kemény, én vagyok ügyetlen, de bőven 20+ próbálkozás után kicsit elment a kedvem a kísérletezéstől. (Most már tudom, mit kellene csinálni, csak az istennek se sikerül jó ütemben, mindenre figyelve, úgy, hogy közben - természetesen - pont akkor fogy ki a manám, amikor támadni tudnám.)
Ezt a Detonating Arrow buildet próbálom, itt az amulett kivételével minden elérhető már alacsonyabb szinten is. Eddig szép és jó (a két dagger már korábban kiesett), de nem tudom, játszott-e már vele valaki, nerfelték-e? A build tavalyi, és a passzív fán meg a skilleknél nem látok érdemi változást, talán egy helyen lehet egy ponttal kevesebbet kiosztani most, mint tavaly. Resistekkel viszont sokkal jobban állhatok majd, a weaver idolok miatt, tehát az Omnis kevésbé fog hiányozni.
-
sto1911
veterán
Aki szerint nincs gond a performance-al, az nezze mar meg ezt a ket kepet
[kép1] [kép2]
Feltunik valami?Semmit nem csinaltam a jatekban, csak beleptem. A ket kep kozott csak egy kilepes/belepes tortent. Ugyhogy a multkori ambient occlusion kommentem valoszinuleg targytalan, ez lehetett a gond akkor is. A Unity szar.
-
Har_melin
addikt
Néztem, csak pont ez nem volt világos belőle, hogy tetszés szerint válthatok, vagy meg kell várni, hogy egy bizonyos "állapotba" eljusson. Pl. az első fázisnál, amikor felrobbantja a termet, minden videóban kivárják amíg már majdnem ott tart - de ezek szerint már korábban is átválthatok.
Ez az ES VK-val (remélem) sokkal egyszerűbbé teszi a dolgot, mert DPS-e van, de a megfelelő craftok nélkül rendszeresen lefogy a manája, amikor nem tudok vele támadni. -
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #1737 üzenetére
Igazából ez lenne az egész dungi lényege, hogy D gombbal ugrálgatsz és az alapján változik a fight adott helyzete. Pl. a kerek vilámos aoe támadást csak azzal tudod kivédeni eleve. A másik síkon meg. mást fog csinálni. Pl. a pálya szélére kell rakni vele az aoe lilla cuccot, mint Poe-ben a Shaper fight-nál a lassú gombócokat.
A T4 fight-nál elég sok minden tud 1 hit-elni, érdemes combos DPS-sel neki menni és akkor a 2. fázisban lecsapod és nem is kell csinálni a mechanikákat.
Nézz meg youtube-on egy guide videót, szakszerűbben elfogják magyarázni.
-
sto1911
veterán
Akinek gondja van meg a performance-al, az kapcsolja lejjebb vagy teljesen ki az ambient occlusion-t. Nalam 40-60%-al kevesebb eroforrast kert, miutan kikapcsoltam. Szerintem az nem normalis... Egyebkent meg szerintem mindig megakasztja ha sok a loot vagy a loot filter.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK- #1732 üzenetére
Erasing Strike Void Knight. Nem a sebzéssel van gond (bár a cuccom nagyon rotty, valahol 80-85-ös karakternél raktam össze, pechem van az rng-vel), hanem nem ismerem a mechanikáját. Annyira nem erős még a build (pont ehhez kellene, hogy tudjak nála lvl80 fölötti cuccokat is craftolni), hogy az első váltás után egyből lecsapjam. Volt, hogy a cold(?) sugarába kerültem bele, volt, hogy a bolygó void bogyók csaptak el, mert rossz helyre álltam.
Ezek az elmozgós harcok nem az erősségeim, amíg nem szerzek bennük rutint, hogy mikor mit csinál és akkor hova kell lépni. Nem érzem vészesnek, van egy tonnányi kulcsom, meg kiegészítőm, hogy ne kelljen végigbohóckodni az egész sanctumot, előbb-utóbb ráérzek. -
Har_melin
addikt
- kimaxoltam a cof frakciót. kb. egyharmadnál vagyok lvl98 felé, eddigi saját rekord.
- az istennek se esik a World Splitter
- (azt hiszem) a hatodik halál után most pihenek egy kicsit T4 Julrára. Semmi extra, csak vannak új húzásai az előző 3 szinthez képest (vagy csak több a HP-ja és van ideje bevetni őket) és hol ebbe, hol abba szaladok bele, pedig egyébként szépen fogyna az élete. -
ZsYr
csendes tag
Még tavaly volt is egy poszt amiben megkérdezték a népet utána, hogy mi volt a véleményük. Már nem emlékszem mire hivatkoztak, de valami olyasmi volt, hogy "bug" ra hivatkozva nerfelték le, vagy hogy olyan interakció volt működésben ami véletlen volt vagy hasonló, nem emlékszem már és most nem találtam meg. Ha valami azért broken, mert elkalkulálták magukat, akkor arra mondták, hogy azt nem bántják cycle közben.
-
la_cc
addikt
Fixed an issue where Aerial Assault landed where you move instead of where you cast when the ‘Storm on the Horizon’ node was allocated.
Miután 100-ig elvittem és mindent kiütöttem a heartseeker MM-nek, ma fejeztem be a season-t. Lehet vissza kéne roll-oljak az Umbral build-re megint?
-
Har_melin
addikt
szerintem nem késtél le semmiről - két hete megy ez a liga és már majdnem kimaxoltam a frakciót, pedig nem játszom éjjel-nappal. Szerintem a hétvégén meglesz a lvl12 a CoF-ban.
Az az előnye is megvan a dolognak, hogy a MG-ben bejön a pénz és kiadod, valószínűleg olyasmire, ami kell a buildedhez. Egy következő buildhez nem lesz attól több pénzed (tudtommal), hogy már mennyit költöttél el. Nem fognak jobb cuccok esni. A CoF-ban a következő karakter is megörökli a drop bónuszokat. Ha most elkezdenék egy íjászt, annak ugyanúgy négyszer annyi íj és tegez esne a próféciákkal, mint ahogy most fejszékre megyek. -
la_cc
addikt
Van valami opció, hogy megosszam veletek a karimat?
-
Har_melin
addikt
az nem szerencsés. Akkor tényleg sokkal egyszerűbb új karaktert indítani. Én mindig cof karkaterekkel játszottam és azt kell mondjam, ez a mostani változat messze-messze könnyebb haladást tesz lehetővé. Eddig a max szintem lvl97 volt, amivel sikerült éppen csak lvl10-ig eljutnom a frakcióban.
Most lvl96 vagyok és már a lvl12 szint negyedénél tartok, ami hatalmas különbség az endgame cuccok összerakhatóságánál.
Az én véleményem szerint, MG-ben annak érdemes játszani, aki
- vagy kifejezetten élvezi a kereskedést
- vagy nagyon keveset játszik és eleve nem is akar kimaxolt karaktert, mert a rosszabb minőségű boss unique cuccokat olcsón megkapja, még akkor is, ha ritkábban esnek, nem kell farmolni
- vagy irgalmatlanul sokat játszik és követi is az árakat, így bőven van pénze a kimaxoláshoz szükséges cuccokra.
Minden egyéb esetben a CoF sokkal előnyösebb. Nem vagy kötve időhöz, nincs az, hogy mire megvennéd a kinézett cuccot, már vagy elkelt, vagy a duplájára ment fel az ára. Egyedül a boss unique cuccok farmolása időrabló, az összes többiből a jól kiválasztott próféciákkal és monolitokkal annyi esik, hogy lehet velük Yulránál nyugodtan garázdálkodni. Viszont a bossokat a blessingjeik miatt általában amúgy is farmolni kell, legfeljebb MG-n nem kell a harbingert is bevállalni hozzájuk. -
ZsYr
csendes tag
Nagyon elmorfondíroztam, hogy átváltsak CoF-ra, csak minden cuccom MG-s
-
ZsYr
csendes tag
Jó öreg fubgun, köszi!
-
Har_melin
addikt
én ezt a buildet követem, az oldal alján van weaver tree is. Eddig talán a pontok 50-60%-a van meg, a két bal oldali item slottól balra esők nincsenek kirakva és persze nem minden köztes ponton van annyi, mint a fán.
-
ZsYr
csendes tag
Ti milyen weaver tree-t használtok?
-
Har_melin
addikt
de, frissen érkeztem. A gond ott van, hogy egyre magasabb corruption szint kell ahhoz, hogy a harbikat beadja, a nekem kellő cuccok meg csak belőlük esnek. Megpróbálom egy kicsit gyorsítani a dolgot, különben még lvl100-ra is csak ott fogok tartani, hogy megpróbálok eljutni a farmolás kezdetéig.
-
-FreaK-
veterán
Viszont ha nem használsz envyt, akkor meg marha lassan megy a korrupció növelés, szóval érdemes. A harbringerekhez is el kell érni a 300at.
Volt pár ilyen, hogyan növeld gyorsan a corruptiont guide mostanában. -
Har_melin
addikt
igen, a valamilyen folly meg a frogotten temple az xp és cucc farmolásra is jó. Én most kipróbáltam a glyph of envyt, ez is elég szépen segít a stabilitásban, bár mintha egy pont után már nem adna semmit. Alacsony szintű corruption-nél és főleg olyan monoliton, amit még nem futottam, viszont nagy boost az első pár orobyss leveréséhez.
-
ZsYr
csendes tag
A lényeg, hogy próbálj folyamatosan a lehető leggyorsabban legtávolabbra kerülni a kiindulási ponttól, ne feltétlen resetelj az első corruption nodenál, hanem menj ki minél jobban a szélére, mert minél távolabb van, annál több corruptiont ad, illetve a corruption előtt üsd le a bosst, mert az ad gaze of orobysst, ami tovább növeli a resetnél kapott corruption szintet
-
Har_melin
addikt
Az mitől van, hogy amikor először érek el egy empowered monolit bossig, akkor kiszürkítve, de ki van pipálva a harbinger is (vagyis nem tudnám kikapcsolni, de elvileg aktív), viszont mégsem adja be? Már a második monoliton járok így.
-
Har_melin
addikt
az tényleg szép.
Nálam ma 1:1 jó és rossz állása. Meglett a lvl11 a cof-ban, pedig még mindig csak lvl95 vagyok. Cserébe amikor végre kiesett egy db World Splitter, akkor természetesen nem volt rajta LP, a rohadt nemezis meg azonnal legendary-t csinált belőle - természetesen egy használhatatlan szar moddal.
Na mindegy, most inkább megcsinálom az összes monolit bosst, mert pár resistet jobb lenne tőlük felszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest