Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Valakinek nincs esetleg jó hitelügyintéző ismerőse? Még csak érdeklődnék, hogy mik a lehetőségek, mert az albiból lassan menni kell és nagyon nincs olyan értelmes ház amit kiadnának. Persze megfogadtam, hogy nem akarok házat venni, de a családi béke miatt ezt az opciót is át kell gondolni
-
válasz
Dare2Live #50675 üzenetére
Regisztráció nélkül nem megyen.
Nekem a súlyával az AA/AAA lítiumnak sincs bajom, csak amellé nehéz betenni a töltőelektronikát is. Ami eddig van, abban mindegyikben benne van a töltőelektronika is, leveszed az elemfedőt, ott az USB, bedugod, tölt.
Tényleg annyi a nem mindegy, hogy mi van az egérben. A Genius DX-6010 egyből egy olyan stabival kezdődik, ami 6 és 0,8V között megoldja. A másik meg pl. nem, abba stabilizátor kell 1,5V köré. -
-
-
Elore Fejerviz meg a karbantartott halozat… egesz oreghegyen nincs viz, hajnalig.
-
inf3rno
nagyúr
Van egy kő felverődésem, hova érdemes vinni ragasztásra? Nagyjából mennyibe kerül?
-
-
-
-
Hibás okosóra, okoskarkötő akad valakinél? Akku kell belőle, sokkal olcsóbb adni érte egy sört, vagy pénzt, mint Kínából venni
-
válasz
Pancsermeste #50650 üzenetére
Ha muszáj, hogy legyen pont akkor EUR-d, akkor...
-
siti
őstag
válasz
gyenge47 #50645 üzenetére
Egész pontosan a fekete sas patika melletti otp. Két automata van ott, eur és természetesen Ft.
10-es és 50-es cíimlet van benne.
revolut fiókodban a profil->vsomagod (nálam standard) tudod megnézni, hogy mennyi ingyenes kp felvételed van (stsndard: 75e/hó) illetvecazt is, hogy mikor nullázódik ez, mert nem naptári hónaphoz van kötve. -
gyenge47
aktív tag
De jók vagytok nem vágtam, hogy Revoluttal működik a sztori.
Köszi szépen -
válasz
Andris837 #50641 üzenetére
Székesfehérváron euró készpénzt Revolut kártyával elsősorban az OTP Bank eurós ATM-jeiből vehetsz fel. Az OTP az egyetlen magyarországi bank, amely ilyen automatákat üzemeltet.
Hogyan találhatsz eurós OTP ATM-et Székesfehérváron?
Látogass el az OTP Bank ATM-kereső oldalára. Kattints a „Részletes keresés” lehetőségre. A „Pénznem” szűrőnél válaszd ki az „EUR” opciót. Írd be a keresőmezőbe: „Székesfehérvár”. A találati listában megjelennek a városban található eurós ATM-ek.
Fontos tudnivalók a készpénzfelvételről:
Limit: Az OTP eurós ATM-jeiből általában egyszerre maximum 100 eurót lehet felvenni. Címletek: Az automaták 5, 10, 20 és 50 eurós bankjegyeket adnak ki, de a rendelkezésre álló címletek ATM-enként eltérhetnek. Díjak: A Revolut csomagodtól függően havonta egy bizonyos összegig díjmentesen vehetsz fel készpénzt. Azonban az ATM üzemeltetője (jelen esetben az OTP) külön díjat számíthat fel a tranzakcióért. Devizaegyenleg: Ha euróban szeretnél felvenni készpénzt, győződj meg róla, hogy van elegendő euró egyenleged a Revolut számládon. Ellenkező esetben a rendszer átváltja a forint egyenlegedet euróra, ami árfolyamveszteséggel járhat.
Alternatív megoldás:
A Revolut mobilalkalmazásában is kereshetsz ATM-eket:
Nyisd meg az alkalmazást, és koppints a kártya ikonra. Válaszd a „Közeli ATM-ek keresése” lehetőséget. A térképen megjelennek a hozzád legközelebbi ATM-ek, és szűrhetsz azokra, amelyek nem számítanak fel külön díjat.
-
gyenge47
aktív tag
Valaki tud pénzváltásra vmi normális helyet, ami holnap nyitva van? Ibusz sajnos nincs.
-
chatran
őstag
Fehérváron esetleg a közeli falvakban van olyan bicószerelő, ahol nem kell várni napokat, azonnal kicserél egy defektes belsőt?
-
walgud6
tag
[link] összeszerelt szinte nem is használt állapotban elvihető, 10k
-
Tom5
addikt
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #50618 üzenetére
Én elhiszem hogy jól dolgoznak, és a jó munkának ára van, de elnézve az árakat, nem én vagyok a célcsoport
-
sheep
addikt
válasz
echterion #50616 üzenetére
Én 2 éve a Grand Performance Garage-ban voltam, nem volt olcsó de jó munkát végeztek.
Nem tudom mennyire látszik a fotón, de gyári állapotú lett a belső, a műszerfal tetejéről a telefontartó ragadványt is leszedték, az ülésekről a naptej foltokat, nagyon meg voltam elégedve
[link] -
echterion
nagyúr
Kocsi kárpittisztításra melyik a legajánlottam fehérvári cég? Vannak többen is, de franc tudja, melyik milyen munkát végez. Elég koszos már, nem csak a nem látható szennyeződésekkel kellene elbírniuk.
-
niklebi
senior tag
Köszönöm nektek a válaszokat. Elsőre a Pilkington lesz, mert az itt van a közelben.
-
-
niklebi
senior tag
A Carglass-on kívül tudnátok ajánlani egy jó szélvédő javítót?
-
bandiras2
senior tag
Költözés miatt ingyen elvihetővé váltak a következő cuccok:
Franciaágy matraccal. Koszos, mert a gyerek összekente, és ennyire jött ki. Gőzborotva a barátod.
Bazinagy tolóajtós szekrény.
Előltöltős mosógép. Működik, 3 éves körüli.
Szállításban NEM tudok segíteni. Privizz rám, és adok telefonszámot. Teherautó/utánfutó a te felelősséged. Az se érdekel ha tüzifának viszed. Ha nem tűnnek el, akkor mennek a szemétre, mert az új tulaj üresen akarja a lakást. -
-
vzso
tag
válasz
freemanone #50603 üzenetére
Igen, valami ilyesmit.
Köszönöm, -
freemanone
addikt
ilyet keresel: 4-Pin JST PH2.0 Female
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gerner1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fűnyíró topik
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest