-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok. Családi okok miatt 10 nap kiesett nekem, úgyhogy szerintem már a játékosok többsége ott tart ahol én T4-T5 mapok, meg előrébb inkább.
PoE 1-ben már megszoktam, hogy itt körül farmolok kis beastet alapozásnak, utána meg amihez kedvem van. Jól olvastam, hogy a 2-ben breach az isten a többi endgame meg szar? Arra menjek rá a fán? Mit érdemes kirakni?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
A poisonos burrowos bossnál 1-2. talán rájöttem a monk nem az én emberem lesz. Summoner witch nekem ő a nyerő.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Van sor
9584[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
válasz 0karmacoma0 #41715 üzenetére
Én megállitottam. Átmész a letöltésekre ott látszik, hogy kicsomagolja magát.
Elsőnek én is megijedtem, hogy újratölti, de nem.[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Valami gyökér, aki kapott Early Early Accesst korábban kiszivárogtatott csomó tartalmat, egyértelműen meg akarja lovagolni a korai hozzáférését és pénzzé tenni azt.
Ha előre is kérhetem ne spoilerezzünk már itt, meg ne támogassuk az ilyen aljadékokat. Köszönöm.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
válasz Plazmacucci #41028 üzenetére
Squire shileddel 10linkes skill.
-
wiggen123
senior tag
válasz Thrawn #41023 üzenetére
Nyomj rá a trade-re, nézd meg a többi milyen. LS slayer mirror tier weapon lesz amúgy, de csak hasonló a tiéd. Craftolni is nehéz szerintem mert vegyesen prefix, suffix van meg a végső állapotból. 100-200 div között kiraknám hátha megtetszik valakinek. Vagy kirakod 400 ért és csökkented óránként 50-el pl.
-
wiggen123
senior tag
válasz brunnehilde #40967 üzenetére
Mi? Van vendor recipe a tattokra? Ezen átsiklottam
-
wiggen123
senior tag
Aki jobban otthon van ES stacker buildekben, rálesne a buildemre?
Merre lenne jó fejleszteni? Vagy mi az ami felesleges? T17-hez kellene még dps szerintem.
[link]Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Minig nézzétek meg nem változtak e az árak nagyobb értékű cuccnál. Becummantottam sajna. Volt egy voidborn keyem, még kampánybol és 95-ért nem vitték el tegnap. Na ma azonnal elment, nézem utána már dupla annyi volt az ára lol
-
wiggen123
senior tag
A kampány alatt a területeken vannak liga mechanikák, később több féle érc is. Meg kell csinálni, hogy legyen mit bányászni. Ez az ércre vonatkozik. A földművesnél a területen meg kell mondani mit termeljed, addig nem csinál semmit, wheat, corn van nekem eddig. És így tovább. Van aki azt írta, hogy shippingből csomó leveling unique cuccot kapott. Nekem eddig nem sok mindent adott...
-
wiggen123
senior tag
Jól látom, hogy koporsót csak T16-ost éri meg szedegetni eladásra? Nemrég kezdtem az atlast kirakni, de árazni nem tudja aw poe trade rendesen.
Mindig is akartam minion builded,bamavolt tervben, de srs levelingel ott ragadtam, mert tetszett a stilus. Balormage utmutatóját követem nagyjábol. Valakinek van valami tippje, ami nincs esetleg leírva és később esett le neki?
Ja én rámentem einhar haveromra és szedegetem a yellow beasteket. Az első eladás után fel is flaskáztam magam lolSometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
src necrohoz milyen spectre javasolt, van erről valami lista hol szedjem össze őket? Ez az egy dolog riasztott a summoner buildekben mindig is és 51 vagyok, most már be kell rakjam a spectreket, mert alig van dpsem nélkülük.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
válasz HugóBoss #39765 üzenetére
Poison srs necro [link]
Nézem mivel kéne szintezni míg váltok BAMA-ra necoval, de ottragadtam ennél a buildnél. 10M poison dot cap normál gearben szimpi, csak nem tudom görgővel kell e majd idézni a kis spiriteket folyamatban vagy hogy xD soha nem volt még summoner buildem, egyszer minden el kell kezdeniSometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Hinekora Lock ára meddig mehet fel liga végéig szerintetek? Esett 2 ma, ja már tegnap és jobb ebben állitani a pénzt, mint divben úgy érzem.
-
wiggen123
senior tag
válasz brunnehilde #39409 üzenetére
Nekem az előbb esett ki a Mageblood T7 Cemeteryn TS MF-el. Hát én most értem el a csúcsra Megyek is filmezek valamit, ki kell ötöljem mit kezdjek vele. Ami durva, hogy poe.ninja-n a karakterek 27% mageblood-ba, 13% headhunterbe mászkál. Mondjuk ez nem reprezentatív, de na...
-
wiggen123
senior tag
Help! Mennyit érhet ez? Mi tudja használni a freeze miatt? Cold converse TS?
Minden T1 max roll, kivéve a freeze az 5 helyett 4.[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
válasz BoneDragon #39372 üzenetére
Értem. Pörgetésnél miket zársz ki? Lehet megpróbálom, mert brutál drága a meta.
Basszus én meg a kéket szedtem, azt hittem az a currency. A sárga tuti a unique cuccokat növeli, de akkor elk*rtam, összekevertem a két másik színt.
Abyss-nál mikor hagyod ott, hogy kijöjjön aminek ki kell ? Ha megláttad a spire-t? Én HH + TS MF-el óvatosan kell, mert meg se látom, ezért nem is csináltam abysst.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
válasz BoneDragon #39370 üzenetére
Milyen stratégiával farmoltad? Én T7 Cemeteryt megyek (Fubgun féle Legion, enraged strongbox), de olyan drága egy mapot lefutni compassok, scarabok, hogy elviszi nagy részét a nyereménynek. Nem esett volna egy Hinekora lock sehol nem lennék. Sokkal kevesebb MF-el menne a T16 Burial, így is megy, csak néha beborulok a bokorba xD Ha nem unom meg a Beast+ essence farmot, az jobban hoz minimál befektetéssel és nem kell vadászni a scarabot, compassokat... Ja utólag megkövetem magam, nagyot tévedtem. Úgy elszálltak az essence árak, hogy beálltam én is az elején farmolni, tök jól hozott. A titok, hogy csak akkor szabad eladni, ha egy div-nyi összejön egy fajtából és érdemes most már a legnagyobbra feltolni mindet.
-
wiggen123
senior tag
Ez az infláció kikészít Még jó hogy van elég pízem bulkba eladni szirszarokat és azon legalább lehet keresni.
-
wiggen123
senior tag
válasz BoneDragon #39228 üzenetére
Szerintem ebben a ligában az essence farmerek a crafterek rabszolgái Főleg, hogy 4c egy map device mod maponként, ha jól tudom, mivel nincs ligában a mod ultra lol.
Várom a streamerek videóit youtubon, hogy mennyire megéri most is, meg jujj de jól hoz.De jó, hogy nekem meg se fordult a fejemben, hogy essencet farmoljak ebbe a ligába.
Einharral tök nyugiban elfarmolgatom a T1-4 mapokat, míg jobb cuccokat össze nem szedek.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Durva mit hagytak utolsó napra. Frost Blades-en nagyon gondolkozom, rendesen gatyába rázták. De valami trans gem ballista is vonzó. Loginkor majd választok valamit már látom.....
Változtatások 5. csomagSometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
If you're releasing the Transfigured Gems alphabetically, why are some gems missing?
Not all the Transfigured Gems are quite ready yet. We'll post them when they're ready though!
Hát ez komoly... Még most készülnek a transzgemek. Nem tudom sírjak e vagy nevessek. Bow gemekre nagyon kiváncsi leszek. Az alapok változtatásai is szintezni brutálisak a sok megnövel projektile szám miatt.Divine Ire of Holy Lightning, ehhez mit szóltok? Jó kis paladint szerettem volna mindig is, hátha csinál valaki valami alap starter buildet hozzá, én hülye vagyok a build épitéshez.
-
wiggen123
senior tag
válasz nightwolf37 #38492 üzenetére
Folyamatos a tanulási görbéje a játéknak. Annyi tartalom és mechanika van benne, hogy ne akarj mindent egyszerre, szép lassan mindenbe bele lehet kóstolni. Persze, amit mondani szoktak, hogy a mapokig a tutorial van, az tényleg igaz, utána kezdődik az igazi játék.
-
wiggen123
senior tag
válasz Rayner #38469 üzenetére
Beast farmingot reklámozta,milyen jól lehet currencyt gyártani vele. Trendi lett hirtelen és túlkínálat lett a piacon, beestek az árak. Viszont essencet 120% áron veszik 8-10 div től egész tabot szerencsére. Craftolni nem merek, nem tudom mi a trendi.
-
wiggen123
senior tag
Zizaran videója 3 óra alatt kinyirta a beast árakat zsir, keresek mást farmolni, jó öreg essence nem hagy cserben xD
-
wiggen123
senior tag
Atlas kirakás közben javaslom az új 300% rarity nodeot. Előbb wandering path, majd utána ez. Miután kiraktam 2 nap alatt 2 div esett. Szerintem currency-be is belenyúl, vagy nem tudom. Mig meg nincs az atlas, addig biztos ki lesz rakva nálam. 350-400 rarity volt a mapon, direkt megnéztem miután estek.
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
Segítség kellene. Infernal Blow Chieftain, 58-on cruel lab séta volt, de vannak kétségeim milyen irányba fejlesszem.
pob: [link]
1) Fizikai sebzést erősítsem, vagy
2) Fire converzió és akkor az elemental damaget
3) Ignite mechanika mókolása rá egymást erősítő gearrel, de ezt endgame-be látom lehetségesnek, ha az lesz e egyáltalán...
4) deleteSometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Ki mivel kezd?
Én Boneshatter Jugg-al szemezek. Annyi zavar, hogy Zizaran is kitette, biztos sokan kezdenek ezzel, de hátha a top playerek levetett cuccait meg lehet kaparintani olcsóbbanSometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Kínai PoE oldalon 3.21 után 4.0 jön. Volt róla vid youtubon. Sejthető volt. Remélem nem fake news.
-
wiggen123
senior tag
válasz m.lala #38163 üzenetére
Grat hozzá.
Nekem előző ligában volt off meta, frost blades championom, annál elég nehezen ment fel a dps, de az is szerethető volt 28-29 simu, 60% deli map simán ment vele.Ja jöhet Dio 4 nekem is, de jobban várom a PoE 2-t, hogy on is legyek
-
wiggen123
senior tag
390 Div körül van 1 mirror. Van egy headhunterem már, meg egy 50 div körüli bow-om. Lehet ráfekszek egy ilyen mirror bowra xD
-
wiggen123
senior tag
válasz Har_melin #38058 üzenetére
Csak alch.
Számolgattam tegnap. Ha rossz az rng, akkor elég karcsún hoz ez az essence, harvest kombó. Még így, hogy mapot nem is veszek, így is. Sokat elvisz a 3c map device mod. Szar az essence ára ebben a ligában. Lehet sokan csinálják. Valami másra váltani fogok. De heistet, expeditiont nem szeretem. Marad a legion.
Amim van abból fejlesztem a karit, hogy bírja a T16 mapokat.Íjász kari (ice shot deadeye) hogy szokták tankosítani?
-
wiggen123
senior tag
válasz m.lala #38047 üzenetére
Nincs kinlódás. Kettő "ültetvény"—ből választasz gyorsan egyet (ahol magasabb szintű lény van természetesen). Pikk pakk beérik és jönnek sorban a monszták. Ilyenből van 3-4/garden. Pontokból a jobb szélső felesleges, most mind3 szín eladható. Én 1 div mennyiségben adom el nagy tételben ahogy gyűlik. Minden más mechanika ki van zárva, csak essence van meg szinte minden mapon bead egy harvestet, mivel mást nem tud.
Ja van még harbinger is.
Nem is tudtam, hogy fehér mapokon is dobhat mysterius harbi fractured shardot. Egyszer esett 3db egyszerre, csak néztem. T3 strand volt.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Hát én zero invest farmra az elején Strand - Belfry (egyenes vonalú) mapokon farmolom az essencet és harvestet és bulkba eladom,. Harvest cuccot min 1 div-ig szedem minden szint. Essenc 6-10 div összérték körül 95%-os áron elmegy, kevesebb 80-85%-on. Pár map none kell atlasba, meg favourite slot vagy 5-6 és alig kell mapot venni singular focussal.
-
wiggen123
senior tag
válasz LittleBoss67 #38000 üzenetére
Valami túl sok lekérést csinál az oldal felé, nekem akkor van ilyen, ha túl sokat price checkelek, vagy túl gyorsan görgetek le egy nagy találati listát, de én PC-n vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Ez az, mivel lassan haladok, viszonylag (1 hét red mapokig) attól félek nem lesz trade lehetőségem. Crafthoz hülye vagyok. Állam leesett, mikor néztem Ben-t a Gauntlet eventen, mit produkált. A koncentrációját irigylem nagyon, ahogy halál nélkül ment 15-18 órákat, vagy még többet egyhuzamban.
-
wiggen123
senior tag
Mennyi erő van szerintetek a ligában jelen állás szerint? Nekem jó karim lett. Vaal ice shot deadeye. Első íjászom, de tetszik eddig. Red mapokig sima liba volt. Ma este meglátom mit mutat red mapokon.
Nincs sok időm játszani és ha lehal a liga nem sokáig erőltetném az endgamet.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
-
wiggen123
senior tag
válasz Plazmacucci #37959 üzenetére
Ruthlesst 2-3 fejlesztő csinálta hobbiból, olyan jól sikerült hogy bevezették lehetőségnek. Legalább is ezt írták. Osztom amit írsz, szerintem az volt az igazság, a kiírássl csak magukat védték a bukástol. Biztos lassítani akarják a játékot, hogy hosszabb ideig megtartsa a játékosokat 1-1 liga, de no loot ruthless kell a tökömnek
-
wiggen123
senior tag
válasz Har_melin #37852 üzenetére
Én csak a honlapos verziót merem majd használni.
2:15-nél elmondja, hogy "updated automaticly".
Olvastam valahol, hogy temp fájlokból olvassa ki melyik területen járunk épp, ami talán TOS megsértése lehet, persze lehet eltűrik így D4 előtt Ha kézzel kellene görgetni ahogy haladok, akkor használnám. Így marad az alt-tabozás.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Új Vaal Ice Shot, hydrosphere, vengeant cascade, pierce mechanika single targetre stb nem HC-ra jónak tűnik. Én ezzel kezdek, hátha más is kedvet kap.
[link][ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Úgy érzem még sokan ligáznak. El lehet adni sok szir-*art Mi lehet ennek az oka? Arcnemesist kivették, az sokat segített szerintem. Jobban várom PoE 2-t mint Dio 4-et
-
wiggen123
senior tag
válasz TrollBalint #37482 üzenetére
Volt most, úgyhogy létezik 1 mapon 2 cassia. Ki van zárva sok content így compassal + fortune favours the brave el adott 2-t is 1 mapra (ritual, ayss, blight, breach van engedélyezve). Lehet a feltolt pack size miatt is adja be, használom a groving hordet is (delirium alatt érdekes méreteket tud ölteni a blight, de legtöbbet azért hozom )
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Clear speedhez jó tanács: feljebb kell tenni a loot filtert. Amig a cromaticot szivogatja fel valaki egyesével, addig nem lesz divine eső. Mindennel lehet pénzt keresni, ki mit szeret. Én pl. blight-ot teszek minden mapra, mert szeretem, volt hogy delirium orbos mapon volt 2 cassia és a végén 14 rewardig felmentem veluk
-
wiggen123
senior tag
Help. Hogy fejlesszem tovább a buildem? Frost Blades Slayer. Nem egy gyakori állatfaj. [link]
-
wiggen123
senior tag
válasz m.lala #37357 üzenetére
Upgradeld utolsó előttiig essenceket, azt szeretik. Felment ligában az ára, még snipolni se tudtam 1 divért. 1,3 körül van most. Ennyiért már kérdéses megéri e. Én is essencet nyomtam eddig, de sokan ráálltak váltani fogok valami másra. Ja meg az ár ne sokkal legyen kered div felett, lusták ezek a burzsujok chaost pakolgatni.
100% os áron a fentiek szerint el lehetett eddig adni 1-4d között. Nagy tételt drágábban.[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Glacial Hideout kell valakinek még irjon rám ligában. BladerTheBladder
-
wiggen123
senior tag
Jó ligát fogok ki frost blades-re Mindenki ice skillel tolja Cluster árak az egekbe. Voidstone carry-t hol kell venni, mert esélyem sincs kinyirnom senkit így
Craftoljatok coldos clustert, ha ad egy közepest 2-5 divSometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Blight ravaged mapokhoz melyik summoner build lenne életképes kezdő, most hogy kidobták archnemesist?
Én is néztem a gólemet, de ékszerek nélkül elég necces.Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Jön a D4, keresni kell a játékosok kegyeit
-
wiggen123
senior tag
válasz Rison77 #36313 üzenetére
Hasonló érzés fogott el, mikor szombat reggel 8-kor látom már lvl 89 az első helyezett...
Én mégis elkezdtem a Cheapbunny's Energy Blade Spectral Helix Assassin buildet. 31-en most vettem fel az Energy Blade-et és nem rossz eddig, haladós. uber bosst is öli elvileg maxolva.
Sokat segít a mechanika megértésében, hogy előző ligát Trendilssel toltam kicsit
-
wiggen123
senior tag
Help!
5mp-nél milyen build az? (vmi Energy Blade)
[link][ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Ááá ekkora mákot. Pont venni akartam Crest of Desire sisakot, gyűjtögetetek, erre felrak valaki egy majdnem perfekt rollost 50C-ért Öröm és bódottá van
Köszi a pob linket brunnehilde. Az a 12M effective hit pool valós? Szinte halhatatlan?
-
wiggen123
senior tag
válasz Lokids #35676 üzenetére
Mondjuk keveset játszom, de eddig 1 chaos receptet birtam kirakni, nem esik amu, ring. Arc-ban legalább volt rá recept. Vagy 2 exányit biztos kiraktam, azzal indultam meg white mapokon. Most a fő bevételem a hazahordott rarekből az alteration bulk eladás Az a baj én is halok magic mapen is. Pedig olcsósodik a sikak, pajzsra nem sok esélyt látok 5ex ....
-
wiggen123
senior tag
Én RF-et terveztem, de elcsesztem a skill pontokat az elején és újrakezdtem lvl 1-től tendrils-el és azon ragadtam. nagyon bejön Csak az ajánlott utat követem, kis traddel és aprit.
A2 elején esett 2 chaos, azzal már ki tudom kicsit kupálni. Köszi a buildet!Sometimes you win, sometimes you learn.
-
wiggen123
senior tag
Ezt amúgy vártam, hogy mikor lesz ascedancy allokálós FF. Árak a csillagos ég és a felett.
-
wiggen123
senior tag
válasz brunnehilde #35372 üzenetére
Én mig töltött le, beléptem a prohardveres forumat elolvasni. Mondanom se kell nem ért végig a letöltés Szerintem nekem se való már ez az mmo téma.
@Edge Kösz a tippet. Lehetőségek közé felveszem. nem volt még ilyenem se.
-
wiggen123
senior tag
Tudtok nekem ajánlani melee buildet, ami élvezetes, nem szenvedés, kellően gyors a map clear, boss kill képes? Vagy halott a melee teljesen, a többi buildhez képest?
-
-
wiggen123
senior tag
Azt hiszem eljutottam az RNG csúcsára Vettem reggel egy kicsit szar vaalozott blighted mapet 10c, no leech vagy regen volt rajta, a summoner biztos nem akart vele kinlódni. 12 lucky chest volt rajta. Azért mertem vállalNi, mert valami szűk templomos map volt. A lényeg a végé 2 EX hoztam le plusz az apró
Közelítek a quartz infusion gemekhez...Más tolja poison rangerrel?
-
wiggen123
senior tag
Rollback mennyire gyakori? Mert nagyon elvette most a kedvem Kiadok 15c-t egy Taste of Hate-ért és délután belépek se zsé, se flask Nem kicsit felbasz az ilyen.
-
wiggen123
senior tag
válasz frenkdrebin #265 üzenetére
Érdemes egyet felhúzni magasabb szintre. Ott már könnyen tudsz olcsó low lvl cuccot szerezni. Ma vettem egy brutál lvl 27 macet 4 chaos-ért. Ezzel 35-40-ig vígan elleszek. Figyelni kell a trade csatit is. Én vettem alchemy orbot már 10 alteration-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest