Hirdetés
-
GAMEPOD
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
Amiről írtam a Yettel topicban sokkal jobb a One-nál a Yettel a következő környéken. Itt a további miértek
A Digi Mobilos előfizetéssel próbáltam használni a One mobil adatkapcsolatot (belföldi rroamin, csak MO-on használható, a Digi is One) Túristvándiban, ha beltéren nagyon nem mozgok és kifelé nem megyek, akkor stabil marad a kapcsolat úgy hogy csak 4g kapcsolatra van állítva az alcatel hotspot, 4g-re erőltetés az iPhone-on nem lehetséges ami bekapcsolhat GSM-re, EDGE kapcsolat lesz.
Bemegyek az erdőnek azon részén ahol nem sűrű annyira az a rész azaz a malom közelébe vagyok, vagy a közelében lévő utcán megyek, itt-ott sem éri az 5mbit/s-t sem (max 12 mbit/s sebességet várok).Azaz:
Volt kisebb sebesség is.Van másik mobilon One kártya és CellMapper-en kiírja a község önkormányzati épület környékén tartozkodva gyengébb a One jelerősége:
Maga a Vodafone (az átnevezés, felvásárlás előtti időben) vagy már maga a One mint 4iG-nak a részese valamennyi helyen elhanyagolta magát. -
l1k3_1t
tag
válasz
remetelvtars #2852 üzenetére
Yettelnél új ügyfélként kaptam új SIM-et, volt gond a net sebeséggel meg az 5G és 4G közötti ugrálgatással, „hátha” jeligével miután az üfsz chatben ezt kaptam.
-
l1k3_1t
tag
válasz
dredjudge84 #2822 üzenetére
Nálam (diginet aktív 50 - vf hálózaton - max 12 mbit/s - max 4G - mobil: Galaxy S25 Ultra) Szegeden
-
l1k3_1t
tag
válasz
Bauka440 #2771 üzenetére
Még mielött a 4ig felvásárolta a DIGI-t és a DigiMobilt nem lehetett kapni aztán Vodafone hálózaton keresztül lehet használni, 12 mbit/s sebességet is lehetett elérni (most is azt a maxot lehet elérni) (diginet aktív 50) még stabilabb is volt a saját hálózatán, a VF-en keresztüli használhatóság leginkább az adja hogy nagyobb a lefedettség az éppen feltörekvő DIGI mobilhoz képest saját bázisállomásaival.
-
l1k3_1t
tag
Akinek van ex-Digi Mobilja (bármelyikből) amit megtartott magának, annak nem csak az ár (nem mindegyik díjcsomag érintett) de a díjcsomag tartalma is változik az elnevezéssel együtt.
Emelték elötte a vezetékes optikai net díját is :S -
l1k3_1t
tag
TUTI 100+ helyett Tuti Feltöltőkártya van írva, ugy tűnik hogy ugyanaz az egész. Apró különbség hogy egy havidíjas extráért cserébe 10 forint percenként lehet beszélgetni, azt speciel kihagyom mert ritkán beszélek normál telefonáláson és ha tehetem akkor inkább hétfőn 12-13 óra között beszélgetek.
-
l1k3_1t
tag
[#1513-ban lévő üzenetet másoltam be ide, de azt meglátva visszavontam]
-
l1k3_1t
tag
válasz
thomas77 #1148 üzenetére
Na átbringázok Romániába hogy beszéljek olcsóbban
Nem, csak poénkodok. az r. antalék le ne hallgasanak engemet, inkább egy külön privacy mobilfonnal csinálok hívást signal instant messaging-el ahol végpontól végpontig titkosítás van, ráerősítem a lehallgathatattlanságoságot tor kapcsolattal. Sima hívást csinálni pláne a ONE-nál eléggé kockázatos
-
l1k3_1t
tag
Én szídnám az egész One-t (ex-Vodafone) meg a Telekomot a bármilyen pocsék mobilnet végett. A Yettelnél is lehetnek gondok, de az sokkal jobb mind sebességben mind alacsonyabb késleltetésben stabiltásban egyaránt, az mondjuk lehetne gondtalanul használható oszt megérné jobban rá fizetni mondjuk egy otthoni nethez képest.
-
l1k3_1t
tag
Nézve azt hogy a korábbi okostelefonok is lefedik az összes mobiltechnológiai képességeket (mobilgenerációnak megfelelően) azaz ha van GSM akkor van GPRS meg EDGE meg ha van 3G akkor UMTS HSPA(+) meg talán CDMA szavasak satöbbik is, első olyan low-end okostelefonom volt.
-
l1k3_1t
tag
válasz
l1k3_1t #1116 üzenetére
Közben megoldottam a problémát, már tudom használni a One mobilnetjét.
Természesetesen az EDGE működik az elvárt módonvagy nem tudom hogy tényleg EDGE-e vagy GPRS viszont hat rám a placebó mert nyomógombos érában csak 2G létezett nálam és azzal való netezés, ment oszt kész.
Gondban voltam az APN-el, vagy a beépített Vodafone Internet-et kell használni vagy nekem be kelletett írnom az APN-be hogy internet, a lényeg hogy van net:A jó öreg Opera Mini nélkül a mobil böngészés elképzelhetettlen, netes multimédiás funkciók (kép nézésen kívül) lehetettlen. RSS hírfolyam olvasás és modern Wordpress meg egyedi CMS-es oldalak megnyítása simán működik.
-
l1k3_1t
tag
Hogyan lehet egy Sony Ericsson K800i mobillal kapcsolódni a ONE (Vodafone) mobilnethez? (Nyílván 2G EDGE-el mert a 3G-t lekapcsolták)
Ha fontos: TUTI 100+ 100 MB adattal prepaid csomaggal vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest