-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
Így van kezdtem Xbox One X-el már ott is teljesen jól ment 4K-ban, aztán váltottunk Series S-re amikor jött az új motor a részletesség miatt (4K TV-n is élhető volt monitoron hibátlan) aztán most Series X és gyönyörű a játék 0 lag.
Én PC-n nyomom amióta elkezdtük lassan kuka a gép már elgondolkodtam, hogy veszek egy Series S magamnak is mert ennyiért egy jó kártyát nem tudok bele venni.... -
GEIL
addikt
válasz
Marcsello31 #20198 üzenetére
Sajnos a PC verzió több sebből is vérzik és itt is már kibeszéltük és több más fórumon is ez a tapasztalat. Még egy 1,5 milliós PC-n is olyanokat droppol az fps, hogy a tulaj szerintem titokban még sírna is legszívesebben. Persze igaz, hogy "szebb" minőség és jóval magasabb fps elérhető egy erősebb/drágább PC-n és ott pl 540-ről fog droppolni 80-ra az fps....de az is nagyon durva beesés és kb elfogadhatatlan.
Viszont 1080p/720p és Performance módban teljesen lebutitva és árnyékok nélkül PS2 grafikán is megmaradnak a droppok...és borzasztóan idegesítő.PS5 és Xbox series gépeken nagyon szépen fut a játék, nincs dropp, nincs semmi gond.
Az elérhető PC-s maximum látvány 85-90%-t biztosan hozza, legalábbis Nanite-Lumen és fények-árnyékok szempontjából biztosan. Piszok jó az optimalizáció és tényleg aki nextgen konzolon tolja, attól még panaszt nem nagyon hallottam.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Marcsello31
őstag
válasz
marinea2 #20194 üzenetére
Épp próbáltam én is hasonló kép fogalmazni,
xbox series verziókon is jobban fut ez, mint egy agyon tuningolt pcn,
azért mert azok jobb teljesítményűek mint egy pc, igaz, hogy a konzol játékra van,
de ha ezt elfogadjuk akkor mehet egy pc/konzol páros oszt cső.
A series s változaton is látványosan szép már a játék, de nem csak ő.
láttam már 500.000ftért is videókártyát de minek? Meg kinek jó az?
Én annál a verziónál maradtam végül, hogy játékra konzol, mert az még úgy ahogy belefér.
A többire pc. Az én régi feltuningolt pcmen is tomb raider grafikával fut a játék,
szerintem a jobb videó kártya sem javítana egy régi konfigon.
De ez csak egy vélemény volt. Érezhető a különbség pc és konzol közt.[ Szerkesztve ]
-
TFGG
kezdő
Sziasztok! Következő videóban új xp mapot tudjátok megtekniteni: https://www.youtube.com/watch?v=M921FtR6tqw
-
GEIL
addikt
Értem, egy halk megjegyzés: PS5 után egy "PS4 szintű" PC inkább bosszantó csalódás lesz Fortite-hoz.
A PS4 szint az DX12 grafika, de Nanite és Lumen effektek nélkül high-medium grafika, de árnyékokkal és fényekkel...stbés ezt egy 150 ezres PC nem fog tudni kinyomni
magából.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
mi a cél ?
DX12-es fullos grafika Raytracinggel vagy Performance módos butitott grafikás "competitve bohóckodás" ?
milyen felbontás és mekkora fps a cél ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aby_2014
aktív tag
Ahh akkor ezek szerint nálam sem az új videókari beállításai okozzák a droppot.
5800X3D, 32 GB RAM és 7900XTX mellett is csinálja, 1440p epic beállítások az árnyékok vannak mediumon, hardveres RayTrace Off. Össze vissza állítottam már a kártyát kitolt power limit, visszavett power limit, stb de mindig előjön.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Def26
félisten
Sziasztok
Vga és cpu -ból mit ajánlotok?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pourri
aktív tag
Felsőkategóriás gépeken is ugyanúgy be-be esik az fps, és igen kimondom, sokszor 100 fps alá is, ami azért 3-4 szezonnal ezelőtt elképzelhetetlen volt. A Mega city-s szezonnnál kezdődtek a gondol az optimalizálás terén…
-
0xmilan
addikt
válasz
Bennyboy #20184 üzenetére
Ez sima Fortnite "feature". Mindig is ilyen bugos volt. Nekem is nagyon gyakoriak az FPS dropok, altalaban pont a legjobbkor, harc kozben, amikor egyszerre sok minden tortenik.
i7 8700, 32 GB RAM, 3060 Ti, 1440p, performance mode, low meshes, minden minimumon, kiveve a view distance. Kicsit segitett szerintem, hogy az utobbi mar nem Epic, hanem csak High.
Probaltam monitorozni, a CPU es a GPU is 40% koruli terhelesen fut. Mar a Windows is performance modeban van, letiltottam minden letezo hatterfolyamatot, stb. Szerintem nem a mi hardverunkkel van a gond. Egyszeruen ilyen rosszul van megirva a jatek.Gondolkoztam, hogy csak ezert vennek jobb gepet, de nem tul biztato, hogy 4080 mellett is ezt csinalja...
-
válasz
Bennyboy #20178 üzenetére
Üdv a klubban!
Talán a DirectX12 segít kicsit a droppon, a Nanite-ot be se kapcsoltam és natív felbontásban tolom 4070-nel, 1080p-n, 120fps limittel, de van amikor úgy gondolja, hogy csak 8FPS-em van egy pillanatra. Fun.
Aztán néhány meccsen meg kb. tükörsíma, 90-100-ra ugrik csak le pillanatokra.
Az én nagy conspiracy theory-m, hogy a játék valami random skin-t vagy modellt a merevlemezről próbál előtúrni, Lego módban nincsenek droppjaim. -
Bennyboy
őstag
válasz
Skynet258 #20181 üzenetére
Az nem okoz fps droppot. Nem is ertem mert egyaltalan nem esszeru ez a mukodes. Minden mas jatek hibatlanul fut sokkal jobb beallitasokon. Ez meg minimumon sem kepes fixen hozni a 140et. Probaltam mar dx11el is de semmi valtozas. Mas nem jart igy es talalt ra vmi megoldast? Neten nem sok mindent talaltam.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20180 üzenetére
Vegyel egy PS6ot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Skynet258
veterán
Nem inkabb a netetek szarakszik? Ma volt valami a telekomnal meg a vodanal is… nalam digi van, minden sima.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20179 üzenetére
Nálam is vannak droppok , hardvare PS5 , nem tudom mit tehetek
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bennyboy #20178 üzenetére
Az engem is érdekelne, mert fps dropok nálam is vannak 4070ti-al..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bennyboy
őstag
Egyre jobb ez a forti. Ma úgy csinált mint ha elment volna a netem meccs közben. Aztán most meg minden hibaüzenet nélkül kifagytam harc közben. Azt sem értem miért vannak iszonyatos fps droppjaim ezzel a géppel: 10700k, 32gb ram, 4080, mve ssd. Vki adhatna vmi video settings tippet 2k felbontásra.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Sirandrish
legenda
válasz
marinea2 #20176 üzenetére
Még régi lejben sem fizetnék érte annyit, pedig az kevesebb mint 30K
-
TFGG
kezdő
Sziasztok!
Következő videóban új xp mapot tudjátok megtekniteni:
https://www.youtube.com/watch?v=Fi2eqQH5X9w -
GEIL
addikt
válasz
-secret- #20173 üzenetére
Deep freeze bundle-ből én szintén aktiváltam legalább 4-et....ott skin helyett 2.000 vbucks-ot adott ha már egyszer megvolt.....de olcsóbb volt, mintha csak vbucks-ot vettem volna...stb.
-
draco31
veterán
Akkor meg is nézem gyorsan, mert vagy fél éve nem sorsolta be a játék, hogy azzal jászak. Mert ugye nálam minden randomra van állítva.
Akkoriban még pass sem volt, csak bizonyos szinteken adott valamit, talán 60 felett adott egy karakter skint, de amilyen régen volt, már nem emlékszem pontosan.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
GEIL
addikt
válasz
draco31 #20168 üzenetére
A Mako glider azóta sem volt benne....szóval jogosan vagy rá "büszke"
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #20163 üzenetére
Végülis ami nincs meg mindenkinek, az tuti hogy "többet (fog) ér(ni)", de hogy valaki szándékosan ez miatt vette volna meg ezeket, ilyenről még nem hallottam.
ismerősi körben is van akiknek megvan ezekből 1-1 pack, mert pl vettek egy controllert és ahhoz volt valamelyik ajándékba pl....fiamnak és nekem pl megvan mindegyik ezek közül....volt amelyiket controllerrel együtt vettem és egyből adtam is tovább "bontatlanul" és csak ezt a skines packot vettem ki belőle....stb.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
-
Sirandrish
legenda
Változnak az idők. Annak idején a bélyeggyűjteményekkel csajoztak az ifjak, a 2000s évek elején a kocsik hódítottak, ma már Fortnite skinek
-
Marcsello31
őstag
Rendben, köszi az infót, valakivel ki szeretném próbálni,
Akkor nem lehetetlen, délután megnézzük majd. Köszi! -
0xmilan
addikt
válasz
Marcsello31 #20162 üzenetére
-
WhiteWalker
Ezeknek szerintem legalabb egy resze veletlenul megmaradt valahogy es csak kesob jott ra az illeto, hogy sokat erhet.[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz
Marcsello31 #20162 üzenetére
Be kell kapcsolni a cross platform opciót a beállítások között és akkor igen. Illetve ha mondjuk xbox-on egérrel és billentyűzettel játszol, akkor ki sem lehet kikapcsolni, hogy pc-seket is kapj ellenfélnek.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kèrdès lenne felétek: aki PS4/ps5 ès xbox vagy pcről
Játszik, azok is ugyan arra a szerverre mennek fel?! Mármint,
Ha van egy ismerősöm neki pse van, nekem pcm. Akkor ugyan úgy látjuk
Egymást?! A választ előre is köszönöm. -
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #20159 üzenetére
Ezt így én sem értem meg.
De pl ami múltkor téma volt, a "Neo versa" bundle,...
....ez megvehető volt controllerrel vagy ps4 slim/pro konzollal együtt csomagban vagy akár külön is csak a bundle pár ezer Ft-ért....most viszont már nem kapható hivatalosan, így még feketepiacról innen onnan beszerzett kódként megvéve sem váltható be. Viszont az olyan accountok amiken megvan, azok értelemszerűen egyre többet fognak érni.
ilyen pack van még pár:
Royale bomber bundle
Deep freeze bundle
Dark vertex bundle
Rogue spider knight bundle
Eon bundle
stb
stb
De ezeknél a packoknál jóval többet érnek az OG skinek és OG emote-ok vagy az egyéb módon csatolható és beszerezhető extra cuccok.
(Galaxy, Ikonik, Honor Guard, Double Helix....stb)Nem ritka, hogy külföldön akár 3,5 - 4 millió Ft-nak megfelelő dollárért kelnek el ritka cuccokat birtokló accountok.
-
0xmilan
addikt
válasz
Exelsior #20158 üzenetére
Igen, anno voltak ilyen cuccok a shopban:
Meg egy banner icon-t is adtak ingyen:Gondolom nem sokan vettek meg ezeket, ezert ugy voltak vele, hogy nem eri meg foglalkozni vele, de azert egy szamot atirni a glideren vagy az emote-ban valszeg nem sok munka lett volna es biztos van, aki megveszi mar csak azert is, hogy meglegyen.
Amugy a reddit is napok ota azon viccelodik / morog, hogy mennyire rossz mostanaban az item shop.
-
Sirandrish
legenda
40 éves LEGO készleteket megértem..
Az olyat találom viccesnek amikor friss megjelenésü készletet nem vesz meg az ember 1-2 évig mittomén 60ezerért, mert drága, majd amikor kifut a boltokból, akkor jön a pánik hogy "uristen sose lesz meg", és megveszik gyorsan 100értEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Exelsior
senior tag
válasz
0xmilan #20154 üzenetére
Elég gyenge volt az idei szilveszter a játékban. Sem EMOTE-ot se semmi nem volt a SHOP-ban. Semmi küldi. Viszont a tűzijáték jó volt.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #20156 üzenetére
igen, ez is hasonló ahhoz a dologhoz, hogy pl valaki egy ma már nem kapható LEGO-készletet vesz meg, amit anno pl 40 évvel ezelőtt adtak ki és csak egy ideig volt elérhető/kapható és ma már asz eredeti ár 1000X-esét is megadja érte aki birtokolni szeretné.
Van itt a fórumon is olyan játékostárs, akinek elég szép gyűjteménye van Fortnite exclusive packokból/skinekből és azért tisztában van vele, hogy az accountjának nemzetközi "piaci" értéke a több 100.000 Ft-ot is elérheti (de talán keveset is írtam)
-
Sirandrish
legenda
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #20122 üzenetére
B.Ú.É.K. !
S vannak akik fizetnek ilyesmiért...vagy egy olyan "accountért" amin van pl Take the L és Orange justice és OG founders Save the world pl.....akár ennek a "többszörösét is megérheti"....főleg ha még vannak rajta soha vissza nem térő ritka vagy exclusive skinek is.
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Nekem a 2022-esrol vannak screenshotjaim. Akkor egy nagy diszkogomb ereszkedett le es akorul ment a tuzijatek. Illetve 1-2 kepkockan ugy tunt, mintha eltortek volna a karakterem mutatoujjat.
-
Rage47
veterán
válasz
nincsnév007 #20152 üzenetére
Nekem ez a második volt, meg is lepődtünk, mert elfelejtettem, hogy tavaly is volt ilyen. Csak néztük, hogy mi van már, miért táncol a karakterünk
Aztán felnéztem az égre és láttam a tüzijátékot stb., gyorsan szóltam a társamnak, hogy nézzen már fel
-
TFGG
kezdő
Sziasztok!
https://www.youtube.com/watch?v=KI0oqaLI_fo -
draco31
veterán
-
Iramirez
aktív tag
Egyszerre egy hatalmas tüzijáték lett game közben..
Már kirakták Redditre is.
Az mi volt ? -
Marcsello31
őstag
válasz
Skynet258 #20143 üzenetére
. Ravasz megoldás, ha meg működik mért ne? Én sem szándékozok valódi pénzt egy játékra sem költeni, kivéve ha van olyan értelme ami megérné.
Nem tudom magam elképzelni 6óra játékot a fortniteal egy huzabban, szerintem én idebajt vagy agyér görcsöt kapnék kb 2 óra játék után, "vicceltem".
köszi az infót, Boldog Újévet mindenkinek, egyébként felnézek most is, megnézem hányan Trollkodnak rajta. Amit írsz az jó ötlet amúgy. -
Skynet258
veterán
válasz
Marcsello31 #20113 üzenetére
Végül csak megvettem a Battle Pass-t - eszembe jutott, hogy igazából ingyen megvan mert a PS applikációban állandóan gyűjtögettem a pontokat, amiket aztán pénzre lehet váltani. Így az egyik hülye játékból lett meg a másik hülye játék, szóval király és továbbra sem költöttem rá valódi pénzt.
-
kerlac
őstag
köszi a megerősítést, pont ezt állapítottam meg, de azért rákárdeztem, hogy csak én találok rosszakat vagy eleve gáz az egész. kivétel nélkül mindegyiket megfogta a vírusírtó
-
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Fiaim valami GALAXY SWAPPER porgramot akarnak letölteni és feltenni a játékba, hogy ugyan más által nem látható, de nekik tetsző ingyenes skineket használjanak.
Megnéztem pár oldalt, de ez a program mindenhol vírusos volt...Van ilyen hivatalos, vagy biztonságosan letölthető is, vagy átverés az egész?
köszönöm!
-
Marcsello31
őstag
válasz
WhiteWalker #20137 üzenetére
Ilyenkor szoktam egeret csapkodni.
-
TFGG
kezdő
Sziasztok!
https://www.youtube.com/watch?v=yTLobBULAg4 -
Iramirez
aktív tag
válasz
Marcsello31 #20131 üzenetére
Most vmiért mi is.60-100 szint környékén vagyunk.A végén általában,jön egy csapat mythic fegyverekkel és fél perc alatt véget vet a meccsnek... :/
-
draco31
veterán
válasz
Lehiñito #20130 üzenetére
Semmi hátránya ha nem rankedezik.
Max annyi, hogy nem tudja mondani, milyen szinten van ott.
Ja meg van néhány feladat, ha meg van véve a pattle pass, amihez ranked meccseket kell nyomni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz
Marcsello31 #20131 üzenetére
Akik profi szinten nyomják, ott napi szinten legalább 7-8 óra.
Volt egy streamer akit néztem, amikor még voltak a nagy versenyek, akkor ment külön pályákon az építés gyakorlás, egy másik programban a célzás gyakorlás, minden.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz
Iramirez #20128 üzenetére
Nagyjából igen.
Unrankeden kell jó kis idő, hogy nehezebb legyen a dolog.
Rankeden meg ott kemény dió lesz.
Én pl. switch-en tolom, mert egyébként teljesen béna vagyok. Unrankedbe ritka ha nincs meg a top 15.
Rankedbe úgy 20-30 ilyen kör után jó ha élek 5 percet.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Lehiñito
senior tag
válasz
draco31 #20126 üzenetére
Hali. Fiamnak (9éves)a napokban töltöttem le xboxra a játékot. Én Bf4 hardcore szerveren szoktam multizni. Meglepően könnyűnek ítélem a fortnite battle royal játékát. Kis odafigyeléssel solo unrankedben elég sokszor megnyeri. Vagy ha nem is első, akkor benne van a top5ben. Mi a különbség a ranked meg az unranked között?
-
draco31
veterán
Na végre minden küldetés meg van, amiket csak egyedül meg lehet csinálni.
Ez a levegőben kell lenni amikor kinyírod a másikat kicsit nehezebb volt, mint gondoltam, nagyon krumpli ellenfeleket kellett találni hozzáASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
H.lacika
tag
válasz
Sirandrish #20122 üzenetére
Vannak drágább skinek is..
-
Sirandrish
legenda
Aki fizet érte 140K-t, annak a skin mellé egy beutalót is adnék egy diliházba
-
GEIL
addikt
válasz
H.lacika #20119 üzenetére
előbb olvastam hogy facebook csoportban is írtál erről...
sokan hajtják ezt a "Neo Versa packot"
-
H.lacika
tag
G2a vagy Eneba-n adott el már valaki?? cég adatokat kér, ami nincs a Neo Versa pack 157 ezerért árulják, Olyanom van, ha érdekel valakit. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
TFGG
kezdő
Sziasztok!
https://www.youtube.com/watch?v=0IuN7tfK7nk -
válasz
Marcsello31 #20114 üzenetére
Ez a csávó csak így játszik.
-
Marcsello31
őstag
Ha esetleg valaki nem látta volna ezt:
[link] -
Marcsello31
őstag
válasz
Skynet258 #20110 üzenetére
Ezzel igazad van, én sem költök rá egy fityinget sem, nem vagyok gamer, sem streamel meg youtuber. elég az ami van, ahhoz hogy szórakozzak, meg hogy agyonlőjenek
.
Láttam néha hogy csapatban is nyomják rendesen, azaz többen.
Viszont másoknak is üzenném, a windows 11 valamiért nem komálja a fortnitetot,
nálam legalább is, csak szoptam vele mert mindig akadt, minden beállításnál.
lehet szerzek valahonnét egy RX 470 4gigabyetos videókarit, hogy élvezhetőbb legyen a játék, alapgrafikával elég csúnyácska így.
Pókemberes skinek s tök jók, meg van a peter griffin skin is, Feszültség levezetésére tökéletes. Gondolom minél előrébb jár valaki annál több lehtősége van.
A jetpack tettszik még. -
gduck
addikt
válasz
nincsnév007 #20111 üzenetére
Ja, belépési gondok vannak... [link]
"Login --> Major Outage" -
nincsnév007
őstag
lehaltak a szerverek?
-
Skynet258
veterán
válasz
Marcsello31 #20109 üzenetére
Én is azzal nyomultam még tegnap is, szóval sokan használják azt a skint.
Pókembert néztem, 2 dollár körül már be is lehetne szerezni, de nem tudom még tényleg el akarok-e indulni a lejtőn (eddig még egy petákot sem költöttem a játékra, igaz csak 43-as szintű vagyok, pár napja kattantunk rá asszonnyal.).
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #20107 üzenetére
Mondjuk az is lehet jah, nem néztem a nick nevet, már ha lehet egyáltalán, akkor valszeg ezért is lehetett sokszor látni, vigyorgó karácsonyfa skin, de miért?
.
Bár szerintem kettő ugyan az lehetett, furán engem találtmeg elsőként másodszorra is.
Na mindegy, ha ingyenes a skin, én is rá nézek majd.
Köszi a tippet! -
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish #20107 üzenetére
Esélyes. Ezeken szoktam kiégni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Marcsello31 #20106 üzenetére
Szerintem az most volt ingyen az a skin, szóval lehet az 3 különböző emberke volt
-
Marcsello31
őstag
Játszottam most ezzel a játékkal egy darabig, volt egy user, vigyorgó karácsonyfának öltözve, valamiért rám ált, és legalább 3 alkalommal szénné lőtt, mintha direkt engem keresett volna.
De a 4diknél rá@tt. Mert szénné lőttem, Mert felhúzta az agyam,Ezután tudtam kit kel keresnem.
Tök jó pókemberes figurák is vannak már benne amúgy, Este nem olyan jó játszani benne, elveszek a sötétben.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Hi All!
Mivel Xbox-on “cseppet” olcsóbb a V-buck ha ugyanahhoz az epic account -hoz van kötve a PS és Xbox fiók akkor mindkettőnél megjelenik a v-buck ?
Tehát megveszem Xbox -on akkor PS-en is ott lesz a v-buck?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
TFGG
kezdő
Sziasztok!
https://www.youtube.com/watch?v=CjbGCKfH5cI -
Sirandrish
legenda
válasz
30z.Samu #20096 üzenetére
Ha rányom és nem volt felhasználva, akkor azonnal elhasználja. Ő szerintem pont arra kíváncsi hogy el tudná-e adni, viszont ha megnézi akkor semmiképp sem tudja, mert vagy már használt lesz, vagy akkor fogja ott felhasználni
-
TFGG
kezdő
Sziasztok!
https://www.youtube.com/watch?v=xvu3HwYrPvQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest