Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
draco31 #18194 üzenetére
Nálam is ez volt, pedig csak azért ugrottam be hogy megnézzem az új szezont.
Ami egyébként sok újdonságot nem hozott az eddig látottak alapján. A BP egy fokkal jobb, de ez sem az igazi, viszont az új helyek szépek. Ez a win glider meg…nem rossz, de ha a Dzsungel könyve ihlette volna ezt a szezont, akkor ez lenne Lajcsi király ernyője.
Amit eddig észrevettem és hasznos lehet hogy nem csak a kúton lehet tankolni a járművet.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #18193 üzenetére
kÖSZÖNÖM
-
draco31
veterán
Első meccs win.
Ez végre egy tetszős glider. -
Iramirez
aktív tag
Sziasztok..--Fortnite-- de mégis más
Xboxon,hogy tudom elérni azt hogy split screenbe/osztott képernyő n tudjak játszani haverral ? Neki nincs se xbox-a se xbox accountja. Nálam leülnénk a kanapéra igy péntek este
-
chungee
addikt
Előre elnézést az OFF-ér
Epic store kérdésem lenne: most vettem meg az Assassin's Creed Valhalla-t és automatikusan hozzáadta a kupont. Viszont haver áthívott fifa 23-ra. Úgyhogy refundoltam az Assassin's Creed Valhalla-t, ezzel együtt a kupont is visszakaphatom hogy fifára költhessem
-
Vertigo18
addikt
válasz
WhiteWalker #18187 üzenetére
Persze, mindig ez van... Megjelent az új Miles Morales film, egyből bent volt a Fortiban. És egy csomót lehetne még sorolni, hát a Marvel filmek megjelenése után is mindig arról szól az item shop.
-
Vertigo18
addikt
válasz
markknight #18185 üzenetére
Mondjuk ezek a japcsi skinek nem annyira hasonlítanak Optimushoz
De értem mire gondolsz.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #18183 üzenetére
Mármint úgy értem, ezt, hogy az előző meg az az előtti szezonban is kb pont ugyanezek a karakterek voltak a bp-ben
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #18183 üzenetére
Én majd csak este tudom megvizuálni.
-
markknight
veterán
Lehet én látom rosszul, de rettentő bénák ezek battle pass skinek most is. Kb olyan érzésem van mintha az összes ugyanúgy nézne ki.
-
pourri
aktív tag
Ismét nagyon "kreatív" skinek...
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #18178 üzenetére
Jó hát nem kell arra menni, max ha küldetés van és ennyi.
Sokszor én sem voltam ott, max a szezon elején.
-
GEIL
addikt
Elindultak a szerverek !
Jó játékot mindenkinek -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #18176 üzenetére
Tévedtem. Maradt az a sz@r kupac ,helyette kikerült a belső rész.
-
Keresztpipi
csendes tag
Megjött a frissítés XBOX-ra 20,13 giga. 25.00 verzió. Lassan lehet raptorolni, vagy égő házban teázni. Ahogy GEIL említette 12:00-kor.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Keresztpipi #18173 üzenetére
Remélem a MegaCity lesz kukazva és jön helyette ez
-
30z.Samu
félisten
válasz
Érdekes lesz ez az erdős rész. Lehet a raptorokon ülni!
BP trailer-t még nem találtam, az majd a start után lesz gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
-
Keresztpipi
csendes tag
Friss trailer:
[link][ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Akkor ma várható a frissítés?
-
DrTechnoid
őstag
válasz
WhiteWalker #18161 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy tényleg OP lesz e a level 100 karakter.
-
30z.Samu
félisten
válasz
draco31 #18157 üzenetére
Ez mondjuk nem lenne rossz, mivel elég nagy parasztvakítás hogy úgy oldod fel a dolgokat ahogy akarod. Mert ehhez az is kéne hogy az összes cucc elérhető legyen már az első perctől kezdve. Csak akkor a kutya nem csinálná a BP-t ha már az elején unlock-olhatod a 100-as skint.
-
draco31
veterán
Nekem mindegy mit csinálnak, továbbra is az kellene nekem, hogy a régi BP megoldását hozzák vissza. Oldja fel automatikusan a cuccot ha odáig érek, ne nekem kelljen még a csillagokkal vacakolni.
-
Vertigo18
addikt
válasz
WhiteWalker #18155 üzenetére
Gondolom ezzel is a "folyamatos" játékra akarnak buzdítani, ösztönözni, de eddig nem voltak ilyen bónusz-skinek, így egy kicsit meglepetésként ért.
Eddig voltak 1-100ig, meg 101-200ig... Meg volt valami bónusz, mint most az a manga-szerű (bocsi, nem tudom mi ez, öreg vagyok hozzá...) figura. És most van ez az 5 "pack", amit a heti küldikkel lehet feloldani. Minden pack "tetején" egy skin-változat van és ahhoz az aktuális heti (mondjuk első-második-harmadik) küldikből kellett volna megcsinálni 13-at.
-
Vertigo18
addikt
Okés, csak ez magával hozza azt is, hogy van egy skin, amit nem tudok megszerezni, mert ugye az extra skinekhez kell a heti küldiből X darab. Okés, hogy a karácsonyi skint se lehet már megszerezni, de nem is nyomja az orrod alá egész szezonban, hogy "hülyegyerek, lekéstél"! Az akkor volt, utána elmúlt. Ez viszont, ha belépek, ott tátog előttem (valami gyíkból az extra), hogy még meg kellene csinálnom hozzá 3., 4., 5. heti küldiket és kettővel kevesebbet lehet már csak.
-
GEIL
addikt
válasz
Vertigo18 #18150 üzenetére
Igen...érthető ami bosszant.
DE, pl a karácsonyi tv műsor is elmúlt....a húsvét is elmúlt és a busójárásnak is vége.....azokat a "heteket" nem tudod most átélni, se teljesíteni.....
....aki akkor nem csinálja meg amikor aktuális, na bumm azok a küldik ottragadnak.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Huhh, de idegesítő, hogy van olyan heti küldi, amit már nem lehet megcsinálni!
-
30z.Samu
félisten
Fél órája kitett egy story-t a Fortnite Facebook-ra, a kövi szezon neve Wild lesz. Érdekes, hátha kicsit fog hajazni a Jurassic Park-ra.
-
oxox
addikt
nekem első szezonom, valami lvl130ig jutottam (néhány hete kezdtem)...de mostanában nekem is pihenget...az új szezonban új sziget is lesz? vagy mire számithatok?
-
phain
tag
Sziasztok !
Van itt olyan aki 30+ és hétvégente jönne 2v2 (vagy bármilyen) rankedezni ? -
Mr X
veterán
válasz
WhiteWalker #18137 üzenetére
Tanulni akartak a CoD-osoktól, ott szokás ez a ki-be pakolgatás a játékmódok között.
-
stewe780
őstag
Sziasztok,
Kicsit visszaolvastam, de nem találtam rá. Mostanában lesz új season. Lehet tudni, hogy pontosan mikor kezdődik a leállás?
Rákerestem google, június 9, akkor eltolták egy héttel?
[ Szerkesztve ]
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
WhiteWalker #18137 üzenetére
Biztos ChatGPT ezt dobta nekik a feltett kérdésre
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #18134 üzenetére
Az is egy opció.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #18132 üzenetére
Letudtam minden vizsgámat, így az tudok a gaming-re koncentrálni rendesen végre.
-
30z.Samu
félisten
Jövőhéten indul az új szezon! Yaaay!
-
Deck
titán
Visszatért a Trio. Várható volt...
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
Ha a korábbi BP-kből választhatnátok bármelyik skint, ki melyiket vinné?
-
draco31
veterán
válasz
WhiteWalker #18121 üzenetére
Amikor bejött annó Tilted tower, na ott volt élet
-
Rage47
veterán
válasz
WhiteWalker #18119 üzenetére
Azt hittem terjeszkedni fog a Megacity, vagy lesz valami élet benne, de semmi, az a legkihaltabb rész kb.
Inkább GhostCity
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #18116 üzenetére
Nem a mappal van a baj, hanem a content-el. A map-al nekem sose volt bajom, legalább volt időm megtanulni.
-
Sefneni
őstag
válasz
DrTechnoid #18116 üzenetére
Legalább van idő más játékokra is.
-
-
Sefneni
őstag
A leakerek szerint a
.következő szezontól lesz egy Mario Kart jellegű racing LTM, aminek saját Battle Pass-e lesz -
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #18109 üzenetére
Kiegyenlítettebb, ha mindkettő félnél van kard, az tuti.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #18106 üzenetére
Én nem vagyok SW fan, de amikor volt Nálam kard és összefutottam egy másik sráccal akinek volt és harcoltunk karddal, az vicces volt.
-
Sirandrish
legenda
-
30z.Samu
félisten
Na már csak két hét és új szezon. Kell már a vér frissítés, mert ez nagyon egy semleges szezon volt számomra. Vicces, de pont az SW kollab volt az, ami kicsit feldobta ezt azt egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest