-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
ProEvoFan #18891 üzenetére
Nem veszik el:
https://twitter.com/iFireMonkey/status/1717998147979321610 iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007 #18895 üzenetére
Nem. Ez soha nem is volt az, amire gondolsz. Eredetileg is csak olyan dolgok utan tudtad hasznalni, amik fall damage immunitast adnak.
Regebben volt az Aerialist, azt tudtad hasznalni barmikor.
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007 #18884 üzenetére
Az nem bug, mert nem nyithatod ki barmikor:
"Gain Glider Redeploy whenever you gain immunity to fall damage – such as when detaching from grind vines, grind rails, or ziplines, or when bouncing from Hop Flowers."A soaring springs augmenttel is mukodik btw; legjobb kombo.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
elder troll #18890 üzenetére
Igen, bocsi de mi is későn vettük észre.
Mi sokat vettünk a gyereknek. Kíváncsi vagyok hogy elveszik majd vagy sem. -
elder troll
őstag
válasz
ProEvoFan #18889 üzenetére
Épp linkelni akartam a hsz-ed.
Amúgy csak az 1000 játékpénz nincs elárazva.
szerk.: folyamatosan változnak az árak, amikor linkeltem, akkor az ezresen kívül az összesnek rossz volt az ára.
szerk. 2.0: már javították.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Bug.
89 forint 13500 vbucks.
Vegyétek. -
gduck
addikt
válasz
nincsnév007 #18886 üzenetére
Folyásiránnyal szemben?
-
draco31
veterán
válasz
nincsnév007 #18884 üzenetére
Haltam már meg így
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
nincsnév007
őstag
az nálatok is bugos az a perk hogy az ernyődet bármikor kinyithassátok? mert be aktíválom le ugrok magasról de nem engedi ki nyitni .
-
Sefneni
őstag
válasz
draco31 #18881 üzenetére
Szerintem a CH1 S08 Hybrid skinjére hasonlít
A logó is ugyanaz a válluknál.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
draco31
veterán
válasz
WhiteWalker #18875 üzenetére
De ha nincs úszás, de a zero build marad, akkor kis térdig érő vizek, vagy halál?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Aby_2014
aktív tag
Kíváncsian várom a retro érzést, bár nekem nincsenek emlékeim, mivel Ch2 S2-től játszom fortival.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #18875 üzenetére
Amúgysem játszok BR részével, de azért eléggé durva visszalépés.....max ha shopban lesz valami értelmes OG cucc akkor megveszem, de amúgy nem hozott lázba.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
draco31
veterán
válasz
30z.Samu #18871 üzenetére
De béna voltam a deszkával, bár akkor nem volt min játszanom, kb akkoriban volt kis szünetem.
Golfkocsi amikor bejött, mekkora szám volt már.
A quad meg ha ügyes vagy, a pályát át lehet vele repülni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
-
Sefneni
őstag
Egy kis leak a következő héten kezdődő Season 5-höz kapcsolódóan:
Visszatér a Chapter 1 mapja (Season 5-től egészen a Season X-ig fog váltakozni a map). Kikapcsolják az új játékmechanikákat, mint például a taktikai sprintet vagy a falmászást. A Zero Build Mode megmarad - emiatt a Chapter 1-ben megismert nehezebben elérhető helyekre zip line-okat fognak elhelyezni. Elméletileg ez csak egy "plusz" season - tehát nem is lesz teljes hosszúságú. Mindenesetre reménykedem benne, hogy annyi embert visszacsábít a játékba, hogy megfontolják, hogy benttartsák valamilyen formában.
-
Sefneni
őstag
Tegnap Jack Skellington, ma pedig már Michael Myers is megérkezett az item shopba.
-
Spec
őstag
Ezekkel kellene még kezdeni valamit, vagy ez ennyi, csak beragadtak ezek a küldik?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
0xmilan
addikt
1500 szintes lettem.
-
Spec
őstag
válasz
0xmilan #18852 üzenetére
Én is szoktam ilyen szemétkedéseket elkövetni, ha olyanom van. Pl. ha esik valami jobb fajta loot, de már nem tudom/akarom felvenni, mert van jobb az inventory-mban, akkor nem hagyom szem előtt, hanem felveszem, elviszem valami rejtekhelyre, és ott eldobom, hátha nem veszik észre. Vagy ha van víz a közelben, akkor oda szoktam bedobni. Nehogy már az én lootomat fordítsa aztán ellenem valamelyik az endgame-ben
Vagy ha mondjuk esik splash, de nekem nincs rá szükségem, mert fullon vagyok, és már 6 db be is van tárazva, akkor simán elhasználom őket. Nehogy má' másé legyen. Inkább pocsékba, mint kárba[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
0xmilan
addikt
válasz
WhiteWalker #18850 üzenetére
Kifejezetten fejlett strategiakkal ismerkedik itt meg az ember.
-
Iramirez
aktív tag
A heti update ban,van vmi extra ujdonság ?
-
-
Spec
őstag
válasz
0xmilan #18848 üzenetére
Ok, csak akkor legközelebb nem lesz nálad, ami azért valljuk be, nem árt néha. Én egyébként alapértelmezetten mindig viszek magammal, vagy nagy shield potit, vagy mostanában még a slap splash-t is szoktam cipelni.
-
0xmilan
addikt
Redditrol szedtem. Remeltem, hogy egyertelmu.
Viszont mar toroltek a modok a posztot, szoval mar bizonyitekom sincs... 😬de valami olyan volt a cim, hogy "my boyfriend should probably play less fortnite".Extra poen, hogy bal oldalon a "destroy objects" quest olvashato, ami mar-mar tul jo. Lehet, hogy photoshopolva van es pont ezert lett torolve. Passz.
-
GEIL
addikt
válasz
0xmilan #18842 üzenetére
Nem komoly ez ugye ?
Egy alapvetően gyerekeknek szánt ingyenes kis játék felbosszant ?
-
0xmilan
addikt
Destroy objects ✅
-
0xmilan
addikt
Nincs szo 5. meg 6. augmentrol.
5 inventory slotod van. Ez egy 6. gyakorlatilag, mert mindig veled van es barmikor aktivalhatod, igy heal-t nem is kell tartanod az alap 5-ben. -
Spec
őstag
válasz
0xmilan #18838 üzenetére
Ezt nem egészen értem. Egyrészt összesen 4 augment lehet aktív, nem? Ha a 4-ből 3 slotra már beaktiváltam egyet, és a 4.-nél hagyom a Game Time-ot aktiválatlanul, akkor mitől lesz 5. és főleg 6.? Még 4 sem lesz beaktíválva, hanem csak 3.
-
GEIL
addikt
Tegnap elértem a BR level200-at ismét....részemről így pipa
-
0xmilan
addikt
Pro tip:
Ha az utolso augmentnek meghagyod a 'Game Time'-ot aktivalatlanul, akkor gyakorlatilag van egy 6. slotod. -
30z.Samu
félisten
Vasárnap megvettem a monitort későbbi munkához és persze gaming-hez. Gondoltam na akkor ezen megnézem a 120Hz módot és hát az után ott is maradt.
Rohadt jó érzés így játszani ezzel a játékkal, persze így nem csilli villi a grafika, de pont nem ez az a játék, aminél látni szeretnék csilli villi grafikát. És nem mellesleg itt nincsenek túl szaturálva a színek. Picit elkezdtem farmolni, mert már nincs sok az új szezonig (remélhetőleg új Chapter-ig) és legalább a BP árát visszafarmolnám.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
0xmilan #18833 üzenetére
Kösz a tippet.
Szerintem valami láma csapatot fogtam ki , mert nem nálam volt az az aranykard vagy mi , én kihaltam és a többiek szintén , miután bezárult a kör, és a végén aki bent maradt csak a zombikat kardozta , a bosshoz hozzá se tudott , vagy nem akart szagolni. Aztán mintha lejárt volna az idő , vagy ilyesmi mert kiírt valamit és vége volt a körnek.
Szóval elsőre nem sikerült, ahogy Neonak se a Matrixban az ugrásMajd legközelebb megnézem ismét
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
En egyedul is elsore megcsinaltam
de kellet hozza az a penge, amit a gepfegyveres csaj boss dob 1-2 korrel korabban. Azzal gyakorlatilag vegtelen HP-d van, mert akkor is konnyen tudsz vele kaszabolni a vegso boss korben, mikor mar teljesen bezarult a kor.
Illetve a nagy, sarga zombik is dobnak meg mythic fegyvereket, azt is erdemes felvenni. Az arany pisztoly is nagyon hatekony az utolso szorny ellen... -
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #18829 üzenetére
Szia, párom most kezdte nem rég szóval ha akarsz jöhetsz hozzánk is csapodni. Szerintem örülne neki még én is. Állandóan nehezeket kap. 😅
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #18829 üzenetére
Egyedül neki se állj, nincs értelme. Ez csapat játék alapvetően. Simán indíts egy meccset, és állítsd át no fill-ről, fill-re. Be fog tenni melléd még 3 playert, és úgy már sokkal könnyebb lesz. A végén a boss-t még úgy se feltétlenül könnyű elintézni.
-
GEIL
addikt
válasz
draco31 #18826 üzenetére
Azért egy Mortal Kombat skincsomagot elbírtam volna.....vagy legalább a God of war-os packot visszahozhatnák...kell a Leviathan Axe
-
-
Spec
őstag
A menü rendszer átvariálásának megint mi értelme volt? Éppen mire kezdtem volna megszokni, addigra megint átdizájnolták, de nem elég, hogy a kinézetén változtattak, hanem mindent gyakorlatilag megtükröztek. Ami eddig a bal oldalon volt, az most jobbra került, ami a jobb oldalon volt, az balra. Ez mire volt jó?
-
0xmilan
addikt
válasz
WhiteWalker #18820 üzenetére
^ Igy nez ki a rendes, Epic-fele Horde Rush mod.
Redditrol loptam amugy a screenshotot. Ott azert lett megosztva, mert erdekes, hogy most itt tobben jatszanak, mint a sima ZB modban. Marmint ugye annyira nem kulonos, mert ingyen cuccok jarnak erte.
-
0xmilan
addikt
válasz
WhiteWalker #18818 üzenetére
De, kozben megjavitottak. Legalabbis tegnap ejjel nekem mar mukodott.
-
draco31
veterán
Én ugye switch-en tolom, a játékmenet maradt amilyen volt, néha egy akadás.
Ez a változtatott menü viszont gombnyomás után 1-2 másodperccel történik valamit, remélem ezen javítanak.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
0xmilan
addikt
válasz
Sefneni #18813 üzenetére
Ezt a Horde Rush modot mintha egy az egyben kifelejtettek volna, mert a By Epic alatt nincs is.
...Confirmed. lol.
Elvileg azert vettek ki, mert veletlenul a build modot raktak be, de ZB Horde Rush-t szerettek volna helyette (?).Cserebe egyre jobban eroltetik a Creative modot. Nem csak a UI-ban, de a questek kozott is egyre gyakoribb az "Earn XP in Creator Made Experiences". A mostani Fortnitemares questeket be se lehet fejezni anelkul.
Tim Sweeney nagy alma a Fortnite metaverse, de az szerintem nem az ilyen gagyi kreativ palyakon keresztul fog megvalosulni.
Eddig a favorites fulon gyorsan megvolt, amit kerestem, de most azt hittem, hogy azt is teljesen eltuntettek... Hat nem, csak fentrol a 13. (!) sorban van!! Mert ugye a sok random creative palya sokkal fontosabb annal, mint amit direkt kezzel elmentettem.
...Ahh nem szoltam, a kis Windows logo a bal felso sarokban egybol a kedvencekhez visz. Hurra!Na meg a fomenu jobb oldalra mozgatasa.... Mintha az arab vilagban elnenk, vagy nem tudom mi ihlette. Annyira egyertelmu, hogy mindent ilyen menut a bal oldalon keres eloszor a szemunk. Az osszes letezo weboldalon es applikacioban ott van. Elkepeszto.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Az öreg töklámpás rakétavető, de szerettem a hangját
-
Sefneni
őstag
válasz
0xmilan #18811 üzenetére
Tényleg katasztrófa, hogy a sok creative hülyeség "elnyomja" az Epic hivatalos játékmódjait. Ezen az ún UI-n pl. tök logikus, hogy van 5 szegmens creative és csak utána az Epic által készített játékmódok.
Viszont hogy valami pozitívat is hozzak: Twitter-es leakek szerint egész jó kis skinek jönnek Halloween alkalmából.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
0xmilan #18811 üzenetére
Igen , mondjuk az nagy segítség lenne. Annyira alapvető dolgok nem működnek ebben a játékban sokszor hogy az ember a haját tépi.
A sok hulladék creativ szemétről jobb szót nem is ejteni. Hogy tudnak ezek bekerülni a játékba nem is értem.
Vagy lehetne szűrni értékelés szerint , vagy valami hasonló... De semmi.Szép lassan süllyed a játék lefelé, annyira lehet érezni a minőségen.
A millió bugrol nem is beszélve.
Most például az utóbbi időben ha osztott képernyőn játszunk , nem tudom másképp írni , csak igy , hogy a kettes játékosnal ugrál a képernyő, mintha folyamatos találat érné. Agyrém. Többszöri újraindítás se segít. Most az új frissítést még nem volt alkalmam megnézni. Lehet javították.[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Tok jo lenne, ha a Horde Rush questek alapbol kivalasztanak azt a palyat, ahol azokat teljesiteni lehet es nem nekem kene levadaszni a sok creative szemet kozul.
Amiket talalok Horde Rush palyakat, egyik sem az Epic-fele, hivatalos. -
0xmilan
addikt
Zero Build-hez szerintem nem mukodne tul jol a Chapter 1 map. A 'named location'-ok kozott csak egy nagy ures lanka, nincs eleg termeszetes fedezek.
Persze, ha jot akasz magadnak, akkor most is van nalad mindig bunker / bokor / jegfal, szoval valoszinuleg a C1 palyara is lehetne eleg fedezeket dobalni.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
-
nincsnév007
őstag
ez az új menü a régire szeretne hasonlítani?
[ Szerkesztve ]
-
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #18803 üzenetére
-
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #18801 üzenetére
9 giga...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Home server / házi szerver építése
- Hell Let Loose
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest