-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
WhiteWalker #22355 üzenetére
Nana! Amikor még az F1GP progihoz 30db floppy lemez kellett.
-
Skynet258
veterán
válasz
WhiteWalker #22272 üzenetére
Az a Murphy csávó, az intézi ezeket...
Tegnap késő este mondom belépek, megcsinálom a daily-t ha mást nem is, aztán meglett az első körben minden elég gyorsan, mondom akkor gyilkolászok ha már itt vagyok, 4-en maradtunk, formát kiszedtem, koronáját felvettem, végül ketten maradtunk, az is hullott, koronás win. Tök sikeres kör lett a végére pedig csak küldizni mentem. -
nincsnév007
őstag
válasz
WhiteWalker #22253 üzenetére
csak poén, bár milyen unalmas lenne ha 6 is los santosban játszódna
-
nincsnév007
őstag
válasz
WhiteWalker #22251 üzenetére
jó de másik városban, los santos már nagyon unalmas. meg ugye ez a játékok több mint felére igaz
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #22207 üzenetére
Tulajdonképp igen, mert így is úgy is fel kellett oldani az összeset hogy felold a következő oldalt.
Sic Parvis Magna
-
nincsnév007
őstag
válasz
WhiteWalker #22205 üzenetére
amúgy tényleg nem nagyon.
-
30z.Samu
félisten
-
csabiks
senior tag
válasz
WhiteWalker #22084 üzenetére
Nekem most speciel jobban is tetszik a BR-nél, mind a fegyverek, mind a map. Egymás után vagy 6 meccset toltam, adja az XP-t is szépen.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
stewe780
őstag
válasz
WhiteWalker #22000 üzenetére
Bocsánat, úton vagyunk a gyerekkel és érdekelt, hogy hányra kell hazaérnünk, hogy játszunk még egyet. Köszönöm. Tényleg. Még így is nagyon hasznos volt!
gduck: mégjobb!
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21901 üzenetére
Úgy volt, hogy lelövik a szervereket mert már nem jövedelmező az Epic-nek fenntartani őket. De adnak még egy lehetőséget neki.
Sic Parvis Magna
-
becenevem
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21815 üzenetére
Én is megtaláltam, hogy élvezzem a játékot. Alkalmazkodom. Elkezdtem használni a jatpack-et és a Monarch pisztolyt. Leszállok a jelölő botnál, majd fel észak-nyugatra a sarokba s kísérem a gázt. Végre vannak győzelmek is. (Reload-ot dobtam, mert a viharban kb. azonnal halaz, nem lehet az én stílusomban azt játszani.)
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21737 üzenetére
Fortnite-ban "fizetős opciók" nem kötelezők...vígan lehet játszani vele ingyen.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
becenevem
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21721 üzenetére
Meg mindenki headshot-ot nyom még a pisztollyal is. Futás közben dobtam le a bunkert és a monark' pisztollyal 3 fejest kaptsm. Be van gyakorolva a sniper.
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21643 üzenetére
Ezt gondoltuk egy másik season-re is, aztán jött ezt.
Sic Parvis Magna
-
Rage47
veterán
válasz
WhiteWalker #21645 üzenetére
én pár napja játszom de már utálom ha meglátom
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21504 üzenetére
Én nem játszom most a játékkal, mondjuk kapacitásom sem lenne rá, de pont egy sz@r szezon megy most, szóval nem bánom hogy szünetet kell tartani a Fortnite-al.
Sic Parvis Magna
-
becenevem
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21504 üzenetére
Csak Reloadot játszok, de azt is csak azért mert Lottózom benne.
Milyen jó fegyvert nyitok ki?
Harcolok, sokat halok, de akad win is, koronás win is.Még az egzotikus grappaler még nem volt meg.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21439 üzenetére
Perszeeeeee
mindig kell placeboooo
-
válasz
WhiteWalker #21434 üzenetére
Pontosan.
Engem pl. a mindenféle hulló, repkedő akármik rohadtul zavarnak, és csomószor nem veszem észre az ellenfelet.
Minimum grafikán nincs ezzel gondom. -
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21406 üzenetére
Jahogy volt frissités...
Megint a szokásos..megnyitom a kliens,eleve már 41 % van és azóta áll egy órája.. -
Aby_2014
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21353 üzenetére
Felbérelt NPC-nek tudsz utasítást adni, PC-n az egér görgő klikkre van téve a parancs.
Küld el egy adott pontra és ne hívd vissza - úgy emlékszem nincs auto follow - és akkor ott marad ahová küldtedSoha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21355 üzenetére
Mondd meg neki hogy “Bodri, valami elmegy benzinért!” és hagyd ott.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21353 üzenetére
No offense, de ha már két napja is gondod volt az NPC-vel, akkor minek bérled fel őket továbbra is?
Sic Parvis Magna
-
gduck
addikt
válasz
WhiteWalker #21327 üzenetére
Mert buli van!!!
Sajnos nekem is sokszor így jön össze
-
Skynet258
veterán
válasz
WhiteWalker #21346 üzenetére
A bossok amúgy kajak jók voltak, fegyver meg medál miatt, vagy csak a kihívás miatt. Na meg ott voltak a széfek is, szóval volt nyüzsgés rendesen.
Amúgy igen, most olyan kihalt lett minden, az új terület már a stílusa miatt is sivár ugye... De ezzel együtt mindenki inkább arrafelé mászkál mert a többi területet már kívülről fújjuk.
Én nagyon szeretem a Fortit, tök jó könnyed kikapcsolódás meg duóban is játsszuk asszonnyal - de ezek az újítások az utóbbi időben nem nagy kalandok. -
Skynet258
veterán
válasz
WhiteWalker #21342 üzenetére
A sziget mostanában csak sniper campelésre van használva ahogy láttam, mondjuk nagyon én sem szoktam felmenni. Szokott dobni Legendary cuccot, de mire a sziget megjelenik már jól állok fegyverekkel, és most felmenni és állni a zászló mellett, szabad prédaként... nincs akkora jutalom, hogy megérje, és ezért 1-2 emberen kívül nem is nagyon megy fel senki. Távcsövessel valóban szépen lehet onnan lődözni, mert lentről eltalálni elég necces, de kb ennyi előnye van.
A map-et már én is unom lassan, de szépen lassan csak közeledik a következő chapter... -
csabiks
senior tag
válasz
WhiteWalker #21340 üzenetére
Igen, már most teljesen játszható, csupán a map nagyon uncsi már (számomra).
-
30z.Samu
félisten
-
draco31
veterán
válasz
WhiteWalker #21316 üzenetére
Nekem is meg lett tegnap az első. Egy autóst győztem le gyalog.
Úgy nyomtam a végén a Thake The L emote-ot, hogy öröm volt nézni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21301 üzenetére
Pedig jelen pillanatban,ez az egy fegyver van kocsik ellen,a lila ököl
Hát szokni kell.
-
dlor
tag
válasz
WhiteWalker #21298 üzenetére
Vannak keménykedők.
Vagy ő vagy én.
-
gduck
addikt
válasz
WhiteWalker #21294 üzenetére
Igen, én is remélem valami majd bekerül, mert abban igazatok van, hogy erősre sikeredett az autós rész.
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21283 üzenetére
Ha váltasz fegyverre kocsiból, akkor háromszor nyomd le az R3-at, ha vissza akarsz huppanni a vezetőülésbe.
Sic Parvis Magna
-
0xmilan
addikt
válasz
WhiteWalker #21283 üzenetére
A 4 ulesesben szerintem nem "legtobbszort', hanem soha nem a vezeto ulesbe ul vissza es fixen 3x kell ulest valtani, ha ujra vezetni szeretnel.
Egyetertek, hogy soloban ez hatalmas hulyeseg es minimum egy beallitas lehetne ra, hogy mind a 4 szeken szeretnel ugralni vagy csak az elso ketto kozott. -
Skynet258
veterán
válasz
WhiteWalker #21279 üzenetére
A borsófejű nekem bejön de a többi valóban engem sem érdekel.
-
t1
veterán
válasz
WhiteWalker #21254 üzenetére
Nálunk a gyerek konkrétan sztrájkol, hogy nem játszik vele mert annyira nem tetszik neki ez, pedig 250-300lvl körül szokott mindig lenni, a Crew Pack-et is lemondtatta.
-
gduck
addikt
válasz
WhiteWalker #21250 üzenetére
Remélem nem, nekem speciel tök tetszik! Sose értettem ezt a nagy nyavalygást (mindig ez van váltáskor) a játékkal kapcsolatban. Mindig jönnek az újdonságok, évek óta élvezettel játszok.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21236 üzenetére
Nem tudok róla, de most az a hőkövető rakéta elférne itt a szezonban.
Vagy egy olyan tárgy, ami az autó elektronikáját csinálja ki.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21224 üzenetére
Ez sajnos ilyen, nem játszottam sokat, én nem találkoztam semmi kirívóval.
(#21223) 0xmilan: PS-en akárhányszor néztem, 95%-ban tartja a 120 fps-t. PC-n lassan két éve szar.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
csabiks
senior tag
válasz
WhiteWalker #21204 üzenetére
Én a battle passt éppen ki tudtam pörgetni, a szezon vége felé (nálam) már kifulladt a játék, de nekem is tetszett összeségében. Jöhetnek az új fegyverek - map frissítés stb
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21191 üzenetére
Én az elmúlt 1,5 hónapban nem is nagyon játszottam a játékkal. A season sem jött be különösebben, meg mostanában nincs is sok időm játszani. Azt a kis időt meg valami story game-el töltöm el, kövi szezonra lehet BattlePass-t sem veszek.
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21197 üzenetére
Ez egyszerű "ping lag" / hitbox késés ha nagyon csúnyán akarnám mondani.
LAN-on ilyen nem történhet....de sok sok ms késéssel egy terhelt szerveren megesik.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
0xmilan
addikt
válasz
WhiteWalker #21197 üzenetére
Igen, ez is feature, nem bug.
-
mcwolf79
veterán
válasz
WhiteWalker #21191 üzenetére
Ez a sarok mögül kilövöldözés eddig is így volt . Alig látszik ki , és lelő. Mocskosul idegesítő .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Fortnite76
kezdő
válasz
WhiteWalker #21167 üzenetére
Értelek én hidd el...
-
Fortnite76
kezdő
válasz
WhiteWalker #21158 üzenetére
"Itt az motivál hogy legyek első az adott körben"
Ez nekem célnak tűnik, ha csak a játék élvezete miatt csinálod nem mindegy hanyadik leszel ??? -
Aby_2014
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21151 üzenetére
De alapvetően az, bár ez igen kicsi, inkább csak kukacka
a megosztott 80 killes videóra reagálva írtam, hogy hol vagyok én ezekhez képest.
Egyébként olyan is volt amit Sirandrish írt, mikor megvettem az első okosórát csak azért mászkáltam még az udvarba is egy kicsi, hogy meglegyen egy kitűzött lépésszám.Tudom, tudom megvolt és akkó mivan, semmi, de örültem, hogy sikerült ennyi.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #21154 üzenetére
És tovább? Megyek a kövi kitüzőért, ugyanis van belőlük pár száz (vagy ezer?).
Rendszeresen mozgok, pont ezért vettem! Az én igényeimnek sokkal inkább megfelel mint bármelyik Samsung (ezelőtt az volt)!
Ezek csak számodra virtuális szarok! Nagyon sok játékosnak ezek adják az élvezetet. Valamit el akarnak érni, nem csak róni a végeláthatatlan repeptitív köröket ugyanazon a mapon, ugyanazokkal a fegyverekkel, ugyanúgy!
Ugyanez a trófea...te csak leszarozod, míg több millió ember világszerte rengeteg időt és energiát öl abba hogy a leggyorsabb, legügyesebb, legjobb legyen a kedvenc játékában!
Értem én hogy a játék élvezete miatt játszol, de te nem akarsz nyerni? Nem akarsz legalább TOP 10 vagy TOP 5 lenni, nem akarsz X embert lelőni? Nem akarsz a BP-ben előre menni? Nem akarsz egy új skint megszerezni? Nem akarsz küldetéseket csinálni? Nem akarsz ügyesebb lenni? Ez mind cél/progresszió, és valamelyikért biztosan "küzdessz"!
Valami céllal csak leülsz a monitor elé, már azon kívül hogy elteljen az idő!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hogyne számítana!
Progresszió!
Ezek adják a játékok sava borsát!
Egy hónapja vettem magamnak egy Garmin sport órát ami különböző dolgokért virtuális kitüzőket ad, amit SENKINEK sem tudok megmutatni, mert ismerősi körömben senkinek sincs Garmin órája, mégis felkeltem hajnalban hogy tornázzak egyet, csak azért hogy megkapjak egy koránkelős kitűzőt!
Ezekért játszik az ember! Minél több frag, minél több kiosztott DMG, minél több win, minél jobb K/D arány, etc etc etc..
Mindenki mást szeretne, de cél az kell!!
Ha nincs előtted cél, akkor minek játszol? Főleg Fortnitetot, aminek ugye se eleje se vége!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
GEIL
addikt
válasz
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
blaca83
őstag
válasz
WhiteWalker #21134 üzenetére
Engem kb: 10 perc alatt fel is cseszett úgy, hogy kiléptem!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #21130 üzenetére
Ugyanez itt. Délutános vagyok reggel szoktam játszani. Majd este megnézem.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21130 üzenetére
Kitartást !
Én elengedem haza az embereket 12:30-kor, aztán ámen, megyek haza ebédelni és pihengetni amíg a többiek hazaérnek, aztán utána toljuk a Fortit a gyerekkel------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21128 üzenetére
12:00 után érdemes csak próbálkozni...de akkor sem vehető biztosra.
Ne felejtsük el, hogy ez még mindig egy "kis ingyenes" játék.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21125 üzenetére
Ha nálunk éjjelre raknák, akkor a Föld másik oldalán lenne nappal a frissités....szóval egyértelmű, hogy nem mi vagyunk Európában a prio1-ek.....
Az "item shop váltás" viszont nálunk éjjel 1:00 (2:00)-kor van, ami a Föld másik oldalán még napközben van.
Ezt "így osztották el".
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21125 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21114 üzenetére
Láttam máshol is azt a linket és ott is a "fiatal Kratos" szerepel a 2 db fejsze/rövid pallos szerű fegyverével.....engem viszont csak és kizárólag a "Leviathan axe" érdekelne
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #21108 üzenetére
És nem is Shopba hanem mind BP-be?
Ezt még én se veszem be!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HugóBoss
tag
válasz
WhiteWalker #21108 üzenetére
Ránézésre a fele sem igaz.
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #21104 üzenetére
Forrás?
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21104 üzenetére
-
KISDUCK
addikt
válasz
WhiteWalker #21079 üzenetére
Hát ez mocsok kemény, a water bending is op volt, több együtt használva mocskos op, földdel lehet fedezéket csinálni és aztán mehet váltva a dara a tekercsekkel.
-
csabiks
senior tag
válasz
WhiteWalker #21079 üzenetére
a tűz egy kicsit erős lett, 5-6 embert úgy megöltem vele szinte azonnal, hogy nagyon célozni se kellett
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #21048 üzenetére
Szerintem úgy. Ha épp üres mikor meghal, akkor üres lesz mikor felveszed
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #21046 üzenetére
Nem úgy ejti el ahogy épp meghal?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #21042 üzenetére
Az nem kell
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21037 üzenetére
végülis....
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz
WhiteWalker #21028 üzenetére
Naneeeee
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #21015 üzenetére
Jogos
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #21011 üzenetére
De közben nem kajálsz/fürdesz/sétáltatsz kutyát/sexelsz az asszonnyal/alszol/filmezel/etc
-
draco31
veterán
válasz
WhiteWalker #20961 üzenetére
Amugy igen, de most nagyon jók a sniperek, sosem használtam őket, max feladat miatt, de most mindig van nálam.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
becenevem
aktív tag
válasz
WhiteWalker #20961 üzenetére
Ugyan ez a mitikus shotgun. Ha közelharc van és nem nálad van egyszerűbb kilépni. Gyorsabban jön az újabb játék.
Más:
Mikor unokaöcsém jön Nintendoval, akkor a win-rate duo-ban 80% legalább. Egyedül PC, 15% a statom.Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #20913 üzenetére
Igen, jól megcsinálták.
Amit észrevettem, hogy az indikátor kicsit késik a hanghoz képest. Előbb hallom meg pl a lépteket, minthogy jelezné hogy valaki van körülöttem.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
KISDUCK
addikt
válasz
WhiteWalker #20862 üzenetére
szerk.: nem pont neked szántam a hsz.-t, hanem a threadhez
Windows hiba gondolom. W 10 óta támogatja a rendszer desktopon is hogy igp ad képet és a dvga számol.
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #20862 üzenetére
A gonosz kis kábelmanó? Elképzelhető. Hirtelen én is valami ilyesmire gondoltam, hogy megviccelt egy kábel kobold
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #20819 üzenetére
Ennek a fele bent maradt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #20799 üzenetére
Egy ízig vérig Jurassic Park és Terminator szezonnak nagyon tudnék örülnék.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
WhiteWalker #20767 üzenetére
Kisduck: Ez így már túl múú szályszagú
Vélhetően csak egy idő után már uncsi lesz ,az elején mindig csinálom a küldiket napi/heti egyéb azt egyszercsak mehh és lassan haladok
Teljes stat végig követhető a https://fortnitetracker.com/ címen.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #20754 üzenetére
Nem gondolnám. Szerintem normál BR-ban is a szintek alapján rak össze a többiekkel, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Sávosan a lvl alapján rangsorolja be a playereket a lobbyba, ez szinte biztos. Nem rank alapján, hanem a BP lvl alapján sorol be.
Persze ez nem azt jelenti, hogy alacsony szinttel tuti nem kapsz erős/jó játékost, mert előfordulhat hogy valaki éppen csak elkezdte a Fortnite-ot, és még alacsony szintű, de amúgy az illető egy COD-on edződött Vér Istvánka, aki 200 m-ről is kilövi sniperral még az ugró bolhát is. Ez benne van a pakliban.
draco31: Én mindig egy bőrönd géppityut dobtam le, főleg ha a romoknál voltam. Az védte a hátam, elég jó hatékonysággal. Volt hogy még csak 3 storm circle ment le de már 12 killem volt, pedig csak kalapálni mentem a mozaikot"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #20736 üzenetére
A hasonló és bosszantó gusztustalan problémák miatt hanyagolom a BR részét....nem ma kezdtem a lövöldözést és a kezeimben benne van több mint 20 év Quake(3) és Unreal tournament.....és egyszerűen "idegállapotba kerülök" hogy random módon hol beadja a hitet hol pedig nem adja be még akkor sem ha nyíl egyenesen rá lövök.
Nem a gép és az egér a gond...packetloss sincs...pingem is atomstabil és alacsony....egyszerűen ilyen ez a játék.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #20692 üzenetére
Értem, hogy inkorrektnek tartod, ha a te fiókodat is bannolják, ha egy amúgy (volt) cheates gépen bejelentkezel és játszol.....de nézzünk rá egy másik példát:
Beülsz egy olyan autóba, aminek a csomagtartójában tiltott szerek vannak és te nem is tudsz róla, de a társad/cimborád aki vezeti a verdát az teljesen tisztában van vele.
Ő elfárad és megkér téged hogy vezesd egy kicsit TE az autót.....na mármost ha a rendőrség/TEK megállítja az autót, szerinted volna bármi esélyed elhitetni velük, hogy ugyan Te vezetsz, de fogalmad sincs róla hogy miért van az ott és hogy került oda...és persze tagadod hogy a tiéd volna.....nehéz ügy volna még akkor is ha full full ártatlan vagy.
Felvennék az adataidat és bekerülnél a rendszerbe mindenképpen....pont.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20719 üzenetére
Botok ellen könnyű
-
gduck
addikt
válasz
WhiteWalker #20710 üzenetére
Jó játékot!
-
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #20710 üzenetére
.....amíg nem jön egy mitikus...
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20699 üzenetére
De itt totál nem erről van szó. Ha jól értettem a kolléga csinált egy másik accot amin kipróbált egy csalást (remélve hogy a fő accját ezzel megvédi), majd bannolták azt is, és a másik accját is (HW-stul).
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20696 üzenetére
Az account mint ember/autó..
Csak itt két profil/mailcím az én példámban meg 2 autó. De mindkettő esetben az ember a hibás, így őt kell büntetni, és nem az autót. Miért lennék ártatlan, azért mert átülök egy másik autóba?
A Epic esetében az embert úgy tudja büntetni ha kizárja a játékából...az embert, nem pedig a mailcímét. Ezt pedig HW bannal tudja elérni. Szerintem ez tiszta sor..
Ha a haverom gépén csalnék, és azért bannolnák őt (az ő gépét) akkor pofánvágna, mert elbasztam a játékát...ami szintén teljesen jogos lenne.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
Ha te egy 30K-s "játszós" autóval elütsz valakit, majd azt begurítod a tiszába és átülsz a "fő" autódba, akkor már nem leszel bünös?
Mellesleg le van írva feketén fehéren, nem értem a meglepődéstEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Duxley
újonc
válasz
Ez már egy kicsit értelmesebb eszmecsere, mint ami eddig összejött, ezért mégis írok egy pár sort, a többiek okulására.
> Miért a fő accountot banolták? Hiszen látják ők is , hogy nem ott történt a "csalás".
A helyzet ennél is súlyosabb. Hardver ban. Nem az accountot blokkolták, hanem a gépet. Nem mondom, hogy nincs igazuk... Látszik a logban, hogy ugynarról a gépről, friss accounttal ment a csalás, aztán vissza.... ha pedig nyilvánvaló, hogy az illető váltogatja az accountokat, akkor a gépét blokkoljuk - logikus.
> we may take action against all of your accounts
"FellépHETünk a többi accountod ellen is." - Mondjuk súlyosabb esetben, mérlegelés után. Tehát például tök oké lenne, hogy "Látjuk, hogy a másik accountodon vannak az eredményeid, na az most úszott, tanulj belőle." Sőt még az is oké, hogy inkább hardver blokkolás, mert az tisztább ügy... A problémám az örök érvényűséggel van, és azzal, hogy kapásból, elsőre, figyelmeztetés nélkül.
> a cheatnek a nyomai még letörlés után is megmaradnak
> akármelyik fiókkal is lépünk be utánaNem csak a Fortnite-ot vagy az Epic Launchert, de még az oprendszert is újratelepítettem, másik SSD-re, új accountot hoztam létre, és az is blokkolódott 1 meccs után. Tehát ezzel a géppel soha többé nem játszhatok. (Ha eladom a gépet, akkor nem játszhat, aki megveszi.) Gondolom, az alaplap, a HDD/SSD, a monitorkártya, a hálózati csatoló mac címe és még néhány dolog föl vagy jegyezve. De még az is lehet, hogy föltérképezik a mappa-struktúra egy részét, vagy hozzácsapják, hogy mi a net-szolgáltatóm, vagy legalábbis a régió, ahonnan be szoktam lépni, esetleg a baráti kört (epic friends), hogy minél biztosabban tudják azonosítani az illetőt, ha visszatér egy másik accounttal. Ha nem így lenne, nem léteznének spoof-ok, amik lecserélik a hardver azonosítókat.
Oké, rendben, én is így csinálnám... Nyilván leírták a szerződésben, hogy ezt is szabad nekik csinálni... De azt is ők írják az apróetűben, hogy "ha kijátszod a hardver blokkot, és rájövünk, akkor azért örökös ban jár" - de akkor miért is jár az enyhébb büntetés?
És azt is ők írják, hogy mindezt "a közösség érdekében" teszik. Az én csalásom nem érintette a közösséget. Minden oké a csalók elleni védekezéssel kapcsolatban, de én nem egy csaló e-sportoló bajnok vagyok, hanem egy ártalmatlan noob, aki nem vert át senkit, és magától abbahagyta, és ez feketén-fehéren ott van a logban. Szóval én csak az "arányosságot" hiányolom a büntetésből. -
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #20689 üzenetére
A Fortnite telepitett fájljai azonosak...az hogy 2 vagy 5 accountról lépegetünk be az teljesen mindegy, attól a file-ok "nem" változnak és a cheatnek a nyomai még letörlés után is megmaradnak akármelyik fiókkal is lépünk be utána.
Pont ez miatt soha nem lépnék be idegen gépen a fiókommal még 1 körre sem...mert hiába vagyok tiszta, ha pl a srác gépén volt próbálva cheat...akkor az én fiókom is repülhet....stb[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #20684 üzenetére
Lesznek kisebb-nagyobb változások a térképen, igen.
(elvileg "görög jellegű" season érkezik)------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #20677 üzenetére
Na ez az hogy ez az a szituáció aminél csalót kiáltunk, közben lehet hogy "csak" egy ordas nagy bug.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20670 üzenetére
Nincs olyan online játék a világon amiben nem próbálták már csalni
Miért lenne a Fortnite más ebben??Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20665 üzenetére
Vegyük átlagnak emberünket, akit kb 1 óra csalás után bannoltak örökre. Ebből kiindulva az esély hogy téged pont egy csaló lő el (és pont egy csalásnak köszönhetően), gyakorlatilag nulla.
Talán évente egyszer...és nem minden második meccsen!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest