-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #22094 üzenetére
chapter 6.... full új sziget - szamurájos - keleties téma
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Spec
őstag
Szerintem itt nem is a szerverek terheltsége a kulcs probléma, mert több játékos ettől még szignifikánsabban nem lenne, hanem ugyanaz a mennyiség oszlana meg több felé.
Inkább a játék mérete nőne meg nagyon, mert mindegyik map saját modellekkel, textúrákkal, tulajdonságokkal bír. Kb. 60-80 Gb-t dobna a játék teleptési méretén szerintem.
A másik probléma, hogy így foglalkozni kellene a régi mapokkkal is, mert hát ugye azok se tökéletesek, biztos lenne bennük bug, amire külön embereket, fejlesztőket, tesztereket kellene ráállítani, amit gondolom nem akarnak. Nem lenne elég csak visszatenni a játékba, folyamatosan életben is kellene tartani."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #22089 üzenetére
Igen, pont este beszéltünk erről a fiammal hogy ő is ezt olvasta.
De ezt már 1-2 évvel ezelőtt én mondtam, hogy jó volna ha az előző "szigeteket" is lehetne játszani egy külön játékmódon belül......akár mindegyiket szivesen fogadnák a játékosok és egyszerre úgysem pörögne csúcson mindegyik, tehát a szervereket sem terhelnék le jobban.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
Végleg visszatérhet az első sziget. [link]
Sic Parvis Magna
-
Attix82
addikt
Hát remélem tényleg 1 hónap ez az új szezon....totál nem jön be. Sokkal jobbak voltak az előző szezonok.
-
csabiks
senior tag
válasz WhiteWalker #22084 üzenetére
Nekem most speciel jobban is tetszik a BR-nél, mind a fegyverek, mind a map. Egymás után vagy 6 meccset toltam, adja az XP-t is szépen.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Spec
őstag
válasz 30z.Samu #22081 üzenetére
A BR heti küldetések között van asszem. 10 db gnómot kell összevadászni. közben találtam hozzá segédletet térképpel
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
csabiks
senior tag
ez a solo reload nagyon addiktív
-
-
stewe780
őstag
válasz Lehiñito #22076 üzenetére
Köszi, de tök hülyén érezném magam, hogy 50 v-buck-ért szórakozzak. Tudom a skinek, meg a többi, de én vettem egy skint és azzal nyomulok már vagy 2 éve. Köszönöm elég
Tényleg soha nem volt olyan, hogy egy küldetést se nézzek, ez a hónap most olyan lesz. Persze tegnap is amikor rohangáltam és mutatott egy felkiáltójelet 5 méterre, persze, hogy rányomtam a törpére, de nem kerestem, csak simán megyek és lövök!
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
-
30z.Samu
félisten
Elérhető a Starter Pack.
Sic Parvis Magna
-
Lehiñito
senior tag
válasz stewe780 #22075 üzenetére
Épp ma olvastam, hogy legoban boostoltak az XP-n.
Ha nincs sok időd játszani, akkor érdemes ott is kicsit afkolni, ha ki akarod szedni a battlepasst.
Mostmár 10percenként ad 51K xp-t. Csak annyi a lényeg, hogy néha mozdítsd meg a karaktered, hogy tétlenségért ne dobjon ki. -
stewe780
őstag
Ha meglesz a 80-as level biztosan nem hagyom bent, de az előző is annyira nyögve nyelősen ment, alig bírtam kiszedni. 139-es levellel lett meg a max v-buck és a múlt hét közepére sikerült összehoznom. Nem sok időm van játszani az tény. Átlag napi 1 és akkor sem játszom, hanem nézem mi a napi küldetés és azt nyomom. Most tényleg megpróbálom csak úgy simán játszani azt a keveset, amire időm van, aztán meglátjuk hanyas level leszek, de előre nem veszem meg és a napi küldiket sem fogom nézni.
-
30z.Samu
félisten
válasz Franklin #22073 üzenetére
PS-en játszom, de elvileg nem platform hanem periféria szerint dobja össze az embereket. Egyébként most tényleg nekem is jobban megy, valahogy elveszettek az emberek ezen a mapon vagy nem tudom. Én meg mindent is kihasználok, de nem hiszem hogy ennyivel nőtt volna a játék intelligenciám csak ismerem a mapot.
Sic Parvis Magna
-
Franklin
addikt
válasz 30z.Samu #22072 üzenetére
Ez konzolos verzió? Vagy PC-s?
Eszméletlen, h milyen gyenge ellenfeleket linkelgettek ezekben a videókban.
Én PC-n tolom és olyan pro playerek jönnek szembe, h csak pislogok. Az első öt solo zero build meccsemből 4-szer a legelső ellenfél lelőtt, akivel összefutottam, 1x a második ellenfél, top10 közelébe se jutottam, pedig a korábbi szezonokban mindig összejött 8-12 crown victory.
Röpködnek a sniper fejesek, rámugranak a szivattyús cuccal és shotival 1 lövéssel megölnek, ilyen tryharderek mindenhol
Nem mondom, h hű de profi vagyok, de azért 1000 óra benne van a játékban, szóval láttam már ezt-azt, de eddig ez a szezon a legnehezebb nekem.
-
Spec
őstag
válasz stewe780 #22066 üzenetére
Szerintem így is megéri unlockolni a BP-st, mert a beletett v-bucksot visszakapod, és azon felül meg pár skint, emoteot, wrapokat, egyéb motyót, stb., gyakorlatilag ingyér. Ráadásul közel se kell annyit farmolni a kimaxolásához, mint egy rendes BP-nél.
Én most 3 napnyi játék után 36-os szintű vagyok, ezzel már az 5/7 tiert szedem kifelé. Nem tudom mennyi kell hozzá pontosan az extrákkal együtt, de szerintem 75-80 lvl elég nagyjából. Az kb. egy bő hét intenzívebb játékkal kifullozható. Egy hónap alatt lazán megvan.
Sőt még párhuzamosan a Music Pass-t is viszi, még akkor is ha nem játszol a zenés résszel egyáltalán. Az pl. nekem már fullon van, igaz csak a basic track ,a premiumot nem unlockoltam.
Véleményem szerint kár bennük hagyni
Ui.: Bocs, de egy kis korrekció. Ez nem OG szezon. Ez a Chapter 2 map már, ami nem az OG verzió, az a legelső változat volt. Az a korábbi replay eventben volt tavaly. Na az pl. már nekem se jött be annyira, mert az már tényleg nagyon oldschool. De pl. a Reload-ban meg bírom, de állandóan nem játszanék azon a mapon azért. Viszont a Chapter 2 map tőlem simán maradhatnak állandóra is BR-ban[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Skynet258
veterán
Igen ez az OG cuccos tényleg azoknak nagy élmény akik ezzel kezdték - nekem és barátnőmnek kevésbé jön be de mi tavaly kezdtük. De nincs ezzel baj, a nosztalgiát át tudom érezni, mi meg max egy hónapig nem játszunk vele annyit.
Amúgy simán lehetne egy ilyen retro játékmód ahol rotálják a régebbi map-eket. Gondolom nem akarják annyira szétszabdalni a játékosbázist, pedig biztos lenne sikere annak is. -
stewe780
őstag
válasz tboy93 #22067 üzenetére
Ez volt akkor a Fortnite. Aki játszott vele, annak nagyon nagy élmény. Én konkrétan ebbe szeretem bele. A COD meg a többi valódi szerű világok után ez a mesebeli környezet a mesebeli házakkal, a girbe-görbe ablakokkal, ajtókkal. Ez volt az igazi Fortnite azoknak, akik látták ezt. Ez különböztette meg a többitől, és ez az, ami mára teljesen kikopott a játék jelenlegi rajzolatából.
-
nagyúr
válasz stewe780 #22066 üzenetére
Én augusztusban kezdtem el játszani, öcsémmel aki meg még anno a játék kezdetekor. Nekem most eléggé furán hat ez az OG season, neki meg tiszta nosztalgia Őszintén, nekem mint új játékosnak még kicsit kérdőjeles, hogy mennyire tetszik ez az original dolog, az előzőt én tökre megszerettem, a mapot is kiismertem, az item-ek is tetszettek, de tudom hogy sokakat pl. kiidegelt a jetpack
-
stewe780
őstag
Nekem nagyon bejön a mostani OG szezon! Én konkrétan ezen a mapon kezdtem! Tiszta nosztalgia! Weeping woods! Mindig ide ugrottunk! Annyira nagy! De megértem, akiben semmilyen múltbéli közös élményt nem hoz, annak semmit nem mond és még a grafika is egy nagy visszalépés. Konkrétan nem mozognak a fák levelei. Ez után jött egy nagyobb frissítés, amikor XSS-en bugos volt a fák mozgása jó sokáig. Aztán kijavították, de nagyon lassan.
Viszont azt nézem, hogy 950Vbuck-ért lehet bezsebelni 1000-et? Lehet ezt most kihagyom. Nagyon rég volt, hogy semmi küldetés nézegetés nélkül simán csak játszottam a játékélményért. Ez a hónap ilyen leszA bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
nincsnév007
őstag
amúgy kb tavaly is ilyenkor volt az og szezon? mert én tönkre adnám ha november az og szezonok volnának a többi hónap meg rendes szezonok.
-
30z.Samu
félisten
Köszi! Egyébként én is élem az OG szezonokat, nincsenek túlbonyolítva.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Mit kapott… [link]
Sic Parvis Magna
-
Sefneni
őstag
-
Fáraó
őstag
Összeszedtem 9 Gnómot, de a tizediket nem engedi felvenni. Most mind a 10 ott csücsül a map-on, de nem lehet felvenni egyet sem. Másnak is van ilyen bug-ja?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Spec
őstag
válasz BMdeal #22045 üzenetére
Szerintem ez "ízlések és pofonok" kérdése, no meg az hogy ki mikor kezdett el játszani, és mi az amit jobban megszokott kezdetben. Nálam most pont ellenkezője a hatás, és nem a nosztalgia faktor miatt. Egyszerűen jobbnak gondolom ezt a mapot, és a fegyvereket is, meg mident.
Az utóbbi chapterekben azért játszom egyre kevesebbet, mert egyszerűen nem érzem a balanszt a játékban. Túl van tolva minden szinten. A domborzat, az épületek, a tereptárgyak, a grafika, a fegyverek, minden túl részletes, túl aprólékos, zsúfolt, eltúlzott. "Too much" az egész. Ez a tipikus esete számomra, amikor a kevesebb több.
A chapter 2-es mapon sokkal nagyobb, átláthatóbb nyilt terepek voltak, nem agyonbonyolított. Az egész játékmechanika kiegyensúlyozottabb. Nincs a sok szir-szar op fegyver, meg fícsör, a sok röpködő vackok, meg robot fegyverek, stb.
Ez így sokkal átláthatóbb, letisztultabb, játszhatóbb szerintem.
Esküszöm, ha bent hagynák egy önálló játékmódként (miért is ne lehetne egy Chapter 2 Remix BR mód?), csak ezt tolnám utána."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Exelsior
senior tag
válasz 0xmilan #22055 üzenetére
Nekünk ez szűnt meg. Előzőleg volt. FPS is több lett. Smooth a game. PC-n legalábbis.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
0xmilan
addikt
-
Sefneni
őstag
Nálam nem volt crashelés PC-n. A legújabb Nvidia driver van telepítve.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Spec
őstag
Nekem ez a Chapter 2 Remix nagyon adja. Biztos azért mert én a Chapter 2-ben kezdtem a játékot, igaz csak a 4-es szezonnál, de ott még pár eltérést leszámítva a map ugyanez volt.
Az OG-os reboot nem jött be annyira, de ez végre hozza a régi feelinget. Végre normális fegyverek, mindenféle idióta op. szupertulajdonságok nélkül. Megszokott, átlátható, tágas map, ami nincs telezsúfolva minden szir-szarral. És végre a régi jól megszokott járgányok, amik használhatóak is, különösen a saját kedvencem, a motorcsónak"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Franklin
addikt
Másnak is ír ilyet induláskor? Hetek óta csinálja, pedig mindig a legújabb Adrenalin van fent. Ha rányomok h nem akarom letölteni, akkor simán elindul a játék és tökéletesen fut:
-
Tomix24
addikt
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Xbox-on játszsnék, de más profilja van linkelve. És azt írja 1 év múlva tudok accountot kapcsolni az xbox-hoz... Valaki volt már hasonló cipőben?
Mit lehet tenni?[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz becenevem #22044 üzenetére
Régebben én is verseny szinten "Battlefieldeztem" és teljesen más amikor már az egeret, a grafikát meg konkrétan szinte az egész gépet a játékra konfigolod.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
BMdeal
csendes tag
válasz 0xmilan #22040 üzenetére
Persze értem amit mondasz és ha legugolsz vagy megvárod, hogy vissza álljon a fegyver akkor persze pontos is.
Én az előző részekhez képest, a számomra normál móddal hasonlítottam össze.Ott egy Red Dot-al vagy Holo-val bármilyen helyzetben lehet pontosan lőni és ha vissza szorítod az egeret akkor a 30 lőszer nagy része az emberben végzi.
Lehet, hogy nosztalgikus és a kezdeteket eleveníti meg egyeseknek, de nekem nem tetszik ez a RELOAD mód.
Sem a fegyverek sem a játék menet.Ebből 1:-2 nap is bőven elég lenne, nemhogy egy hónap.
-
becenevem
aktív tag
válasz BMdeal #22029 üzenetére
Nézem RANGER-t, ahogy játszik (pl. most online Twitch-en). Mindig egyenesen lő. Nulla szórása van lövéseinek. Teljesen mindegy, hogy szürke vagy arany a fegyver. Gyerekem azt mondja, ennyire ügyes az egérrel, ennyire pontosan tudja mozgatni, hogy mindig egyenesen marad a fegyver. Benne van Ranger stream-ben pár órám, de egyszer sem láttam, hogy szórna a fegyvere. Próbáltam a beállítsait, más profi beállításait, egérrel állítok RPI-t, már mindent, de nekem ugyan úgy remegnek a fegyverek, nagy a szórás.
Valakinek ötlet, hogy mit állítsak?
Van olyan, hogy néha nekem is tapad a célkereszt és sorozom az ellenfelet, de ezt betudom a véletlennek.Tudom, neki benne van a játékban több ezer óra míg nekem pár száz. De brutális akkor is különbség.
[ Szerkesztve ]
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
30z.Samu
félisten
Egy pletyka szerint az új Chapter Japán témájú lesz.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Egy órácskára sikerült nekem is beugrani. Jó ez a Chapter 2-es nosztalgia, a fegyverekkel szerintem nincs gond. Legalábbis én mindegyikkel tudtam eddig találatot adni. A drumgun piszok jó cucc még mindig, kár hogy az újabb szezonokban már nincs benne. És persze a kézigránát is visszaköszön, amivel pár 1v1-et eldöntöttem azzal hogy csak random dobáltam az enemy felé. A BattlePass szerintem nem olyan nagy cucc, viszont a Meowdas emote-ja rohadt jó. Beléptem a Solo Reload-ba is, (és a játékban már nincs benne az S... ) szerintem teljesen jó lett és a map is tetszik, bár így nincs már meg az OG érzés. Solo-ban kapsz két Reboot-ot, ha kikapcsolásig megmarad az egyik vagy mindkettő, akkor 50-et vagy 100-at hozzáad a pajzsodhoz végjátéknál. Az első Reload játékomat meg is nyertem. Tényleg! Most nincs ernyő win-nél vagy csak BR győzelemnél adja. Emlékszem hogy legutóbb úgy kaptam meg, hogy Reload-ban nyertem egyet.
Sic Parvis Magna
-
0xmilan
addikt
válasz BMdeal #22029 üzenetére
Az Infantry iszonyat pontos, nagyon gyorsan szukul a celkereszt ADS utan, habar relative nagy a recoil. A Hammer egy kicsit lassaban lesz pontos, de azzal is nagyon jol lehet tavolrol pontosan loni. Sot, meg a sima szurke AR-t is lehet ugy hasznalni, hogy minden loves betalal, ha kivarod, hogy visszaterjen a 'first shot accuracy'-hez, de eleg nagy turelem kell hozza.
Ehhez kepest sima BR-ban egyedul a Monarch Pistol volt az, amivel lehetett pontosan loni, de ugye az sem hitscan.
-
0xmilan
addikt
Masnal is ugy nez ki a frissites, hogy folyamatosan beesik 0 B/s-ra a letoltesi sebesseg? -
Marcsello31
őstag
válasz nincsnév007 #22028 üzenetére
Nekem 56giga frissítés jön le most, series s "1tb" gépre,
Ez valami új ráncfelvarrásos műtét lesz ahogy nézem. -
draco31
veterán
Na ez tetszik, ugrottam párat, jönnek vissza az emlékek.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
csabiks
senior tag
fegyver függő, mi hova megy, hogy hord, ezt ki kell tapasztalni.
Az assault rifle valóban elég nagy szórással lő, de közelebb pontos, ahogy az smg is…
Nekem is szokni kell, de tetszik, ez a map a fegyverekkel hónapokig velünk marad, így igazán ‘nincs mit tenni’."The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
BMdeal
csendes tag
válasz blaca83 #22027 üzenetére
+1
Szerintem is full gáz ebben a formájában a játék, így 2024-ben.
Hiába céloznál pontosan mert kb: minden harmadik - ötödik lövés megy oda a tárból ahová szeretném.
Nem lehet moddingolni sem a fegyvereket. Én is pont ez miatt nem játszottam RELOAD -al.Azt is kétlem, hogy a Fortnite játékosok többségének ez tetszeni fog.
Én is kihagyom szerintem ezt a mostani season -t. -
nincsnév007
őstag
64 gb.s frissités az komoly
-
blaca83
őstag
A map nekem is tetszene de így maga a játék kuka.
Az előzőekben sem nagyon játszottam a RELOAD játékmóddal mert a fegyverek és a célzás rendszere egyáltalán nem tetszik.Most meg ez lett gyakorlatilag a fő játék.
Én passzolom is amíg így marad.[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
csabiks
senior tag
Tabon és konzolon is hibátlanul fut, rohadt jó a régi-új map
-
NorDezs
senior tag
Elindult a season
-
30z.Samu
félisten
válasz DrTechnoid #22019 üzenetére
Persze hogy szándékos. Nem tudom mikor indul be, nekem még vánszorog le a frissítés. De lehet csak holnap fogok tudni belenézni mert megyek délutánra dolgozni.
Sic Parvis Magna
-
őstag
válasz 30z.Samu #22018 üzenetére
Mikor indulnak a szerók kb. Ez folyamatos hétvégébe nyúló maintanance a szezonok váltásakor ÉVEK ÓTA már szerintem szándékos, mert mindenkinek rohadtul ilyenkor lenne ideje játszani, de ehelyett a hétvége fele elmegy azzal hogy 3 óránként ránézel a százalék csíkra.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
KISDUCK
addikt
válasz 30z.Samu #22014 üzenetére
itt a videó. A végén a trailerben az éttermen szakadtam.
A kajálda neve mom"s spaghetti és Eminem a pultos. -
draco31
veterán
válasz nincsnév007 #22009 üzenetére
Igen, ott ment élőben, de így a képernyő mögött én csak bosszankodtam, hogy ezért érdemes volt annyira várni rá....
Nekem közben lejött a frissítés, most telepíti a masina.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gduck
addikt
válasz nincsnév007 #22009 üzenetére
Igen, durva
És még nem álltak le a szerverek...
-
gduck
addikt
LOL! Azt hittem valami átvezető "játék" lesz, de jó nagy showt csináltak a Time Squaren
[ Szerkesztve ]
-
Benisso
friss újonc
sziasztok. segítséget szeretnék kérni felbontás miatt mert hogy ha be rakom windowed fullscreen-ből fullsccreen-be a játékot akkor lefagy a játék. mi lehet az oka? válaszokat előre is köszönöm.
-
stewe780
őstag
válasz WhiteWalker #22000 üzenetére
Bocsánat, úton vagyunk a gyerekkel és érdekelt, hogy hányra kell hazaérnünk, hogy játszunk még egyet. Köszönöm. Tényleg. Még így is nagyon hasznos volt!
gduck: mégjobb!
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
nincsnév007
őstag
Amúgy lehet már tudni hogy milyen, vagy vannak már pletykák hogy milyen lesz a következő szezon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest