-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
Vannak utalások. Videók időgépről és tűnnek el a cuccok. Teória egyenlőre.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
-
GEIL
addikt
válasz
Exelsior #18794 üzenetére
wtf...mit tudsz ?
chapter 1 az OG legelső mapon ?
Azt nagyon élném....a klasszikus BP-ekkel és megszerezhető cuccokkal stb.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Exelsior
senior tag
válasz
30z.Samu #18793 üzenetére
Nem sokáig. Megyünk vissza chapter1-be.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
GEIL
addikt
Ismét Kedd...ismét frissítés.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Spec
őstag
Úr Isten, végre tettek be rankedben, no build solo módot. Én nem is értem ez eddig miért nem volt, csak duo?!
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
pourri
aktív tag
Viszont azt már megcsinálhatnák, hogy lássam a barátaim hányas szintnél járnak a Battle passben, meg nekem is ott legyen a level badgem. Tiszta bug az egész, nekem mai napig ott van a fortnite crew badge a nevem mellett úgy, hogy már 2 hónapja lemondtam.
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007 #18786 üzenetére
Lehet, hogy hulyeseget mondok, de ez nekem inkabb egy bugnak tunik, mint egy ki-be kapcsolhato funkcionak. En legalabbis meg nem talalkoztam ilyen beallitassal.
-
nincsnév007
őstag
az egyik haverom ps4-ről játszik és amikor betölt a meccs, akkor a bal felső sarokban ott csak az én nevem látszódik. Azt hogy lehet bekapcsolni hogy lássa a saját nevét is?
-
draco31
veterán
válasz
DrTechnoid #18784 üzenetére
Valóban nem volt több másfél óránál, de szerintem belefért 1 órába is.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
válasz
draco31 #18783 üzenetére
Szerintem is érdemes tolni, én sokat nem gondolkodok rajta már hogy melyiken eresszem neki, valami Red and Blue team deathmatch nevű map betéve kedvencek közé, azt mehet a hentelés. Kb jó 1 óra - másfél óra aktív játék kell hogy megcsináld vagy közel megcsináld a 14 level-t. Meg még lőni is tanulgat közben az ember. Amikor kezdenek kifogyni a pléjerek , akkor menübe kilépsz, ismét Play ugyan ezen, és már kezdi is a másikat. Több ezren vagy tízezren tolják mindig, állandó XP forrás ezekre a karakter grind küldikre.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
draco31
veterán
Na én azokat pont nem csinálom, minden más feladatot igen.
De lehet majd ránézek a napokban.
Napi 2-3 kört megyek csak maximum, de van hogy kimarad esetleg 1-2 nap, szóval túlzásba nem viszem a dolgot.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Spec
őstag
válasz
draco31 #18777 üzenetére
Én tegnap lvl 176-tal zártam. Most valahogy nagyon megy a szintezés. Az a fura, hogy semmivel se tolom többet, mint máskor, sőt inkább kevesebbet.
Azt figyeltem meg, hogy vannak ezek a karikhoz köthető saját küldetés sorok (snapshot quests). Na azokon belül mindegyiknél van olyan, hogy kreatív módban kell XP-t gyűjteni, és asszem 14 szintből áll, és szintenként ad 25k XP-t. Na azokat baromi könnyű kifarmolni, és iszonyú sok XP-t ad. Érdemes tolni a kreatív módokat emiatt."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
30z.Samu
félisten
-
GEIL
addikt
level 152-nél járok BR-ban.....de változatlanul STW-ből szerzett XP-vel...BR-t ebben a szezonban is max 10 kört futottam csak.
-
draco31
veterán
Meg is van a LVL100
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz
Iramirez #18775 üzenetére
7 lakókocsi meg a benzinkút?
Ez van amikor 6db ládát jelent, shield minden esetben meg van a 100, van amikor arany fegyver nyílik, de ha csak szürke is, ott a kúton a fejlesztő.
Egy shoti meg egy AR, és meg vagyok, a többi meg hp, esetleg még a táska, arra nagyon rászoktam.
Ja meg switch-en, ott nem sokan játszanak jól.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Juhagpl
csendes tag
Most csatornat valtottam es bandwith-et levittem 20mhz-re, azt irjak az stabilabb, csak most lassabb lett vmivel a net. Most egyenlőre nem dob le. (Eszembe jutott hogy a szomszedba beraktak egy uj wifi routert, huaweit….
)
-
draco31
veterán
válasz
Juhagpl #18766 üzenetére
Ez tuti net oldal, én switch-en tolom elég hulladék nettel,( 100/5 jó esetben) van amikor 5 másodpercig csak piros a hud a hálózatnál, aztán újra jó, nem dob ki akkor sem.
-
Spec
őstag
Már megint emelkedett a gázolaj ára
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Juhagpl
csendes tag
Sziasztok,
tudnátok segíteni lcci? Xbox series s - fortnite.kb 1 év után elkezdett kidobni connection status change-el kidobalni a jatek ha tobb jatekos modban jatszottam.
kb fel ora utan, mindig.
a net a leggyorsabb diginet, wifi6os wifi router (1evig nem dobott le egyszer sem), csinaltam QOS prioritast a routeren, ujra inditottam mar mindent, de nem segit semmi.
Beraktam HuD-ba a halozati ertekeket, ping 17-30 korul, néha van package loss (piros oszlopok), de amikor kidob akkor nincs egy package loss sem.
tudnátok valami okosat mondani, már szétver az idegjáték újrainstall segíthet szerintetek? Neten nem találtam semmi újat…
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem a számok a leglényegesebb, persze nem elhanyagolható , hanem maga a folyamat. Azért ez hosszú távon nem fog működni , hogy az epic games egyik oldalon szalmakazalként égeti a pénzt a store-ra , míg bevétel jóval kevesebb a másik oldalon , sőt látják is , hogy mínuszos...
Ezekkel a leépítésekkel csak kozmetikázzák a helyzetet , de ezzel csak késleltetnek egy folyamatot...
Ha így folytatják előbb utóbb le fogják húzni a rolót.
Ezek az első jelei...[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #18762 üzenetére
Egyébként is érdekes az üzletpolitikája az EPIC Games-nek. Mióta fut a saját storeja, azóta 380 játékot húztam be, ebből 4-et vettem meg ténylegesen (azt is akciósan), és 2 amúgy is ingyenes van benne, plusz a Fortnite. Vagyis 373 db játékot húztam be ingyen. Ez nem tudom mennyi lenne amúgy, ha megvettem volna (valószínűleg nem), de biztos nem 2 dolcsi.
Most kíváncsiságból megnéztem, és bő 4,5 év alatt 52.000 Ft-ot öltem bele a store-ba. Ennek a 90%-a kb. a Fortnite-ra ment, a többi ment vásárlásra. Ez elsőre soknak tűnik, de ha azt nézem, hogy évente átlag 11-12e Ft, akkor nem vészes, és ezért cserébe kaptam "ingyen" 373 db játékot is. Felfogható úgy, mintha éves előfizetésben játszanék a Fortnite-tal, szinte folyamatosan aktív BP-el.
Ha vissza osztom a pénzt, akkor a kapott játékok ára 140 Ft-ra se jön ki / db-ja. Más kérdés, ha fizetnem kellett volna érte, akkor valószínűleg a 10-edét nem vettem volna meg. Meg mondhatnám azt is, hogy ez kb. 2-3 friss AAA játék ára jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #18761 üzenetére
Azt is lássuk be azért, hogy egy 930 fős leépítés hatalmas számnak tűnik, de ha megnézzük, hogy ez 16%-os mértékű, akkor azért már nem olyan brutális ez a szám.
Ha visszaszámolunk a 930 főből, ez bő 5800 fős teljes létszámnak felel meg, ami azért még egy EPIC Games esetében is relatíve magas szám. El nem tudom amúgy képzelni mire is kell egy EPIC Games-nek közel 6000 alkalmazott és ez csak az USA-ban. Világ szintem kb. 10-12.000 dolgozója van. Összehasonlításképpen egy Steam/Valve kb. 1200-1500 dolgozóval működik jelenleg."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #18761 üzenetére
Jaja, olvastam én is. Csak ez az üzletpolitika hosszútávon a játéknak sem fog jót tenni.
Bár igazából a kreativitás már most hiányzik.
Sic Parvis Magna
-
0xmilan
addikt
Ingyen cuccok az Item Shopban.
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
t1
veterán
válasz
jencsikdani #18753 üzenetére
Nekem dettó ez volt a hiba (a konfigom hasonló volt) és a +8GB RAM megoldotta a problémát.
-
pourri
aktív tag
válasz
A HDD a ludas, rakd SSD-re a játékot, vagy egy gyorsabb hdd-re
-
Spec
őstag
válasz
Nem biztos, de én a 8 Gbyte RAM-ra gondolok, hogy az már kevéske neki, és előfordulhat, hogy virtuális memóriához nyúlkál. Ez ha HDD-ről megy, akkor nagyban lassíthatja a betöltést. Sajnos mostanság növekedett a gépigénye nem keveset, ez a RAM-ra is igaz, így a 8 Gbyte, már szűkös lehet neki, ajánlott a 16 inkább.
Szintén lassíthatja az is ha maga a játék is HDD-re van telepítve. Én ezért raktam át egy SATA3-as SSD-re a telepítést, és azóta pikk-pakk betölt. De ez csak tipp[ Szerkesztve ]
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Olyan gondom van, hogy amikor elinditok a matchet, csak akkor tölt be amikor már kidobott a busz. Onnantól 2 fps-em van végig. Elsőnek amikor fel telepítem a játékot és inditom játszok tökéletes, nincs gond. Ha ujra inditom a gépet, utána próbálok egyből ilyen szar lesz. Mi lehet a gond ? Annó is ilyen gondom volt GPU nélkül az integráltal. Annó azt betudtam a GPU hiányának.
Konfigom:
Alaplap: Asus Tuf Gaming Z390 Plus
CPU: Intel Core I5-8600k
GPU: AORUS Radeon™ RX570 4G OC
RAM: Kingston Fury Beast 2x4 gb ddr4 3200mhz[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
Spec
őstag
Szerintem, ha minden epicre van állítva, akkor a 50-60 FPS az teljesen korrekt teljesítmény, főleg úgy, ha a beállítások finomhangolásával a 120-130 FPS is elérhető. Ekkora terhelésbeli ugrás simán van, mondjuk egy high -> epic minőség között. Ez teljesen reális.
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #18749 üzenetére
S még az effektek is le lesznek spórolva 120 fps módban.....szóval PS5-ön a 60 fps-es mód az ajánlottabb és a Nanite-Lumen effektek, fények, árnyékok, részecskék jelentik a jót.....az már olyas mint PC-n az EPIC garfikai beállítás minden extrával.
-
-
GEIL
addikt
igen...így van...UE5 van már a játék alatt és bizony nőtt a gépigény.
Teljes pompájában még egy 500 ezres PC-n is csak DLSS-sel lehet zökkenőmentesen játszani....natív felbontásban és max grafikán Ray Tracinggel még egy 3/4-ed milliós PC is letérdel[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Ne is mond. párom gépén is i5 16gb ram és strix 580 8gb 60fps alig megy ugy hogy ne legyen ronda a game. kb minden le kell venni. DX 11 alatt meg szét esik a kép.
botrány.Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
draco31
veterán
Nem játszottam 3 napig, rögtön win, bár a kard hadonászás kellett hozzá.
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #18739 üzenetére
Nyilván gépfüggő a dolog, de sokat szokott segíteni, ha az árnyékokat teljesen kilövöd. Effektek, post processing low-ra, a textúrák mid/high-ra. Az anti-aliasingot nem kell kikapcsolni, lehet vele játszani, hogy még mennyit bír a rendszer. Nekem ez a temporal super resolution nem jött be, eléggé fogja a gépet, úgyhogy én a hagyományos FXAA, vagy TAA-nál maradtam. Fények, tükröződés, motion blur, meg minden ilyen b*ziság kikapcsolható nyugodtan. A view distance-t ki kell tapasztalni. Minél nagyobb annál jobb, amit még elbír.
Ezektől számottevően nem lesz csúnyább a játék, viszont nagyot dob az FPS számon. Ahhoz képest, hogy valaki low/performace módban tolja, még így is sokkal jobban fog festeni, ellenben pörgösebb lesz jóval.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
pourri #18738 üzenetére
Nekem van egy Asus Vivobook-om, ami alapvetően nem egy játékos gép, de a Fortnite tavaly még hozta a stabil 30fps-t. Nyilván nem ezen játszottam, de farmolni pl tök jó volt. Most meg bárhova állítom a grafikát, nem tartja meg az említett képkockát.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Spec
őstag
Szerintem annál azért többet kellene hoznia. No de az se mindegy mekkora felbontáson játszol, mert azt nem írtad. Nekem egy 1050ti van a gépemben, az 1080p-ben medium/high beállítással tudja ezt a szintet.
Nyilván 2k-ban, 4k-ban szerényebb lenne az FPS szám.
Nincs v-sync bekapcsolva, és/vagy 60 FPS-re limitálva a beállításokban?"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Cry0
őstag
sziasztok!
valaki játszik Rx 6650Xt kártyával ? most vásároltam viszont csalódva látom hogy max grafikán 50-60 Fps van meg. kb 3060 szint a kártya. vagy ezt igy reális ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #18734 üzenetére
Hát most egy darabig biztos a PS lesz előtérben, aztán majd ha Xbox-on lesz valami vagy Switch-en, akkor nyilván parkolópályára küldöm.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #18732 üzenetére
Szemfüles vagy.
Nem tudtam még komolyabban kipróbálni, a Steam Deck megértő volt, olyan helyre ment, ahol jobban kihasználják a benne rejlő potenciált.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #18730 üzenetére
Azt hiszem én is akkor játszottam vele először, de ebben most nem lennék biztos.
Season 7 volt, aztán aktívan a Season X-el kezdtem el játszani.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #18728 üzenetére
Ja, durva, hogy már 6 éves. Lassan suliba megy.
Sic Parvis Magna
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
nincsnév007 #18726 üzenetére
Tortás cucc a Battle Royale mód megjelenésének 6. évfordulóját ünnepli, mivel ez a játék mód 2017. 09.26-án indult.. a szintezési hibára nem tudok válaszolni, valószínűleg valami bug.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
nincsnév007
őstag
mi ez a szülinapos, tortás cuccok a pályán a játékban? meg miért nem látom már hogy haverjaim hanyas szintűek?
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
0xmilan #18720 üzenetére
Ugye ez dupla feladatos, elveszem a boss-tól az arany fegyvert, ez az első fele, utána beadja, hogy menekülés, de az meg nem akaródzik, de próbálkozok később még.
-
draco31
veterán
Ez hibás, vagy van vele valami?
Már napok óta próbálom, és nem adja meg.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
0xmilan
addikt
https://www.instagram.com/reel/CxJFJgHvwpV/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Orulok, hogy nem csak nalam ilyen crashelos az a szezon.
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007 #18712 üzenetére
Igen.
-
nincsnév007
őstag
a party joinability-t kell invite only-ra rakni?
-
válasz
nincsnév007 #18710 üzenetére
Nekem is arra van állítva, csak invit-tel lehet hozzám bejönni, vagy úgy hogy nekem küldenek kérelmet. Ennek kéne lennie amúgy az alapbeállításnak.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
gduck
addikt
válasz
nincsnév007 #18708 üzenetére
Ez csak a LOBBYRA vonatkozik, attól az INVITE/JOIN továbbra is megy, csak nem esik be senki automatikusan.
-
gduck
addikt
válasz
nincsnév007 #18706 üzenetére
Party beállítás PRIVATE, a PUBLIC helyett. És NO FILL!
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
arra van valami megoldás, hogy ha ketten vagyunk a partiban akkor se én rám, se a haveromra ne tudjanak csatlakozni mások?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest