-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Összes f@szom kívan . Játszanèk a fortniteal, amit tudtam is egy darabig,
De jött egy frissítés rá pcre, azóta, mindegy milyen beállításokkal próbálkozok,
A legratyibb grafikával is akad a kèp. 100/20as netem van, 16pingel.
Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek van Series S gèpe, azon szèpen fut
A játèk mèg a teljes felbontásban is?! Gondolkodok egy series S 1tb gèp vásárlásán.
Persze nem csak ez az egy játèk èrdekelne.
Nèzegettem játèkra való pcket, de 145.000ft körül fölött mozognak,
Így az felejtős. A hülye frissítés nálam haza vágta az egészet amúgy. majd mutatok
Videót róla, olyan mint egy mosott sz@r. Gondolom konzolon nincs gond
Válaszokat előre is köszönöm. "Mobilról írtam". -
30z.Samu
félisten
válasz DrTechnoid #19896 üzenetére
65”…Jesus! Jelenleg nem is tudnám hova tenni. Én 50”-os TV-vel nyomtam még odahaza, mielőtt összeköltöztünk Asszonnyal, Nekem teljes mértékben jó volt az a méret. Mondjuk nem is ültem/feküdtem tőle messze.
Sic Parvis Magna
-
őstag
válasz 30z.Samu #19895 üzenetére
Én is egy 65"-os Tv-vel indítottam sorozatnéző karrieremet pár hónapja, sose volt Tv-m semmilyen előtte , fura kicsit még nekem is hajlott korom ellenére. Az elmúlt 15 évben kb 15 filmet láttam azt is moziban, sorozatot egyet se. Tehát fogtam az újdonsült eszközeimet , bekonfigoltam amit kell, bekapcsoláskor beléptem Google Samsung accokkal, az azt követő 10 percben megvettem az összes elérhető streaming szolgáltatást, majd azután a hónapok óta bontatlanul a sarokban méltatlanul nélkülözött PS5 is csatlakozott az készülékhez. Az első volt hogy leszedtem a Forti-t hogy miképp hogyan fut, meg hogy hogy mutatja magát nekem ekkora képernyőn, mit bír el grafikailag a PC-hez képest, satöbbi satöbbi.
Független attól hogy a szobámban nincs tőlem túl messze a TV, és így is iszonyat rohadt mocskosul jól néz ki rajta minden 4K-ban, már egyik nap nézegettem hogy ha ezt eladnám, mennyit kéne ráfizetnem egy 85"-os vagy nagyobb eszközrehttp://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19894 üzenetére
Jelen pillanatban nem is tudnék, ez is éppen hogy elfért ott, ahol használom. Így is fel kelllett tenni a falra, mert a talpa elfoglalta a fél asztalt.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #19893 üzenetére
Ne válts nagyobbra, mert utána meg már nem kell kissebb és a gatyád rámegy 1-1 upgradre
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19891 üzenetére
Lehet van benne valami, de mindegy, így se döntöttem rosszul szerintem.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz marinea2 #19889 üzenetére
Hja..55ös után én is alig bírtam elképzelni. Most 2 darab 65ös TV-m van, de ha az asszony engedné már az egyik 75ös lenne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #19890 üzenetére
Jó, hát elsőre nagynak tűnhet, de ahogy írtam..1-2 hét alatt megszokod, és már nem kell kissebb
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19888 üzenetére
Én elmentem egy műszaki üzletbe nézelődni, mielőtt megvettem a monitort.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
marinea2
addikt
válasz Sirandrish #19888 üzenetére
En is igy vagyok a 65-os TV-vel. Elsore nagy volt. Mara meg mar elmegy...
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #19887 üzenetére
Amíg nem váltottam 32esre, én is így vélekedtem. Sőt, még 1-2 hétig utána is, mert nagynak éreztem a 32-t. Ma már ez a minimum
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19874 üzenetére
Nekem a 32 már nagy lett volna, 27-es az ideális méret számomra.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz stewe780 #19882 üzenetére
Szerintem amíg nem ebből akarsz megélni, addig nincs jelentősége. Milisecundumokról beszélünk, aminek a java valszeg az ellenfelednél is jelen van. Nincs olyan drasztikus különbség. Akinél meg minden klappol, minden fasza, az meg komolyabb szinten tolja rankeden. Ha meg mégis szembe találkozol az olyanokkal...lelőnek, és? 1 perc, és darálhatsz újra
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #19883 üzenetére
A feltöltőnek mindig több jut. Lehet azért mert korábban tud menni a mapon, vagy nem tudom. A lényeg hogy amit a videón látsz, azt MINIMUM felezd meg, és az lesz a te számod
-
GEIL
addikt
válasz stewe780 #19882 üzenetére
Végülis versenyzel....de hátrányból, úgyhogy ezen ne is mérgelődj.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
markknight
veterán
válasz Sirandrish #19881 üzenetére
Ja, az lehet de a csókának felment 200-ig
-
stewe780
őstag
No hát akkor nálam minden a legalja
Monitor: 24-es 60Hz, van rajta valami freesynch, de az xbox-on a változó képfrissítés lehetősége nem aktív
Net: wifi, range extenderrel...
Füles: Xbox wireless headset
Bill+egér: usb stick-es logitechJa és ugye a gép egy XSS
Kis pénz, kis foci...
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #19880 üzenetére
Többre nagyon ne számítsatok.
Általában annyit ad 1-1 körEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
markknight
veterán
Megcsináltam ezt a glitches cuccot, de nekem csak 100k körül adott. Na mindegy, ez is két szint.
-
Sirandrish
legenda
válasz becenevem #19877 üzenetére
Pontosan. Általában 2-4 alkalommal meg lehet őket csinálni egy nap.
És van majd 4 hónapod elérni a 200as szintet.
5-10 milliót soha semmi nem fog adni, ezt garantálom neked. (bár felesleges is lenne, a limit miatt)
A jobbak (vagy mázlisabbak?) adnak 2-300K-t max. De azokat meg ugye csak 2szer tudod megcsinálni, mert talán 400K a napi limit ilyenekből.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz T.Peter #19875 üzenetére
Hát én videókat néztem, és ott veszett jól nézett ki PS5ön.
Meg kéne ténylegesen néznem, ha már itt egy PS5 mellettem?Amúgy 1440p-n tolom majdnem minden Epicen van, meg ilyesmi, és átlag 160fps-em van.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
válasz Sirandrish #19869 üzenetére
Siker, de 100e XP az 1 LVL lépés. Úgyhogy majd ha valamelyik ad 5-10 millió XP-t, az jó lesz.
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Bennyboy
őstag
Hi, az mitől lehet, h nem számolja, a játék, h már csináltam lego módban világot?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
T.Peter
őstag
válasz Sirandrish #19871 üzenetére
Ps5-on 60 fps mellett kapsz high beallitast 1080p-rol 2160p-re felskalazva. Ezt meg kene ugrania a 4070ti-nak 120 fps-sel.
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #19873 üzenetére
A jelenlegi is 32es...nem tudnék visszamenni 27-re (ha nem muszáj persze). Ha 27esem lenne, elég lenne, de így visszalépés lenne
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19871 üzenetére
Nekem is 2k-s 27"-os monitorom van, tökéletesen megfelel az igényeimnek.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #19870 üzenetére
Ba dum tss
-
Sirandrish
legenda
Nekem a 240hz az felesleges lenne.
1440p 120-165hz és mindez 32colban...g-sync kompatibilitással persze.. Nekem az elég.
Azon már én is gondolkodtam egyébként hogy PS5-re kötök bill+egeret és azzal fogok Fortizni, már csak azért is mert hiába van 4070ti-m, annyira nem tudom felcsűrni a grafikát mint ahogy PS5ön kinéz, stabil 120FPS mellett pl..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz becenevem #19865 üzenetére
Semmit. Ezek sose adnak annyi EXP-t, mint a feltöltőnek, de az tuti hogy jóvá írta. Legalábbis korábban ezerszer használtam ilyen EXP-s mapokat, és még mindig megadta az EXP-t.
-
GEIL
addikt
válasz Aby_2014 #19866 üzenetére
Érdemes nézni róla videókat....több teszt is van youtube-on ilyen témában....ahol mérik is az adatokat és látni hogy mi jelent előrelépést.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Sirandrish #19862 üzenetére
Egy 240hz 1 ms Gsync kompatibilis/Freesync monitort talán jövőre veszek magamnak...meg egy Xbox SeriesX-et a Ps5 mellé....ez a két konzol billentyűzettel és egérrel a controllereik mellé engem bőven kiszolgál és kielégít majd 2-3 évig.
A két konzolon én vígan elcsavargatom a Fortnite, Forza Horizon 4,5 (majd a 6 is), GTA5 (majd a 6) és a Mortal Kombat játékokat. Más igényem nincs....1 monitorra a 2 konzol rákötve és viszlát.A PC-s vonalat már elengedem mert nem győzöm anyagilag és bele is fáradtam az utóbbi 25 évben....amim van azt fiamnak átadom és hagy nyomja....neki a performance mód meg a sok fps kell mert competitive tolja.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
válasz Sirandrish #19860 üzenetére
Nekem csak 100ezret adott és azt sem írta jóvá. Mit csináltam rosszul?
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
GEIL
addikt
válasz Aby_2014 #19863 üzenetére
Gsynces monitornál ha van rajta usb csatlakozó, akkor igen.
-
Aby_2014
aktív tag
Hmm.. "magas dpi-s gamer egeret és gamer billentyűzetet a monitorra kell kötni ha van rá mód" ez jobb eredményt hoz, mintha a gépbe kötném a perifériát?
Én az okos óra töltésre használom a monitor USB csatijátSoha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
Kövi PC fejlesztésem nekem is a monitor lesz.
Bár mivel én 32colban gondolkodom, így a konkrét G-syncet elengedtem...megelégszem a G-sync kompatibilissel is, és erősen bízom benne hogy nem esik 48alá az FPS-emEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
GEIL
addikt
válasz stewe780 #19857 üzenetére
Kell egy nVidia Gsync-es monitor, minimum 1 ms (de már kapható 0,3 ms-es is)
A "szigoruan vezetékes" jó minőségű márkás, magas dpi-s gamer egeret és gamer billentyűzetet a monitorra kell kötni ha van rá mód, vagy jól beállítani őket....egeret a saját driverével belőni és minimum usb 3.0 portban használni őket....billentyűzetet olyat venni amit lehet finomhangolni (Hyperx alloy elite2 pl...) és a alap windowsos frissitését 125 hz-ről 1000 hz-re feltolni.....
nVidia driverben a latency-timingot maximumra tenni....vsyncet kikapcsolni....stb stb
Játékon belül szintén mindent rendesen beállítani (ott is van "késleleltetés...stb)
A gép szigorúan utp kábelen kapjon netet és NE wifin.....hogy legalább a netes ping fix legyen.
Ha ezek a feltételek egyszerre tudnak teljesülni akkor már előnyben van az átlag gamerekkel szemben, de a konzolosokkal szemben mindenképpen tuti az előnyöd.
Viszont tudni kell, hogy minden rendszer annyira erős, mint amennyire a leggyengébb hardvere erős...stb
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz becenevem #19858 üzenetére
Nem kell, csak ha amúgy nem érnéd el a 200at, és ki szerednéd szedni a BP minden kis apróságát. Máskülönben semmi értelme
-
Sirandrish
legenda
válasz stewe780 #19857 üzenetére
Tegyük fel hogy így van, bár mondjuk kétlem.
Akkor viszont az ellenfeleid is hasonló "veszteséggel" kell hogy számoljanak, nem gondolod?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
stewe780
őstag
válasz WhiteWalker #19846 üzenetére
Ja igen, még a ping is hozzájön, mondjuk az az 5 ezredmásodperc már nem oszt, nem szoroz.
A lényeg, hogy ha hallok valamit és elkezdek ráfordulni, akkor fél másodperc veszteségről indulok. De lehet BR-ben nem jelentkezik ez a késleltetés, mint festival alatt. De mondjuk ugyanaz a motor, ugyanaz a hardver, szerintem ugyanazokkal a késésekkel lehet számolni.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
marinea2
addikt
válasz Sirandrish #19854 üzenetére
Az ilyen XP farmolasert nem jar BAN?
-
Sirandrish
legenda
Oh és mindezt magyarul
Nah persze a külföldi se követhetelen, de azért az anyanyelv, az anyanyelvEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
marinea2
addikt
Na en meg csak most az tettem fel a PC-re, szoval nem tudom hogy miylen volt elotte. Yt video alapjan kene szepen vinne a konfigomnak, de ha jobban belegondolok a videoba az OG vagy azelotti season volt Nem is gondoltam erre hogy az uj chapter ota ilyen.. varhatoan rendbehozzak majd 1-2 patchel?
-
GEIL
addikt
válasz marinea2 #19850 üzenetére
Az én DDR4-es konfigom ugyanúgy droppolja az fps-t mint a fiam DDR3-as konfigja....persze creative-ban hibátlan neki...de az új chapter / új map az odaver minden gépnek .....Og mapnál nem volt gondja és előtte sem.
[ Szerkesztve ]
-
TFGG
kezdő
Sziasztok!
-
marinea2
addikt
válasz markknight #19849 üzenetére
Koszi a valaszokat, kicsit elobb is beirhattam volna, Mar 2-3 napja szenvedtem mindenfele beallitassal meg driver beallitassal. Mar azt hittem a gepemmel a hiba hogy DDR4-es konfig es nem DDR5-os
-
GEIL
addikt
válasz marinea2 #19847 üzenetére
Jól érzed...mikrolaggos sokszor....és azt éreznéd még RTX4090-nel egy 1,5 milliós PC-n is.......még a csutka butitott perfomance módban is bezuhan itt ott 80 fps-re a 350 ről....pedig a gépem a tiédnél mindenben picit gyengébb.......úgyhogy elengedtem a PC-s gaminget....maradok PS5-ön....ott vajsima minden...és a GTA6 is konzolra fog érkezni (PC-s átirat csak rá egy évre fog érkezni)...stb
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Alapjaraton Ps5-on jatszom a fortniteot. De van egy PC-m is ha foglalt a TV. Ezekkel a parameterekkel: i5 11400, 32gb ddr4 3000mhz, RTX3070 8Gb, FHD 144hz Monitor.
Nos, tudnatok nekem a grafikai beallitasokban segiteni? Dx11 vagy 12 az ajanlott? Valamiert mintha "mikro"laggolna a game barmilyen beallitassal. Komolyan ugy erzem hogy ps5-on jobban/szebben fut a 120fps-es mod. Az fps korlatozast kivettem igy mintha javult volna kicsit.
Tul gyenge a gepem esetleg a Fortnitehoz?[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz stewe780 #19831 üzenetére
XSS, Xbox wireless headset, logitech MK540, fortnite festival, ez lett a vége:
240msec sound delay
250msec input lagNem vagyok egy tech fan, de azért ez elszomorító. Akkor egy BR-ban, fél másodperces reakcióidőről indulok? Ezért lőnek le engem mindig, ha nem bottal találkozom...
Nálatok milyenek a fenti értékek?
-
Sirandrish
legenda
válasz draco31 #19843 üzenetére
Az tényleg kafa lett, de ahhoz szerintem kell pár span
-
draco31
veterán
válasz Sirandrish #19842 üzenetére
Én meg pont fordítva vagyok, versenyezgetek, könnyen gyűlnek a feladatok, de a ritmusba lehet bele sem fogok nézni.
De ahogy nézem a legnagyobb siker a Lego mód lett.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #19841 üzenetére
A versenyes játékmódba még bele se néztem...de az nem is érdekel, viszont a ritmusjátékokat szeretem
-
markknight
veterán
válasz Sirandrish #19840 üzenetére
Ez lesz az új aranybánya. Trackkek, kocsik, új dimenzók nyílnak új játékokkal. Mastermind epic
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #19839 üzenetére
Ajjaj...akkor ki kell nyitni a bukszát
-
markknight
veterán
válasz Sirandrish #19838 üzenetére
Marad
-
Sirandrish
legenda
válasz Sefneni #19837 üzenetére
Lassan rápróbálok a hardra...mediumon már mindig megvan a 98-99%, és nem ritka a flawless sem
Egyébként ez a mód ez marad, vagy idővel kikerül?
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
Egész jó ez a hangszeres mód, habár nem könnyű.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
őstag
válasz Sirandrish #19835 üzenetére
Olyan ez mint egy Party Royale 2 , lehet végre kapaszkodva ugrani , meg itt is mindenki rohangál fel alá mint aki eszét vesztette. A hangok nagyon erőteljesek, érdekes hallani hogy egy új becsatlakozó hangszer mennyire hozzátesz a meglévőhöz. Tetszik.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Sirandrish
legenda
válasz DrTechnoid #19834 üzenetére
Nekem se esett le elsőre
-
őstag
válasz Sirandrish #19833 üzenetére
Kösz , eszembe se jutott hogy ebből a Festival-ból több féle is van.
-
Sirandrish
legenda
válasz DrTechnoid #19832 üzenetére
Jamelni kell. Az egy külön map, ahova bedob 10-15 random embert és max 4en (egy helyen) tudtok "Jamelni"(afkolni)!
-
őstag
-
stewe780
őstag
Akik xbox wireless headsetet használnak, mennyi hang eltolást állítottatok be a fesztivál, zenélős játékhoz? Nekem olyan 200msec jön ki, de eléggé sacc/kb.
-
markknight
veterán
-
GEIL
addikt
válasz Sirandrish #19828 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19824 üzenetére
Annak sose árt...mer' az éj sötét és tele van iszonyattal.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
-
stewe780
őstag
Emmm....
Ezzel a fesztivál zenélős dologgal is lehet levelt szerezni?
Nem érdekel a glitch, de elég ramatyul állok (14-es level), szóval a normál, ha 20 percig bent vagyok kapok egy levelt, vagy mit olvastam fentebb, nekem az is jó. A kérdésem csupán, hogy ehhez csinálni is kell valamit, vagy tényleg elég csak bent lenni, mert akkor bekapcsolom az xboxot, hadd menjen.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19822 üzenetére
Én meg ehelyett a Káosz pengéjét levelup-otlam...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
-
30z.Samu
félisten
Megint volt valami glitch? Nem igen voltam net közelben a hétvégén. Ragnarök pörgött vasárnap.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
Az Inferno packos bug is meg volt osztva időben. Több órán keresztül működött még megosztás után. Arról senki sem tehet hogy te pont nem voltál gépközelben! Mégis visszavonattad volna szemrebbenés nélkül...
Én azért nem próbáltam meg, mert engem nem érdekelt...50es vagyok már csak azzal hogy játszom. Ennek ellenére megköszöntem, és többször elmondtam hogy hálás vagyok.
Én a hozzáállásodra reflektáltam, és nem arra hogy neked sikerült, míg másnak nem...[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz DrTechnoid #19817 üzenetére
Nekem annyi volt a bajom PC-n vele, hogy késve érzékeli, néha akad és mivel az F billek felett nálam van hangerő meg franc tudja mi ezért volt h azokat nyomtam véletlen.. ha lesz vmi gitár kieg hozzá, na akkor majd azzal fogom. De a controlleres nagyon logikusan van megcsinálva, ám nem gitár feeling.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz markknight #19816 üzenetére
Lehet én meg inkább tolom a Festival részét PS5-ön, mert valahogy billentyűn nem sikerül testreszabnom az úristennek se. Egyszerűen nem találom el a helyes oszlopot , pedig van hasonló megoldásban tapasztalatom más játékokban ahol viszonylag jól megy default kiosztással.
-
markknight
veterán
Most esett csak le, hogy oké h drágák az autó skinek, de vagy 4 autót be lehet zsákolni a Battle Pass-ből is. Tehát ja, királyság.
Ma haver ki akarta próbálni ezt az új Festival módot, én controlleren ezeket nem igazán szeretem, utolsó ilyen még a Frets on Fire volt valamikor 10+ éve, amihez fejjel lefelé kellett tartani a keyboardot ami úgy gitárt emulált. Hát, mondanom sem kell, azzal is jól elvoltunk. Mire léptünk volna ki jött egy másik haver, így nettő 4-5 órát beleraktunk egy délután alatt. Aztán visszaléptünk kicsit Rocket Racingezni, de most Legózni már nincs erőm, mással kell foglalkozzak
Egyébként ebben a szezonban jó ha 2 BR meccset toltam eddig. -
Spec
őstag
válasz Sirandrish #19813 üzenetére
"Erre most, hogy csak te kaptál az effektív "előnyből", most ez így rendben van...sőőőt...igazságos"
Mindenkinek ugyanúgy megvolt a lehetősége, mert azonnal meg is osztottam veletek a módszert. Arról nem én tehetek, ha valaki meg se próbálja, vagy megpróbálja, de nála nem működik. Amúgy nem 50 szintet léptem, csak 28-at. 22-es voltam, és 50-re húztam fel. De mindegy, mondom, hagyjuk inkább. Részemről téma lezárva."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
draco31
veterán
Nekem nem sikerült az elárazott cucc, későn jártam erre, és akkor épp streameket sem néztem.
Így jártam, nem aggódtam túl a dolgot.
Most ez hasonló, ismerős körben senki nem játszik ezzel, így esélyem sincs kipróbálni, megint csak így jártam.
Vontam egyet a vállamon, aztán kész.
Majd a következő dolog lehet összejön nekem is, ettől jobban nem kell szerintem túlgondolni ezt a dolgot.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Sirandrish
legenda
Szerintem nem azzal volt a baj hogy megosztottad...sőt...azt köszönjük szépen!
A gond azzal volt ahogy felvázoltad a szitut...
A multkori glitchről többek között így vélekedtél:
"Úgy vannak vele, hogy aki ráugrott, az jól járt, a többiek meg le vanna tojva. De ez így nem korrekt"
"Egyrész be kellene ismerni a bakit, aztán a korrektség érdekében visszavonni a tranzakciókat"
Erre most, hogy csak te kaptál az effektív "előnyből", most ez így rendben van...sőőőt...igazságos
Pindurt kettősmérce szaga van a dolognak, nem gondolod?
Egyébként én hálás vagyok minden ilyen megosztott cuccosnak, és attól függetlenül köszönöm szépen hogy én nem tudtam rárepülni (bár meg se próbáltam).Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Spec
őstag
Inkább hagyjuk... Már bánom, hogy megosztottam veletek. Többet nem fog előfordulni.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
WhiteWalker
nagyúr
No offense , de ez ugyanaz a szituáció.
Az egyik pénzért lehet venni , azon spórolt valaki , itt meg időt lehet nyerni , nem keveset , az idő pedig pénz.
Nem mindegy , hogy egy órát játszol , hogy 1 szintet ugorj , vagy mondjuk 50 percet. ..Nem éppen következetességre utal a kijelentésed , hogy a Vbucks bug igazságtalan ez pedig igazságos.
Mindenesetre jó játékot mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem akarok ezen rugózni, mert szerintem teljesen felesleges, de a Vbuckal pont annyi előnyt szerzel mint az EXP-vel. SEMMIT!
Attól hogy vehetek pár skint, semmivel sem leszek előrébb. Se jobb, se ügyesebb nem leszek tőle, és még csak sebezni se fogok többet.
Mondjuk eddig a pontig kb teljesen mindegy amúgy, viszont ez...:
Amúgy meg vegyük úgy, hogy ez egy kis kompenzáció, mert az új játékmódokban mindegyikben van napi küldizés, de hogy én ezeket nem fogom tolni, az is biztos, így jelentős XP-től elesek. Ezzel legalább előre betáraztam pár szintet. Így az igazságos
Tehát mivel te nem vagy hajlandó játszani a játékkal, ezért bugolsz, és ez szerinted így igazságos?
Azért ez komoly érvelés, már ne haragudj!
Megjegyzem...engem nem zavar hogy nyertél 50 szintet, váljék egészségedre!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
draco31
veterán
Végre lassan meg vagyok a rankedes küldivel, és akkor lehet rendesen játszani, unalmas már végigülni a bokorban a map közepén, de gold szinten már csak úgy lehet túlélni. Egyébként az első lepkefing kinyír.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Spec
őstag
válasz WhiteWalker #19806 üzenetére
Milyen előnyt? Egyrészt azonnal megosztottam másokkal is, hogy ha akarja és tudja, akkor használja ki.
Másrészt ez semmi olyan előnyt nem ad, amit amúgy pénzért váltanál meg. A v-bucksot pénzért veszed, és nem mindegy hogy 26 Ft-ért veszel 1000-et, vagy 2600-ért. Ez közvetlen anyagi előny. Közvetve persze lehet v-bucksért is szintet venni, de az elég hülyeség.
Amúgy meg vegyük úgy, hogy ez egy kis kompenzáció, mert az új játékmódokban mindegyikben van napi küldizés, de hogy én ezeket nem fogom tolni, az is biztos, így jelentős XP-től elesek. Ezzel legalább előre betáraztam pár szintet. Így az igazságos"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #19806 üzenetére
Oh hát most olyan vagy
-
Exelsior
senior tag
Nekünk nem sikerült ez.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
-
Spec
őstag
válasz Sirandrish #19802 üzenetére
Há most szóltam
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Sirandrish
legenda
csúnya gonosz fijucska!!!4!!
Szólhattál volna hogy lehet menni free uppolniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Spec
őstag
Felfedeztem egy érdekes bugot a játékban, amit jól szénné is exploitoltam
Leírom a jelenséget, hátha sikerül másnak is reprodukálni.
Beléptünk duo teammel a Festival Jam Stage játékmódba. Megvártuk míg lejár a 20 perc, amiért jár 1 lvl. Majd én kiléptem úgy hogy a teammatem bent maradt. El akartam indítani egy Racinget, de mivel teamben maradtunk, ezért visszadobott a Jam Stagebe. Anyáztam egyet, majd megint kiléptem. Erre adott még 1 lvl-t. Na mondom mi a fene?
Visszaléptem, hogy megnézzem adja-e újra, és igen.
Miután kiléptem megint + 1 lvl, és így tovább. Úgyhogy szinteztem egy kicsit. 50-nél megúntam. De szerintem ment volna akármeddig...
Utána gyorsan elköltöttem az összes csillagot, kiléptem, meg vissza és meg is maradt"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest