-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
Sziasztok nektek festival cucc nektek számolja a 30 percet? 1 órát nyomtam a zenét de 5 percet könyvelt el. EZ most bugos?
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
draco31
veterán
Kipróbáltam már én is, de eléggé csalódás, kb fél óra alatt jött 30e xp, pedig úgy csináltam mindent ahogy a videó.
Szóval hagyom ezeket továbbra is, így nekem nem megérős.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Exelsior
senior tag
Nekem az előző sem működött. Beírtam a számot és jobb oldalon a gombot de nem teleportált át XP helyre. Gondoltam jelzem.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Sirandrish
legenda
Oh és mindezt magyarul
Nah persze a külföldi se követhetelen, de azért az anyanyelv, az anyanyelvEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest