-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
marinea2 #20682 üzenetére
hali !
Március 08.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Marcsello31
őstag
válasz
marinea2 #20194 üzenetére
Épp próbáltam én is hasonló kép fogalmazni,
xbox series verziókon is jobban fut ez, mint egy agyon tuningolt pcn,
azért mert azok jobb teljesítményűek mint egy pc, igaz, hogy a konzol játékra van,
de ha ezt elfogadjuk akkor mehet egy pc/konzol páros oszt cső.
A series s változaton is látványosan szép már a játék, de nem csak ő.
láttam már 500.000ftért is videókártyát de minek? Meg kinek jó az?
Én annál a verziónál maradtam végül, hogy játékra konzol, mert az még úgy ahogy belefér.
A többire pc. Az én régi feltuningolt pcmen is tomb raider grafikával fut a játék,
szerintem a jobb videó kártya sem javítana egy régi konfigon.
De ez csak egy vélemény volt. Érezhető a különbség pc és konzol közt.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
marinea2 #20176 üzenetére
Még régi lejben sem fizetnék érte annyit, pedig az kevesebb mint 30K
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Deer76
aktív tag
válasz
marinea2 #20041 üzenetére
Köszi a választ, közben kiderült, hogy ahonnan vették a gépet, ott feltelepítették ugyan a rendszert, épp csak a chipset drivereket nem tették fel, azóta jó.
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
GEIL
addikt
válasz
marinea2 #19930 üzenetére
Fiam tolja a rankedet....unreal szinten van "építősben"
1v1-ben ismerősi körben és az ő baráti körében sincs aki a közelébe tudna érni.
Megkockáztatom, hogy okozna meglepetést a legjobb hazai top játékosoknak (is).Pedig suli mellett most nincs is annyi ideje mint amennyit amúgy jó volna beletennie...(pályaválasztás, felvételi vizsga...stb stb)
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sirandrish
legenda
válasz
marinea2 #19889 üzenetére
Hja..55ös után én is alig bírtam elképzelni. Most 2 darab 65ös TV-m van, de ha az asszony engedné már az egyik 75ös lenne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
GEIL
addikt
válasz
marinea2 #19850 üzenetére
Az én DDR4-es konfigom ugyanúgy droppolja az fps-t mint a fiam DDR3-as konfigja....persze creative-ban hibátlan neki...de az új chapter / új map az odaver minden gépnek
.....Og mapnál nem volt gondja és előtte sem.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz
marinea2 #19847 üzenetére
Jól érzed...mikrolaggos sokszor....és azt éreznéd még RTX4090-nel egy 1,5 milliós PC-n is.......még a csutka butitott perfomance módban is bezuhan itt ott 80 fps-re a 350 ről....pedig a gépem a tiédnél mindenben picit gyengébb.......úgyhogy elengedtem a PC-s gaminget....maradok PS5-ön....ott vajsima minden...és a GTA6 is konzolra fog érkezni (PC-s átirat csak rá egy évre fog érkezni)...stb
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt