Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
mpierre #3052 üzenetére
Nálam anno hiába állítottam be más hangot a jegyzeteknél mindig ugyan azt a rövid szart játszotta le így kevésbé vettem észre és kicsit le is szoktam az emlékeztetőkről pedig hasznos lenne.Aztán a múltkor beállítottam,mondom ha csak pár másodpercet is csippan akkor pont ott lesz nálam a telefon és észreveszem erre megszólalt egy 1 percen keresztül pont azon a hangon amit anno beállítottam neki.Meg is lepődtem hát remélem így is marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
WhiteWalker #3046 üzenetére
Hát remélem az nem csesz szét semmit se,mert az utóbbi időben rendeződött az emlékeztető hangjezése is.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
snakebait
senior tag
Szia!
Ez már döfi, ilyen választ vártam. Köszönöm szépen! Annyira nem sietek, nem késem le semmiről szerintem. Ügyeskedni külön nem akarok, majd ha jelez, hogy van akkor felteszem. Csak azért kérdem, mert lányomnak a Xiaomi Redmi Note 13 pro-ra már megjött és az sem épp a legfrisebb mobil. -
BB9000
senior tag
válasz
snakebait #3037 üzenetére
Van hír róla, csak ügyesen kell keresni. :-)
Március 10-én elkészült és kiadásra került a kínai régiós F5-re, amit ott Redmi Note 12 Turbo-nak neveznek a Hyper OS 2. A korábbi tapasztalatokra építve várható, hogy a többi régióra 2-3 héten belül kiadásra kerül. Ha ez megtörténik, akkor már csak a disztribúcióra kell várni, ami akár további 2-3 hónap is lehet. Ha ezt nem szertnéd megvárni, és elég ügyes vagy, akkor letöltheted majd és telepítheted magadnak. -
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Ígérték decemberre majd februárra a Hyper Os2 frissítést, de már március dereka van és semmi hír róla. Vagy csak én nem találok? Valami hivatalos információ róla?! -
crea1984
tag
válasz
WhiteWalker #3030 üzenetére
Oh ez eddig kimaradt, ez miért szempont? Régen volt Xiaomi telefonom ami állandoan irta a közelségérzékelö hibát, de F5 nél ilyet nem tapasztaltam. Azt hittem ez már nem gond, illetve csak xiaomot érinti.
-
doongoo
addikt
válasz
WhiteWalker #3030 üzenetére
nord4-ben fizikai van (virtuálissal én sem veszek már telót egy ideje)
-
crea1984
tag
Sziasztok!
Poco F5- ről mire váltanátok?
1.Poco X7 Pro
2.Honor 200 Pro
3.Ezek közzül egyikre se
4. Más pl:Fotosképesség nem fontos, teljesitmény, akku idő igen.... vezetéknélküli töltés jó lenne ha lenne (ezért jött képbe a Honor ár/értékben elég jónak tünik)
Ki mire vált/ott? 200 ezer ftig szeretnék megállni
-
Műszakis
tag
válasz
WhiteWalker #3021 üzenetére
Őszintén amíg a banki app megy az adott androiddal legszívesebben nem tennék fel újabbat , nem igazán érdekelnek az újítások , blutu is 5.0 után alig alig van valtozás fing reszelés , miközben még az új erösítök is 4.2 meg 5.0 val jönnek ki, szóval 2 előre 3 at hátra , ahogy pl hyper os a miui 14 hez . Semmi valtozás semmibe számok növekszenek és ennyi . Ja és aggódhatunk az új hibáktól .
-
bepe79
addikt
Pl. a nem kettéválasztott fenti lehúzható értesítési sávnak annyi a HyperOS2 alatt (X7 Pro-n legalábbis igen, mert olyanom is van), így csak az a verzió van, ami az előlapi kamerától balra lehúzva értesítési sáv, jobbra lehúzva control panel. Nem értem miért kell mindent ráerőszakolni az emberre? Miért nem hagyták meg átállíthatónak?
-
yanna
addikt
válasz
WhiteWalker #3017 üzenetére
Legalább reménykedni lehet, hogy a gyerekbetegségek kevésbé rontanak rajta.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Műszakis #3018 üzenetére
Az a biztonsági update is milyen már hogy havonta kell kiadni ??? Mit frissitenek egyáltalán??? Kérdezem , hogy két fő verzió között akkor olyan a rendszer mint a parmezán sajt?? Ergo felesleges az évenkénti fő verzió.
Amúgy sincs érdemi fejlesztés benne , sőt egyre zártabb lesz , használható funkciókat vesznek ki belőle.
-
Műszakis
tag
válasz
WhiteWalker #3017 üzenetére
Inkább kapjak biztonsági frissítést 6 évig mint 3 év föverziót
, csak a baj van velük ez a késés is ezt sugalja. -
Pityu.
nagyúr
"Expected Global Release Date
The POCO F5 Pro HyperOS 2 update is currently in the pilot testing phase, with a wider release anticipated by March 2025. Once the testing phase concludes successfully, Xiaomi will push the update globally, bringing all these enhancements to regular users." -
snakebait
senior tag
Nekem is ma jött a januári patch, de 1.0.15.0
Mikorra várható a 2 HyperOS? -
bepe79
addikt
-
Pityu.
nagyúr
Valaki próbálta már tesztelni,hogy egy ideig normál egy ideig meg akkumulátor kímélő módban használta a telefont és jelentett e tényleges energia megtakarítást ergo akkumulátor kímélő módba tényleg tovább bírta e a telefon?
-
bepe79
addikt
válasz
janakbacsi #2999 üzenetére
Nekem a hyperos-el sincs egy röccsenés se és betonstabil. Tul képp a hyperos egy újabb miui csak a neve más.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint telibe találta a Poco a középkategóriát, de most is van bökkenő.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 1TB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (0182)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- AKCIÓ! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest