-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Tényleg érdekelne hányan indulnak ha a TOP 1350 jutalmat kap
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Deck
titán
válasz Sirandrish #17896 üzenetére
Remélem a 90%-a gyerek lesz és nem lehetnek fenn 10-ig, illetve jó lobbykat kapok
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Sirandrish
legenda
Top 1350?
Hát hányan indulnak egy ilyenen? 2millió?Egyébként sok sikert
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
Spec
őstag
Ha a kinetic bladere gondolsz, az tényleg elég op. Jól lehet közlekedni is vele, és tényleg szép nagyot üt a dash attackkal. A lila változata 3 ugrást tud, az még jobb, mint a kék. Érdemes beaktiválni a Dignified Finish augmentet is hozzá, és úgy még op-abb lesz
A fénykarddal, egyébként szép nagyokat lehet ugrani is, néha sikerül egész komoly kombókat is nyomnom vele. Persze nem olyan mint a kinetic blade dash attack, de azért tud meglepetést okozni. Damageben pedig sokkal jobb, mint a kinetic blade. Nekem most az a kedvencem közelharcban, nagyon lehet aprítani velle
Shotgunból én a Maven Auto Shotgun-t ajánlom, szerintem messze jobb, mint a többi. Én még fehérben is inkább azt használom, mint bármelyik másikat. Van egy exotic változata a Heisted Accelerant Shotgun, na az nagyon zúzós[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
oxox
addikt
és tényleg a lebegő szigeten volt. Jaja ha a sziget elérhető távolságban van akkor megyek.
Amúgy nekem ami bevált kard (must have), shotgun, két hp/shield növelő, és egy range-es stukker. Szerintem a kard aránytalanul op. mobilissá tesz, közelharcban azt sem tudják, hova repked az ember, és akkorát üt, hogy öröm nézni...sajna fénykardal nem lehet repkedni .Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Spec
őstag
Kicsit kevered még a dolgokat, de nem baj, hamar belejössz. Amit a sima kulcsokkal nyitsz, azok csak ládikák, azokból viszonylag sok van elszórva a mappen. Egyébként azokat is érdemes nyitogatni, mert jó fegyókat lehet belőlük kiszedni.
Van olyan páncél terem is amit 2 kulcs nyit, igen. Az a levegőben megjelenő, lebegő szigeten van alul. Azt is érdemes farmolni, csak vigyázz mert arra általában sokan ráugranak, és elég nagy tumultus szokott lenni rajta. A szigeten van egy elfoglalható hely, zászló jelöli. Az egy spéci energia fegyvert dob, ami elég jól zúz, azért mennek rá sokan.A kártyával nem ilyen kis ládikákat, hanem nagy páncél termeket lehet nyitni. Ezekből 3 db van összesen. Itt egy tutorial video, ebből kiderül minden egyértelműen.
Mindegyik közelében bespawnol egy öltönyös, fegyveres fószer, azt kíséri 2 fehér ruhás fegyveres. Ezt a 3 csókát kel elintézni, és akkor dobja az öltönyös muksó a kártyát. Azzal tudod kinyitni a páncél termet.Amit te furgonnak hívsz azok a reboot van-ek, élesztő kocsik, azoknak csak csapat módban van jelentősége. Ott lehet a kinyírt teammateket újraéleszteni. Felveszed a leölt csapattárs kártyáját, odarohansz egy kocsihoz, és rebootolod. Soloban nem jók semmire, legfeljebb fedezéknek, mert nem lehet szétlőni őket.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
oxox
addikt
Köszi, igen ilyen kártya volt....nem túl gyakori cucc
Egy nagy széfet találtam eddig (úgy emlékszem jeges részen), de ott két sima kulcs nyitotta. Közben rákerestem, és a furgonnál a csapattársakat tudom visszahozni.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Spec
őstag
Hello! Üdv a játékban!
Erre a kártyára gondolsz?
Ezzel a nagy széfeket lehet kinyitni. Ha nálad van a kártya, és ráállsz, akkor mutatja az irányt a széf felé. Tele van minden cuccal, fegyverrel, lőszerrel, arannyal, pajzs töltővel, stb. Fel lehet tápolni szépen belőle."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
oxox
addikt
Ave
5 éves fiam egyik ismerősömnél találkozott a játékkal, és Apának le kellett tölteni...Apa letöltötte, de Anya persze cenzúrázta, hogy ehhez még kicsi (majd azért elmondom neki, hogy 86-ban a commodore VC20-on csak azért gyilkoltam madárnak kinéző "izéket", és nem embereket, mert ott tartott a technika, és mégsem lettem tömeggyilkos....még).
Lényeg a lényeg, elkezdtem játszani vele...cod, ow, meg starcraft vonalon mozogtam eddig, és ez az épitsünk semmiből lépcsőket nagyon elriasztott, szerencsére cimbora fia (ahol látta a gyerek) kiokositott, hogy van nem épitős mód is.
Szóval játszadozok, kezdem is kiismerni a fegyvereket jelenleg olyan 10%-ban nyerem a kört..ow-t, cod-ot elnézve azért itt pontosságban lentebb van a mérce eléggé.) Viszont van két dolog amire még nem jöttem rá.
-egyrészt egyszer találtam valami kártyát, egy leszedett ellenfélből de fogalmam nem volt mire jó (screenshot nem sikerült).
-odavittem egy furgonhoz, amiből több is van, hátha az aktiválja, mert nem jöttem rá még, hogy mire vannak....de semmi.Kártyát sem találtam többet, és a furgonokra sem jöttem rá, hogy mit akarnak.
jahh még egy kérdés, az alap kalapács, vagy balta vagy akármi vackot amivel falat verhetek (F-re van rakva) valahogy nem lehet kivenni, hogy mikor scroll-ozok ne legyen a sorban...kva idegesitő, hogy a kardra, vagy shotgunra próbálok scrollozni, erre azt a kva baltát veszi elő...kiszedni az egészből, hogy ne is tudjam használnilvl80körülre jutottam néhány nap alatt....jahh pixelkardért nem adok pénzt, de vannak vicces skinek.
jahh és nálam elég sokszor kifagy a játék...sw patch előtt csak pl megállt a karakter, és körbe tudtam nézni, de nem mozgott, azóta meg kidobál...másnál is előfordul?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sefneni
őstag
Elvileg problémák voltak az egyik heti küldetéssel ("Damage opponents with consecutive shots with the Thunder Spear" ), ezért az Epic az ezért járó jutalmakat megadja automatikusan mindenkinek. [Twitter]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
Úgy viselkedik, mint egy klasszikus BattlePass:
A felső sor (kék) ingyen megszerezhető a küldetések teljesítésével bárki által, az alsó sor (piros) pedig akkor, ha megveszed 1000 Vbucksért a "mini BP-t".
Tehát igen, az alsó soros holmikért mindenképpen fizetni kell.[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
amikor belépek a játékba írja hogy kaptam pár db battle star de még se adja oda
-
Deck
titán
válasz nincsnév007 #17876 üzenetére
[link]
8891-3732-5327Régebben próbáltam többet is de ez most eléggé megfogott. Talán ha bekerülne a hivatalos játékmódokhoz majd akkor jobban felkapottabb lesz.
PS5
-
Spec
őstag
válasz Sirandrish #17877 üzenetére
A Fortnite GG-ről screenshotoltam
-
Sirandrish
legenda
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #17872 üzenetére
Majd énekli hogy Én nem tudok mást felmutatni, csak a középső ujjamat
Ha nincsen pénzem és éhezem, fúrok az övemen egy új lyukat[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #17871 üzenetére
Kivéve ha hiányzik a mutatóújja, és nem tudja meghúzni a ravaszt
-
Sirandrish
legenda
-
Spec
őstag
válasz Sirandrish #17858 üzenetére
Én a Padmét tuti nem húzom be (sajnos meg se ). Nagyon mellé ment a feje/arca. És a formája is elég messze van attól, ahogy a filmben kinézett. Nagyon nem egy Natalie Portman maradjunk annyiban
Azért egy Carrie Fisher-féle Slave girl Leia-t még berakhatnának, az azonnali vétel lenne. Persze ha azt is nem szúrják el[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Áh, így már értem. Végül is akkor akár ingyér megúszható a dolog,hogy legyen az embernek SW trooper skinje. Az még a 800 v-bucksnál is sokkal jobb deal.
Az 1000 v-buckot meg max. akkor érdemes rá ellőni, ha valakinek nagyon kell a Dart Maul. Viszont mivel számomra totálisan érthetetlen okból továbbra se elérhető se a sima fénykard, se a Darth Maul féle piros, dupla fénykard, így ez engem továbbra se érdekel.
Egy SW karakter se ér fabatkát se, ha nincs fénykardja. A trooperek kivételek, bár nekik meg egy valamire való lézer pisztoly, vagy puska dukálna, de az még emészthető ha nincs.
Úgyhogy én asszem maradok a free vonalon így"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
legenda
Az utolsó SW amit láttam az a Sithek Bosszúja, szóval nekem is "ők a Star Wars"
-
Deck
titán
válasz Sirandrish #17858 üzenetére
Engem különesebben nem is érdekel az Anakyn & Padmé pároson kívül senki SW fronton.
PS5
-
Sirandrish
legenda
Padmén én is gondolkodom, de lehet elég SW-s skinem lesz ha beperkálom azt az 1K-t.
Főleg hogy nem vagyok rajongó semEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Az eventen belül van "BP"...és természetesen ott is van fizetős rész
-
Spec
őstag
válasz Sirandrish #17854 üzenetére
"1K vbuckért meg 3 félét kapsz, plusz Darth Maul-t, plusz minden más kis fiszfaszt ami a fullos BP-ben van"
Hol van ilyen pakk, mert én ilyet a Store-ban nem látok? A BP-t most nem látom, csak a Store kínálatot néztem. Abban van valami extra cucc?"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Sirandrish
legenda
1K vbuckért meg 3 félét kapsz, plusz Darth Maul-t, plusz minden más kis fiszfaszt ami a fullos BP-ben van, szóval annyira mégsem jó deal
Persze azért pár küldit be kell még tolni.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Spec
őstag
válasz WhiteWalker #17851 üzenetére
A kétféle skint tartalmazó Trooper pack 800-ért végül is egész jó deal. Sokkal jobb, mint a sima stormtrooper 1500-ért.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a SW content egész jó lett
Pedig én egy részt nem láttam belőle -
GEIL
addikt
Mit hallottál ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
jó reggelt !
Kedd, ismét Frissítésnap.
Kb 9:00-kor leállítják a szervereket.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Sirandrish
legenda
TDM-et tuti megnézem majd. Az biztos jó lesz néha 1-2 ilyen kis darára
-
Deck
titán
válasz Sirandrish #17840 üzenetére
S&D. Alig van ember sajnos, így hogy nincs benne hivatalosan a játékba. Ha lehetne kb csak ezt nyomnám a TR mellett. Persze a jó kis Domination, TDM is jöhet bármikor
PS5
-
Sirandrish
legenda
Még másra nem volt időm. Haverokkal meg csak az megy egyelőre
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz Sirandrish #17837 üzenetére
Első volt nekünk ma. Ritkán játszok BR-t. Mert, csak felbasz (15kill volt a végéig...)
PS5
-
Sirandrish
legenda
Mi ma 3at mentünk...1 dou, és 2 trió. A douba sajna elhasalt a trásam, és még 7en voltunk, de második helyre sikerült lehozni, úgy hogy a végén már csak 1v1 volt, a 2 trióból meg volt 1 win, meg egy top5. A trióba nagyon ment, az egyiket 30+ eliminations-el zártuk (azt nyertük), a másikbe "csak" 20körüli jött össze
-
Deck
titán
Trio 2.hely. Megint PC-s Sniper csapat a végén... 1 hittel haltunk is a végén Kivehetnék a játékból megint ezeket a szarokat, vagy adjanak beállítást, vagy a bu*i crossplayt lehessen kikapcsolni...
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Sajnos S&D-ra kevés a játékos. De elég fun. Egyszer megbeszélhetnénk aztán nyomná mindenki
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz Sirandrish #17832 üzenetére
[link]
Hogyne lenne. Van Nuketown-t is láttam már meg sok sok egyéb map-ot.PS5
-
Sirandrish
legenda
-
Deck
titán
válasz Sirandrish #17830 üzenetére
Fortniteba is elég jó S&D-zni. Szeretem ezt a játékmódot.
Persze van Shipment is kis Gun GamePS5
-
Sirandrish
legenda
-
Deck
titán
Jó kis map: [link]
PS5
-
Spec
őstag
válasz pourri #17821 üzenetére
Az lehet, de normál battle royal módban nem így volt eddig, és kicsit fura ez így most. Nem tudom minek kell variálni állandóan. Ráadásul ez megkavarja a Forcast augmentet is. Az van még így egyáltalán?
-
30z.Samu
félisten
Közben azt néztem, hogy benéztük a SW dolgot, mert holnaptól indul, a szezon pedig júni elejéig tart. Szóval ez csak időszakos kollab lesz hál' Isten.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Spec
őstag
válasz Sirandrish #17818 üzenetére
Na ez az, hogy nem cseréli ki. Csak ha eldobod ami nálad van. Előtte simán működött, ha volt nálad, akkor azt eldobta magától és felvette a másikat, még ráváltani se kellett.
-
Sirandrish
legenda
Ha ráváltasz a kékre amikor felvennéd a lilát, akkor kicseréli. Legalábbis nekem ha jól rémlik úgy kicserélte..
-
Spec
őstag
Az feature vagy bug, hogy mostanában ilyen idiótán szűkül a storm circle? A végén konkrétan van olyan, hogy a teljes kör bent van a stormban, és oda "mászik" át a játék terület. Ez nem ilyen volt eddig nem?
A másik idegesítő bug, hogy ha van nálam egy kék kinetic blade, akkor nem engedi felvenni a lilát, mondván, hogy csak egy kinetic blade lehet nálam. De helyette nem veszi fel. Előbb el kell dobni ami nálad van, és utána tudod felvenni"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
-
Spec
őstag
válasz Sirandrish #17813 üzenetére
Nekem is ezt csinálja már 3 napja. Lehet nerfelték, vagy nem tudom. Én se tudok csatlakozni egyáltalán. Amikor írtam, hogy működik, akkor ment pikk-pakk elsőre, de azóta nem megy. :-/
-
Sirandrish
legenda
Létezhet hogy valaki ráfekszik botokra?
Mármint a spanok még alszanak, mondom nyomok egyet botok ellen. De 2/4 wait FOLYAMAT, már vagy 15-20 perce. Nem csatlakozik senki, nem indul el és lemaradok, csak áll 2/4en. Vagy már nem működik? Vagy mi van ezzel?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sefneni
őstag
válasz DrTechnoid #17811 üzenetére
Nekem már több éve megvan az STW, de még most sem látom át az egészet. Igaz, nem is öltem az önfejlesztésembe annyi időt, inkább csak mentem random.
-
őstag
Egyetértek , egyszerűen nem adja úgy cakom pakk az egész. Nem látom át , nem értem hogy mi mit ad mit húz, minek gyűjtök micsodát , ilyesmik. Lehet hogyha pár alap kérdés letisztulna akkor rá is tudnék kattanni, de valahogy nem látom esélyét.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Sirandrish
legenda
Akkor lehet előbb utánanézek.
Bar ha összetett, az csak jó, komalom a TD-t, főleg ha még gondolkodni is kellEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Előző szezonban kezdtem el játszani vele, azóta meg nem adtak ide
-
Spec
őstag
válasz Sirandrish #17806 üzenetére
Én is behúztam az egyik skin pakkal együtt, de nem tudom megszokni ezt a játékmódot. Egyrészt idegesít, hogy nem az a környezet van benne, mint a rendes játékban, hanem az eredeti Fortnite modellek, textúrák, amitől az egész elég gagyin néz ki.
A másik meg amit nem tudom megszokni az pont az összetettsége, amit a többiek is emlegetnek. Nem gyors kikapcsolódásra való."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Deck
titán
-
Sirandrish
legenda
-
Sefneni
őstag
Pár napot csúszik a szezon befejezése. Új dátum: június 9. [Twitter]
-
Deck
titán
De 2023-ban legyen már alap a gombkiosztás szerkesztése. Sőt, minden játékba az is a Fortnite kivételével kb. Hátsó extra gombokat is használok szóval eléggé kényelmes az amit használok
Ha lehetne szerkeszteni tuti játszanék vele, de így felejtős sajnos.[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Dark Souls sorozat
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa EVO
- Autós topik
- További aktív témák...
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest