Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
Czmorek #17689 üzenetére
Erre az egy játékra "költök" néha néha....3 havonta egy "starter pack", ami skin, hátizsák, csákány és 600 vbucks szokott lenni...1.290 Ft szokott lenni....de alkalmanként behúzok egy egy ilyen "olcsóbb" és tetszős packot....nem iszok, nem dohányzok....semmi marhaságra nem költök, úgyhogy ennyit megengedek magamnak.
Közel 300 skin meg egy valag mindenféle egyéb cucc van már....Save the world-öm is OG...a Legnagyoibb csomagos Founders Edition, Vbucks farmolós ( kb 18.000 van most is, de idén is össze vissza vásároltam mindent, amúgy volna vagy 30.000 vagy mégtöbb....Dragon Ballos skinek...stb stb)
Az accountomat már 1 millióért sem adnám el...nem azért gyűjtöttem és vettem és csináltam rajta mindent hogy leadjam, hanem élvezni és játszani....úgyhogy marad[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Jo kis Safaris jányt nem vette senki? És őrá csaptam le
-
WhiteWalker
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
-
Czmorek
aktív tag
Nekem néha rosszul esik, hogy minek is költsek rá mikor botok ellen játszik az ember....?
Egy meccsben alig van 6-8 valódi játékos szvsz. A többi bot.
Még soha nem költöttem erre a játékra, de így a BT farmolása se motivál, föleg a mostani. Az előző is olyan volt amilyen, de ez ami most van... -
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #17687 üzenetére
Gondolom így az adott régióban hirtelen nincs elég player, és nem tudja indítani a meccset. Valószínűleg így többet kell várni a lobbyra.
Amúgy valahol olvastam olyat, hogy lehet indítani full bot lobby meccset. Erről hallottatok már? Vagyis a 100 playerből garantáltan csak te egyedül vagy hús-vér játékos, a többi az tuti bot player. Ez olyan szempontból érdekelne, hogy amikor küldizek, akkor hülyére szoktak idegesíteni a playerek, hogy ott hesszelnek a helyeken ahova menni kell. És persze nincsenek tekintettel rá, hogy te próbálnád a küldetést csinálni, sőt éppen ellenkezőleg, konkrétan erre utaznak.
Na erre jó megoldás lenne egy bot meccs. Ezt tudja valaki, hogy lehet indítani? -
WhiteWalker
nagyúr
Kikapcsoltam a Crossplatform opciót , gondolva, hogy keressen csak konzolos embereket a Zero Buildingbe , erre kiírja hogy "limited pool"
Ez wtf??? -
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #17678 üzenetére
Jobb is a Safari. Jobban is néz ki, és kicsit érettebb, is a érted mire gondolok.
Nekem már herótom van az ilyen kis csajos, mangás, csili-villi skinektől. Ezeket azért dobalják be állandóan, mert a 8 éves Vér Pistikéknek erre áll fel, vagy mi?
Néztem ezt a Hiss Clique pakkot is, mert a v-bucks miatt megérős lenne, és a skin se tűnik elsőre rossznak, de miért kellett így elb*szni a fejét?
Egyrészt aránytalanul nagy a feje a felsőtestéhez képest, másreszt még azon belül is aránytalan méretűek a szeme és a szája. Miért kell ezt így eltúlozni? Pedig alapból nem lenne rossz a "pofija", de így olyan mintha maga karikaturája lenne. Kár érte -
pourri
aktív tag
Renegade Runner elérhető a shopban
1200 vB -
DrTechnoid
őstag
válasz
Vertigo18 #17675 üzenetére
Ezek inkább arra jók hogy begyűjtsd mint 2023-as Coachella exclusive, meg enni nem kér, meg ingyen van, meg az inventory-ban is elfér , meg megcsinálni is kb 15-20 perc a komplett main sziget küldi sorozatot. Az igaz hogy nem az a kategória amiért az ember má melóhelyen verejtékezik hogy hanyatt homlok hazaérjen behúzni. Én ilyen kisebb jelentéktelen drop-ok kihajtása előtt mindig arra gondolok hogy ez a pár nap van arra hogy kiküldizzem , mivel aztán nagy részük soha többé nem szerezhető meg. Kb ennyi. Értelmetlen igaziból mert se több se kevesebb nem lesz tőle az ember inventory-ja, de ha van rá fél órád egy nap akkor miért ne. Meg pluszban annyi hogy a Fortnite amúgy sem bővelkedik az 'ingyen' cuccok kiszórásában,lévén minden szir-szar egy talicska Vbuck-ba kerül , szóval nekem jöhetnek az ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
DrTechnoid #17673 üzenetére
Jók ezek at újrahasznosított skinek..
Nekem ennek a csajnak a Rocker kiadása van meg
És ahogy elnézem 500buckiért megkaphatnám a fullos pakkot...kár hogy csak a csóka van benne, az meg nem nagyon hat meg[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #17671 üzenetére
Ez mit ad pontosan, mert nem derül ki számomra? Nem vagyok regisztrálva Discordra, és nem is szeretnék, csak ha "megéri" úgymond
-
DrTechnoid
őstag
Ééééés még 2 cucc a régebben emlegetett Discord bot-tól , a General Community kategóriában van a #fortnite-quest text szobában, ott írja a bot hogy micsináálj.
Ha kattolunk az image.pmg-re , böngészőben meg is nyitja hogy milyen itemekért indulunk harcba.Tehát rögtön indíthatjuk is a Start button-nal , akkor felugrik a Get Your First Task ami dobja is az első küldit az aktuális Creative mapra. Persze ehhez az egész biszbaszhoz be kell jelentkezni Discord-ra , plusz csatlakozni a fortnite szeróra.
-
Sirandrish
legenda
Valaki eltudná mondani hogy miért nem tudom DX12be rakni a fortit?
Rányomok..kiírja hogy ujraindítást igényel ez a beállítás...újraindúl, és marad DX11.. -
Spec
őstag
Megint vannak begyűjthető motyók.
https://coachella.fortnite.com/en-US/
Csak szólok, hátha nem észleltétek. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DrTechnoid #17660 üzenetére
Köszi , egy alkalommal is elég évente
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #17663 üzenetére
Eh...Kratos kéne meg a Leviathan axe
még mindig nem értem miért nem jött vissza amikor megjelent a Ragnarök.
-
Sirandrish
legenda
Megint visszahozták ezt a Laori gyereket? Hát ennyire nincs Skin a raktárba?
Fogadjunk napokon belül jön a Marvel csomag -
Sirandrish
legenda
válasz
pourri #17659 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, de a fentiek közül egyik sem áll fent. Igazából csak meglepődtem, mert valamiért (nem tudom miért) megvoltam győződve róla hogy ilyen napiként fognak beforogni
Élnék amúgy a lehetőséggel, ha nem ismerném magam, és nem tudnám hogy amint bejön valami amire nincs Vbucks, már venném is ezt a csomagot -
pourri
aktív tag
válasz
DrTechnoid #17660 üzenetére
Első alkalommal, utána már csak évente egyszer.
-
DrTechnoid
őstag
válasz
WhiteWalker #17658 üzenetére
-
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish #17657 üzenetére
Ha esetleg anyagi, vagy erkölcsi vagy elvi dolog miatt bánt ez téged akkor megtudjuk oldani, elgiftelem neked te pedig cserébe valamit giftelsz nekem valamit 800-1000 vbucksért. Ha érdekel így megoldhatjuk.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #17657 üzenetére
Egyébként van valami védelem a fiókon lévő vBucks elköltésre? Gondolok itt valami passwordre vagy egyéb másra.
-
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish #17655 üzenetére
így már értelek. Ilyen pakkokat amikből vbucks is farmolható, nem lenne logikus vbucksért cserébe megvenni, meg gondolom elsősorban ez valamiféle marketing is. Nehogy má' neked legyen 1500 vbucksot teszem fel, és erre költsd, hanem vásárolj mégegyszer nálunk ha kell.
De szerintem mindentől függetlenül megérős. Tulajdonképpen az outfit ingyen van, mert kereken annyiba kerül mint a belőle kifarrmolható vbucks mennyiség.
-
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish #17653 üzenetére
Nem teljesen értem mire gondolsz.
-
válasz
Sirandrish #17650 üzenetére
Nem fogod el hinni, de tegnap kereken 500-at szebeztem az ellenfélben és amikor rá ment a kamara 100 élete maradt!
Szóval nem hittem a szememnek, és videót vissza nézve láttam 500 szebzés meg volt de az élete aki csökkent!
És semmit nem hívott stb stb.. -
Sefneni
őstag
Mostanában amúgy hogy-hogy nem játszotok az XP booster mapokkal?
-
válasz
Sirandrish #17643 üzenetére
Jó csalással semmi sem lehetetlen.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #17643 üzenetére
Az auto aim headshot-t láthatjuk ebben a prezentációban.
Köszönjük
-
Sirandrish
legenda
Ilyen van???
Ez tipikusan az a helyzet ha a vesztes csapatba vagyok, tuti csalásért kiáltok -
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish #17640 üzenetére
Akkor kezdj el gyújtögetni.
Fejenként 1200 Vbucks lesz az ára.
Az utolsót megkapod egy duó kupa győzelemért cserébe is. De szerintem előbb fogod megvenni, mint megkapni.[ Szerkesztve ]
-
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #17634 üzenetére
Ahogy látom, csak annyi változott, hogy kikerült a húsvéti tojásos, csirkés buzulás, és bekerült megint egy op. pókemberezős cucc, meg egy rakétázós cucc. Amúgy ez a Titan Run hülyeség megint valami manga, ami kimaradt az életemből?
-
30z.Samu
félisten
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17631 üzenetére
Tévedtem , semmi érdemi update
-
válasz
Tegnap 3 winem volt sorban egymás után, egy trió, aztán egy squad és végül egy duó
-
30z.Samu
félisten
válasz
Nekem sem akar összejönni a win, mindig második, harmadik.
-
-
S e t h
nagyúr
7,4 giga update?
wtf -
pourri
aktív tag
Köszönöm, dehogy gond, azért írtam ki, hogy bárki jelölhet. Visszaigazoltam, az esti órákban 7-8 fele már leszek is, ha gondoljátok!
-
Sziasztok!
Napi szinten játszok, főleg zero buildet de nem olyan jó egyedül, esetleg van itt olyan akihez / akikhez csatlakozhatok?
-
-
Spec
őstag
Ti megtudjátok csinálni a This Season - Fortnite Syndicate Quest: 3 of 6 Survive Storm Phases While Carrying a Weapon of Epic Rarity or Higher in Fortnite küldit?
Csomószor próbáltam, természetesen lila, arany, spéci, minden fegyverrel de nem számolja. Bugos, vagy valamit rosszul csinálok? -
Spec
őstag
Pár hete szívok azzal, hogy indításnál feljön egy kis ablak, és a BattlEye szolgáltatást próbálja updatelni, majd kiírja üzenetként, hogy failed, és hogy ellenőrizzem a tűzfal és a net kapcsolat beállításokat. Utána viszont rendben elindul a játék.
Másnál is jelentkezik ez a probléma PC-n? Mi lehet az oka? Jelenthet valami gondot, hogy nem tudja frissíteni a BattlEye-t? Elvileg ez az anti-cheat része a Fortnitenak, ha jól tudom. -
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #17614 üzenetére
"Spec: olyan érzés volt , mintha auto aim rámhúzza a célkeresztet bármit csinálok."
Áhh, ilyen biztos nincs. Én még ilyet sosem tapasztaltam. Ezek csak ennyire tudnak -
draco31
veterán
Mi lett ezzel a játékkal?
2 napig nem játszottam, csak zero solot tolok.
Belépek, nem is nézem, indítom. Erre zero duo, akkor vettem észre amikor kiugrottam a buszból. Oké, majdnem nyertük egyébként a randommal.
Utána kilépek, visszaállítom zero solora.
Halok, indítok újat, az meg már építős solo lett.
Mióta állítgatja így random a módokat magától? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #17612 üzenetére
Nem lenne rossz , de miután lekapott, ugye utána rávált a játék , és az ő szemszögéből tisztán látszódott hogy ez lehetetlen onnan és így , úgy hogy ugráltam , cikázva szaladtam közben és a ház mögött voltam már.
Spec: olyan érzés volt , mintha auto aim rámhúzza a célkeresztet bármit csinálok.[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #17610 üzenetére
Mint ahogy mindannyian tudjuk, ebben a játékban nincs csalás, csak vérprofi játékosok
-
Sirandrish
legenda
válasz
Killcamet a népnek
-
30z.Samu
félisten
válasz
Campelt a paraszt
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a sniperkedés továbbra is egy nagy kamu
Bokorból szettek le (campelt a paraszt) úgy hogy totál takarásban voltam egy széles kemény által , ráadásul már az épület mögött voltam befordulva... Ez 1000% !!!! -
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish #17607 üzenetére
2 cm-re a monitorba belehajolva. Mémelésből rèszegen sokszor megcsináltam de hamar befejeztem inkább.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #17603 üzenetére
És persze szigorúan 24 colon, nehogy véletlenül meg kelljen mozdulnia a szemgolyódnak, mert azzal 3trilliomod másodpercet is veszíthetsz
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #17601 üzenetére
Versenyszinten a grafika sokadlagos.
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #17601 üzenetére
240- 360 fps-sel...igen.
Van aki látványt akar...de van aki "competitive felfogású fps és dzsunka grafika mániás"
Ezek ellen egy konzolos játékos mindenképpen hátrányból indul......még 120 fps-sel is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest