-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
S e t h #18647 üzenetére
Egyébként ez hülyeség, annyi népszerű franchise lenne még, amiből lehetne behozni karaktereket. Akár egyedileg is, vagy valami cross event keretében.
Csak néhány példa:
- Unreal, Unreal II, Unreal Tournament karakterek, és ez ráadásul még EPIC licence is, így díjat se kellene fizetni érte. Teljesen érthetetlen számomra miért nem hozzák be a játékba.- Ha már Star Wars volt dögivel, hogy már a könyökén jön ki mindenkinek, akkor sci-fi vonalon lehetne Star Trek is igazán, vagy Csillagkapu SG-1, Atlantis, Universe, BattleStar Galactica, szinte kifogyhatatlan lenne bármelyik univerzum.
- Mesékből, animációs filmekből, rajzfilmekből is lehetne meríteni, és itt most nem a manga/anime buzulásra gondolok, amiből szintén annyi van, hogy Dunát lehet már rekeszteni vele, de lennének nagyon frankó témák, amiből kifejezetten jó karik jöhetnénk ki. Csak pár példa: Shrek, Jégkorszak, Spongya Bob, Simpsons, The Bad Guys, South Park, Family guy, stb. Ezek is szinte kimeríthetetlen témák lennének.
- Anime vonalon is vannak még tök jók, nem csak a Dragon Ball, meg hasonlók. Ott van pl. a Space Battleship Yamato, nagyon epic lenne.
- Filmes franchiseban meg ott vannak az igazi nagy ágyúk, amiket még el se lőttek: Gyűrük Ura, Hobbit filmek, meg úgy en bloc az egész Tolkien univerzum, Trónok harca, Sárkányok háza ide értve a teljes George R. R. Martin univerzumot, stb. stb.
Szinte végtelen lehetőségek tárháza lenne bármelyik franchise. Itt csak a tárgyaláson meg a licence díjakon múlik minden, amit el akarnak spórolni. Ezért van orrvérzésig Star Wars, Dragon Ball, meg Marvel, mert azokkal már megállapodtak, és többet meg nem akarnak perkálni.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #17555 üzenetére
És a csaj aki EGYSZERRE játszott 2 Elden Ringet, amiből az egyiket TÁNCSZŐNYEGGEL?
Ha nincs, akkor tessék...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #17535 üzenetére
Az a lebegő sziget azért olyan forgalmas, mert marhajó loot van rajta. Csak el kell foglalni egy zászlót (meg legyőzni általában minimum 1-3 csapatot), és máris ttied a Pulse Rifle (ami g*ciOP), meg slurp juice is van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #17533 üzenetére
Pedig néha beleég a képernyőbe a "slidejelző"
Nem győzök forogni meg pörögni hogy éppen honnan akarnak a fejembe ugraniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #17509 üzenetére
Zero buildbe is átsuhansz vele fákon, lerombolsz vele falakat etc
-
Spec
őstag
válasz
S e t h #17507 üzenetére
Jó az a kard, ha ügyesen használod. Az alternatív móddal messziről odaugrasz az ellenfélhez, és egy nyisszantással kettévágod. Ha elsőre nem sikerül, akkor a normál móddal lecsapod, és kész is. Ami nagy előnye, hogy az építményeken is átrobbantod magad vele. Hiába bunkizza be magát az ellenfél, simán berobbansz mellé a bunkiba, és nyissz. Vannak szép megdöbbenések
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
30z.Samu
félisten
válasz
S e t h #17473 üzenetére
Nem értem ezt a teher kérdést. Ha teher valaki számára, hogy kifarmolja a BattlePass-t, akkor annyira nem fogja meg a játék. Én általában úgy hozom a BP100-at, hogy akkor játszok vele, amikor kedvem van hozzá ill. az utolsó 2-3 hétben rákapcsolok kicsit jobban, akkor tolja a Supercharged-et is rendesen.
Sic Parvis Magna
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #17307 üzenetére
Megtennén, de elkopott a Vbucks, szóval majd akkor sírok Kratos után, ha kicsit összeszedtem magam
-
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16670 üzenetére
Tuti hogy működött, mert amíg nem próbálom ki, addig nem is rakom ki ide
-
GEIL
addikt
válasz
S e t h #16676 üzenetére
Többnyire reggel 8:00-kor offolják a szervereket, aztán kb 10:00 körül már letölthetők a frissítések minden géptípusra.....de a szerverek csak 12:00 körül/után indulnak újra.
A mai az picit elhúzódik, igen.
Mire ezt most leirtam, elvileg már elindultak a szerverek...
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz
S e t h #16674 üzenetére
Frissités van.
Állnak a szerverek....nem lehet se játszani, se belépni.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sirandrish
legenda
-
Deck
titán
válasz
S e t h #16586 üzenetére
Kontrolleren (konzol) mivel nincs külön érzékenység állítás scope estében (pc-n van és konzolon is volt de kivették) így kb használhatatlan azzal az érzékenységgel amivel a többi fegyvert használja az ember. Egyszerűen nevetséges ez. Ha sniperezni akarok külön a beállításba fel kell húzni az ads érzékenységet a 2x-esére annak amit használok úgy lesz jó, de akkor az összes többi fegyver esetében túl gyors és rossz lesz. Top 1 baromság az egész játékba.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16578 üzenetére
Valahogy mindegy hogy milyen a map, és hogy mit kell csinálni, mindig mindegyik annyit ad, +- pár ezer
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16563 üzenetére
Elvileg volt valami bug amivel korlátlanúl tudtál ugrálni.
Nem tudom, nálam nagyon sokszor volt (haladásra használtam), de sose bugolt beEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz
S e t h #16389 üzenetére
Mandó egy Battle Pass skin volt a Chapter 2 Season 5-ben így többé nem jelenik meg shop item formájában. . Mellékküldiként ki lehetett egészíteni az alap szettjét, én helyetted is megcsináltam a full beskar armor szet küldiket is
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16335 üzenetére
Jól értem ha tolok egy meccset PS5ön, akkor megkapom? Mert akkor már szedem lefele
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16325 üzenetére
Kérdeztem, de aztán utánanéztem és a válasz IGEN!!!
Azonnal megvettem!!444!!!
Kurva nagy hogy 4 szinten keresztül át lehe változni. Persze ez csak annak valami, aki szerette a sorozatotNekem pont annyira valami, hogy megvegyem
A linked nem működikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gduck
addikt
-
Spec
őstag
válasz
S e t h #16303 üzenetére
A 10 állat levadászása egy meccsen belül, nekem csak úgy ment, hogy kerestem egy helyet ahol volt 4 béka a folyó parton. Azokat leszedtem és még utána respawnolt 3 db, azokat is kilőttem, így lett 7 of 10. A maradék már könnyen összejött.
A kinetic ore-os legjobban a kőbányánál teljesíthető, ha eltalálod az erősséget, és az irányt, akkor akár 100-150 m is összejöhet egy menetre."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16285 üzenetére
Igen...ezért próbálnak minden karaktert(skin) hasonló méretüre csinálni, de pl Hulk elég hülyén nézne ki gebén.
De pl ott van Morty (Rick & Morty) skinje aki meg ugye túl kicsi lenne, ezért beleültették egy robotba gyakorlatilag...
Egyébként Thanos nem olyan nagy szerintem...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16265 üzenetére
Mióta játszom (kb egy hónapja), azt várom minden nap mint a Messiást
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16244 üzenetére
Jó, de úgy értem hogy hónapokkal idő előtt be lehet fejezni a seasont így is úgy is
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16232 üzenetére
Jobb oldalt az a nyomifejü ölel egyet, amit nem ad ide
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16205 üzenetére
Biztos azt hitte hogy valami fícsör amiről ő se tud...aztán nem
-
válasz
S e t h #16182 üzenetére
Én megvettem a Vbuck miatt , de igaziból a pajzsa volt ami bejött nagyon. Őszintén szólva megtetszett ez a dinamikus sötét arany színezet, megy ahhoz a galaktikus arany kombóhoz ami a jelenlegi kedvenc karimon van. Az 1000 vbuck 4 nap alatt jön ki ,mert a napi bonus challengeket számolja, abból meg ugye 3 a max 24 órán belül.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16192 üzenetére
Detto...
Nem is értem minek lett kitalálva. Az hogy le tudsz magad elé esetleg tenni egy pajzsszerü valamit ami mögül ki tudsz lőni, meg némi fedezéket is ad, az rendben van.
De hogy azért vágj 20 percig fát, hogy azán egy semmibe meredő tornyot tudsz építeni 5 másodperc alatt ha hallassz egy fingást, az röhej..
Amikor bejött ez a hammer ami most van, az első pár nap ez is olyan volt. Rálőttél valakire oszt már bimmbamm, 300 méterrel odébb ugráltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Deck
titán
válasz
S e t h #16136 üzenetére
Felszeded a Secret-eket, igen utána. Ha napi 1x-er is nyomod csak le 15:00 után kapsz 2 level up-hoz szükséges xp-t. Megéri szerintem nagyon és ha van telefon akár ott is csinálhatod.
Igen, működik.
Van egy fül ott kell beírni a sziget kód-ot. Ha nem v3-at kapsz, meghívlak te belépsz majd kilépsz és neked is az lesz.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
Spec
őstag
válasz
S e t h #16128 üzenetére
Ha XP farmolásra gondolsz, akkor a sima játék (főleg a sok kill, és a győzés) ad sok XP-t, érdemes tolni a Team Rumble játékmódot is. Ezen kívül a napi, és heti küldetések, meg az egyéb XP-s eventek teljesítése és jól hoz a konyhára. Vannak creative mapok is ahol jól lehet farmolni a szinteket.
Én a korábban ajánlott kis ugrálós mapon szoktam szintezni most is, ha kell pár szint mert le vagyok maradva. Nagyjából 3-4 szintet lehet vele lépni körönként az általam leírt technikával. Ha valaki szeretni a bunny track / parkour jellegű kihívásokat, akkor még kifejezetten szórakoztató is."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
válasz
S e t h #7617 üzenetére
mehh....nincs sok kedvem küldizni ennyire...de úgy látom muszáj lesz.
Kell a "Logan kinézet"....mert a képregényes megjelenés hát szo szo....nemrossz, de jó ha van alternatíva.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Årpi
őstag
válasz
S e t h #7385 üzenetére
Csinálhatod egyedül is a kihívást, csak a javasolt lobbylétszám amit ír mellé (illetve ezekben az esetekben a csapattagok által teljesített dolgot, ez esetben ölést is számolja) .
Ahhoz, hogy randomokat dobjon be melléd meg át kell állítani a don't fill opciót, fillre a játékmódválasztszó képernyőn. Ekkor kapsz/kaphatsz magad mellé idegeneket.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
draco31
veterán
válasz
S e t h #7254 üzenetére
Itt egész jól elmondanak mindent.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
elder troll
őstag
válasz
S e t h #7254 üzenetére
Nem csak a megrágott almás shop-ból került ki, a google is kirakta a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest