-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
jansky1 #16511 üzenetére
Ez csak help, hogy mi micsoda. Egyéni preferencia alapján állítható.
Elvileg ha nem jó az aim assist vedd 0-ra majd vidd vissza 100-ra. Sok helyen olvasni, hogy ez állítólag megoldja a problémát.
Őszintén, én sokat nem vettem észre az aim assist-ból. A konzolosok majdnem másodlagosként vannak kezelve a Fortnite-ba.
PS5
-
Spec
őstag
válasz
jansky1 #14226 üzenetére
Neked kell mérlegelni a kockázatot. Az tuti, hogy én semmilyen 3rd party oldalról apk-t az okostelómra nem tennék fel. Gyakorlatilag az ember egész élete fent van már egy ilyen telefonon. Szerintem az EPIC account a legkissebb gond, ha felmászik valami kis backdoor, vagy trójai a telóra.
Csakis kizárólag hivatalos Play Storeból telepítek bármit is, és még ott se 100%, hogy valami nem kerül be suttyomban, úgyhogy onnan is csak nagyobbakat. Kis no-name szir-szar alkalmazásokat, amit legalább több 100k user nem töltött már le, azt nem telepítem.
Ez alól egyedül a Huawei órámhoz való Huawei Health app volt kivétel, amit a Huawei oldaláról szedtem le apk-ban, mert a Huawei ugyebár össze van veszve a Google-el és play storeban nincs lehetőség a letöltésre, és a frissítésre. De hivatalos gyártói oldalról csak nem jön le vírusos cucc, vagy ha mégis, akkor vállalják érte a felelősséget az okozott kárért.[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
.LnB
titán
válasz
jansky1 #13323 üzenetére
Nem tudom, de nem hiszem. 2022 május 29-én jelent meg.
Az, hogy uncommon, ez engem nem érdekel.ui.: Szerintem ezek is sima snapshot skinek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz
jansky1 #12302 üzenetére
Nagyon be van lassulva az is meg a Fortnite is, Party Royale 4-5ös ping-gel szokott hasítani , most 45-50 a szokásos EU szerón. Túl sokan szedik a másfél gigás update-t, vagy a szokásosnál többen megrohamozták a játékot az építés hiánya miatt.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Wyll
őstag
válasz
jansky1 #11906 üzenetére
Az arany (Legendary) eggyel lejjebb van mint a Myhtic. Mythic fegyvereket csak a Boss-októl lehet vagy venni vagy szerezni, ha sikerül legyőznöd őket. (A mythic smg nincs a linken, ahhoz Gunnar-t kell legyőzni Covert Cavern-ben.) A kalóztérképpel arany fegyvereket lehet kiásni (emiatt mostanában szinte mindenki ilyenekkel rohangál)
A Vault-okat (azaz széfeket) is érdemes nyitogatni, csak ahhoz ugye még soloban is legalább két ember kell (de ha lelősz egy őrt és leviszed magaddal a széfhez, azt is elfogadja és már nyílik is
)
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
paatrick
őstag
válasz
jansky1 #11906 üzenetére
Jelenleg az Unchartedből van benn Drake térképe (?) egy arany ragyogó papír. Ha azt felveszed akkor mutatja a kincs helyét mint egy térkép. Ha odaérsz, akkor megjelenik egy X, azt ki kell ásni a csákánnyal vagy amid a kezdő fegyver. Kijön egy láda, amiben lesz 3 arany színű fegyver.
Lilák vannak a military dobozban, pl az ásórobotok mellett amit 2 őr őriz mindig van 2 ilyen hosszú fekete doboz.
Talán egyszer nyitottam arany színű fegyvert sima ládából is. Másik lehetőség hogy a felértékelő műhelyben, felvásárolod arany szintig az adott fegyvered.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest