Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy egyik napról a másikra átállítódott az adott nemzethez összeválogatott szettem... Pl. Pz-IIIL, Pz-IVG, Pz-IVH, +Stuka...na ebből lett egy Tiger I, Pz-IIIL, Leopard I, Párduc összeállítás. A 230k lion-ból marad 7k... Persze a fenti tankok már ki voltak régebben fejlesztve, de nekem ez a BR 4.0 körüli vasak feküdtek, erre volt beállítva majd mindegyik nemzet... USA-GB-GER-USSR...erre most az egész ugrott, meg a pontok nagyrésze is... Lehet, hogy valaki hekkelte a profilomat? Mondjuk most beállítottam a Autenthicator-t, hátha... De bosszantó...vagy ez valami új fícsör?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Ubiquiti UniFi U6-PRO access point, WiFi6 (802.11ax), IP54
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- Asus TUF Gamer laptop újszerű állapotban, upgradelve.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest