Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14055 üzenetére
Első bekezdés: Megnyomod a tabulátort és máris látod, hogy milyen gépeket vittél be a játékba. Vagy rá kell nézni a képernyő közepére.
Második: Semmilyen információt nem hordoznak számunkra a screenshotjaid, így azokon egy képecske lehagyása vagy utólagos rászerkesztése egy atomot sem rak arrébb. Ez most nem akart offense lenni, de ez a realitás.
Harmadik: Nagyon sok játékban nincs timestamp, és bár tényleg kis munka lenne, nincs jelentősége. De ha ennyire zavar, írj a supportnak! Valóban meg kéne csinálniuk.
Negyedik: Nem tudom, hogy miért vagy így kiakadva a követős cuccokra. Én úgy, hogy nagyon keveset jet-eltem még (és nem is nagyon tervezek), egyből látom, hogy kilőtték rám, és eddig mindig ki tudtam kerülni. Csak kanyarodsz egyet és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Ubiquiti UniFi U6-PRO access point, WiFi6 (802.11ax), IP54
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- Asus TUF Gamer laptop újszerű állapotban, upgradelve.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- AM 4 Lapok
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest