-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz blakey #26796 üzenetére
Valószínűleg csak az első opció fog működni, azaz felveszed a médiatárba.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
miért nem látom a CE-t futtató amlogic boxhoz csatolt külső merevlemezt? -gondolom nincs felvéve a médiatárba, azért nem látod. Ha nem akarod felvenni a médiatárba akkor a Fájlkezelőben csatold fel, hogy legalább ott legyen és akkor menni fog Kore/yatsen keresztül is.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
YxVs
senior tag
Kore androidos alkalmazással miért nem látom a CE-t futtató amlogic boxhoz csatolt külső merevlemezt? A hálózaton megosztott mappákat látom, de az USB-n csatolt külső merevlemezt nem.
Cél az lenne, hogy a tv és PC bekapcsolása nélkül tudjak zenét hallgatni.[ Szerkesztve ]
-
Vtmk
tag
Szia igen. Egy baratom irt programokat. Es arra kert hogy csinaljak ezeknek egy tarhelyet. Directory listing alap.
Most mar csak a verzio frissitest nem csinalja meg a boxrol.van kbeddig 5 plugin.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
Vtmk
tag
Az miért van ha telepítem a repot akkot pl utána egy plugint telepítek pl 0.0.1 verziót. Update sh pl 0.0.2 verzio es csak akkor rakja fel es csak akkor latja a masodik kiadast ha ujra rakom az egesz repot.
Koszonom a valaszt.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Vorke box, Ce, kodi.
A pc ről smb megosztással vannak tartalmak. Egyes mappák tartalma néha üres néha van tartalom.
Néha lejátsza a BR iso file t , néha nem.
Ez a bizonytalanság mitől van?üdv
-
Vtmk
tag
Sziasztok. Közben sikerült megoldani.
A saját repo-t megcsináltuk. Telepíthető is boxra. Max a telepítés tárolóból mindent betölt.
amiket kiválasztok minden kiegészítőt telepít.
Már csak annyi a baj,hogy a program leírását (Description) nem adja be valamiért.Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
mexel
veterán
Próbálom feltenni CE alatt a Lazarus repo-ból az exoushu-t és pár kiegészítőt ( covenant stb), de nem megy fel mert néhány függőség nem telepíthető. ( pl metahandler és még pár)
Ugyanezt megpróbáltam ugyanazona boxon Android alatti kodin is és ott simán felmegy. Mi lehet a bibi?
-
Vtmk
tag
Közben kicsit alakultak a dolgok. Rájöttem egyedül csak ezt az sh-t kell futtatni:
update-addon-xml.shAdding xml for addon plugin.video.progi-0.0.2.zip
addons.xml updated successfullyCsak valamiért felraktam a régi verzió meg az újat,de a boxról még nem akar frissíteni...
Azt írja ki a kodiban nincs elérhető frissítés... Holott felraktam a 0.0.2-őt..
A boxon még a 0.0.1 van ...Ez van a plugin zipben:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<addon id="repository.progi" version="0.0.1" name="progi repository" provider-name="TMKrepo">
<extension point="xbmc.addon.repository" name="progi repository 0.0.1">
<info compressed="false">http://oldalam.hu/addons.xml</info>
<checksum>http://oldalam.hu/addons.xml.md5</checksum>
<datadir zip="true">http://oldalam.hu/plugins/</datadir>
</extension>
<extension point="xbmc.python.pluginsource" library="default.py">
<provides>video</provides>
</extension>
<extension point="xbmc.addon.metadata">
<summary lang="en">progi</summary>
<language>hu</language>
<description lang="en">Itt van a leírás</description>
<platform>all</platform>
</extension>
</addon>[ Szerkesztve ]
-
Vtmk
tag
Sziasztok. Az lenne a kerdesem,hogy csinaltunk rgy plugin tarhrlyet. Fel is raktam az sh fileokat. Csak azt nem tudom hogy lehet osszehozni a plugineket ezzel a tarhellyel illetve a boxokkal. Hogy pl van egy frissites azt a box menjen fel a tarhelyunkre es nezze meg van e friss verzio. Koszonom a helpet.
-
gyűrű
addikt
-
blakey
titán
válasz #80977664 #26783 üzenetére
Számomra világos, ezért írtam, olyan felszínt (skin, bőr) kell haználni amelyik tudja ezt, nem mindegyik képes rá.
-
törölt tag
válasz blakey #26776 üzenetére
Kodi 18.4 alapértelmezett minden, skin is.
Azt szeretném ha bal oldalt a listában ahol a Filmek, Sorozatok, Zene és töbiek vanna lenne pár custom mappám ami mind más könyvtárra mutat. Tehát nem új szűrési lehetőség kell különböző kritériumok szerint, hanem csak hogy az eltéső témájú videóimat külön FŐmenűpont alá tehessem és tallózhassam. Nem akarom hogy a 4K filmek közé berakja a kisebb felbontásúakat a kélpernyőn, se a magán videóim, stb.Lehetséges? Ennyire egyedi lenne a kérésem?
-
PistiSan
addikt
válasz Flowtation #26780 üzenetére
Én is az alap skint használom, általában addig nézem a felszínt, amíg elindítom a filmet, vagy sorozatot amit nézni szeretnék.
-
blakey
titán
válasz Flowtation #26777 üzenetére
Mi a mostanában menő, jól használható skin? - nem tudom, engem nem nagyon foglalkoztatnak a felszínek, én a Confluence-t használom, mert az a legpraktikusabb médialejátszás szempontjából, nekem az jön be, minden szükséges infó megjelenik amit látni szeretnék.
(#26778) Borisz76
Nagyon tetszik és megszoktam már a "Confluence" skin-t.
Létezik ez az újabb verzióra is ?
Igen, létezik az újra is.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Jelenleg 3 db PC-n ( Win10 Pro , 64 Bit ) is a Kodi 18.0 fut.
Érdemes feltenni a legutolsó ( Kodi v18.4 "Leia" ) verziót ?NAS-on tárolt filmeket nézek, nem használok semmilyen add-ont.
Maximum néha ha felirat kell.....Nagyon tetszik és megszoktam már a "Confluence" skin-t.
Létezik ez az újabb verzióra is ?Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Flowtation
őstag
válasz blakey #26776 üzenetére
emlékeim szerint az estuary (illetve előtte a confluence) és az aeon nox tudja. Ezeket próbáltam.
De ha már itt tartunk, megkérdezném Tőled: Mi a mostanában menő, jól használható skin? Az rpi1-eseken nem igazán tudtam csak a gyárit használni, de újítottam két készüléket is, amik már elbírnák gondolom (zotac nd02, beelink mxIII).
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
blakey
titán
válasz #80977664 #26774 üzenetére
Olyan felszínt kell választani ami ezt tudja, nem mindegyiknek van oldalt a menüsávja.
-
-
törölt tag
Hali! biztos volt már de nem találom...
Szeretnék a bal oldali főkategória listába több külön főkategóriát létrehozni (4K,4K természetfilm, 1080p, 720p, stb.) hogy külön láthassam a különböző filmjeimet és ne keverje egy nagy listába őket. Megoldható? Köszi előre is! -
Jofi81
őstag
A feleségem elmesélte a kolléganőjének, hogy nálunk Raspberry+OSMC kombóról, hálózati meghajtóról mennek a filmek. Most természetesen neki is kellene ilyen, mert nem szeretik a reklámokat, és persze én csináljam meg. Nem akarom nagyon megszívatni magam, hogy állandóan zaklassanak, ha valami nem megy. Milyen alternatíva van, amit egy átlag ember informatikai tudás nélkül tud kezelni? Vero 4K+ (mondjuk ezen is OSMC van), vagy esetleg valamilyen androidos mediabox?
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Coreelec, moveishark, online stream add on. Az rtl klub kb 10 másodpercenként megakad. Van erre megoldás?
-
elmouse
aktív tag
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Pc-n használom a Kodit média szervernek és okos tévén játszom le vele a tartalmakat.
Pc-ről el tudom indítani, a TV-n a lejátszást, tehát gépen elindítom és a TV-n elindul a saját lejátszóján, viszon max hangerőn indul el. Hol tudom beállítani, hogy milyen legyen a más eszközön lejátszott hangerő alapértelmezettje ?This is the way
-
-
CirrMee
addikt
Twitch és Digi addon ma nem hajlandó üzemelni - más is tapasztal ilyet, vagy nálam van valami gubanc...?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
bucihost
senior tag
válasz oroszlan12 #26761 üzenetére
-
blakey
titán
-
csubyy
tag
Jó lenne hozzá egy kodis kiegészítő!
Megérkezett a UPC Direct Now[ Szerkesztve ]
-
KaqXar19
tag
Hello,
Van otthon egy Fritz repeater DVB-C [link], ami a kabeltv-n erkezo musort 2db tunnerrel m3u formatumon tudja streamelni. Marha jo cucc, helyi lanon egyertelmuen mukodik rendesen, illetve melohelyrol vpn-nel vlc-vel is megy az osszes csatorna. Azonban egy masik helyszinen libreeleces pi-4-vel ugyanugy vpn-el, beallitott simple tv addonnal csak a csatornalista jelenik meg, az adas mar nem indul el.
Ugyanez a pi fizikailag az otthoni halozaton csont nelkul viszi a musort, ugyanolyan vpn beallitasokkal, mintha tavol lenne.
Van otletetetek mi lehet a gond?
Koszi.
InWin Chopin MAX eladó
-
rosejbli
senior tag
válasz ViktorHUN79 #26753 üzenetére
Mert oda a spotify csinált dedikált alkalmazást. A kodin egyrészt csak sufnituning van, másrészt a spotifynak valami connect funkciója kell mindhez, ez meg csak a premium accal működik.
-
rosejbli
senior tag
válasz ViktorHUN79 #26750 üzenetére
Ugyan nem ismerem az összes spotify addont, de free accal használhatót biztos nem fogsz találni.
-
ViktorHUN79
aktív tag
Sziasztok!Aki tud,légyszi linkeljen működö spotify addont ami free accal működik,CE-alatt!Amiket próbáltam nem működtek!
-
tsilver
aktív tag
CE alatt hogyan tudnám lejátszani az ISO fájlokat?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
elmouse
aktív tag
válasz Bandika12345 #26743 üzenetére
Mit nem látsz pontosan? Hálózati megosztásaidat? Vagy az internetre nem tud kimenni?
Ka nama kaa lajerama!
-
-SeveN-
aktív tag
Ezzel a scripttel sikerült beolvastatni. bin/tv_grab_file -ba kellett másolni.
#!/bin/sh
. /etc/profile
xmltv_file_location=~/guide.xml
#epg_source=http://epg.smtv.be/guide.xml.gz
epg_source=https://epg.koditvepg.com/guide.xml.gz
dflag=
vflag=
cflag=
qflag=
if [ "$#" -lt "1" ] ; then
# remove existing previously generated guide files
for file in ${xmltv_file_location} ${xmltv_file_location}.gz
do
if [ -f ${file} ];
then
rm -f ${file} 2>/dev/null
fi
done
# download latest compressed guide file from server
wget -qO ${xmltv_file_location}.gz $epg_source
# uncompress the guide file
gzip -d ${xmltv_file_location}.gz
# put the content to the output
cat $xmltv_file_location
# alternatively use the following command line:
# curl -Ls ${epg_source} | gzip -d
exit 0
fi
# special handling if there are several arguments
for arg
do
delim=""
case "$arg" in
#translate --gnu-long-options to -g (short options)
--description) args="${args}-d ";;
--version) args="${args}-v ";;
--capabilities) args="${args}-c ";;
--quiet) args="${args}-q ";;
#pass through anything else
*) [[ "${arg:0:1}" == "-" ]] || delim="\""
args="${args}${delim}${arg}${delim} ";;
esac
done
# reset the positional parameters to the short options
eval set -- $args
while getopts "dvcq" option
do
case $option in
d) dflag=1;;
v) vflag=1;;
c) cflag=1;;
q) qflag=1;;
\?) printf "unknown option: -%s\n" $OPTARG
printf "Usage: %s: [--description] [--version] [--capabilities] \n" $(basename $0)
exit 2
;;
esac >&2
done
if [ "$dflag" ]
then
printf "koditvepg.com\n"
fi
if [ "$vflag" ]
then
printf "1.0\n"
fi
if [ "$cflag" ]
then
printf "baseline\n"
fi
if [ "$qflag" ]
then
printf ""
fi
exit 0OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
cof
veterán
válasz -SeveN- #26741 üzenetére
Igen, nekem is itt van, csak ugye mint már írtam, nekem belső xml ezért fájl, de neked a gz-s linket kell itt megadni a web résznél.
Utána egy újraindítás nem árthat, ha rendben vannak az EPG source oszlopban is az id-k (beolvasta), akkor engedélyezed az External XML-t, frissíted (re-run).
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz -SeveN- #26737 üzenetére
Kodiban, TVheadend szerver XML rész alatt, de lehet, hogy External XML ez, mivel külső, nekem belső tárhelyre frissít, ezért internal. Pipáld be az external-t is hátha.
Ellenőrizd, hogy beolvasta-e az m3u fájlból az id tageket, amíg itt nincs kitöltve az EPG source oszlop, addig nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból kérdezem, kb. másfél éve használok Kodit, nagyrészt egy MI Box 3-on, illetve ritkán laptopon. Mi az az eszköz, amin a legkönnyebb, legcélszerűbb használni ahhoz, hogy minden általa nyújtott funkciót korlátok nélkül ki lehessen használni?
Ki min használja?
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Próbálom Android TV-n belőni a huncore TV-t és a Bithu tvt de egyszerűen nem akar sikerülni és nem tudom mit rontok el, tvn nem is tudom hogy nézzem meg a logfilet. Segitenétek nekem? cucumber87@gmail.com
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
-SeveN-
aktív tag
Sziasztok!
Koditvepg-s xml.gz-t beállítottam a kodiban a TVHEADEND server beállításában.
Viszont a webes felületen hiába próbálom beolvastatni mint belső XMLTV, nem hozza az EPG-t.
Olvasok itt minden féle scriptet, de nem tudom mit kéne kezdjek vele.
Tud valaki segíteni beállítani?
Üdv,
SeveNOFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Kodin a fanart beállitásom van. Ha rámegyek egy film mappájára nincs info felirat van.Viszont a mappában levő filmre megyek van poszter és infó is.
Ugy be lehet állitani hogy a mappánál is legyen info+kép?
üdv -
bobalazs
nagyúr
Mit tudok csinálni avval hogy kirakom a kodit másodlagos képernyőre és ezerrel tekeri a cput meg a gpu-t...
[link] -
Somatom
veterán
válasz blakey #26727 üzenetére
Sajnálom, hogy belekötésként értelmezted. A cél egy példán keresztül annak a bemutatása, hogy sajnos, vannak olyan felhasználási módok, amiknél szükségszerű az SMB1 használata. Természetesen örülök, hogy nálad működnekk az SMB1 feletti csatlakozások, de ez jelenleg még nem alkalmazható mindenhol.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
blakey
titán
válasz Somatom #26726 üzenetére
Oké, tehát mindenképp belém akartál kötni, váljék egészségedre, nem vagyok ebben partner, semmi köze a szinkronizáláshoz, pont.
-
Somatom
veterán
válasz blakey #26725 üzenetére
Így jön ide:
"én már nem használok SMB1-et, minden eszközöm megfelelően csatlakozik egymáshoz"
De, csak addig, amíg nem szeretnéd automatizálással kényelmesebbé tenni a napi mentéseket. Az SMB pedig egyértelműen belső hálós adatátvitelre való (kifelé VPN kell hozzá), tehát semmi köze a felhőszolgáltatásokhoz.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
blakey
titán
válasz Somatom #26724 üzenetére
Nem értem, hogy ez most hogy jött ide, LibeELEC-el kapcsolatos kérdés volt, semmi köze a szinkronizációhoz vagy az Androidhoz. NAS-ra meg van saját app vagy ott vannak a "felhők".
-
blakey
titán
válasz Somatom #26722 üzenetére
Nem szinkronizálok hanem csatlakozok ha netán másolnom kell valamilyen fájlt vagy épp megnyítnom, ehhez fájlkezelőt használok, Solid Explorer és FE File Explorer (ez az SMB3-at is tudja) vagy netán a Kodi fájlkezelőjét.
-
blakey
titán
válasz pube111 #26719 üzenetére
Nem használok Windowst de szerintem azért csatlakozik SMB1-en mert azt állítottad be, így természetes számára, hogy azon csatlakozzon, én már nem használok SMB1-et, minden eszközöm megfelelően csatlakozik egymáshoz
-
nagyúr
Sziasztok!
17.6-os Kodiról szeretnék átállni 18.4-re (Raspberry Pi2-ről Pi4-re váltás). Ha elmentem a konfigurációt, akkor minden át fog menni az új verzióba? Megosztások, kedvencek, billentyűzetkiosztás, stb.
-
BaluNO
csendes tag
Srácok nálatok is mára virradóra beoffolt a youtube plugin?
Napi limit lejárt hibával...
ha beállítom az api kulcsot akkor konfigurációs hibával kilép... pedig jó a kulcs 2 szer is ellenöriztem valami javaslat...Ha valaki tud esetleg müködő beállítást és azt megosztaná megköszönném....
THX
-
blakey
titán
válasz pube111 #26714 üzenetére
A másodiknál is legyen meghatározva a minimum és a maximum, egy tablettel és telefonnal voltam hasonló helyzetben, csak beállítás után volt hajlandó csatlakozni.
-
elmouse
aktív tag
válasz Bandika12345 #26708 üzenetére
Ha jól értem, Androiddal használod. Nekem is van egy androidos. Nálam fel van telepítve a legújabb Kodi és mellé az SPMC. Az SPMC-nek 16-os Kodi az alapja. Van olyan filmem ami akadozik a Kodiban, de az SPMC-ben nem.
Ka nama kaa lajerama!
-
blakey
titán
válasz pube111 #26709 üzenetére
Az LE-ben be van űllítva, hogy melyik legyen a minimum és a maximum SMB kapcsolat? Emlékeim szerint 2 helyen is meg kell tenni.
-
mogyi1123
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni mert nem sikerül megoldani a problémámat. Adott egy win10 és hozzá a kodi 18.4. Már évek óta nagyon szépen működött az exoshark nevű kiegészítő. Ma sajnos megadta magát. Megtalálja a filmeket ezzel még nincsen gondom. Ahogy indítanám a filmet elkezdené lejátszani de a film nem indul el. Semmi hibaüzenet nincs sajnos.
Erre újratelepítettem a kodit hogy az majd megoldja a problémámat de sajnos ugyanez a helyzet. Rákattintok és nem indul el semmi. Próbáltam több filmet több kiszolgálót is de semelyik sajnos...Mi lehet ennek az oka?
ez a rész gyanús nekem de nem tudom mi lehet a baj:
2019-11-09 19:32:30.744 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "fanart2"
2019-11-09 19:32:30.744 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "imdb"
2019-11-09 19:32:30.745 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "imdb_id"
2019-11-09 19:32:30.745 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "metacache"
2019-11-09 19:32:30.745 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "next"
2019-11-09 19:32:30.745 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "poster"
2019-11-09 19:32:30.745 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "poster3"
2019-11-09 19:32:30.745 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "tmdb"
2019-11-09 19:32:30.745 T:7096 ERROR: NEWADDON Unknown Video Info Key "tmdb_id"
2019-11-09 19:32:30.745 T:7096 WARNING: Attempt to use invalid handle -1
2019-11-09 19:32:30.765 T:7096 NOTICE: metahandler: Initializing MetaHandlers version: 2.9.1
2019-11-09 19:32:30.778 T:7096 WARNING: CAddonSettings[script.module.metahandler]: failed to parse old setting definition for "db_port" of type "integer"
2019-11-09 19:32:30.779 T:7096 NOTICE: metahandler: Loading sqlite3 as DB engine version: 3.17.0
2019-11-09 19:32:30.953 T:4264 NOTICE: VideoPlayer::OpenFile: https://filminvazio.net/film/deadpool/
2019-11-09 19:32:30.985 T:4496 NOTICE: Creating InputStream
2019-11-09 19:32:31.076 T:7096 ERROR: metahandler: Error connecting to TMDB: HTTP Error 403: Forbidden
2019-11-09 19:32:31.077 T:7096 NOTICE: metahandler: No SQLite rows requiring update
2019-11-09 19:32:31.317 T:4496 NOTICE: Creating Demuxer
2019-11-09 19:32:31.333 T:4496 ERROR: CDVDDemuxFFmpeg::Open - error probing input format, https://filminvazio.net/film/deadpool/
2019-11-09 19:32:31.333 T:4496 ERROR: CVideoPlayer::OpenDemuxStream - Error creating demuxer
2019-11-09 19:32:31.333 T:4496 NOTICE: CVideoPlayer::OnExit()
2019-11-09 19:32:31.352 T:4264 NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile()
2019-11-09 19:32:31.352 T:4264 NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit
2019-11-09 19:32:31.352 T:4264 NOTICE: VideoPlayer: finished waitingElőre is köszönöm aki tud segíteni
-
pube111
senior tag
Hogy kell beállítani, hogy a win10 helyi hálózaton csatlakozni tudjon a libreelechez?
Androidon, totalcommanderben csak az ip-t kell beírni, és simán belép a pi-re.
Win-en smb be van kapcsolva, látja is a librét, de ezt a hibaüzenetet adja csatlakozáskor.Ezt is próbáltam:
https://wiki.libreelec.tv/how_to/share_additional_folders[ Szerkesztve ]
-
Bandika12345
újonc
Sziasztok. Új vagyok beleolvastam az esetleg rám vonatkozó részekbe de nem találtam megoldást.
Van egy ilyen [link] készülékem amin kodi 16.1 volt vasárnapig. Hibátlanul működött DD , DTS minden ment rajta.
Amire most frissített azon nem tudom ezt beállítani. Amikor megjelenik az erősítőn a DD felírat akkor szaggat a hang és a kép is 5 másodpercenként változik. (nem túl jó)A készülék optikával (S/PDIF en) csatlakozik az erősítőhöz.
Mindent próbáltam állítani eddig sikertelenül. Reseteltem a készüléket így visszaállt a 16.1 kodi de annál soha többet nem tudtam a hálózatra csatlakozni. Az új verzióval rögtön csatlakozik.
Ötlete valakinek?
Találkozott már ilyen hibával/jelenséggel valaki?[ Szerkesztve ]
-
salem007
tag
Sziasztok.
Nem tudom ki tudna segíteni,az RTLMost kiegészítő 2.2.6-os verziója van
telepítve a boxon Alex @ ELEC és CoreELEK-el próbáltam de nem indulnak
a + os műsorok telefonon is telepítve a 18.4-es kodi ott pedig simán mennek.
Kellene még valamit állítanom? -
YxVs
senior tag
Be lehet valahogy állítani coreelec-es kodiban, hogy a filmek automatikusan külső felirattal induljanak, és ne a forced felirattal?
-
aky01
tag
válasz paparazzi2 #26698 üzenetére
Streamstat.net-hez is készült a közelmúltban egy kiegészítő, csak még nincs fent a repoban. Hétvégén megpróbálom feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest