Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2685 üzenetére
No igen, a végefelé mér több volt kettőnél a csalók száma, de azért elég jól el lehetett szórakozni vele. Én mondjuk leragadtam az MW2 multijánál, az MW3 valamiért kevésbé adta, és hamarabb is fogytak el belőle a játékosok.
No de:
Tegnap feltettem nosztalgiából az MW2 multit (2009)
Még mindig van rajta pár száz játékos, ahhoz elég, hogy bizonyos módokban instant talál meccset.
Amiben az új részek egyértelműen jobbak:
Grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága.
Amiben a régi multi egyértelműen jobb: játékélmény
Nehezebb mozogni, (az egér érzékenységgel még sokat lehet javítani), rosszabb az ellenfelek észrevehetősége, sokkal kevésbé lehet testreszabni a fegyvereket (néhány szkóp típus nagyon hiányzik így utólag) de az mindent visz, hogy érezhetően nem pofázik bele a játékba az SBMM, minden pályán, minden körülmények között ugyanazt a teljesítményt tudom hozni (ami hat év kihagyás után nyilván nem sokra elég azokkal szemben, akik a mai napig ott csapatják - de határozottan javul a tendencia). Nincs ilyen egyszer esés - kelés, egyszer istencsászárság porhintés, mint az új részekben
Ellenben (nyilván) kevés a játékos - gyakran ugyanazokkal kell tolni a gémet.
Szóval marad fent a gépen, kitűnő, szórakoztató esték következnek (ismét)
A másik jó hír: Úgy tűnik, MWIII fronton is meghallgatták az imáim:
Épp írni akartam az Acti ügyfélszolgálatnak az erre rendszeresített csatornán keresztül, hogy ugyan tegyenek már be egy MW2 (2009) pályákból álló csomagot az MWIII játékba - ha már a pályák külön - külön úgy is benne vannak, ez nem igyényelhet nagy fejlesztést (sok remény nincs rá, hogy megcsinálják, de abból baj nem lehet, ha leírja az ember).
Előtte még biztos ami tuti, ránéztem a játékra - és láss csodát, van már egy OG Mosh Pit csomag, ami " '09 maps only"Ezek szerint vagy maguktól is jó fejek, vagy hozzám hasonlóan, csak serényebben kérték már ezt páran.
Szóval itt modernebb környezetben, jobb mozgással, jobban testreszabható fegyverekkel tolhatók az MW2 pályák - cserébe van SBMM. Azt, hogy mennyire szól bele, nem tudom, ma este ezt is megtesztelem.
Nagy előny ezeknél, hogy az aktuális Season kihívások és a fegyver camo -zás sem támaszt már semmilyen követelményt - ergo szabadon játszhat az ember csak a játék öröméért.
A BO6 -hoz továbbra sem érzem a kedvet, így egyelőre marad ugyan felinstallálva, de parkolópályán.
Szóval van miből válogatni - én már biztosan kihúzom a következő MW részig
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest