Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Köszi mindenkinek a gyors választ 🙂
-
Bdanyy
addikt
válasz
lionshamlet #161229 üzenetére
Köszi
Unchartedek meg ps3ra megvannak, de nem végeztem velük, ezért az újra nem is gondoltam még. Gownak utanalovasok, a régebbi részek nem annyira győztek meg, bár csak a psps részeket játszottam végig.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Mik a must have exkluzív játékok ps4re, amik nem túl hosszúak? A detroit miatt kértem kölcsön egyet, nagyon bejött, ha végzek vele és van hasonlóan jól sikerült játék, ami egy hétbe még belefér, akkor kipróbálnám
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van valami viszonylag egyszerű módja annak, hogy Windowsrol menjen a remote play dualshock 4 nélkül?
Sony z2+dualshock 3 az működik, de jó lenne a nagyobb képernyő -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Használt PS4 vásárlásánál melyik kiadások kerülendőek, illetve mit érdemes mindenképp kipróbálni?
-
Bdanyy
addikt
válasz
mcwolf79 #119681 üzenetére
Én pcn sem nagyon játszottam hasonlóakkal, de pl a last of usban baromira nem érzem az irányítást, végül inkább levettem könnyebbre a nehézséget (igaz én PS3-on játszom, lehet PS4-en jobban állítható az analóg). Egyelőre még csak kb 25%-nál tartok, de ebből még nem annyira jött át, miért tartják az egyik legjobb játéknak sokan.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nayrobi #117824 üzenetére
Többek közt egyelőre én is amiatt várok a PS4 vásárlással (bár a slimet az akcióban majdnem megvettem, konkrétan csak az új tomb raider lett volna egyelőre amit megvettem volna hozzá, uncharted 4 GTA v majd akkor, ha befejezem az előző részeket), mert a ps3-on több olyan játék van meg amit nem játszottam vegig, mint amennyi ps4-en egyáltalán érdekelne. Valszeg ha kijön a detroit akkor amiatt már lehet elgondolkodom újra.
-
Bdanyy
addikt
Slim+kontrollert honnan ajanlott venni a héten? Konzolvilag 78k-ert nekem jónak tűnik.
-
Bdanyy
addikt
Volt korábban már akcióban 65k körül ps4? Mennyire "ritka" ennyiért?
-
Bdanyy
addikt
Dual pentiumra emlékszem 2005bol is, de azért ezek a gépek messze nem egy arkategoriaban voltak a konzolokkal.
-
Bdanyy
addikt
En úgy vagyok, hogy nem kéne kihagynom a slimet most, mert nem játszom sokat, hogy ennél többet szanjak rá. Csak amik érdekelnek azoknak még az előző részeit ps3on be kéne fejezni, de az már olyan hangos hogy nem szívesen kapcsolom be
pro mellett nekem csak a remote play szól, túl jó a tv hogy csak a 4k miatt csereljem le.
Valahogy a DS3 meg sixaxis használható ps4en?
-
Bdanyy
addikt
Plust előre is meg tudom venni, vagy egyből aktiválódik?
-
Bdanyy
addikt
válasz
PandaMonium #115913 üzenetére
Nekem PS3 fat van, de már nem lehet megmaradni mellette annyira hangos. Ezért gondolkozom a slimen inkább, mint a pron. Meg mondjuk most fele annyiért is van, bár a 2. kontroller és a plus mindkettőhöz ugyanannyi.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam már a topicot, de pár kérdésem maradt meg.
Ha nem tervezek egyelőre 4k tvt, és amúgy is inkább a játékélményt mintsem a grafika érdekel, érdemes még használt fat vagy slim modellt venni? Egy dolog miatt tetszik a pro, a remote play magasabb felbontása miatt. A slim a leghalkabb az összes közül? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok! Gondolkozom egy ps4-en, érdemes megvarni az ujat? Elsősorban a remote play érdekel. Csak azzal lehet játszani, amit vagy psnen megvettem, vagy éppen benne van a gépben a lemeze? Mert nem mindig lennék fizikailag a gép közelében, hogy cserélgessem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Valve Steam Deck OLED 512GB
- Eladó NEW Nintendo 3DS XL Orange Black Dobozos + Sun és Moon
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest