Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Úgy örülök ennek a Detroit-nak.
A hülyeelenbé: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Carlos Padre #206088 üzenetére
Majd pár hónap múlva dobd be mint Lnb az Order-t. Jut is eszembe, az most merre jár?
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre #206084 üzenetére
felháborító hogy a Detroit az ingyenes, amikor az már megvan
legalább a pénzt adnák vissza! -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #206078 üzenetére
Akkor megoldjuk valahogy.
Màr csak az a kérdés hogy hogyan szàmoljuk a tròfeàkat. 4 féle van ha jòl tudom. Platina/Arany/Ezüst/Bronz. Legyen akkor úgy hogy 1/0.75/0.5/0.25pont/tròfea.Gabriel.
Kell egy kép a mostani àllàaròl, meg egy majd hònap végén. Így szamolnàm a tròfeàkat, a legtöbb pontot elérő kapnà az egy hònapot. Csak a megszerzett új tròfeàk szàmítanak. Mindegy milyen jàték. Mondjuk összeszedsz 3 platinàt 5 aranyat 7 ezüstöt és 10 bronzot, akkor 12.75 ponttal zàrsz..LnB
Mike büntetést kap, és be kell dobnia egy havi +-t a közösbe, mert az nem tétel ezek szerint.Vasàrnapig vàrom a jelentkezőket, 5 nappal kitolom a hatàridőt.
Addig kitalàljuk hogy lehet igazsàgosan szamolni.[ Szerkesztve ]
-
-
hombre[EU]
veterán
nem,nem volt. ezen hangosan felröhögtem
wesder errōl tudok
-
Mike
veterán
mindenhol a PES-t írták, ehhez képest a Detroit van ingyen a ps+ ban. hogyhogy?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #206066 üzenetére
Gift-be nem lehet venni?
Akkor ebből utalàs lesz, ha nem. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #206066 üzenetére
Ez megvan? [link]
-
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #206060 üzenetére
-
-
hombre[EU]
veterán
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Holnap jön a GLS a konzolomért, garanciában cserélni kell sajnos.
Márkaszerviz intézi, viszont azt az infot elfelejtettem megkérdezni hogy gyári dobozban kell legyen vagy nem. Valaki küldött már vissza konzolt esetleg garanciás cserére? (Csak a konzolt kell elküldenem, mást nem.)[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Nyereményjàtékot hírdetek.
Aki ebben a hònapban a legtöbb tròfeát szedi össze jàtékokbòl, azt megajàndékozom egy havi PS+-szal. A akciò júli 31. éjfélig tart.
Kezdődjön hàt a jàték!
-
30z.Samu
félisten
válasz
KaitouP #206051 üzenetére
Ez sem egy rossz elgondolás, kétségkívül jól csinálják.
Én még úgy is elismerően bólintottam, hogy megvan a járték.
Szerk.: Egyébként tényleg működhet ez a dolog, mert amikor havernak elújságoltam a hírt, nem akarta elhinni.
Persze miután fellépett Store-ra megvolt az öröm.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
30z.Samu #206022 üzenetére
Én az egyik lehetséges okként a következőt is el tudnám képzelni:
Nyakunkon a generáció váltás, nyilván mindegyik platform szeretné magához csalogatni a vásárlókat. A Sony ügyes marketing húzással előbb bevillantott két átlagosabb címet, majd jól időzítve kicseréli az egyiket a tavalyi AAA exkluzív címükre, hiszen ne felejtsük: "This is for the players."
A vásárlók meg tapsikolnak, és fejét hajtanak a Sony nagysága előtt. -
.LnB
titán
PRO EVOLUTION SOCCER 2019 LITE
Azoknak, akik hiányolják a PES-t. Kb a fél játék már hónapok óta ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Én egy kicsit sírni fogok a Detroit kapcsán....
Angol a fő profilunk haverral akinek van Ps Plus előfizetése, gondolom a magyar nyelvű játékot most buktuk ugye?Amikor lemezesen megvolt a játék akkor az tudott magyarul...
-
Wesder
titán
Trial plus-szal nem húzhatò be jàték? Írja hogy free, de a kosàrban 59.99$
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Este lehet, hogy neki is veretek a DBH harmadik végigjátszásnak. Imádtam kétszer is, harmadjára is tuti jó lesz.
-
Steve1207
veterán
Ez a Horizon Chase bitang jó, már a demo-t is imádtam, de most végigtoltam kapásból Kaliforniát
Amúgy érdekességként ott fityeg egy Hidden Agenda is a havi játékok között, bár még a normál áron. Nem szokott csak úgy odakerülni a listába ilyesmi.
-
hhenry
őstag
válasz
markknight #206031 üzenetére
Engem is de amúgy is inkább fifa
-
.LnB
titán
válasz
markknight #206031 üzenetére
Mer aztán az az 5 perc míg ezt megcsinálod...
-
markknight
veterán
A PES-be csak az a rossz, hogy még mindig sok a kamu csapat benne, úgy meg nem sok kedve van az embernek játszani vele, legalábbis engem ez mindig taszított.
Nekem is megvan a Detroit, de sok embernek nincs, legalább kapnak fasza játékot
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
válasz
Carlos Padre #206012 üzenetére
naja
-
Wesder
titán
Aszongya Detriot a PS+-ban. Vennem kell egy hònapot.
-
hombre[EU]
veterán
Akkor ki kell verni, meg kell mutatni,hogy a nyomorult newdawn árán kapsz egy inside-ot
túl idealista,i know
(#206003) Gebriel én csak a saját környezetembōl tudok kiindulni és sokan az accountomon keresztül jutottak hozzá a felsorolt címekhez, mert ebben a hónapban 20€ volt a Wolf2, a másikban szintén egy generic AAA volt akciós és mindig valamit találtak az indiek helyett. Utána elkezdtek ōk is böngészni/vásárolni
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #206000 üzenetére
Sokszor adnak tök jó indie címeket és minden egyes alkalommal megy a szarozás. Ott a Rime az egyik legjobb példa vagy az Edit Finch nem is olyan régről...
-
Carlos Padre
veterán
Lehet, hogy nem olyan szépen vált el a Sony és a Quantic Dream?
-
-
marilllyo
veterán
Na most én kérdezek. Tudok olyat csinálni, hogy egy adott ember elől elbújok? Szóval letörölni nem akarom, folyamatosan offline -ban sem akarok lenni, de meglennék most nélküle.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wreckfest - Console Release Date Trailer
- Augusztus 27. -
Gebriel
veterán
válasz
Azért mert bekerül egy indie játék a +-ban nem biztos ismert is lesz..
-
wolf13
őstag
Tölthetőek a PS+ gamek.
-
.LnB
titán
válasz
Egy ilyen-egy olyan kellene. Nem rossz ötlet. De két indie cím kiverné a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!
- 5 db PS játék eladó ár alatt!
- PS3 60 Gb-os konzol eladó dobozában! /hibás/
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia