Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Sikerült behúznom trial-lal. Az előző haviròl maradtam le pàr perccel.
hombre[EU]
Vasàrnap 16:00-ig vàrom a jelentkezőket. Akkor végzem a munkàval és felírom a àllàsokat.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
Úgy örülök ennek a Detroit-nak.
A hülyeelenbé: [kép]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz Carlos Padre #206088 üzenetére
Majd pár hónap múlva dobd be mint Lnb az Order-t. Jut is eszembe, az most merre jár?
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #206084 üzenetére
felháborító hogy a Detroit az ingyenes, amikor az már megvan
legalább a pénzt adnák vissza! -
.LnB
titán
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #206078 üzenetére
Akkor megoldjuk valahogy.
Màr csak az a kérdés hogy hogyan szàmoljuk a tròfeàkat. 4 féle van ha jòl tudom. Platina/Arany/Ezüst/Bronz. Legyen akkor úgy hogy 1/0.75/0.5/0.25pont/tròfea.Gabriel.
Kell egy kép a mostani àllàaròl, meg egy majd hònap végén. Így szamolnàm a tròfeàkat, a legtöbb pontot elérő kapnà az egy hònapot. Csak a megszerzett új tròfeàk szàmítanak. Mindegy milyen jàték. Mondjuk összeszedsz 3 platinàt 5 aranyat 7 ezüstöt és 10 bronzot, akkor 12.75 ponttal zàrsz..LnB
Mike büntetést kap, és be kell dobnia egy havi +-t a közösbe, mert az nem tétel ezek szerint.Vasàrnapig vàrom a jelentkezőket, 5 nappal kitolom a hatàridőt.
Addig kitalàljuk hogy lehet igazsàgosan szamolni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
hombre[EU]
veterán
nem,nem volt. ezen hangosan felröhögtem
wesder errōl tudok
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz hhenry #206075 üzenetére
És érdekes, mert most meg kb ugyan annyian sírnak, hogy PES nincs. Sőt néhol még ugyan azon személyek is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Mike
veterán
mindenhol a PES-t írták, ehhez képest a Detroit van ingyen a ps+ ban. hogyhogy?
-
Carlos Padre
veterán
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #206066 üzenetére
Gift-be nem lehet venni?
Akkor ebből utalàs lesz, ha nem.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #206066 üzenetére
Ez megvan? [link]
-
-
Wesder
félisten
-
.LnB
titán
válasz Wesder #206061 üzenetére
Várjuk meg ezzel marilllyo-t, vagy keresd fel ebben az ügyben.
Képet olyat photoshoppolok amilyet akarok.. PSNProfiles lenne a megoldás ha megbízható. Az én trófeáimat jól számolja, na de én sose mentem rá ezekre, szóval nincs is sok.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #206060 üzenetére
-
Wesder
félisten
Nem mutatja sehol, hogy az adott hònapban mennyit szedtél össze? Ha igen, arròl kellene egy screenshot. Ha nem, akkor privàtban jöhet minden részvevőtől kép a jelenlegi àllàsròl, és 31.-én meg az akkoriról. Szàmolok és hírdetek utàna ha ez így megfelel.
-
hombre[EU]
veterán
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Holnap jön a GLS a konzolomért, garanciában cserélni kell sajnos.
Márkaszerviz intézi, viszont azt az infot elfelejtettem megkérdezni hogy gyári dobozban kell legyen vagy nem. Valaki küldött már vissza konzolt esetleg garanciás cserére? (Csak a konzolt kell elküldenem, mást nem.)[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz Wesder #206055 üzenetére
És felírtad sunyiban mindenki jelenlegi trófeáinak számát? [link] Fejbe számolsz? Vagy ezt hogy?
[link] bár hallottam már olyat, hogy nem feltétlenül számol jól. De cica az illetékes, majd ő megmondja.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Nyereményjàtékot hírdetek.
Aki ebben a hònapban a legtöbb tròfeát szedi össze jàtékokbòl, azt megajàndékozom egy havi PS+-szal. A akciò júli 31. éjfélig tart.
Kezdődjön hàt a jàték!
-
30z.Samu
félisten
válasz KaitouP #206051 üzenetére
Ez sem egy rossz elgondolás, kétségkívül jól csinálják. Én még úgy is elismerően bólintottam, hogy megvan a járték.
Szerk.: Egyébként tényleg működhet ez a dolog, mert amikor havernak elújságoltam a hírt, nem akarta elhinni. Persze miután fellépett Store-ra megvolt az öröm.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
KaitouP
nagyúr
válasz 30z.Samu #206022 üzenetére
Én az egyik lehetséges okként a következőt is el tudnám képzelni:
Nyakunkon a generáció váltás, nyilván mindegyik platform szeretné magához csalogatni a vásárlókat. A Sony ügyes marketing húzással előbb bevillantott két átlagosabb címet, majd jól időzítve kicseréli az egyiket a tavalyi AAA exkluzív címükre, hiszen ne felejtsük: "This is for the players."
A vásárlók meg tapsikolnak, és fejét hajtanak a Sony nagysága előtt.Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
.LnB
titán
PRO EVOLUTION SOCCER 2019 LITE
Azoknak, akik hiányolják a PES-t. Kb a fél játék már hónapok óta ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
Bogyi007
veterán
Én egy kicsit sírni fogok a Detroit kapcsán....
Angol a fő profilunk haverral akinek van Ps Plus előfizetése, gondolom a magyar nyelvű játékot most buktuk ugye?Amikor lemezesen megvolt a játék akkor az tudott magyarul...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
válasz Wesder #206043 üzenetére
Nem vicceltem. Tényleg meghívtalak volna (meghívlak?) egy hónapra. Végre játszhatnál te is egy jó exkluzívval. Végigjátszod aztán megvilágosodsz, a ződ dobozt meg teheted ki lomtalanításkor. XD
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ne viccelj màr... Nem azzal a 8€-val van gond, hanem gondoltam behúzom ami kell, és majd ha megjön a gép meglegyen.
Ződeknél nem tudom hogy van, szerintem ott senem megy.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #206039 üzenetére
Ződeknek nem.
Nem tom. de fizetek neked egy hónapot csak kuld el privibe hova utaljak.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Trial plus-szal nem húzhatò be jàték? Írja hogy free, de a kosàrban 59.99$
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Este lehet, hogy neki is veretek a DBH harmadik végigjátszásnak. Imádtam kétszer is, harmadjára is tuti jó lesz.
-
Steve1207
veterán
Ez a Horizon Chase bitang jó, már a demo-t is imádtam, de most végigtoltam kapásból Kaliforniát
Amúgy érdekességként ott fityeg egy Hidden Agenda is a havi játékok között, bár még a normál áron. Nem szokott csak úgy odakerülni a listába ilyesmi.
.
-
hhenry
őstag
válasz markknight #206031 üzenetére
Engem is de amúgy is inkább fifa
-
.LnB
titán
válasz markknight #206031 üzenetére
Mer aztán az az 5 perc míg ezt megcsinálod...
-
markknight
veterán
A PES-be csak az a rossz, hogy még mindig sok a kamu csapat benne, úgy meg nem sok kedve van az embernek játszani vele, legalábbis engem ez mindig taszított.
Nekem is megvan a Detroit, de sok embernek nincs, legalább kapnak fasza játékot
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz zsotesz81 #206025 üzenetére
Ott az ingyenes változat!!! Bazdki, nem igaz, hogy mindenen megy a rinya. A Lite verzió nem is annyira demo. Az online rész elég jól játszható.
-
rumkola
nagyúr
válasz Carlos Padre #206012 üzenetére
naja
-
Wesder
félisten
Aszongya Detriot a PS+-ban. Vennem kell egy hònapot.
-
hombre[EU]
veterán
Akkor ki kell verni, meg kell mutatni,hogy a nyomorult newdawn árán kapsz egy inside-ot túl idealista,i know
(#206003) Gebriel én csak a saját környezetembōl tudok kiindulni és sokan az accountomon keresztül jutottak hozzá a felsorolt címekhez, mert ebben a hónapban 20€ volt a Wolf2, a másikban szintén egy generic AAA volt akciós és mindig valamit találtak az indiek helyett. Utána elkezdtek ōk is böngészni/vásárolni
Life, Uh, Finds A Way
-
válasz hombre[EU] #206000 üzenetére
Sokszor adnak tök jó indie címeket és minden egyes alkalommal megy a szarozás. Ott a Rime az egyik legjobb példa vagy az Edit Finch nem is olyan régről...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Carlos Padre
veterán
Lehet, hogy nem olyan szépen vált el a Sony és a Quantic Dream?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
marilllyo
veterán
Na most én kérdezek. Tudok olyat csinálni, hogy egy adott ember elől elbújok? Szóval letörölni nem akarom, folyamatosan offline -ban sem akarok lenni, de meglennék most nélküle.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wreckfest - Console Release Date Trailer
- Augusztus 27.Live-Die-Respawn
-
Gebriel
veterán
Azért mert bekerül egy indie játék a +-ban nem biztos ismert is lesz..
-
wolf13
őstag
Tölthetőek a PS+ gamek.
-
.LnB
titán
Egy ilyen-egy olyan kellene. Nem rossz ötlet. De két indie cím kiverné a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest