Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
A korábbi részekkel egyébként játszottál?
Azok pont ilyenek voltak mint ez csak tizenévvel ezelőtt.
Ezzel a résszel nekem igazából a grafika és a sztori a bajom. Amit streamen láttam elkeserítő.
Kb ugyanaz a színvonal mint ami az előző részekben volt csak azok fogalmam nincs mikor kerültek a boltok polcaira. Az első részt talán 360-on játszottam végig a másodikat meg talán ps3-on.
Ez így hát ipari kuka, a kiadó hogy engedheti ezt így piacra, vagy a Disney vagy nem is tudom ki az akinek azért szólnia kéne hogy ácsi. -
Dvix
senior tag
gyerekek honnan jött ez a O2game webshop ? [link]
Olyan ismerős a felülete a honlapnak. Egyszer csak berobbant ide az Árukeresőre jó kis olcsó dobozos játékokkal. Ez nem a régi 576kbyte felülete!? Mert az 576kbyte oldalán újítás van, mert már Best Byte lesz vagy mi a szösz.
Ha ez így van én nem panaszkodom, markoljatok ti is fel valamit a jó kis deal-ekből!!! -
hombre[EU]
veterán
Nyereséges? Attól függ mennyit költöttek rá ránézésre nem sokat szóval simán. Az biztos,hogy 4hónap alatt nem megy el 9-10millió.
Engem az érdekel,hogy mivel fogják kitölteni a cutscenek és button smashing akció között az idōt? Felfedezés,gyūjtögetés,side quest/fetch quest stb...MortalKombat botok ellen, szerintem ennyi lesz. Ami nem baj csak kevésLife, Uh, Finds A Way
-
TXT
őstag
GoW Day One Edition mivel tud tobbet, mint a normal verzio? Tartozik hozza tobb tartalom, DLC-k, mas helyszinek, mas feladatok vagy ilyesmi?
-
ProEvoFan
nagyúr
Most minden szavaddal egyetértek.Ennyi szuperhős egyszerre nem fog tudni kibontakozni.
Ez egy nagyon jó cikk a témában. -
.LnB
titán
válasz RangerFox #207886 üzenetére
Ez egyértelmű. Nézd meg az Anthem-et, még az is nyereséges ha jól tudom. Pedig komoly bajok voltak vele.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #207853 üzenetére
Ez a játék a Spider-Man és az Arkham játékok nyomása alatt fog vélhetően összeroskadni. Addig oké volt a dolog, hogy csinálnak egy Avangers játékot, mert az a név a legnagyobb fejős tehén jelenleg. De arra nem voltak felkészülve, hogy hogyan kezeljenek ennyi hőst. És főleg ilyen képességű hősöket.
A sokat pletykált Superman (vagy Justice League) játék se véletlenül nem készült még mindig el. Mert egy Superman (akár Green Lanthern, Wonder Women) szintű hőst nem zárhatsz keretek közé. A karaktere egyik lényegét ölöd meg azzal. Játékmechanikailag meg iszonyat nehéz lekezelni azt, hogy bármit megtehetsz szinte az adott karakterrel. Hogy teszed mégis izgalmasabbá? Hogy korlátozod a mozgásteret, hogy megmaradjon a karakter lényege, a szabadság illúziója?Nos, ezek az Avangers jateknál nem szaroztak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
válasz wrathchild #207865 üzenetére
A használt ügyben nem tudok segíteni. A zajjal kapcsolatban pedig a g29 annyira hangos,mint a többi ffb-es, ha halkat akarsz akkor az nélkülit. Ha a rázóköveket használod zajos lesz,egyébként a váltófülek/pedálokon ugrálás még zajosabb
Thrustm.ból a t300rs (nekem gt edition volt kuplunggal,de a sima 2 pedálos ha jól tudom) hasonló ár/érték kategória, állítólag reszponzívabb viszont a pedáloknak semmi "súlya" (egy ujjal lenyomom)
Amelyikbōl jobb állapotú/korút találsz azt vigyed, g29-bōl nagyobb a választék (legjobb,ha személyesen ki tudod próbálni)Life, Uh, Finds A Way
-
SityiSXT
őstag
válasz wrathchild #207865 üzenetére
Szia! Én Logitech DFP-ről váltottam Thrustmaster T150 Próra és tényleg sokkal halkabb (kivéve bekapcsoláskor, amikor kalibrálja magát). A sima T150-hez műanyag kétpedálos szett jár, a T150 Prohoz viszont fém hárompedálos (később így vehetsz hozzá H-váltót). Én nagyon elégedett vagyok vele, bátran tudom ajánlani. (És igazából más nem is nagyon van ezen az árszinten ilyen tudással - vagy a G29, vagy a T150)
-
sp8787
addikt
válasz Zolabol #207872 üzenetére
Na latom pont beirtad. Sztem pont ezek a jatekok azok ahol legkevesbe jon ki az SSD elonye.
Ezt ne ugy ertsd ,hogy nincs mert pl. a BB-nal igencsak erezheto de nem olyan dramai mint pl. a Division-ben.Sose volt lemezem (vagyishogy van egy bontatlan DS Trilogy-m meg egy RDR2-om de a gepben meg nem jart lemez) de tudtommal csak az elejen ellenoriz.
-
sp8787
addikt
válasz Zolabol #207866 üzenetére
Van egy par jatek ahol drasztikus amit a qol-hoz hozzatesz.
Ilyenek pl. a Divison 1-2,Destiny 1-2....es gondolom van meg par ilyen.Minden masnal is erezheto de nem ugyanolyan mertekben.
Ilyenek pl. Bloodborne, Nioh...etc.Pl. a Nioh olyan jol meg van csinalva ,hogy ott ereztem a legkisebb valtozast persze ertelemszeruen ott is van.
-
Zolabol
tag
Milyen játékokra gondolsz? Esetleg olyanok amikben nagy területeket kell betöltenie?
Elsősorban Bloodborne, DS, NIOh, Sekiro ami érdekel, ezeknél kijönne az ssd gyorsasága?Másik kérdés, ha lemezes játékot futtatok, játék alatt is használja a lemezt folyamatosan/néha beleolvas, vagy csak az elején ellenőrzi, hogy megvan e a lemez és utána már nem használja?
-
hombre[EU]
veterán
válasz sp8787 #207867 üzenetére
Látom a második résznél sikerült kreativitást belecsempészni a dizájnba
random "tábortüzek" a 100% fémbōl készült helységek sarkaiban,besz*rok
Érdekes,hogy a souls klónok mindig abban a leggyengébbek amiben a From a legerōsebb, az atmoszférábán,hangulatbanLife, Uh, Finds A Way
-
sp8787
addikt
Akit erdekel kobboj mar jatszogat par napja a The Surge 2-nek vmi demoi buildjevel.
The Surge 2 - Gameplay Preview
Van karakter-generalas ahogy nezem ....etc.
Edit:
Ahogy latom masok is jatszottak a demoval.
LobosJr
Elajjaz[ Szerkesztve ]
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
PS4 fat-be érdemes HDD-t SSD-re cserélnem?
Jelentős a sebességkülönbség, vagy csak hőtermelés/zajcsökkentés miatt érheti meg?köszi
-
wrathchild
tag
Üdv! PS4-hez (GTS, F1, Project Cars 2) szeretnék kormányt. A keret szűkös, így valószínűleg használtat.
Jó lenne, ha halk működésű lenne, mert éjszakába nyúlóan is használnám kis lakásban..
Logitech G29 alapból ajánlott használtan is. De állítólag hangos.
Azt olvastam, Thrustmaster-ek nem fogaskereskes, hanem szíjas működésűek, így jelentősen csendesebbek. Ezekből azonban használt kevesebb van.
Kérdéseim:
valóban ettől jelentősen/érzékelhetően halkabb?
általában az eladó cuccok alig használtak, porosodnak a sarokban..., de
ha mégis rendszeresen használták, pl. egy G29-et hány éves korában vehetem még meg bátran?
Thrustmasterek esetében melyik típust ajánljátok kb. G29 minőségben?
Vagy bármi mást?
A kuplung nem feltétel.
Köszi! -
kokeny92
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni UK ps4-el kapcsolatban.
Bátyám hazaköltözött és hozta a PS Pro-t is, de más a csatlakozó ugye.
[kép]
Ehhez hasonló gyári kábelt adtak hozzá, ami kettő pin-es
A konzolon az input szintén kettő pines.Kérdés: Helyettesíthető-e szimpla számítógép tápkábellel vagy szükséges/érdemes átalakítót beszerezni?
Előre is köszönöm!
ha volt már ...sorry
Üdv Kökény
-
S e t h
nagyúr
Köszi srácok, akkor másik acc reg és próbáljuk!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Borderlands, local coop.
Ketten nyomatnánk a gyerekkel, de van egy probléma. Amikor először játszottunk és én vendégként csatlakoztam a gamehez, akkor csaptunk egy jó partyt, igen ám, de legközelebb jött a fekete leves.
Édes drága gyermekemnek megmaradt a szintje, én meg ismételt vendégként 1-es szinten kezdtem és ami még szebb, ahogy láttam mindenki saját magának szerzi az xp-t, vagyis ha megölsz vkit, akkor fejlődsz.
Igen ám, de én 1-es szintűként meg sem karcolok már senkit, a kislányom meg egyedül elbukik az ellenfelek ellen, sakk, matt.
Szóval bármilyen módja, hogy ezt kiküszöböljük valahogyan?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
Láttátok a leaked Avangers gameplay-t?
Nagyon gagyi lesz ez a game. 0 szabadság lesz benne. Fullra nem illik egy ilyen szuperhősös alaphoz ez a mechanika. Thor útját egy kútgyűrű állja el, és addig nem zúzhatja össze, amíg le nem győzi az ellenfeleket körülötte.. Nonszensz.
-
Bogyi007
veterán
Odaadom a Boxon, azon Goldban lassan már az összes AC epizódot megkapták már...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
VTom
veterán
-
.LnB
titán
Hivatalos Death Stranding borítók : [link]
-
VTom
veterán
Ha még nem vót, és érdekel valakit, az Assassin’s Creedekre egész jó akció van most a store-ban, Origins pl. 5990Ft, én a Gold edition-t húztam be 10K-ért. Odyssey, Ezio collection, III, Black Flag is akciósak.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
szallasi007
őstag
válasz Tyler Durden #207826 üzenetére
Ahha, hát mondom én azelőtt olvastam hogy megjött hozzá a hype vonat.
Most a Scalzi könyvekkel vagyok így meg James S. A. Corey könyvek. Azt hiszem az utóbbiból már van sorozat ami állítólag elég jó. -
.LnB
titán
válasz S e t h #207828 üzenetére
Igen.
Olyan email, hogy ha szeretnék résztvenni a teszten, akkor válasszam ki az időpontokat amikor ráérek.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz szallasi007 #207803 üzenetére
Dehogy hajazott, legnagyobb hiba volt belőle sorozatot csinálni, legalábbis ugyanazon a néven.. Az első évad az követi a könyvet, utána egyre nagyobbra nyílt az olló, ill. a megvalósítás is egyre trébb lett. Nem tudsz egy olyan sokszálon futó cselekmény átadni egy sorozatban, ha meg lebutítod ill elferdíted, ahogy a sorozatban tették, úgy meg szar lesz/lett..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz RangerFox #207821 üzenetére
Á, köszi.
Akkor viszont lehet, hogy egy Deák a zsebben marad és megelégszem az 500-as SSD-vel. Év végéig még úgyis akarok egy nagy vinyót venni az archívumnak, úgy meg az egyik leváltott HDD átveheti a PS4-es külső drive szerepét - addig meg elvagyok az 500 GB-tal. Csak egy minőségi, hűtött külső ház kell neki.
---------------------------------------------
(#207822) Zolibacsi88: Thx neked is.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Synthwave #207820 üzenetére
Szia!
Mikor rádugod a külső hdd-t a PS4-re, fel fog ugrani, hogy “használja-e külső adathordozóként?”, majd még ebben a momentumban a formázást is megoldja. Amint ez kész, alapértelmezettre állítja, hogy a további feltelepített játékok ide kerüljenek. A Settings/storage résznél ez megváltoztatható, majd ugyanit a gépre telepített játékok is mozgathatóak egyesével, vagy együtt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz seniman #207816 üzenetére
Feltételezve, hogy Sentinel 100/100 lesz. Amúgy ha ilyen külső meghajtót rákötök, arra is ugyanúgy lehet telepíteni (illetve a már meglévő telepítéseket áthelyezni, hogy legközelebb már ne az SSD-ről induljanak)? Meg ugye ezen van rendszer, előtte gondolom formázni kell.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #207811 üzenetére
Nem értem mit vàrtàl. Kaptak egy adott összeget, abbòl kellett megoldaniuk 3 platformra a jàtékot.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Kendek #207814 üzenetére
Akkor majd lecsekkolom, de az SSD "biztonsága" már így is megfertőzött. Ahogy az 1 TB-os kiszerelés gondolata is, így hirtelen. () ----> FF XV Royal Edition felpatchelve 102 (!) GB-ot eszik meg, aztán ahogy nézegettem, a többi gémem is ilyen 25, 35 meg 45 GB-okat akar minimum felpakolni a háttértárra. Azért vicc, hogy még így is kell utána a diszk az indításhoz, persze ennek nyilván megvan a maga prózai oka.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Synthwave #207813 üzenetére
Igen, simán kiveszed, rádugod PC-re és pl. HD Sentinellel megnézed. Ha látszólag semmi problémája sincs, akkor csak lehet, hogy túlmelegedett (a konzolban eléggé fel tud forrósodni és az nem tesz jót neki). SSD-vel már biztosan nem lesz semmi gond, annak magasabb a hőtűrése. Egy darabig nekem is SSD volt benne, aztán vettem az SSHD-hoz egy SATA hosszabbítót.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Kendek #207779 üzenetére
(#207779) Kendek, (#207782) hombre[EU]: Szóval a(z eddigi) konszenzus a vinyó felé mutat (amennyit reggel utánaolvasgattam, ott is talán ezt hozták fel leginkább, mint lehetséges fő kiváltó ok).
Szimplán csak kiveszem, rákötöm PC-re és ránézek HD Sentinellel?
Arra gondoltam, hogy kedden kicserélném egy 500 GB-os Crucial MX500-as SSD-vel a vinyót (addig meg minden este csinálnék egy mentést az FF XV save file-okról). Ez megoldaná a dolgot? Mármint, hogy ez nem melegedne-e ugyanúgy és nem produkálná ugyanezt? Vagy azért melegszik ennyire a mostani HDD, mert baja van (és ne adj Isten ezért volt csak ilyen rövid ideig az eredeti vásárló tulajdonában, az üzletben meg nem vették észre eladás előtt, mert idő kell neki, hogy előjöjjön)?
---------------------------------------------------------------------------------
(#207780) ProEvoFan, (#207774) erahurka: Akkor megnyugodtam, hogy nem egyedi, kirívó eset ez a forrófejűség. Thx.
---------------------------------------------------------------------------------
(#207786) RangerFox: Hú, akkor nem mondtam nagy hülyeséget. Legalább megvan a forrása annak a hangnak.
-
hombre[EU]
veterán
Ránéztem a Man of Medan gameplayekre...jesszusom mi ez az amatōr facial animation, nem volt pénz rendes animátorokra? a Decima elhagyása is látszódik, de azok a pofák katasztrofálisak
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
Ma utána néztem és úgy látom a pro még (tényleg) mindig csavaros... Lehet egy slim-ről volt szó anno itt a topicban. Remélem ez így is marad. Én szeretem hogy viszonylag könnyen szétszedhető egy gép.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sz.mich
tag
Halihó!
Teljesen új vagyok konzolfronton. Tervezek venni egyet, jó eséllyel ps4-et, használtan, mert ha bejön oké, ha nem, akkor na bumm. És kaptam kölcsön egyet havertól, mert ugyan a gyereknek vették (Slim, 500gb-os), de a gyerek nem igazán játszik vele, inkább számítógépezik. Szóval megkaptam kölcsön, és az első játék, amit vettem hozzá, az a Horizon Zero Dawn. Azt szeretném kérdezni, hogy a lemezes verziót nem adja hozzá a profilomhoz? Mert, ha pl. letöltök egy demot, akkor mindig kapom a mailt, hogy köszönjük a vásárlást. Dafakk.
A másik is nagyon banális lesz, de... hogyan kell kikapcsolni? Megnyomom a főkapcsolót, de vagy világít, vagy villog, akkor meg nem lehet. Namármost egyik nap volt egy nagy vihar, mondom lekapcsolom a hosszabbítóját. Mikor másnap visszakapcsoltam szólt, hogy ilyet ne csináljak mert sérülhet a cucc. Bocsi a hülye kérdésekért. Ja és még egy: számít is bármit, hogy 4k tévén játszom?Csak kp., az ár fix.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz szallasi007 #207800 üzenetére
Volt már olyan film, sorozat, játék, könyv, ami mindenkinek bejött?
Eddig voltak az analízisek, hogy miért lesz xar Cavill.
Most jön, hogy kiknek nem fog bejönni a sorozat.Én azért majd megnézem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz szallasi007 #207800 üzenetére
Mutattam haveromnak a trailert, aki nem ismeri a Witchert. Nagyon tetszett neki. Szóval ez a hozzá hasonlóaknak is szól majd. Ahogy te is írtad.
ST3-at nézd meg jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest