Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Halihó!
Teljesen új vagyok konzolfronton. Tervezek venni egyet, jó eséllyel ps4-et, használtan, mert ha bejön oké, ha nem, akkor na bumm. És kaptam kölcsön egyet havertól, mert ugyan a gyereknek vették (Slim, 500gb-os), de a gyerek nem igazán játszik vele, inkább számítógépezik. Szóval megkaptam kölcsön, és az első játék, amit vettem hozzá, az a Horizon Zero Dawn. Azt szeretném kérdezni, hogy a lemezes verziót nem adja hozzá a profilomhoz? Mert, ha pl. letöltök egy demot, akkor mindig kapom a mailt, hogy köszönjük a vásárlást. Dafakk.
A másik is nagyon banális lesz, de... hogyan kell kikapcsolni?Megnyomom a főkapcsolót, de vagy világít, vagy villog, akkor meg nem lehet. Namármost egyik nap volt egy nagy vihar, mondom lekapcsolom a hosszabbítóját. Mikor másnap visszakapcsoltam szólt, hogy ilyet ne csináljak mert sérülhet a cucc. Bocsi a hülye kérdésekért. Ja és még egy: számít is bármit, hogy 4k tévén játszom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest