-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Halihó!
Teljesen új vagyok konzolfronton. Tervezek venni egyet, jó eséllyel ps4-et, használtan, mert ha bejön oké, ha nem, akkor na bumm. És kaptam kölcsön egyet havertól, mert ugyan a gyereknek vették (Slim, 500gb-os), de a gyerek nem igazán játszik vele, inkább számítógépezik. Szóval megkaptam kölcsön, és az első játék, amit vettem hozzá, az a Horizon Zero Dawn. Azt szeretném kérdezni, hogy a lemezes verziót nem adja hozzá a profilomhoz? Mert, ha pl. letöltök egy demot, akkor mindig kapom a mailt, hogy köszönjük a vásárlást. Dafakk.
A másik is nagyon banális lesz, de... hogyan kell kikapcsolni?Megnyomom a főkapcsolót, de vagy világít, vagy villog, akkor meg nem lehet. Namármost egyik nap volt egy nagy vihar, mondom lekapcsolom a hosszabbítóját. Mikor másnap visszakapcsoltam szólt, hogy ilyet ne csináljak mert sérülhet a cucc. Bocsi a hülye kérdésekért. Ja és még egy: számít is bármit, hogy 4k tévén játszom?
Csak kp., az ár fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Eladó PSVR2 - PlayStation VR2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest