Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senior tag
-
vargalex
félisten
-
-
vargalex
félisten
-
-
F-ECT$
titán
válasz Alarikman #281637 üzenetére
A tények makacs dolgok, de vannak, akiket azok sem győznek meg.
Már most is van pár PS5 only cím (Returnal, Spider-Man 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, Demon's Souls, stb), illetve van olyan DLC, ami már csak PS5-re jött ki, az amúgy PS4-re megjelent játékhoz (HFW: Burning Shores). Persze, jönnek még PS4-re is játékok, de a jövőbeli megjelenéseknél egyre inkább PS5 only lesz az alap (Rise of the Ronin, DS2, Wolverine, stb).
Dive ever, work never.
-
consono
nagyúr
válasz Alarikman #281637 üzenetére
2025-től már 2nd és 3rd party címek is csak PS5-re jönnek, "gyári" Sony játék tálán már tavaly sem nagyon jelent meg PS4-re. Talán a God of War Ragnarok volt az utolsó...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Alarikman #280953 üzenetére
Marha nehéz, de igen, ennyire jó. Easy mode szokásos módon nincs, de játékon belül ha megszerzed a Mimicet, sokat egyszerűsödik minden
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
válasz Alarikman #280860 üzenetére
Ez a megoldás amivel magyarítani lehet, elég speciális követelményei vannak. Vagyis csak úgy nem lehet alkalmazni a konzolon, hiszen a Sony nem ad rá lehetőséget. Szóval igazából felejtős a dolog, ha egy normálisan használt konzolról van szó, úgy sajnos nem megoldható.
Ugyanakkor a Skyrim esetén van lehetőség modok telepítésére, és azon keresztül akár működhetne is a magyarítás, de sajnos úgy mégsem tudták megoldani.
-
Dinomano
senior tag
válasz Alarikman #280164 üzenetére
AC: A megújított játékmenetű széria első darabja az Origins, lehet azzal is kezdeni. Ott a jelenkori szál csak mutatóban van. (Apropó: Én most játszom az Odyssey-t. Eddig még nem volt kilépés az Anymusból... Egyáltalán nincs is jelenkori szál már?)
Ha a korábbi sztori is érdekel, akár a jelenkori átívelő szál, akkor érdemes AC II-vel kezdeni. (Az elsőt nem ajánlom, annyira más, mint a többi rész.)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
-
Frod
addikt
válasz Alarikman #280132 üzenetére
Elég az S tárhelye, ha valaki nem akar mindennel IS egyszerre játszani (mondjuk sosem értettem, amikor valaki ezt csinálja).
Nekem most rajta van a Gears 4, ami ~100GB, de mellette a Death's Door, Tunic, Benedict Fox, HiFi Rush, High on Life, Fortnite - és még így is van rajta szabad hely, őszintén ki akarna ennél több játékot egyszerre? (És aktívan csak a G4 pörög, a többi azért marad, mert alig foglalnak)Do you see the white shadow?
-
válasz Alarikman #280132 üzenetére
Akinek series s van, azt mondja, hogy elég. Ha családi gép, akkor kizártnak tartom, hogy elég legyen. Viszont a régebbi játékok futtathatóak külső hdd-ról is. (xbox classic, xbox 360 és xbox one játékok.) Bizonyos series patchet kapott játékok is futtathatóak külső hdd-ról. Erről az aktuális listát az xbox series topikban megtalálod.
Ha viszont már felmerült benned a seagate bővítő lehetősége, akkor csak a series x-et javaslom. Series s+a bővítő ára=series x.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Frod
addikt
válasz Alarikman #280023 üzenetére
Szubjektív.
Nyilván attól függ akarsz-e egyáltalán venni valamit, meg hogy amúgy mennyit szánsz a hobbira.
Az új NFS, Dead Space és Callisto pl az eddigi legalacsonyabb áraikon szerepelnek, ezt meg kell adni nekik. (De alapvetően az összes Store akciózásról elmondható ez, hogy persze szép és jó az akciós Callisto 18-ért, de lemezen 10 alatt van hónapok óta, stb.)Do you see the white shadow?
-
senior tag
válasz Alarikman #279513 üzenetére
Street Fighter 5-t nyomtuk PC-n, nem tudom melyik része van Ps4-en. Esetleg nézz rá videóban mielőtt megveszed valamelyiket. Szerettek a csajokkal lenni a lányok, semmiképp nem MC, úgy vettem észre hogy az erőszak nem jön át nekik belőle, de könnyen elunják, és összeveszésforrás, legjobb ha engem csépeltek benne, azt meg én untam.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
-
-
-
Guitar14
senior tag
válasz Alarikman #279442 üzenetére
Nem biztos, hogy a HDMI-alaplap között ment el a csatlakozós (de nincs kizárva) hanem maga a port kezdi bemondani az unalmas, az jellemzőbb. Kontakttisztítót (nem WD40) belefújnék és ki-be dugdosnám a csatlakozót. Esetleg telóval vakuval zoomolj rá és vedd szemügyre hátha van benne valami kosz vagy meggörbült-e valami. (esetleg küldd be ide a topikba a képet)
Ha tényleg a HDMi a ludas akkor azt inkább szervizbe kéne cseréltetni, mivel SMD és nem átmenős, sima forrasztóval baromi nagy meló kicserélni és könnyű tönkre tenni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Talala
senior tag
válasz Alarikman #279336 üzenetére
4 éve vannak gyári sony töltőn és simán kibír egy napnyi játékot. Igaz van, hogy hónapokig be sincs kapcsolva a gép, de ez idő alatt is a töltön vannak tartva a kontrollerek. Én nem vettem észre, hogy romlott volna a kapacitásuk, bár nincs hardcore módban használva.
-
-
interstate76
addikt
válasz Alarikman #278756 üzenetére
Garfield Kart - Furious Racing - PS Plus megléte esetén csak 1.059,- Ft
Moving Out - 2.185,- Ft
Puyo Puyo Tetris - 2.127,- Ft
Unrailed! - 1.772,- Ft
AO Tennis 2 - 3.298,- Ft
Mindegyik játszható local co-opban is, és - ha minden igaz, akkor - mindegyik ár az eddigi legalacsonyabb.
Végül 2 aranyos platformer - PS Plus előfizuval mindkettő csak csak 698,- Ft:
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
penge111
addikt
válasz Alarikman #278756 üzenetére
[link] Samurai Shodown összesen öt rész. Gyerekkoromban az összes zsebpénzem behajigáltam a 1-2 részt futtató játéktermi gépbe.
[link] Odin Sphere Leifthrasir, sosem volt még ilyen olcsó. Ez egy bitang jó hack and slash játék, gyönyörű, művészi grafika, zene és meglepően jó. Mestermű a Ps3 korszakból, szépen fejavított graffal.
[link] Cat Quest 2 meglepően jó kis játék, fontos, van benne Coop
[link] [link] [link] Steamworld játékok, én imádtam mindhármat. Ha csak egy, akkor a Steamworld Dig 2.
[link] Shadow Tactics, Commandos játék japán köntösben
[link] Curse of Dead Gods, ha ps+ ba nem húzta be valaki. Olyan mint a Hades, baromi jó játék. Viszont nehezebb sokkal, mint az előbb említett játék.
[link] A Way Out, az egyik legjobb kizárólag Coop játék. Sosem volt ilyen olcsó, de benne van az EA előfizuban is.
[link] Diablo 2. Sosem volt ilyen olcsó, szerintem nincs mit hozzáfüzni ehhez a játékhoz.
[link] Resident Evil VII az egyik legjobb rész, sosem volt még ilyen olcsó.
[link] Uncharted 4 és az U: Lost Legacy két játék egyben 3500 egyben
[link] Cardpocalypse sosem volt ilyen olcsó. Ezt még én sem próbáltam ki, de jókat olvastam róla, kártyás igen érdekesnek tűnő játék.[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
DeFranco
nagyúr
válasz Alarikman #278697 üzenetére
Idei év második felében lett PS4-em, egy retro (X360/PS3 éra) számítógépről nyargaltam át ide, egyből erősen kezdtem egy GoW / Spiderman kombóval. Mindkettő maradanó élmény lett, a GoW önmagában is, a Spiderman pedig azért, mert egy szégyentelen Batman/Arkham ripoff és ennek ellenére megállt a saját lábán nagyon szépen.
-
consono
nagyúr
válasz Alarikman #278697 üzenetére
Őszintén? A Stray meg az Elden Ring maradt csak meg (de azt nem itt játszottam) Hiába volt új Horizon, meg Plague Tale, jól el is voltam velük, meg szépek is voltak, de az év legnagyobb élménye az Elden Ring volt.
-
-
félisten
válasz Alarikman #278498 üzenetére
Már miért lennél megkövezve?
PS4 Slim + Xbox Series S szerintem a legjobb budget kombó jelenleg.PS5 árához annyit tennék hozzá, hogy 250k+ HUF egyben nagyon sok, meg dehogy költök én a hobbira ennyit, meg pofám leszakad, deeee...
... 1995. márciusában egy legálisan importált, vámáfázott, belvárosi konzolüzletben polcra helyezett, első generációs PSX-ért 150k HUF-ot kértek el anno (1db gamepaddel, Ridge Racerrel). Azóta már párszor lehúzták a WC-n a Jó Magyar Forintot, szóval ha kicsit utánaszámol az ember, akkor rájön, hogy jelenleg olcsóbb egy nextgen gépbe beruházni, még a mostani elszállt piaci környezetben is."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
consono
nagyúr
válasz Alarikman #278498 üzenetére
Nekem ez a kombo van két éve, nagyon bevált. Mondjuk mi még FullHD-n vagyunk a TV-vel. Igazán a Series S-en a tárhely sem pára, ha nem megy egyszerre 3-4 nagy játéknál több, meg USB-N tudsz rá dugni olcsón ssd-t, ha nagyon kell és azon lehet tárolni a játékokat (de csak a One/360 játék fut onnan). Nálam most ez a helyzet pl.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Alarikman #278423 üzenetére
Nem csak az ME1 kapott hivatalos magyar feliratot? A 2-3. rész is?
Nem akarok sznobizni az amúgy messze nem tökéletes angoltudásommal, de számomra maxicringe ezeket a játékokat magyarul játszani a magyarul nagyon bután hangzó kifejezések matt. Az első részt úgy kezdtem el, de később nehéz volt átállni az angol megnevezésekre miután a magyar rögzült.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Alarikman #278270 üzenetére
+1, totál felesleges.
Ebben a fórumban még mindig többségben vannak az értelmes emberek, akik valóban eltudják dönteni, hogy kell e nekik ps5. Ez még nem a Facebook szint. (lassan az lesz, de ez nem tartozik a témához) Én is simán vennék ps5-t, mert nekem az kell, hogy valaki legyek. Akinek nem tetszik, az kapja be. Nekem fontos, hogy a felsőbb réteghez tartozzak. Csak nem tudok.
Mert itt a bantu négerek közt Hollandiában még mindig várólista van. Sebaj 10 km a német határ, 30 a belga határ. Akkor autóra fel! Jah, hát ott sincs. Sehol sincs.
(ne érts félre, nem neked szól. Csak arra akartam rávílágítani, hogy valószínűleg a Sony mesterségesen generálja a "hiányt" a fizetőképes piacokon, hogy az emberek mosolyogva fizessék ki a nagyobb árat is.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
senior tag
válasz Alarikman #278105 üzenetére
Gyereknek esetleg a multizás végett, már ha érdekli és nem unja meg. Eleve a játékok között is alig van olyan ami gyereknek jó játék, az általánosságban jó játékok meg felnőtteknek készülnek, esetleg 16+. Így aztán az előfizetésbe sem kerül be, mert nincs honnan.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
GEIL
addikt
válasz Alarikman #277961 üzenetére
Minek SSD ?
Még ha a sebességből nem is profitálna teljesen, de csendesebb és picivel gyorsabb is volna.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Wlac
Ármester
válasz Alarikman #277818 üzenetére
Mintha nem rég lett volna arról szó, hogy a GOTY-hoz nem kell leszedni, csak a simához az oroszt, de lehet, hogy keverem a szezont a fazonnal. Szerintem nézd meg, hogy alapból van-e magyar benne, és ha nincs, csak akkor szedd le az oroszt.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Márton
nagyúr
válasz Alarikman #277784 üzenetére
köszi
Lányomé, elvileg van az ismerősei között másnak is ilyen, na majd megnézem akkor egy kölcsönakkuval. Gondoltam, hogy rámérek, de olyan pici a csatlakozó, hogy a multiméterem hegyét be sem tudom nyomni vagy hozzáérinteni úgy hogy zárlat se legyen...Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
válasz Alarikman #277709 üzenetére
Lego széria bármelyik része jó, amit ő szeret. Ugye van dínós (jurassic World), varázslós (Harry Potter), szuperhősös, stb. Az sem baj, ha nem látta a filmeket. Lego worlds kicsit hasonlít a minecraftra, szerintem abban magyar nyelv is van.
Crash team racing és esetleg a Cars 3 is jó lehet autóversenynek. (meg mintha a Hot wheels lenne most Ps plusban, de azt nem ismerem.)
Minecraft egyébként nagyon jó, az sokáig letudja kötni a gyerekeket.
Brawl stars meg talán ingyenes is Ps-re.
Egyébként Overcooked, Bomberman bármelyik része jó lehet, de azok akkor igazán jók, ha többen játszátok, több kontrollerrel.
Frantics, Chimparty magyar feliratos és szinkronos, de, ahhoz annyi okostelefon kell, ahányan játszátok. Viszont baromi vicces és remek játékok. Ezeket nagyon ajánlom! Akcióban nem is drágák.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest