Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Megvettem a homefront revolution-t (ami szerintem marha jó áron van most) de mikor hozzá szeretném tenni a 2 dlc-t, egyszerűen nem engediTöröltem az appot, frissitettem, meg minden de nem akarja
A supportnak kell írni? Vagy kinek jelezzem a problémát
Köszönöm
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Játszik még valaki rajtam kívül bárki crew motorfest-el?
Mert nemigazan találok magyarokat, akikkel lehet csapatot alkotni, vagy néha pár kört csapni -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Mi a különbség a 2 verzió között?
Mert árában van eltérés 🙂[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
válasz csab2 #281834 üzenetére
Én meg nem játszottam vele sokat, mondhatni a tutorial részén vagyok túl, és a 4. Rész kimaradt az életemből
De nekem eddig nagyon tetszik, kíváncsi vagyok, meddig tart ki a lelkesedés, de én elvagyok vele, ma fogom jobban tolni 🙂
Helyszín, zene, nálam telitalálat....
A főgonosz karaktere, meg hát....nekem jó
Amúgyis ateista vagyok xd[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
A watch dogs legion kiegészítőjet, külön nem lehet megvásárolni ? Csak season pass formájában lehetséges már? -
bendi806
aktív tag
válasz roland99708 #281681 üzenetére
Én tolom,.nekem nagyon bejött...
Rengeteg időt bele lehet tenni, és vannak új frissítések is -
bendi806
aktív tag
válasz Dinomano #281662 üzenetére
Szia
Motorfest nekem nagyon adja, tény, hogy jelentős részben horizon klón,.de valamiért magával ragadott
Tudod a klasszikus tuningolas jobban kivitelezhető (külsőre gondolok) a sztorit nem nézem, de azért van választási lehetőség (playlistek formájában), rengeteg a side quest, jönnek új tartalmak
Adni kell neki egy pár órát és szerintem aki erre fogékony annak befog jonni😃 olyan 6-7 ezret szerintem megér, de mivel Ubisoft, így néha farmolni kell és eléggé pay to win beuteset keltheti (semmit nem költöttem meg rá)Doom eternal-nal voltam úgy, hogy szenvedtem az első pár órában aztán ráállt a kezem és elkezdtem daralni xd
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Csak az lenne a kérdésem, hogy valaki játszik esetleg a crew motorfestel? Kinek mi a véleménye róla? Engem teljesen elvarázsolt valamiért 😃😃 -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Lejárt a PS előfizetésem, a mentéseim ugye felhobe vannak, ha veszek majd 1 hónapra újra, akkor megint 6 hónapig megmaradnak a menteseim a felhőben? Vagy mikor törlődik? -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Most az érdemes "lecsapni" a 25 ezres alap ps plusszra? Vagy még várjak egy kicsit,.hátha lejjebb megy az ára..
Ti mit gondoltok? -
bendi806
aktív tag
Most lehet én vagyok a tudatlan, de lemezes verzióban van meg a ragnarok
Belépek a storeban, és nemtalalom sehol, hol tudnám letölteni a kiegészítőt hozzá
Van valakinek ötlete? -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Most a god of war ragnarok kiegészítoje, jön ps4-re vagy csak ps5re? -
bendi806
aktív tag
Elméletileg kikapcsoltam 😃
De majd kiderül, hogy mi lesz...épp nézem, hogy nekem picit drága 😃
Bár hátha karácsonyra, esetleg lesz még akció..amúgy köszönöm -
bendi806
aktív tag
Rendszerszoftver frissítés érdekes volt, bekapcsolt állapotban mikor ránéztem a gép azt jelezte, hogy a legfrissebb rendszer van fent
De biztonságos üzemmódban, meg jelezte, hogy feltudom rakni a 11es verziót ...
Felraktam, és majd elválik
(Bár szerintem nem kellett volna xd)[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Megvásároltam a dirt 5. Részét és amikor indítani szeretném ezzel a hibával találkozom
Kérjem vissza az árát vagy mi legyen? A legfrissebb verzió van fent mint a gépen, és a játék is a legfrissebb verzió lenne
Találkozott már valaki ilyennel?
Köszönöm a segítséget -
bendi806
aktív tag
Akkor még várok, hátha lesz olcsóbb xd de köszönöm
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Anthem szerintetek megéri a 2000 Ft -ot? -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Ha valaki szeretne beszerezni esetleg az immortals fenyx risingot, most jóaron lehet racsapni a storeban 3500 Ft 🙂
-
bendi806
aktív tag
Lehet valaki szeretne kicsit borzongani, annak az Outlast 2 része, most egy 1000ft a storeban
Illetve, a AC black Flag, unity és a sydicate pakk 6800, de most a tomb raider pakk is ennyi🙂
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Újfent kérdés
Letöltesnel, ha nem wifit használnek, hanem kábelen jönne mennyivel lenne gyorsabb? Egy régi ps4 fat gépről lenne szó -
bendi806
aktív tag
Én sem fogalmaztam egyértelműen, de nekem pl a metro-nal jól jönne a magyar felirat, vagy épp egy RPG esetében is sokat dob a játékélményen ....
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
A youtube feldobott pár videot, ahol játékokat játszanak magyar felirattal játszanak
Arról érdeklődőnek, hogy ez csak 9.0as szoftver előtt volt lehetőség ezeknek a telepítésére, vagy ez miként működik?
Vagy lehetőség van arra, hogy magyarítást telepitsek az újabb rendszerekre is?
Köszi a segítséget -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Kicsit "off" kérdés, de nem minden játéknál tudok a felirat méretén növelni
Van erre valami megoldás? mert a tv amin játszom 80 centis és jó lenne mindent szöveget szép nagyban látni erre pl a GTA 5, ott nemtalaltam ilyen lehetőséget míg mondjuk egy ragnaroknel igen...
Köszönöm a választ előre is -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
A metró jatekok, most igencsak jó áron vannak a storeban....ha valakit érdekel esetleg 🙂 metro saga bundle 3100 ft ( nemvagyok benne biztos, de akkor ez a 3 rész egyben?)
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e ugy 2 fős játékokat játszani úgy, hogy az egyik ember billentyűzettel tolja, én meg kontrollerrel? De ugye ott ül mellettem🙂Köszönöm
-
bendi806
aktív tag
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Lehet hülyeséget csináltam, sőt szinte biztos
Most a ride 4 akciós volt, megvettem de nem találtam sehol a könyvtárban, arra gondoltam, hogy a ps5-os verziót töltöttem le
Hol lehet esetleg ellenőrizni, melyik verziót vásároltam meg? Mert ramentem a storeban, és annyit írt, hogy rendelkezem egy másik kiadással
Majd annyit látok, hogy ott a PS 4es verzió elérhető (természetesen kifizettem, és letöltöttem azt)Esetleg megnézni valaki, hogy a ps5os és ps4es verzió is ugyanolyan árban van e?
Illetve akkor ezt a pár ezer ft-ot bebuktam?Köszönöm a segítséget előre is
-
bendi806
aktív tag
Köszönöm 🙂 hát pont nincs benne amit akartam 😀 de ma is tanultam valamit 🙂
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Ha előfizetek egy magasabb csomagra (premiumra például) akkor ps4en, játszhatok régebbi játékokkal is? Mint ps3 és társai? Ez eléggé buta kérdés belátom, de nincs kedvem venni 1-2 játék miatt ps3at -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Milyen lehetőségek vannak arra, hogy ps4en régi ps3as lemezes játékot játszunk?
Leginkább a Lego Karib tenger kalózai érdekelne 😀
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
esetleg ha valaki, szeretne pár játékot "akciósan" igaz régiek, de hátha 🙂
Outlast 2 most 1059
Marvel avengers prémium edition 4598
mk 11et 4760
Spiderman goty 6796
kena bridge of spirits 6796 -
bendi806
aktív tag
köszi mindenkinek, akkor újabb vétel lesz😀
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
annyira nemvagyok "piaci" ember, de most kínáltak egy Marvel spiderman-t , 3500 ft-ert
szerintetek megéri annyit adni érte?! (jó tudom személyfuggo, de nemvagyok tisztában vele, mivel láttam már 4-11k között szinte minden árban) -
bendi806
aktív tag
válasz Rigormortiis #278991 üzenetére
én erre meg inkább úgy gondolok, hogy Ellie inkább feláldozta volna magát, és a visszaemlékezésben meg pont arról van szó, hogy képtelen Joel érzelmi oldalát meglátni (vagy elfogadni), és ugye az elején történik ami történik....
utánna elliben kialakul egy kettősség, mintha bunbocsantot keresne saját magának, amit nem érhet el, és minnel jobban keresi, akarja annál jobban veszít (mindennel és magával szemben is) -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
egy ujabb rendkívüli amatőr kérdés jön..
sikerült vennem egy másik kontrollert, rá is rúgtam a gépre , nincs is ezzel semmi gond🙂
az egyik kéken világít, a másik zöld, amelyik zölden világít az működik, a másik ugye akkor ha megnyomom a PS gombot rajtaegy F1 2022-ot szeretnénk játszani osztott képernyőn, és hát amikor csatlakoztatni szeretném, akkor kiírja, hogy a kiválasztott eszközt már használja a player 1
de a rendszer beállításokon belül, csak az egyik zöld, ha ramegyek bármelyikre, akkor se aktiválja
hol rontottam el? kezdjem az elejen? mi ennek a hivatalos eljárása?😄
köszönöm -
bendi806
aktív tag
-
bendi806
aktív tag
nekem szemmel látható a különbség....sokat jelent az, főleg feliratoknal, ahol tényleg látni a különbséget🙂
mert ugye van nekünk egy 80 centis tv, aztán kihoztam ahol a PS van és látni a különbséget 🙂
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
lehet rossz helyen teszem fel a kérdést, de azért megpróbálom
jelenleg egy kis monitoron játszom 55 centis, fhd felbontásban led-es, most lehetőségem lenne szerezni egy régebbi típusú full hd tv-t (LG 32lf2510 típusú) jó áron, de viszont ez csak LCD
maradjak a kicsinel, vagy vegyem meg ezt? félek a képminőségtol, vagyis nem attól, hanem hogy full hd és full hd között nincs különbség, de mondjuk egy LED és LCD között van? azt tudom, hogy a megvilágítás mas, de játék közben, mennyire "romlana" a minőség?
mert ugye relatíve távolról játszom 2.9-3 méterrőlköszönöm a tanácsokat előre is
-
bendi806
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
most a horizon forbidden West, az magyar felirattal jött ki? mert most találtam egyet, de állítólag nem magyar feliratos... legalábbis a jelenlegi tulajdonos szerint
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
valamit, tuti nem jól csinálok, de a lényeg, amit már egyszer feltettem, és most nem működiktehát letöltöttem egy játékot a haver fiókjábol, és nálam nemakar futni, hiába deaktivalom első körben, hogy, ne legyen "elsődleges" ..., a haver felhasználói fiókjaban nemtalalom ezt a menüpontot, hogy ott meg aktívalhassam
most akkor lehet az a baj, hogy "vendégként" lépek be, vagy mit csinálok rosszul?
köszönöm a segítséget előre is
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
folytatom xd megvettem a kampány részt is, de így már messze nem elég a tárhely xd
hogy lehetne beállítani, hogy csak a kampány részt töltse le külön? mert tölti nekem mindkettőt és nem kell... -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
megvettem a Doom eternalt bundle csomagban, amiben benne van ancient gods 2, battlemode, és a horde....de azért a kampánymodot vegyem meg külön xd de ha ramegyek, csak azt írja, hogy ez a tartalom jelenleg nem választható ki
na most ilyenkor mit tudok csinálni?🙂
-
bendi806
aktív tag
kicsit offos téma, de hátha van közületek valakinek tapasztalata vele
füles vásárlásán agyalok, hyprex cloud Steiner, vagy cloud 2
esetleg a Sony gyári fulese?használtan vennem, tehát olyan 10-15 körül van, olyan huu de nagy gamer sose leszek, általános felhasználásra kellene, jelenleg online nemjatszom, de ez esetleg par év múlva változhat 🙂
nektek mi a tanacsotok?
köszönöm szépen a segítséget előre is🙂 -
bendi806
aktív tag
basszus én mondtam rosszul, a heat volt annyi
-
bendi806
aktív tag
a store-ban, nagyon nagyon olcsó most a Witcher 3....🙂
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
adott nekem egy onxy tronsmart Prime típusú füles, így nem vennék külön xd
de egy Bluetooth-os adapter kellene, na ebben kérnék segítséget, milyen típusut vegyek, mert a füles az 5.2-es szabványt támogató (telefonommal nem kompatibilis sajnos) így pár ajánlast elfogadnek, esetleg linket🙂 ti melyiket ajánlanátok, ami működne a ps-elköszönöm a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- SSD kibeszélő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest