Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31140 üzenetére
Van 4 karakterem, de ha mind a 4 karival megcsinálnom a heti donate-et, ami persze ad xp-t, de honnan szedjek annyi nyersanyagot? Ha azt farmolom, az se szórakoztató.
Így 2000+ óra után nekem a korábbi rendszer volt jó, hogy mentem rengeteg countdownt a sok targeted lootért, amit donateltem az expertise miatt. Meg ha csak rövid időre tudtam belépni, akkor territory ment. Ez most nekem nagyon szenvedős.
Persze várhatom a dupla xps hetet, és akkor tolom le a weekly scout-okat, de semmi garancia nincs arra, hogy azon a héten esténként tudok is játszani. Így akkorra hagyni rizikós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- általános iskolai rendszergazda
- Politika
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest