Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
NoOne1976 #31143 üzenetére
Ezzel a problémával én is találkoztam.. hogyan tartsam "takarékon" a 4 karaktert.. Ugye az van hogy kb 5x vagy 6x tudod megcsinálni a heti donate mielőtt nullára fogy a karakteren a nyersanyag. Utána sajnos mind a 4 karakterrel kell menni egy kb 30-30 percet, nekem van egy bejáratott útvonalam körbelátogatom a víz/csavar/kaja lelőhelyeket, ott feltankolok és arra még Challenging/Heroic fokozaton megcsinálok olyan 3-4-5 sima resource konvolyt és abból megvan az 500/500/500 mati, és akkor megint nem kell öthathétig
mást csinálni csak kedden belépni és 4 karival donate..
Ezt akkor csináltam amikor az előző season-t kimaxoltam és nem volt más értelmes cél.. akkor így "szintentartottam". Kedden 4x heti donate + szerdán Sniccs, és Danny Weaver-nél egy bevásárlás.. pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest