Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Octi
aktív tag
válasz
granini #31278 üzenetére
Azért az UE5-ön kívül létezik még más engine is.
A Snowdropnak egyetlen előnye van: korához képest jól néz ki. Egyébként iszonyú bugos. Már Div 1 idejében elárulták, hogy jópár hiba azért nem kerül javításra, mert motor szintű, és az egész engine-t nulláról újra kellene írni. -
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #31167 üzenetére
a Relic egy jóval nagyobb tűzgyorsaságú, de emiatt kissebbet is ütő MMR. ráadásul a Determined Perfect változata szarabb mint a sima. emiatt duplán nem is jó hotshotra. Aces and Eights mellé jó lehet. hotshotra valami lassú tűzgyorsaságú, de nagyot ütő kell, mint az SR-1 vagy az M700 variánsok.
#31168 igazából jogos a kérdésed mert csak odahányt neked a kolléga egy homályos screenshotot magyarázat nélkül, de azért lehet következtetni dolgokra, pl a pirossal bekarikázott ikon mutatja a talentet, a zöld pedig a brand setet. továbbá ha jól sejtem a mellény, a hátizsák, a térdes, a kesztyű és a fegyver is a neves variáns, a talent perfect változatával a fegyver, a mellény és hátizsák esetén, a többi cuccnál pedig spéci attribútumokkal. a tulajdonságokra viszont tényleg csak tippelni tudsz, gondolom crit chance/damage és headshot minden.
ha el akarsz mélyülni a build építés világában ajánlom tanulmányozni ezt a mindenes táblázatot -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31148 üzenetére
Szigorúan szerintem:
A Vigilance túl sokat ad, azért az +25% Total WD. Jó, ki is kapcsol adott esetben, de pl pont most futottunk egy Tidal Legendet, a srác HS buildben volt (bezzeg neki megvolt a HG melény is) , miután meglőtte az első killjét, hullottak a mobok, én csak a kutyákkal és a dagival törödtem jellemzően, hogy ne bukja a bónuszát. Szerintem. Helyette jó lehet még a Concussion vagy a Composure, de semmiképpen sem dobnám el +3% HS DMG-ért , ugye táskán jellemzően HS+valami+HS mod van vs Arialdi 2-es bónusz +13% HS dmg-ért.
Az a 308 kevésnek tűnik, nekem a Provi+Arialdis szettben TWD-vel 350% van, az SR1-el 324%.
Valaki írta a Chainkiller+The Gift kombót, még az is élhetőbb szvsz, esetleg mellénynek kipróbálhatod az Ari helyett, de ez így már nagyon öszvérnek tűnik, bár az 5% DTA az ugye ugyanúgy multiplikatív szóval a számok megmutatnák, meg ugye ezzel hamarabb eléred az 1250% capet, de mondom a Vigi nagyon hiányzik a végéről...
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #31144 üzenetére
Sajnos ebből égtem már ki, hogy menjek 4 karakterrel fél-fél órát, hogy anyagot nyitogassak. De lehet, hogy ez lesz a megoldás, viszont ahogy adja a szezon a 2. exot, hagyom ezt.
Ráadásul a 4 kariból 3 raktárként funkcionál, mert mi van , ha egyszer kell. Persze, akkor még napi szinten nyomtam. De betörni most sincs kedvem. -
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31092 üzenetére
Lehet, mint írtam azt várom már, hogy valamikor kapható legyen normál vendornál (múlt héten volt DZ vendornál
) törnivaló, mert farmolgatva nagyon lassan jön. Erre írtam, hogy még karaktert is hajlandó vagyok törni ha az kell
Amit összetörök azt el szoktam craftolgatni, de eddig semmi használható eredmény.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31089 üzenetére
Nem
A Hotshoton túl jelenleg 2 cuccos van a szetben (lásd 31076 hsz): egy providence (+13% HS) és egy Arialdi (+10% MMR DMG).
Ehelyett akarok 2 HG-t berakni, ami +13% HS és 20% MMR DMG. Ez így nettó +10% base MMR DMG.
A táska már megvan az kiesett valamelyik nap:
Így már csak a mellény az amit "keresek"... -
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #31089 üzenetére
az az egyik út, a Habsburg még jobb mert nagyobb 2 darabos bónuszt ad csak sokkal nehezebb perfekt darabot találni mert alapból armorral jön.
illetve harmadik út, amin én megyek hogy a négy hotshot mellett a Chainkiller mellény és The Gift hátizsák van a perfect talentekkel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31066 üzenetére
Én most jelenleg csak HG farmra lépek be, ha van időm és területen van a HG.
Tegnap kiesett egy HS+CHC + Vigilentes hátizsák, azzal ellennék, de mellény az nem akar egyelőre.
Azt várnám már, hogy legyen megint normál vendornál valami HG, még karaktert is hajlandó vagyok törölni miattamert a mellény az nagyon MI-nek tűnik. Még olyan sem esett/tudtam craftolni, amin HS + Headhunter lett volna bármivel... Az se érdekel ha 0,1%-os statok vannak rajta
Egyébként amit írsz, nem tudom mennyiszer kibeszéltük már klántársakkal discordon, kb minden szezonban az új érkező nevesek kapcsán, hogy ezzel is csak többféle loot van a játékban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #31066 üzenetére
sima determined is jobb mint a perfect. de jah a habsburgba az is rohadt idegesítő hogy bónuszok alapján ugye DPS buildre van de armorral jön. sok sikert egy perfect mellényhez vagy hátizsákhoz.
a refactoron se értem miért kellett a status effect meg a neves majmos térdvédőre (ami ugye healernek való).
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31025 üzenetére
Mit mondhatnék, a legkisebb ellenállásra törekszem
Ennyi idő és farmolás után már csak a kíváncsiság hajtott, de még majdnem élveztem is, mindenesetre a módosítók majdnem olyanok, mint egy folyamatos Global Event, szal így utólag azt mondom, "megérte".
A Skilles passzív módosítók sem rosszak, az, hogy az nmi is profitál az nem vészes. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #30909 üzenetére
Én próbálgattam a buildeket és a köztes PFE builddel (3 armor + 3 DPS) szépen működik.
A héten már szabin vagyok, mondom belogolok egy kicsit, és próbálgatás után egy random csapattal 34 perc volt, ketten skilleztek. Mindig azonnal csináltuk a feladatokat, jó pár vawe kimaradt így, a végén a boss-t lealfáztuk és tényleg nagyon hamar meglett.
Kíváncsi lennék ha a jól megszokott csapattal tolnánk, akkor mennyi idő lenne.
Az electricitynél írták, hogy igazából pár variáns van, és hogy ha megvan az első amivel az éppen adott küldetésnél kezdődik, akkor utána a többi már fix. Gondolom hamarosan fenn lesznek ezek az infók is majd valahol.
A Szólóban az a nehéz, hogy ugye mindenki is téged lő, vagy kivárósan csinálja az ember, vagy full aromos buildben feladatok először, majd a maradék vawe-et letolja az ember.
Ja és ahogy írták nem végtelen spawn, csak nem sok értelme van kivárni a spawnok végét, mert rohadt sok idő (szólóban tegnap próbálgattam). -
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #30883 üzenetére
sztem nem sokat ér az a mellény (pláne hogy a dolog távolságfüggő), meg úgy az armor in-general. magasabb fokozaton tökmindegy milyen builded van, mert nem skálázódik úgy az armor mint az npc-k sebzése, fél tárral leszedik rólad az armort és semmi más nem ment meg csak a rejtett mechanizmusok. érdekes olvasmány, amikor csodálkozol hogy hogyan tudtál elfutni fedezékig amikor lepukkantották az armorod, nagy valószínűséggel az egyik itt leírt dolog miatt élted túl.
amit még érdemes lehet megcsinálni ezen a pályán az a kacsákat levadászni a titkos maszkért, de ezt bármilyen nehézségi fokozaton meg lehte csinálni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #30875 üzenetére
azt még hozzá kell tenni hogy a devek előre megmondták, hogy a master nehézséget úgy lőtték be hogy az 4-fős csapatra van skálázva, bekapcsolt szezonális módosítók mellett. tehát ha az ember kisebb csapattal (esetleg egyedül) megy be, vagy nem kapcsolja be a szezonális modot, neadjisten direktívákat kapcsol be, úgy masszívan más nehézséget érezhet. én úgy éreztem hogy nehézségben ez a heroic és legendary között van félúton kb, afféle "raid-light", mivel itt is vannak nyomkodni/tekerni való dolgokat amiket csinálni kell.
szerintem a legidegesítőbb, főleg ha először megy az ember, hogy nem igazán magyarázza el a pálya, mit is kell csinálni, még csak rohadt pöttyöket se tesz a HUD-ra/minimap-re, hogy tudd hova kell menni egyáltalán. szóval ebből, és a mobok erejéből adódik hogy ez nem egy olyan cucc mint egy random heroic küldi amit négy strikerrel le lehet nyomni. de egy négyfős csapattal, akik mondjuk tudják mit kell csinálni, és nem mindenki DPS, simán lehozható, csak nyilván ésszel kell játszani, fedezékből, nem rohangálva, kicsit hasonlóan mint a legendáson.
#30879 akkor nem olvastad el, vagy nem értelmezted amit írt.
16 scout unlcokolja a Space HQ manhunt küldit bármilyen nehézségen (Normál-Heroic), ami aztán unlockolja a Space HQ manhnt küldi mastery nehézséget.
a mellény eshet csak ezen a küldetésen bármilyen nehézségen, értelemszerűen magasabb nehézségnél nagyobb eséllyel, viszont Mastery nehézség esetén az első teljesítéskor garantált drop. azt nem tudom hogy utána bekerül-e az általános loot poolba, feltételezem igen. -
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini #30688 üzenetére
Pont ezt írtam én is a klán csoportban. Sajnálom, de valószínűleg most engedem el véglegesen a játékot. Eddig még a szezononkénti 100 szintet megcsináltam, bár ruhákért már nem grindoltam. De azt csináltam, amihez kedvem volt. Most meg mi ez a kényszer? Craftoljak 20at? Minek??? Mindenem maxos. És ha két feladathoz nincs kedvem, akkor ennyi, nem tudok tovább menni a szezon szintben, mert nem lesz amiért szezon xpt ad?
Ha kibírom, akkor a 63-as szintig elvergődök. Talán ott jár az új ar, és ennyi. Ez nem újdonság, ez a játékos szívatása, semmi más. -
Octi
aktív tag
válasz
granini #30688 üzenetére
Nekem az a gondom a játékkal, hogy semmilyen új tartalom nem készül. Ezek a fajta semmire nem jó baromságok, mint amit most toltak a nyakunkba, már baromira nem tudnak felcsigázni. Ugyan azokat a végtelenszer letolt feladatokat kell(ene) most is csinálni. Én fél óra után elengedtem. Heti 1-2 raid-et lefutunk a társaság miatt, és ennyi. Sajnálom, mert imádtam a játékot, és toltam megjelenése óta
-
K.J
senior tag
válasz
granini #30656 üzenetére
Köszönöm, hogy kifejtetted!
Mint említettem megértem és ennek olvasása után teljes mértékben igazat adok.
Kimentésekkel nincs gond, red drop is volt bőséggel, amit ki is tudtam hozni.
Nekem igazándiból a "rám támad-esélytelen vagyok" szitukkal van problémám. Nem csapatokra gondolok, csak 1 db emberre. Amikor megnézem milyen buildet használ, nem sokkal jobb, mint az én egyes felszereléseim..sőt.
Persze, tapasztalaton is múlik, igazad van, csak nehezemre esik feladni, ez meg már az én hülyeségem.Egyébként milyen egyéb módszert használnak a csalók? Nekem az a hatalmas tűzerő van csak meg. Az, h nem sebződik olyan mértékben, betudható a buildnek is, nem?
-
Cr00py
senior tag
válasz
granini #30632 üzenetére
Minden más, ami nem mission. A napi/ heti küldik se számolják "activities"-nek a missiont. Nem tudom miért.
Nálam pl a cp is már csak 1-nek számít. Korábban 2 volt. attack + defend
Nem mintha akkora gond lenne, csak úgy gyorsabban meg volt a napi quest. Csináltam valami random cuccot + egy cp-t. átlag 3 named enemy/ 3 activities + egy mission a napi quest. Mikor mi.Sokat mondjuk nem szoktam vele szórakozni, mert reset utáni napon kb kész minden. Kivéve a descent + a dz-s küldik. Régebben csináltam, de már nincs hozzá hangulatom. -
k-adi
nagyúr
válasz
granini #30507 üzenetére
Azokat a heti SHD donate exo ládákat nyitogatom én is de eddig még nem esett onnan csak ami már ezerszer megvan pedig már rég benne van a loot poolban. Na mindegy, majd egyszer sikerül, így hogy meglett elsőre az Orobro már "félig" mindegy is
Azt sajnálom, hogy a fegyver tálentumokat nem lehet újra-variálni exotic-okon
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #30479 üzenetére
teljesen egyetértek, nagyon minimális ez.
amúgy ez az aktuális roadmap:
szóval a következő szezonban kb ugyanez lesz, az azutániban elvileg újragondolják ezeket a szezonokat, és csak aztán jön a DLC.pzstm nagy resetet nem mondanám, ugyanaz a meta mint eddig már szezonok óta. ha bemész bármire matchmakinggel az emberek 90%-a ugyanazzal a build-el megy (striker+elmo)
-
Deck
titán
válasz
granini #30332 üzenetére
Az szokásos. CD-nál közepén villogó sárga kör ahogy indul az is néha "beleég a monitorba" olyan szinten ha háttérbe rakom a játékot akkor is ott van. Az elméretezett hud.
DZ legalább napi 5x-ör összeomlik. Inaktívítás miatt pedig mozogsz, delta3, van h 10fps-re lemegy, teleportálnak az emberek ekkor már tudni lehet h jön a delta3 stb.
Annyi hiba jön folyamatosan, hogy az egész játék az. Ezért, se tudnak foglalkozni kritikus dolgokkal, mert nem értenek hozzá. Nem lesz itt soha balansz, vagy átgondolás, csak a grind és hibák tömkelege + csúszások. (mobilos verzió 1 évvel elhalasztva, Heartland is az első negyedévbe jött volna) -
NoOne1976
őstag
válasz
granini #30202 üzenetére
A helyzet az, hogy csak elvi szinten érdekelt. Countdown pénz is ott rohad, abból is kijönni 100+ exo láda, de már lusta vagyok erre. Amikor adták a kompenzációs csomagot (nyersanyagot), azt se váltottam be, ott van az inventoryban. Így is 100 körüli exo komponensem van. Új szezonkor megcsinálom 100ig a szintet, de jobban már nem motivál a játék. A ruha eventeket is hanyagolom, mert van, hogy 100 szint kellene hozzá 2 hét alatt, ami már nem esik jól. Már csak annyit játszok, ami még élvezet.
-
Deck
titán
válasz
granini #30094 üzenetére
Igen, ezért jó a sok bónusz armor. HB régen, most Memento (pve solo). Shield is szar lett, pillanatok alatt szétszedik a mobok. Oda kell figyelni. Most váltogatom ugyanazt a mellényt, unbreakable, obliterate talent a különbség egyedül. Attól függően melyikre van szükségem. Hive jobban bejött mint a shield regen drón, + van minimális %armor/killem a Gunner miatt. Próbálgatok, aztán majd meglátom
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #30067 üzenetére
Most meglestem, és gyors reseteltem a CP-ket és a második futásra a Riverside már a Fast Leather Beltet adta, szal ki kell próbálni, hogy ez csak vakszerencse volt, vagy amúgy ez így farmolható. Max esetleg a Riverre már akkor kell jönni, ha a másik 3 alkatrész már megvan....
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
granini #30052 üzenetére
mivel az Elmo alapból benne van a general poolban, mindegy melyikkel mész. azoknál az exoknál lehet ilyen megkötés, amiket először projekten keresztül kell unlockolni, vagy darabokból összeszedni, ezek lootként csak akkor eshetnek ha már van nálad egy példány, és ez talán karakterfüggő, nem account függő, de ezt délután meg tudom nézni neked mert a napokban szedtem csak ki a ridgeway-t.
meg ugye vannak olyan exok amik csak bizonyos tartalomból esnek, pl oreo a lost paradies-ból, Raid specifikus exok a raidből vagy DZ, stb.
Deck: nekem tegnap lett meg először klánosokkal, oreo nem esett sajnos :/
-
HdRew
őstag
válasz
granini #29497 üzenetére
Igen.
Még azt elfelejtettem írni, hogy kaptunk +25% close range damage-et. Így azért még könnyebb volt ugye.
És egyébként tényleg, látok olyan buildeket több ezres shd-soktól, akiket kb. csak carryzni lehet, semmit nem adnak a csapatnak. A kedvencem, amikor szinte mindent armorra tesz, és azon felül még elite elleni védelmet rak rá a cuccaira, és semmi plusz armort nem ad a csapattársaknak.
De amúgy egy jó csapattal a countdown tök élvezetes tud lenni, még ha egy idő után már monoton is.
-
Warzoz
senior tag
válasz
granini #29470 üzenetére
Én tegnap gondoltam belépek, befejezem a manhuntot (egy ideje nem játszottam a div2-vel). 4 perc után kifagyott a csába. Könnyes szemmel, de el is búcsúztam a játéktól. Egy jó ideje már foglalta a helyet az SSD-n, de most elváltak útjaink. A Diablo IV. megjelenéséig már kibírom fél lábon állva is.
-
Bird
addikt
válasz
granini #29314 üzenetére
Változnak az idők, igaz ami igaz.
A pálinkás kupicát könyebb fixen a kontival együtt fogdozni.
A konzol előnye még, hogy a játék beton stabil ellentétben a Pc-vel.Zizi123: Vérbeli pc-sek közül azért elég sokan nehezen szokják meg a kontrollert. Annak idején már volt xbox classicom is, de igazán a far cry 2-vel tanultam meg már x360-al az irányítást. Xbox one-ig bezárólag volt Pc is otthon játékra, de onnantól már nem vett rá a lélek, hogy tartósan odaüljek elé. 44 éves vagyok, változtak a prioritások. Egyébként nem szerettelek volna megbántani, hanem ez olyan általános megállapítás volt a PC tábor kemény magjával szemben.
D
-
Zizi123
senior tag
válasz
granini #29292 üzenetére
A Summit, CountDown-ra azért haragszok, mert iszonyatosan leegyszerűsíti ezt az egyébként sem fejtörős játékot. Beállítod, hogy mire van szükséged és azt dobja...
Ez mi már??? 24 óra játékkal megvan bármilyen szetted 80-90-os értékekkel...
Ha 4-en mentek, és téged supportálnak a többiek, tolják át neked az összes loot-ot, akkor 6 óra játékkal...
Reggel felkelek, és délre "fullos" szettben rohangálok, ennyi idő alatt simán kiszedsz 3 szimpatikus buildet is.
A maszk gyűjtés legalább kicsit más. Mondjuk én inkább a fegyverre hajtottam, nem a maszkokra, de a New Yorkos reward abból is 1 sz@r, de mindegy, azért megfogom csinálni.
Mondjuk ami felért 1 tökönrugással így 5 év után, hogy rohadt kicsi a DZ, és sajna itt is mostmár látom vannak csalók...Valamelyik nap is falon keresztül lőtték szét az egész csapatunkat...F@sza, ezért haytam rá a Div 1-et több 1000 óra játék után... -
NoOne1976
őstag
válasz
granini #29289 üzenetére
De ha már itt tartunk, a hunter maszkokat se értettem. Menj ide, lődd meg a 3. emeleten a balról 4. ablakot, menj arrébb 2 utcával, ott egy földszinti hátsó szobában fordíts el egy kapcsolót, 4 utcával arrébb spawnal az enemy... Na, ne...
Vagy amikor még adott időpontban kellett meglőni valamit -
NoOne1976
őstag
válasz
granini #29285 üzenetére
Én már eleve azt nem értettem, egy ilyen glitchre belsős segítség nélkül hogy lehet rájönni.
Azt még értem, amikor Joseph a DZ-ben mászkálva skillt vált, lő egyet egy adott fegyverrel és észreveszi, hogy átlát a falon. Ugyanígy elhiszem, hogy feltűnik valakinek, bizonyos loadout használta "furcsa" eredményt hoz (pl. nagyobb sebzés). Vagy véletlenül/hülyéskedésből felrobbantja magát a Summit 10 flooron a boss legyőzése után és észre veszi, hohy újra futva újra kapja az xpt. De az, hogy végigviszel egy küldit, jön a "boss room", kinyitod az ajtót és akkor reseteled a küldit nyitott ajtóval, hogy azt újra lefusd (és ehhez két külön ember kell), az mégis hogyan?
Mert, hogy valaki abbahagy egy küldit az elején, vagy szól a haver, mennék én is, és nem joinol, hanem újra kezdik, még elhiszem, de hogy pont a legvégén egy ajtónyitást követően... -
sony309
őstag
-
Zizi123
senior tag
válasz
granini #29183 üzenetére
1 napja jatszok mar vele, 3500Ft-ot megert.
Ami nagy csalodas, hogy alig lehet hozza barmilyen infot beszerezni a netrol.
A fegyeverekrol a build-ekrol...
23. szintu vagyok, meg elkepzelesem sincs, hogy milyen buildet akarok, ahhoz milyen fegyver kell, a fegyvernek meg milyen talentek...
Sehol nem talaltamleirast a buildekrol. Melyik a vereztetos, a sztekkelos, a sniper, a shieldes stb...
A Division 1-hez mintha sokkal tobb info lett volna a neten.
Nagyon sok dolog hasonlit az 1-hez, de ami nem, ott csak pislogok, hogy mit is kellene csinalni, meg hogyan... -
PETEE78
senior tag
válasz
granini #29172 üzenetére
az írásod első két sora kapásból "bukovári",mivel ez a gém még akkor is chraselni fog, mikor én már a nyugdíjas otthonban fogom pörgetni a division 100-at. A szkriptek alapjait soha nem fogják kijavítani.
Én így szeretem, mint egy rossz szomszédna jó azért az már túlzás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest