Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Sziasztok,
tudja valaki hogyan mukodik a loot pool egy karakter eseteben..?Konkret pelda: 1 accountom van es azon 4 karakter. Ebbol 1 karakterrel mentem incursion-re es kiszedtem vele a St Elmo-t. Tehat ennek a karaternek nyilvan bent van. Annal is inkabb mert esett neki mar fielden is target lootkent a St Elmo, illetve nyitottam vele Exo ladabol is.
Igy esett hogy a masik 3 mule karakteremnek is adtam 1-1 St Elmot. Tehat a kerdes hogy ilyenkor ennek a 3 kiskarakternek is bekerul general loot poolba ez a fegyver, vagy csak a main karakternek van bent..?Mindezt azert kerdezem mert most nekiallunk fielden / Countdown / Summit target lootkent kiszedni egy klantarsamnak is. Ha ujra kieski nekem odaadom neki. Ergo nem midegy hogy melyik karakteremmel megyek, mert ha a masik 3-nak tovabbra sem eshet ki akkor kizarolag a main karival kell kiserjem..
Koszi ha elmagyarazzatok hogy van ez a loot mechanizmus..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 ( AM4-re )
- Cooler Master MWE 750 Gold V2 750W 80 PLUS Gold
- ASUS TUF Gaming B450-PLUS II Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest