Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlcről derült már ki valami?
-
válasz
Anonymus23 #30927 üzenetére
f...szomat fárasztja a zubi a zembereket ilyen f...szságokkal, minek kell még ezen is gondolkodni, mé nem elég csak lőni?
-
válasz
Anonymus23 #30496 üzenetére
nyehehe, régi szép idők...
-
válasz
Anonymus23 #29511 üzenetére
eddig a sony viszi a prímet a psn 2011es törése utáni 23 napos leállításával.
-
válasz
FireKeeper #28493 üzenetére
biztosan gondolkoztak, mert ez így nagyon tré. gőzöm sincs, miért nem csinálták meg. ha tippelnem kellene, akkor performancia okokra tippelnék elsősorban, nem funkcionálisra.
-
válasz
Anonymus23 #28489 üzenetére
2147483647, nem igaz, hogy nem lehet megjegyezni.
-
válasz
Anonymus23 #28465 üzenetére
a headhunter és a chainkiller perfect headhuntere között annyi a különbség, hogy az utóbbi gyorsabban stackel, de ugyanannyi a capje, mint a normál talentnek.
-
válasz
Anonymus23 #28278 üzenetére
újdonság:
-
válasz
Anonymus23 #28196 üzenetére
azóta ~400zal több van neki
-
válasz
Anonymus23 #28189 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #28143 üzenetére
azt írták, hogy nem fog úgy maradni a loot tábla. tidal legonak már mutatták a végét.
-
válasz
Anonymus23 #28140 üzenetére
többihez képest milyen szólózva?
-
válasz
Anonymus23 #28005 üzenetére
"nem vagyok szemérmes"
annyi hátul bent után nem is hinnénk. -
válasz
Anonymus23 #27895 üzenetére
neeeee manninget neee
-
válasz
nyamsas #27690 üzenetére
szintén zenész, de ez itt mellékes. ez sajnos rifle módban is az. teljesen indokolt volt kivenni a legendary küldik loot pooljából, ez messze nem ér ennyit. tök jó, hogy elpukkantva a chest talentet már lőni is lehet vele, de ha egyszer van olyan, amivel ugyanezt eléred és még a talent is megmarad, akkor nem fogom rá mondani, hogy jó, mert nem az. pláne ott van a nevesített m1a, perfect lucky shottal, tökéletes a hozzám hasonló fakezűeknek. akik meg tudnak lőni, azok a classic változatot használják, boomeranggal.
nekem is vannak ilyen fun buildjeim, pl. diamondback vagy virgianian chainkillerrel egész vicces, de nem mondom rá, hogy jó, ha egyszer nem az. -
válasz
Anonymus23 #27136 üzenetére
wtf, update előtti ládákból is esik? de núbok ezek a románok...
-
válasz
Anonymus23 #26907 üzenetére
régen azzal volt. hogy ma mi van...
-
válasz
Gigant20 #26547 üzenetére
készen biztosan nincs, mert akkor már kiadták volna. nem tudom mi jött közbe, de ha csak ötletelgetnének, akkor ezzel a februári halasztással semmit sem nyernek, három (kettő) hónap (december második hetétől vízkeresztig a fű se nől) kevés egy akármilyen revamphoz. jósolni nem akarok, mert nem tudom, mi driveolja a februárt. mindenki kitölti szépen a lyukakat a saját képzelőerejével.
-
válasz
Gigant20 #26535 üzenetére
ez nem tudom, honnan jött, de nem. a td2-t a románok (ubisoft bucharest) viszik tovább, a heartlandot meg a red storm, és a heartlandot is f22re halasztották valamelyik negyedévesük szerint, ami 2022 áprilisától 2023 márciusáig tart. de szerintem utána fog csak megjelenni jóval.
-
válasz
Anonymus23 #26310 üzenetére
bottom line, igen.
-
válasz
Anonymus23 #26150 üzenetére
mert látják, hogy milyen népszerű, a pubg, a fortnite, stb. és ők is akarnak egyet.
-
Tom Clancy’s The Division Heartland is a free-to-play survival-action multiplayer shooter set in small-town Middle America.
Massive PvEvP in Storm Operations – Fight together in a 45-player PvEvP Storm Operations against a group of dangerous Rogue Agents, an aggressive faction known as the Vultures, all while surviving a lethal virus.
Prep the Battlefield in PvE Excursion Operations – Complete PvE mission, gather gear, activate alerts, and pres the battlefield in Excursion Operations.
Progress and Adapt to Survive – Play as one of six agents and select between three classes each match, all with their own perks and skills.
-
igen. az ubisoft megnyerte a star wars liszenszet, és a massiveot rátette egy star wars játékra. a red storm a spinoffot csinálja, a td2-t pedig átadták az ubisoft bukarestnek. a csőben nem volt olyan tartalom, amit egyből oda lehetett volna adni, amikor lejárt az utolsó season, de hogy miért, azt nem hozták nyilvánosságra. nyugodtan ideképzelheti mindenki a legszimpatikusabb konteót, tényleg szart se mondtak róla, hogy mi a vér történt.
végső soron azt találták ki, hogy a nagy büdös semmi helyett inkább újrahasznosítják az eddig lefutott seasonöket, amíg a románok elkészülnek valami új tartalommal.
őszintén szólva egy season nem túl izmos feladat, 1 új képernyő, néhány splashscreen, és pár embernapnyi scriptelés, de szemlátomást még ennyi sem volt a csőben, számomra ismeretlen okok miatt.
de azért vannak emberek, akikben az eddigiek is maradandó nyomot hagytak.
-
válasz
st3v3np3t3r #25510 üzenetére
20000, nekem kell fizetni.
-
-
válasz
Anonymus23 #25087 üzenetére
-
válasz
TommyS_27 #24876 üzenetére
ez jó fél éve volt, nálam is felturbózta a nyálelválasztó hormonok termelését, de azt a kib@szott hikomatos vonaglást, amit ebben a játékban egyes npc-k leművelnek, az nem nekem való. nagyon hamar meguntam. ez nem az én fakezemnek való történet, és ugyanez történt a többi, fejlövés alapú buildjeimmel is, egy kivételével. egy m1a+nagy távcső+focus kombó megmaradt.
-
válasz
Anonymus23 #24863 üzenetére
van egy sárga szett regulushoz, el lehet vele bohóckodni. [link] persze ma már az exo holster helyett mementot rakna be az ember. mondjuk ehhez lőni is tudni kell, és ha tudsz is, a játék akkor is szívat a sisakos és nonhumanoid ellenfelekkel.
de végülis más már nem nagyon maradt, akár ezzel is bohóckodhatok. -
ezt nem mondta, igen. ami a kötött a Negoban, hogy a hátizsák mindenképpen Nego, a mellény NE legyen az. Hátizsákkal és mellény nélkül 3 npc mindegyikén sebzel 100%ot, hátizsák nélkül, mellénnyel pedig 5 npc-n 60at, illetve azon, amelyiket éppen lövöd, 100at. csak gyakran nincs ennyi, és igazából amíg a jelölést felrakod, az holtidő.
a mellény mellett van még egy szabad helyed másra helyed, ez logikusan fox's prayer, ami egy nevesített overlords térdvédő, fix, +valahány% damage out of cover bónusszal, nem a sima overlord. best in slot, és még az m1at is boostolja. ha nincs ebből jó, akkor lehet contractor's gloves, szintén best in slot, petrov kesztyű, +6% damage to armor, ha bullet kinget használsz, akár maradhat is, a petrov bónusza miatt.
health az jöhetshd pontokból is pl. -
válasz
Anonymus23 #24813 üzenetére
nem tudni, miért nem volt betervezve még több tartalom. ezekkel a seasonökkel pár hét alatt csontra végezniük kellett. és itt a wony kiadása utáni babysitting/stabilizáció utani pár hétre gondolok. seasonönként 20 audio, 1-2 statikus képernyő, néhány új modell (manhunt targetek), 1 új skill, és egy újrahasznosított pálya. hogy utána mit csináltak, az nem derült ki. valószínűleg nem td2 fejlesztést, mert azt most ki tudták volna adni.
-
miért? az open world bossoknak az a varázsa, hogy csak egyetlen van belőlük, és nem játékosonként egy. tehát át kellene írni a játékot, hogy az open world instanced helyett contested legyen. az alapjaitól kellene átírni, áttervezni mindent, mert ezekből a modellekből háromezret, vagy ahányan összegyűlnek egy ilyen eseményhez, nem fog elbírni a játék az aktuális részletesség mellett, és a netkód sem erre a méretre van kitalálva. talán a td3 majd ilyen lesz.
-
válasz
Habugi #24790 üzenetére
"toronymagasan az a félhivatalos opció nyert h teljesen mindegy h melyik csak a Massivenak köze ne legyen hozzá többet..."
ezt teljesítette az ubisoft, odaadták a románoknak. ne legyenek illúzióitok, a massive a star wars címre koncentrál már, minden printf("hello world"); képes emberük azon fog dolgozni, ha most még nem is, idővel biztosan. érdemi munkát itt a románok fognak már csak végezni. -
-
válasz
Anonymus23 #24690 üzenetére
kemény vagy, csoki!
-
válasz
PETEE78 #24635 üzenetére
voltam én így is... aztán amikor nekem kellett volna lelőni négyes groupban a heroicot, akkor dobtam az ötletet. a focus nagyon jó, amíg nem lőnek rád, a mantis nagyon lassú, de legalább nem üt nagyot, és kicsi a tára. nemesis headhunter kombóval felstackelve oneshotolhatóak még a nevesek is (heroic, 4fős group), egy chc/chd sárga szettes m1a nagy szkóppal és focusszal pedig kellően gyors, lucky shot talenttel a tár is nagyobb és a mellément lövések miatt sem kell aggódni. ezt a két utat látom, annyi megjegyzéssel, jogy a mobok kényszeres epilepsziás rohamai miatt a nemesis + headhunter csak erős idegzetűeknek ajánlott.
-
-
válasz
Anonymus23 #24489 üzenetére
ha nem tudod megcsinálni a portnyitásokat/átirányításokat, akkor marad az upnp. vagy játszol offline, már amit tudsz.
upnp nélkül nyitogathatod te a portokat, csak azok akkor is nyitva lesznek, ha nem fut a játék. na és persze ezt neked minden játéknál. na, én itt untam meg.
-
válasz
Roland861010 #23726 üzenetére
ui bug, kb. azóta ilyen, hogy kijött ez a táblázat.
-
nem csökkent a szintje senkinek sem. lvl40 után ha kijátszottad a sztorit, ezzel fejlődsz tovább. de 1000 felett már nem tudsz pontokat rakni sehová, csak alapanyagra tudod beváltani, amit utána szerzel.
nem ígérte soha a massive, hogy kompenzálnák bármivel is. azt a sok alapanyagot egyébként sem nagyon költöttük volna semmire. engedd el, ez csak műbalhé.
-
válasz
Anonymus23 #23489 üzenetére
tudom, az nem szokott onehitelni senkitse. talán jött még egy gránát valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest