Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Anonymus23 #24783 üzenetére
Nem tudni h az utóbbi időben & tavaly hány fős brancs vitte a játékot de mocskosul kirúgták alóluk a széket, annyi biztos.
SOTG egyik pillanatról a másikra tűnt el egyetlen szó nélkül, ma ugye kiderült az is, miszerint Hamisht aki 7éve vitte az életben többet nem látjuk SOTG-n (ez a mai "hír" egyetlen pozitív része..) mert "más feladatot kapott"..
Arról nincs szó lesz-e egyáltalán újra SOTG (sztem nem), plusz bejött ez a Bukaresti brancs.
Nem tudom nem szóvá tenni ezt nyájas és nyálas..
"Again, we want to thank you again for your amazing support and we can’t wait to get your input on the future of The Division 2!"
..ömézing support bullsh1tet amit másodjára toltak most el.
El nem tudom képzelni miről beszélnek, a Massive fóruma robbanás közeli ponton van több mint egy éve, 90% panasz, számonkérés és Massive (jogos) fikázása.
Lett indítva szavazás pár hónapja, playereknek mi a véleménye s minek örülnének, Div2 tartalom bővítése, esetleges Div3.. stb, namost toronymagasan az a félhivatalos opció nyert h teljesen mindegy h melyik csak a Massivenak köze ne legyen hozzá többet..Szóval ember legyen a talpán aki megfejti mizu, ugye az utóbbi két "infopakk" közvetlenül az Ubitól jött, tehát most vagy az van, h végre feltűnt nekik a Massive @Div2 és lehúzták a fél brigádot a klotyón (ahová valóak..), és a kárfelmérés után a játék további supportja mellett döntöttek & új brancs kezébe adták.., vagy pedig az új készülő játék ilyen "erőforrás igényes" (feltéve ha pl Hamisht erőforrásnak lehet csúfolni..
) és a Div2-ről még lehúznak pár kör rókabőrt. Egy-két 3-5 euró akció, utána vmi fizetős DLC, kalap-kabát.
Nekem igazából teljesen mindegy melyik variáció, nézzétek el nekem, én nagyon örülök annak h bárkik kezébe is volt adva a játék az elmúlt egy-másfél évben, tőlük elvették.
Ami mélyrepülés és leépülés itt végbement a játékban & játékon az nagyon durva, legalább rosszabb nem lesz már.
WONY-val ne jöjjön senki, thx, az már régen készen volt amikor a játék megjelent, közük nincs hozzá azoknak akik a tavalyi évben vitték a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest