Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
csuvicsuva #141617 üzenetére
Atomfail?
-
Wesder
titán
Microsoft and Sony first-party studios team up for new live-service crossover
Destiny 2 comes to Sea of Thieves
-
Wesder
titán
EA Sports College Football 25 is coming to Xbox Game Pass Ultimate today.
-
Wesder
titán
Lies of P: Overture | New Details:
▫️ 15-20 hour playtime for "experienced players"
▫️ Confirmed new weapons include a Bow and Claws
▫️ Accessible from Chapter 9 of the base game
▫️ Integrated into the narrative
▫️ There are hints in the base game as to what we'll be doing
▫️ Confirmed to be unrelated to the ending cutscene teaser, likely for the sequel.
▫️ DLC is a prequel where you're transported to just before the fall of Krat
▫️ Compares it to a "Director's Cut" of a film: "We never really saw the development of Overture as a separate entity [...] With the base game and the expansion together, we believe that the whole entire thing delivers the game of Lies of P as how it was supposed to be experienced. We just couldn't do that earlier on." -
Wesder
titán
The First Berserker: Khazan | Reviews
10 - Screen Rant
10 - GamingTrend
9.5 - PSU
9 - CGM
8 - PCGamer
8 - PSX Brasil
8 - Game Rant
8 - TheSixthAxis
7 - TechRadar
7 - ButWhyTho
7 - GamingBolt
6 - Push Square
4/5 - VG247
4/5 - TheGamer
3.5/5 - Digital TrendsMC: 80
OC: 81
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #141481 üzenetére
Xbox, mint kiadó, vagy Xbox, mint konzol?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #141464 üzenetére
Beszéld meg a Valve-vel meg a Nintendoval.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #141412 üzenetére
Ebben sajnos nem fogunk egyetérteni. Ezek az extra kiadások kb 10 éve velünk vannak, és amikor elindult, még korai hozzáférést sem adtak. Egy áremelés azt jelentené hogy a játékok alapkiadásának ára emelkedik 70$/80€-ról. Szerintem a következő generàcióban is emelnek majd egy tizest 80$/90€-ra.
-
Wesder
titán
Nem. Az Early Access, ahol fejlesztés közben játszatsz a játékkal, teljesen más mint az ez az Early Access, ahol ténylegesen pár nappal hamarabb játszhatsz a kész játékkal. Az első esetben neked nem kerül többe a késöbbi kész játék. Az utóbbi esetben többet fizetsz ha akarsz, ezzel "nyerhetsz" pár extra nap játékidőt. Lehet nem Early Accessnek kéne hívni.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #141401 üzenetére
Nem hazugság. Mondom, az Early-t itt szó szerint kell érteni. Az 1.0-s verziót kapod meg hamarabb. (ha befizeted az extrát, ami ugye nem kötelező, ellenben egy áremelésnél akkor is többet fizetsz, ha fejed tetejére is állsz)
Egyébként pont az Indynél volt hogy hiányzott valami a játékból, amit csak a Day1 megjelenéssel lett elérhető egy patch-csel, talán PC-n.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #141395 üzenetére
Én ezt úgy értelmezem hogy van a Day1 megjelenés, meg az Early a drágább csomagokban ami pedig Day-3, Day-5 játéktól függően, hisz ténylegesen hamarabb juthat hozzá a user ha akar.
Van amikor tényleg csak ennyit ad, és ezt a játékos dönti el hogy megéri-e neki.
Mindenki csinálja, és azért csinálják mert van rá kereslet. Amíg nem kötelező, addig szerintem nincs ezzel baj.
Most én is megvettem a Khazan-ból a Deluxe-ot, mert már hétfőn szeretnék játszani vele. Tudom, ezzel én is része vagyok a problémának.
Egyébként Game Pass játékból a legutolsó szerintem pont a FH5 volt ahol még befizettem az extrát, azóta talán nem. A következő viszont biztos hogy a THPS 3+4 lesz.
szerk.
Az áremelés ellen nem tudsz mit tenni, ellenben itt igen is mondhatod azt hogy nem fizetek extrát hogy hamarabb játszhassak egy játékkal. -
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #141390 üzenetére
Ez nem úgy Early Acces, mint amire használni szokták hogy 1.0 elötti verzió, és egyszer majd kész lesz, hanem ténylegesen hamarabb jut hozzá aki befizet egy kis aprót. Tehát itt most az early-t szó szerint kell érteni.
Szerintem nincs vele baj, mert mindenki maga dönti el, hogy megéri-e neki az extra költést az a pàr nap. Senkire sincs ràeröltetve, és van amikor tökre megéri.
Legalàbbis én úgy érzem hogy FH5-nél megérte az upgrade, mert a DLC-ket is megkaptam.
-
Wesder
titán
Atomfall | Reviews
9 - Gamespew
9 - Shacknews
8.5 - MP1st
8.5 - DualShockers
8 - IGN
8 - PSX Brasil
8 - Press Start
8 - Push Square
8 - GamingTrend
7 - TechRadar
6 - Game Rant
4.5/5 - GamesRadar
4/5 - TheGamer
3/5 - VG247
3/5 - Eurogamer
2.5/5 - Digital TrendsMC: 75
OC: 79
-
Wesder
titán
This infographic revealing Xbox's massive gaming roadmap is daunting
2025-ös jàtékok listàja:
-Avowed
-South of Midnight
-Towerborne
-Doom The Dark Ages
-THPS 3+4
-Outer Worlds 2
-Ninja Gaiden 4
-CoD 2025 -
Wesder
titán
It's time to party in Hell: 33 Immortals (Game Preview) is now available with
@XboxGamePass
. -
Wesder
titán
válasz
Tékozló #141211 üzenetére
Kikerült az appból a felhős játék.
Itt éred el mobilon: Xbox Cloud Gaming
-
Wesder
titán
válasz
Fox Mulder #141181 üzenetére
Ezt a Gears 5-ben úgy oldották meg hogy külön telepíthető részegység volt a customization. Ha nem volt feltelepítve, akkor csak az alap skineket láttad a játékban, mindegy mit használt a másik játékos.
-
Wesder
titán
Split Fiction has sold over 1 million copies in its first 48 hours.
-
Wesder
titán
válasz
castiels #141055 üzenetére
Böngészőből fog menni az xbox.com/play oldalon.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #140938 üzenetére
17-ről bem fogják 25-re emelni azonnal.
17->20->22->25. Esetleg. -
Wesder
titán
Xbox update resetting consoles to factory settings, Insiders say.
Ja, sikerült nekem is beszopni...
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #140926 üzenetére
Jól sejtettem.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #140923 üzenetére
Csak eljutottunk idáig.
Gondolom EU-n belül továbbra is OK, hisz ott nem kell VPN-t használni.
-
Wesder
titán
You could use a few more flying cars and dragons in your life 🚀 🐉 The dynamic #SplitFiction background for Xbox Series X|S is now available!
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #140902 üzenetére
Szimpla 2.5x szorzó, nincs vele baj.
-
Wesder
titán
Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 supports Xbox Play Anywhere across BattleNet, Xbox Game Pass and Xbox (PC, Consoles, Cloud), just like Avowed.
-
Wesder
titán
Split Fiction | Reviews
5/5 - CGM
5/5 - VG247
5/5 - Digitec
5/5 - Eurogamer
5/5 - TechRadar
10 - Variety
10 - Inverse
10 - PSX Brasil
10 - Gamespot
10 - Push Square
10 - GameReactor UK
9 - IGN
9 - PSLS
9 - TechRaptor
9 - ButWhyTho
4/5 - VGC
4/5 - TheGamerMC: 90
OC: 91
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #140780 üzenetére
Hogy lehet benne romàncolni, ja vàrj, mégsem.
-
Wesder
titán
válasz
csuvicsuva #140720 üzenetére
Inkàbb be is fejezem, még mielött eltorchosul a helyzet a topikban.
-
Wesder
titán
válasz
boxmaci #140560 üzenetére
Ott bukik az elméleted hogy Átlag Béla nem fog a neten körülnézni, hanem bemegy az XY boltba ami àrul konzolt és hazaviszi a PS5-öt, mert az Xbox gecidràga mióta nem küldenek utànpótlàst.
Ebből meg az megy vissza az MS-nek, hogy a kutyànak se kell itt a konzoljuk.
szerk.
Ha körül is néz, az àrukereső nem fogja listàzni az MS Stote-t mert nem forgalmaz az MS itthon. Ellenben azt làtja majd hogy Alza, Series X, 300k.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #140532 üzenetére
Igen, 3 év alatt összerakjàk úgy hogy 2020-ban csak a bejelentő trailer volt kész.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #140530 üzenetére
Nem tudom mi olyan vicces ezen.
Van vagy 6 jàtékuk erre az évre, hova akarod tenni a Fable-t? -
Wesder
titán
Xbox has delayed Fable to 2026.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Wave Life - egy fejhallgató a mindennapokra
- Windows 11
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó PS5 FAT DISC Edition 825GB!
- Lemezmeghajtós & Digital PS5 FAT és SLIM gépcsomagok garanciával -konzol beszámítás ok!-
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Mario Party Superstars
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest