Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
veterán
-
-
csuvicsuva
addikt
válasz
negyven2 #140957 üzenetére
Persze, szinte biztos vagyok benne, hogy valami nagyüzemi dolog áll a háttérben (bevallom én is féltem egy picit, amikor egyszer egymás után aktiváltam be 3 török, 1 argentin és 1 nigériai kódot
), Izlandot azért hoztam példának, mert papíron legális az onnan történő vásárlás, meg az említett összeg nem jelentős különbség, de jobb félni, mint megijedni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #140623 üzenetére
Ha meg ilyen oldalról nézed akkor teljesen mindegy, hogy kevesebbet gyártanak és azért nem megy, vagy kevesebben veszik, mert a nap végén úgyis az a -29% fog számítani. De akkor izgatottan várjuk a következő pár hónapot, a novemberi majd a kövi pár hónapban normalizálódik a helyzet úgy fest hibás következtetés volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #140615 üzenetére
igazából a hivatalosnak mondható álláspont szerint azért nincs Series X, mert megnőt a konzol iránti érdeklődés és ezért kifogytak a készletekből.
Ha ez valóban így van és tényleg érint nagyobb országokat és régiókat is akkor le kellett volna csapódnia az eladásokban. Ehhez képest a FY25 Q2 gaming hardware -29% új GP-ben induló coddal, új csillámos színes szép Xboxokkal megtámogatva. Vagy az elmélet az, hogy a MS még ennél is nagyobb visszaesésre számított a karácsonyi időszakban?
-
Dinomano
őstag
válasz
negyven2 #139914 üzenetére
Sonynak voltak érdekes üzleti döntései, én pl. a PSTV kiadását sem értettem... Amúgy egy tök jó ötlet volt, hogy kártyaméretben kijött egy mini konzol, amire már játékok is voltak a Vita okán. (Amivel aztán nem kezdtek semmit!)
Egymással konkurálva mindig kiadni egy izomgépet.. Úgy, hogy még előző generációra is jelennek meg játékok.
(Olyan öreg konzolos vagyok, aki a '90-es/2000-es években szocializálódott, és bár agyilag felfogom, de mégsem értem ezt a mai világot.)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #139958 üzenetére
szóval bondkisasszony bedobott valami bullshitet,amibōl semmi nem jött össze
ok
AMD-vel közösen valami szupertitkos, A.I.-nak is köze lévő tech-en dolgoznak -ezt meg ne kelljen már kommentálnom. cernynek kellett összedobni a dlss-t nekik
szerk.: megmondom mi lesz: 3év múlva az új xbox/ps azt fogja tudni,amit idén az 5ezres rtx széria...és ezt a legjobb esetbenT.Peter
a vga fronton is vannak erōs kártyáik csak azokból nem lehet konzolt készíteni. az újabb rdna/zen is olyan,hogy gyorsul ha hozzádobod a több száz wattot. de a series s/x fogyasztásban és méretben generációs ugrást nem lehet ma elérni -
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #139954 üzenetére
nem logikus. az egyik és legfontosabb kérdés pedig az,hogy mibōl? amd az rdna-val egy helyben tapog már évek óta és a köv architektúra még odébb van,mire egy konzol chip dizájn gyártásra kerül. nvidiara pedig nem fog váltani (drága és bukják a kompatibilitást). az újabb zennel sem lehet teljesítmény duplázni (9600x 10-20%-kal gyorsabb 1440p-4k-ban)
szóval jelenleg egy kicsivel erōsebb cserébe jó drága konzolt lehet elkészíteni,ami nextgen néven egy jó nagy bukásra van ítélve. -
rtrace
junior tag
válasz
negyven2 #137489 üzenetére
"Elviekben legolcsóbban (ha nincs még konzolod) majd egy Game Pass Ultimate előfizetéssel és egy digitális GTA VI, példány lesz majd a legolcsóbb"
Valaki világosítson már fel legyen szíves, hogy ez hogyan működik.
Ha előfizetek GPU-ra és mellé megveszem a játékot, akkor nem kell megvárnom, hogy bekerüljön a Game Pass katalógusba, hanem már "day 1" is tudnék játszani vele felhőn keresztül PC-ről?
Vagy ez így túl szép lenne és kénytelen leszek konzolt venni? -
balazs025
senior tag
válasz
negyven2 #139927 üzenetére
A gaming részlegen 7%-os csökkenés volt összeségében. De az a 2%-os content and services revenue növekedés se egetverő, főleg azt nézve, hogy a black ops 6 elég jót ment. És bár tény, hogy olyan szempontból továbbra is kényelmes a helyzetük, hogy más részlegeknek köszönhetően nem a gaming adja a MS-nak a megélhetést, de látható, hogy ezzel a nagy befektetéssel már Satyaék figyelme is jobban ráterelődött a részlegre, és elég komoly növekedési elvárás van jelen. Kivűlállóként nem azt az érzést keltik bennem a mostani döntések, hogy annyira ráérős, hosszú távú befektetésként lenne kezelve.
-
boxmaci
tag
válasz
negyven2 #139914 üzenetére
Valószínűleg nem kell baszakodni sokat a nextgen Xbox játékok portolásával, mivel azok a játékok petykák szerint PC játékok lesznek némileg jobban optimalizálva egy PC-XboxOS-en. Így pláne megéri az MS-nek legyártani és piacra dobni egy akár csak pár millliós vásárlónak is azt a nextgen dobozt. Már csak brand presztízsből is, meg ugye így könnyebb átterelni a meglévő könyvtárral rendelkezőket meg a GP előfizetőket. Ha ez így megvalósul akkor tényleg lehet ez egy MASTERRACE hardvert tartalmazó drága konzol is. A lényeg úgyis a PC-re is kiadott XboxOS lesz egybeépítve a Game Pass-al.
Az MS mostantól mindent a szolgáltatása minőségére fog feltenni, még jobban prioritizálva ezt mint a temérdek first-party játékukat. Ez mellett pedig szépen fejik a multiplatform tehenet is.
-
pzstm
titán
válasz
negyven2 #139755 üzenetére
Kis magyaritas hatha kell valakinek:
Decemberben a Microsoft lett a legeredményesebb játékkiadó. A játékosok közel fél milliárd dollárt költöttek Microsoft játékokra PC-n, PlayStation-ön és Xbox-on.
A Microsoft játékaira fordított fogyasztói kiadások 64%-a PlayStation platformon történt.#csakazexkluziv
-
.LnB
titán
válasz
negyven2 #139714 üzenetére
Fú ez a Paul Skenes (csajára keressetek rá.
) nagyon berobbant tavaly a ligába újoncként. De la Cruz és Henderson meg tavaly előtt. Szóval ez most egy fiatalos cover. Bár ha őszinték akarunk lenni, minden évben Ohtani-nak kellene a borítón lennie azt kész. A csávó annyira kiemelkedik az MLB-ből. Babe Ruth óta (1930-as évek) nem volt ekkora korszakos zseni mint Ohtani.
-
Dinomano
őstag
válasz
negyven2 #139161 üzenetére
Régen azért indokoltabb volt ez a sírás, elég csak a PS2 és Xbox hardverére gondolni. Gyakorlatilag volt, hogy az azonos címen futó játék teljesen másmilyen volt a két platformon. Illetve generációváltás idején akkorák voltak a hardverkülönbségek, hogy teljesen más élmény volt a prev gen cím!
-
NyMRooD
őstag
válasz
negyven2 #139161 üzenetére
A BG3-nál is ez volt, csak ott a local co-op miatt, egyszerűen egy kis csapat nem tudja.megoldani anyagilag és ez gáz, igen mindenki fejleszthetne nagyobb büdzsével, meg lehetnének jobb szakembereik, de lehet, hogy az MS is belerakhatott volna +2gb ramot.
Abban igazad van, hogy ez sem cáfolja 100%, de azért elégé úgy néz ki, konkrétan elmondják, hogy a kevés memória és az ő nem megfelelő tapasztalatuk az oka, hogy nincs box-ra.
De nem akarom őket vagy bárkit védeni, én azért vettem s-t mert ami gp-be jön ott megoldják ezt, mert ha más nem akkor kapnak rá pénzt, csak meg értem a panaszokat is.
-
sch_a
addikt
válasz
negyven2 #138899 üzenetére
Azért a NAT-olt IP elég bevett szokás (vagy inkább kényszer), úgyhogy ezért nem biztos, hogy az ISP-re mutogatnék. Inkább a Sony-t kérdeném meg, hogy komolyan gondolták-e az IP tiltogatást.
A security megoldásokat meg akkor érdemes alkalmazni, ha érti is az ember, hogy mit csinál. Ha ilyesmi szűrőm lenne, biztos azt kapcsoltam volna ki legelőször, és nem konteókat kezdek gyártani. Például milyen jogalappal nem engednék letölteni a magyar store-ban vásárolt játékot Németországban? Csak kicsit kellene gondolkodni...
A letöltési problémákon (sebesség, elakadás stb.) pedig továbbra sem fog segíteni a DNS szerver átírása.
(Ne haragudj, hogy a te hsz-edre válaszolva írom, tudom, hogy nem te hoztad fel. Csak netto baromság, és mégis századszor is feljön egy szakmainak csúfolt topikban.) -
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #138648 üzenetére
Ez is bugos tud lenni,
a falu a legbiztosabb. Ha gyorsutazol és utána odahívod a csónakot van, hogy elfelejt kiszállni és nem tudod lerakni, olyan is van, hogy nem adja oda a térképet utána, a falu pontnál viszont nem volt gondja az embereknek. Elég sok script problémája van a játéknak nem is csak achievementekkel, hanem quest progressionnel is. Többet jeleztem a Bethesda supportnak én is, majd remélhetőleg javítják őket.
[ Módosította: koncsik ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
negyven2 #138240 üzenetére
Köszi, nem is jutott eszembe weben megnézni. Fura mert hozzá volt adva számom, most töröltem, utána nem engedte hozzáadni (Telekom), aztán mégis, de xbox nem látta, majd restart után már igen, de nem engedett vásárolni, közben utána weben meg már engedett
(csodás rendszer)
-
.LnB
titán
válasz
negyven2 #138163 üzenetére
Tök jó. Jó sok órát is nyomtad. Szóval te rendesen letesztelted.
Én meg mindig úgy vagyok ezzel a cloud cuccokkal, hogy tuti inputlaggos, használhatatlan. De akkor biztos nem.Bár egyszer próbáltam PC-n. Cloud-ból kipróbáltam a Microsoft Flight Simulator-t PS5 kontrollerrel.
-
Tasunkó
senior tag
válasz
negyven2 #138021 üzenetére
Adhatják, mert visszajön, illetve más fegyvernemet választani piacfoglaláshoz nem éri meg, vagy nem àll rendelkezésre, de rövid időszakok alapján hosszútávú berendezkedésre általánosítani egy konteó, ami sokaknak vonzó lehet. Max. annyi kombinálható ki az infóból, hogy esni fog az SSD ára, vagy nem.
-
Norb79
őstag
válasz
negyven2 #137376 üzenetére
Szerintem csak az van, hogy az MS a szokásos professzionalista módon leállította a 7 nanos chippel készülő "régi" xsx-ek gyártását, és kifutottak ebből a készletek, miközben elkezdték gyártani az "új" féle xsx-eket a 6 nanos chipekkel, azokkal meg az van, amit Skywalker Lajos is mondott korábban és többször is, hogy szar van a palacsintában, nem úgy megy a gyártás, és hát abból sincs készlet. Így sikerült jó ütemezéssel kicsit visszacsalni gyerekkorunk élményeit a hiánygazdaságról és a shopping center süd túrákról.
-
elder troll
őstag
válasz
negyven2 #136999 üzenetére
High On Life: notin sötétzöld a gomb szürke felirattal, azaz nem aktív. Dugtam rá egy kontrollert, de változatlan a helyzet.
Series X-re sajnos le van töltve, így nem tudom a felhőt ráerőltetni, és mobilnettel Starfield, új Cod és Diablo 4 frissítés mellett nem vállalom be, hogy letöltöm még egyszer.
szerk.: nem lapoztam hsz írás előtt. -
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #136996 üzenetére
De lehet, hogy annyi van, hogy jön GP-be, mert most már csak annyit ír ki, hogy csak Game Pass Ultimate kell neki. Akinek nincs meg a játék, de van GPU-ja az rá tudna nézni (elvileg csak a böngészőből működik)?
High On Life játszása | Xbox Cloud Gaming (bétaverzió) az Xbox.com oldalon
-
Zó
aktív tag
válasz
negyven2 #136993 üzenetére
Nekem a felismerés 2006-ban jött el, de azt hittem, hogy az új generációhoz kötődik, melyben előnnyel kezdett a 360. Egyetemistaként eléggé a 2000-es évek eleje nem a játékokról szólt számomra, leragadtam a PS1/N64-es generációnál, 2004-05-ben azt hittem, hogy a HL2 a Halo 2 rövidítése
-
Redneck
nagyúr
válasz
negyven2 #136791 üzenetére
Hamarabb lesz a GTA VI kapcsán valami extra a PS5 Pro-val kapcsolatban, mint bármilyen Xbox-szal. A GP-től meg olyan messze lesz, mint Makó Jeruzsálemtől.
Talán 5 évesen bekerül fél évre.A Rockstar, egy cent bevételről sem fog lemondani senki javára. Az első években nem szoktak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest