Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MirrMurrka #134657 üzenetére
Te is a GEIL féle megoldással játszol?
-
dropi
aktív tag
válasz MirrMurrka #133229 üzenetére
Én is pont annyi vagyok
Amúgy én sosem tudtam, hogy mi a jó abban, ha vadidegennekkel játszotok egymás ellen. De régen Fifában is ugyanz, egyik haverom mindig mesélte, hogy most ez ellen játszott most az ellen, blabla. Azt se értettem. De mondjuk az még oké, haverokkal együtt a legjobb, de meg neten is oké, ha ismerőst versz meg, mert akkor húzhatod legközelebb a kocsmában az agyát vele De ez a tétnélküli lövölde furcsa nekem idegenek ellen.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz MirrMurrka #133224 üzenetére
Oké, de akkor ne legyen benne egyjátékos mód, viszont akkor legyen is ráírva, hogy ez csak az unatkozó kisiskolások cerkamérgetésére való, és akkor én nem fogok rákattintani
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Wesder
félisten
válasz MirrMurrka #129078 üzenetére
Ha bekapcsol ès működik, akkor biztos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz MirrMurrka #129075 üzenetére
Olyat ami működik, az a biztos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
boxmaci
tag
válasz MirrMurrka #126782 üzenetére
Nem 2030, egy-két év. Az új Xbox az AI-ra fog épülni, játékfejlesztés és felhasználói szolgáltatás szintjén is.
-
persil
nagyúr
válasz MirrMurrka #126784 üzenetére
Senki nem tert ki a korodra, de az, hogy felveszed, sok mindent elarul. A foglalkozasod meg nem erdekel.
Mi a baromsag abbol, amit leirtam? Az, hogy azert nincs valami, mert nem eri meg? Ez nem baromsag, igy mukodik a vilag. Az a baromsag, ha tenyszeruen kozlunk jovendoleseket.
Elengedtem.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz MirrMurrka #126782 üzenetére
Nem ezt mondtam. Hanem azt, hogy baromsag tenyszeruen kozolni, hogy itten majd az ai mindent megold, mer' hiszen az aranykorat eljuk nekije.
Nem kell tudomanyos cikk, meg forrasmegjeloles. De random hasrautos bullshit-re is kevesebb szukseg van.
Nem kell visszaterni erre sem holnap, sem 30 ev mulva, csak izlelgesd, amit tobben is megirtunk mar. Ezek szaraz tenyek:
"Azt kellene vegre nagy nehezen megerteni, hogy ami nem eri meg, az nem fog elkeszulni. Teljesen mindegy, hogy forditok ulnek a dolgon, vagy ai-t kell hozza fejleszteni. Ha egy piac nem termeli ki, akkor nincs, mert netto hulyeseg lenne vele foglalkozni. Ennel egyszerubben nem lehet fogalmazni."[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz MirrMurrka #126779 üzenetére
Tetszenek ezek a massziv tudomanyos es szakmai alapokra epulo joslatok.
Biztos ujdonsag sok fiatalnak, de az "ai" nem tegnap ota letezik, szoval ezt az un. ai korat mar joideje eljuk. De vicces, hogy minden evben skynet-rol megy a jovendoles.
Azt kellene vegre nagy nehezen megerteni, hogy ami nem eri meg, az nem fog elkeszulni. Teljesen mindegy, hogy forditok ulnek a dolgon, vagy ai-t kell hozza fejleszteni. Ha egy piac nem termeli ki, akkor nincs, mert netto hulyeseg lenne vele foglalkozni. Ennel egyszerubben nem lehet fogalmazni.
Az a tevkepzet meg, hogy az ai ingyen van es megcsinalja villamgyorsan, szoval a fejlesztoknek foglalkozni sem kell az egesszel es mindenhol lesz majd "eszkimo nyelv" is...
Mindegy is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek