Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dinomano #4502 üzenetére
Igen, így van.
A Silent Sea-t egyébként én is láttam, viszont nem voltam rá felkészülve, hogy lehet színészkedni mozdulatlan arccal. Ezeken a koreaiakon a sorozatban basszus egy érzelem meg nem jelenik.
A For all mankind egyébként egészen zseniális lett, indul az Apolló korszakban orosz holdra szállással felborítva az űrversenyt, most meg már aszteroidát fognak be. Aki szereti az űrkutatás témáit, annak mindenképpen ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dinomano
senior tag
válasz
Aljasvip #4500 üzenetére
Nem olvastam a könyveket, de szerintem nagyjából annak a cselekményét követték az évadok. (Mármint egy könyv - egy évad.)
Valóban lassan haladós sorozat volt, de engem a hard sci-fi részek elvarázsoltak eléggé ahhoz, hogy maradjak. (Gyorsulás hatása a szervezetre, perdület; űrhajók viselkedése az űrben és egyéb nyalánkságok.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
BSG nagyon jó volt, nemrég daráltam le (Anno akkor láttam pár részt, mikoer ment valamelyik kereskedelmi adón, 20+ éve). Volt pár hibája, de azt elnézte az ember. Egyik legjobb. Babylon 5 a másik; bár ott az első évadot el kell felejteni. (Meg a néha felbukkanó időutazós izébigyó fajt, azok gázos jeleneteket produkáltak.)
SGA és SGU-t szerettem, anno néztem a sima SG-t is, bár (főleg a vége felé) az átment butába.
Expanse nagyon-nagyon jó, és szeretem a mai napig. Ott picit az volt a baj, hogy nem fejlődött a sorozat. (Mondjuk, eleve magas nívóról indult), Valahogy évadról évadra volt/van egy hiányérzetem a sorozattal kapcsolatban.
For all mankind nem tudott érdekelni.
(Sci-fi horrorból kínai Silent Sea volt jó, de sajnos csak egy évad.)
Falling Skies jó volt.
Alapítvány nem rossz, de nálam már átcsúszik a fiction kategóriába. Közelebb áll a Trónok harcához, a Dűnéhez hasonlóan, mint a sci-fihez. Mondom ezt úgy, hogy Asimov és Herbert fan vagyok, és mindent is olvastam tőlük./(^_^)____7=--- - - >|
-
válasz
CPT.Pirk #4497 üzenetére
Az Expanse első évada gyötrelem lassan indul be - szerintem. Sok az utalgatás, foreshadowing, nyomozgatnak, Naomi hol a fenében van és egyáltalán ki az...
Gondolom a világ politikai helyzetének a megismerésére a harmadik évadig kell várni.Én már nem bírok nézni ennyire vontatott műveket sajnos, úgyhogy felkerült azon modern sorozatok közé amit dobtam.
Egy nemlimeáris sztori vezetés, vagy egy ütős nyitány némi előretekintéssel segített volna ezen, de gondolom az amerikai közönségnek ez túl magas IQ küszöb lett volna.
-
butch3r
senior tag
mielőtt kapitány lett. kellett a pénz nah!
-
válasz
CPT.Pirk #4497 üzenetére
Nálam a nagy kedvencek kb. The Expanse, Falling skies, Alapítvány, Orville, Lower decks, Final space, stb... SG és SGA is néztem anno, most már kicsit retro, mint a TOS vagy a Voyager. BSG eleje és vége jó nagyon, a kettő között volt pár ehh rész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
The Orville ha még nem láttad, az a legjobb StarTrek, ami nem is Star Trek.
Valamint részemről is +1 a The Expansere. Az első pár rész csak építi a történetet és a világot, aztán beindul és nem akarod majd letenni.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Vesa
veterán
válasz
Dinomano #4494 üzenetére
Itt nyilván OFF topik, de ha már régebbi Scifi sorozatok, akkor én egy Stargate Atlantis szintű, kissé humoros sorozatot, vagy egy BSG szintű komoly scifit várnék. Persze egyiket se kapjuk meg kb. soha. SW rajongóként kezdtem, innen minőségi ugrás volt a Trek, aztán az SGA nálam pár emelettel magasabbra tette a lécet, a BSG óta pedig minden óvodának tűnik.
A tudomány a valóság költészete!
-
-
válasz
butch3r #4490 üzenetére
Volt egy olyan jelenet, hogy egy klingon harcimadár (Bird of Prey) a quantum szingularitás hatására a J.J. Trek hajóvá alakul, plusz a legénység is azokká a béna klingonokká, aztán gyorsan meg is halnak egy másik hajónak ütközve.
Ahogy Pirk is írja, ez arra lehet egy finom utalás, hogy a JJ/Disco klingonok egy másik párhuzamos quantum valóság (reality) részei, nem pedig a kánon Star Trek világé.
Zseniális húzás amúgy. Szerintem ez átment a supervisor-ok és Kurtzmann kezei között, nem vették észre, aztán ezzel a Lower Decks írói szereztek egy örömteli pillanatot a nem-modernTrek nézőknek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
butch3r #4490 üzenetére
Hát, mikor ott a klingonok pórul járnak, egyes vélemények alapján az konkrétan törölte az STD-t a kánonból, áttéve egy párhuzamos dimenzióba a sorozatban történteket.
-
Eljutottam tegnap a Lower Decks 5-ik évad végéig. Úgy volt, hogy csak 1-2 részt nézek meg, elvégre este 10-kor kezdtem neki, aztán végig szaladt...
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ez a sorozat egy igazi ajándék a Star Trek rajongóknak.
Mély űrt - kac-kac - hagy majd maga után. Nagyon sajnálom, hogy véget ért, de a befejezés igazából jól össze lett rakva.
T'Lin karaktere nálam így a végére lenyomta a Rutherford +Tendi párost, és örömmel gondolok vissza Mariner jellemfejlődésére, aki egyben egy tökéletes anti-Burnham* is - jöhet ide a szokásos "így is lehetett vóna' mantra...
Boimler-t nem tudom hova tenni, mert bár ő is lépett mindig egyet előre, de valahogy beragadt a comic relief / quirky karakter skatulyába, amire a szánt jelenetek mutattak rá igazán.klónjára Az "Upper Decks" rész volt a tortadísz, amit ebből az évadból kiemelnék. Kellett hozzá, hogy az előző 4 évadban megismerjünk - és megszeressünk - mindenkit úgy-ahogy, hogy ez igazán üssön.
Kérnék még ebből többet, remélem lesz majd még hasonló ST mű a jövőben is.
*Annak örülök, hogy a Discovery egy utolsó részes utaláson kívül semmilyen módon nem volt említve a sorozatban - mondhatni nem vállaltak vele közösséget.
[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
válasz
Locutus #4475 üzenetére
Megnéztem, az első 40 perc az eléggé gáz, utána mintha egy picit magára találna a film. De ez nem Star Trek, hanem csak egy B-kategóriás akció-űroperett fantáziafilm. Látványvilágra elég komolyan vehetetlen volt a sok páva férfi és nő, vagy mik akartak lenni. Meg már túl színes-szagos volt, a díszlet (vagy CGI) olyan színekben pompázott, mint egy hetvenes évekbeli diszkó...
/(^_^)____7=--- - - >|
-
tibaimp
nagyúr
Nekem meg ő volt az egyik kedvencem! Bírtam, mikor a Zöld szemű szörny című epizódban
összeveszett, sőt össze is verekedett Paris-sel, majd a végén kibékültek, és onnantól kezdve nagy haverok lettek. A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CPT.Pirk #4481 üzenetére
Most hogy újráztam egy darabig a Voyagert az új szinkront és angolt váltogatva 100% meggyőződésem, hogy annak idején azért szerettem annyira, mert az eredeti szinkronstáb kimagasló volt, Menszátor Magdolna, Vass Gábor, Csőre Gábor, Kökényessy Ági, Kassai Károly és a többiek is mind remek munkát végeztek. Nélkülük tuti nem élveztem volna annyira.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, a TBBT-ben nem hasonlít a korai önmagára.
És valóban, a Prodigyben komolyabb szerepet kapott. Az ráadásul szerintem egy kifejezetten jól kitalált alkotás lett még úgy is, hogy papíron gyerek show.
-
Vesa
veterán
válasz
CPT.Pirk #4481 üzenetére
Egyetértek, a szinkronhangja kiváló volt.
"Ha viszont olyan karaktert keresünk akit kilőnék a légzsilipen, akkor az a fiatal Wessley a TNG elején"
Haha, igen, szegény az örök gyűlölet tárgya volt trekkie körökben a strébersége/kora miatt. Pont mostanában olvastam egy cikket arról, hogy később az őt alakító Will W. Big Bang Theory-ban történt szinte folyamatos feltűnése miatt kifejezetten jó lett a megítélése, és hogy a Prodigy-ben (amit én nem láttam, csak a cikk szerint), végre kapott egy humoros, a karaktert megillető jelenlétet.
Nekem egyébként nehéz lenne meghatározni, hogy kit viseltem nehezen, mert eleve nem vagyok képes egy szinten kezelni a franchise-t. Az újabbakat külön kezelem, és azon belül lesújtó véleménnyel vagyok a legtöbb színészről (főleg a Discovery-ben, de az SNW-ben se sokkal jobb a helyzet nekem). A klasszik szériából is volt 1-2 karakter, de valójában a "nem tudom elviselni és nézni sem" szintig ők nem jutottak el. A Discovery-ben ez már több esetben is megtörtént, sőt, a végére már rendesen beletekertem, ha az a 3-4 kifejezetten idegesítő színész volt a képernyőn.
SNW-t nem tekertem, az szimplán csak annyira bugyuta, hogy nem kötött le, már a dialógok is szörnyűek néha, mint az oviban komolyan. Nem értem, hogy miért nem alkalmaznak rendes írókat?
(Persze a TNG is bugyuta, de annak legalább van egy, a korra jellemző bája, és kifejezetten szimpatikus és jó a színészek többsége, ami feledteti a hülyeségeket)[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most megnéztem azt is, érdemes. Így már értem, hogy miért volt annyira más a 4. évad. Mint sorozatot is szerettem, jó volt.
Bad Pritt: hehe
Vesa: a videó szerint nagyon sok színésznőt próbáltak ki (most majdnem azt írtam le, hogy nagyon sok színésznőn mentek végig
), de nem igazán tudták hozni a vezetői aurát egyszerre a nőiességgel.
Szerintem végül jó döntést hoztak, ráadásul neki a szinkronhangja is át tudta adni a karakter jellemét. Aztán amilyen ellentét volt akkoriban 7-es és közte a forgatások alatt, olyan jól sikerült a kémia kettejük között.Ha viszont olyan karaktert keresünk akit kilőnék a légzsilipen, akkor az a fiatal Wessley a TNG elején.
-
Vesa
veterán
válasz
CPT.Pirk #4477 üzenetére
Attól tartok semmilyen szinten nem volt jó választás a színésznő. Persze ma már én is megszoktam és elfogadtam, 3-4 komplett újranézést követően, de eleinte nagyon utáltam és nehezen szoktam meg. Mondjuk a Voyager eleve nem volt a kedvencem, inkább azt mondanám, hogy volt benne pár eégszen jó rész, de összességében nem voltam tőle oda.
-
Bad Pritt
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek Voyager... The Documentary You've Been Waiting For! [link]
Angolul van, de nagyon részletes Voyager dokumentum film. Az nekem is új volt, hogy a Voyager nyitó dupla epizódját iszonyatos sok pénzből újraforgatták, mert eredetileg Janeway haja ki volt engedve a válla fölé és mikor mozgatta a fejét, akkor az nem nézett ki annyira jól a képernyőn.
Attól tartottak, hogy a jellemzően 25..45 év közötti férfi nézőközönség fiatalabb részének nem fog bejönni a kapitány.
Locutus: őszintén szólva felesleges a woke témát elővenni a film kapcsán, mert mint film egyszerűen rossz. És nem attól rossz, hogy woke vagy sem, hanem mert egyszerűen rossz a történet, a karakterek ostobák / nem illenek össze, és úgy általában nem sok köze van a trekhez.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Nézte már valaki az új Section31 csodafilmet? Ahogy elnézem még a woke világban is lesújtóak a vélemények róla
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
válasz
CPT.Pirk #4454 üzenetére
Red Letter Media kritika a filmről zseniális lett.
Amit nem értek, hogy nekik miért nem tetszett a Strange New Worlds. Pont a régi Trek és a cringe Disco/Picard között egyensúlyoz a sorozat, néha jobb, néha sikertelenebb módon, de közel se egy rossz sorozat - szerintem.
-
Locutus
veterán
válasz
Dinomano #4471 üzenetére
Hát nemtom, ez szerintem bárki részéről elég szubjektív lesz, hogy mit nézz meg, vagy mit hagyj ki.
Ha rajtam múlik pl az összes holodeckes, lwaxanas részt kihagyhatod. Talán 3-4 rész lehet az első évadban, amire azt mondanám, hogy nyugodtan kihagyható. A többi vagy jó, vagy építkeznek rájuk később is, szóval nem érdemes kihagyni őket.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Dinomano
senior tag
TNG 1. évad híresen rossz. Van esetleg olyan része, ami jó? Szerintem első részekből keveset láttam anno. Esetleg sorozatinditót érdemes megnézni, vagy nagyon rossz?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Critical Drinker (aki egyébként ST fan) az jól fogalmazott, hogy az ST ezzel a filmmel elérte a tó fenekét, innen már csak felfelé lehet menni. [link]
Igazából ezt a 90 perc gyötrelmet kénytelen voltam az OTOY 765874 - Unification [link] megnézésével közömbösíteni. Az csak 7 perc, de üt mindent ami ebben az évtizedben készült mint ST.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4457 üzenetére
Na megnéztem én is, szomorú. 2/10 Igazából kerestem, hogy ez mitől Star Trek? Mert belerakták azt az 1 darab karaktert a TOS-ból akinek amúgy szerintem semmi keresnivalója nem lenne itt?
De még nagyobb kérdés, hogy ebben hol a 31-es szekció? Ez brutális ultranulla, egy Asylum film szintje és ezek akartak sorozatot csinálni mert eredetileg az lett volna.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Dinomano
senior tag
-
Dinomano
senior tag
Találtam neten egy listát, jobb TNG epizódokról. Párat megnézek. Van még esetleg, ami top 10 episode? (Inner Light-ot, Lower decks-et láttam + DS9-hez köthető részeket is).
Remember me (s04e05)
Cause and effect (s05e18)
All good things (s07 e25-26)
Darmok (s05e02)(Ja, holodeck-es és Q-s epizódokat rühellem, azt ne írjatok! Wesley sem a kedvencem, bár az Agymenőkben bírtam!
)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Narxis
nagyúr
Elkészülhetett az egyik legrosszabb Star Trek-film? A kritikusok földbe döngölik A 31-es szekciót, amivel az amerikai IGN is kíméletlenül elbánt [link]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na megnéztem a Section31 filmet. Mint egy nem ST film úgy 5/10, a karakterek között nem sok kémia volt, de fájdalmasan nem jó egysorosokból és kevéssé értelmes beszélgetésekből rengeteg... A Terrán dolgokat leszámítva túl sok köze nem volt a Star Trek-hez, a története meg olyan amilyen.
Bad Pritt: dehogy, kivettem a tékából.
[ Szerkesztve ]
-
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
tibaimp
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4451 üzenetére
Ilyesmire gondoltam: youtube csak amit én láttam az a Birodalom visszavágból volt az a jelenet, mikor menekülnek a birodalmiak elől Han-ék és épp feltapadtak a csillagromboló hídjának hátsó részére.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibaimp #4450 üzenetére
Elmentem Pestre ScreenX oldalakra vetítő moziba (is) megnézni az új Top Gunt. Basszus, annyira széles látószögben vették fel a filmet, hogy egy csomó extra részletet soha nem látott az, aki csak sima moziban nézte meg. És azt a formátumot be sem tudod szerezni, azt akkor ott mikor adják megnézed, vagy különben így jártál.
Dinomano: talán majd ez is változni fog, ha végre kikerül a franchise a Kurtzman kezéből. Nem tudtak értelmes választ adni rá, hogy már jó minőségben is készülnek élőszereplős fan filmek.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dinomano #4448 üzenetére
Egyetértek! Annó régebben nekem volt egy nagyon komoly érvem a 16:9 mellett, mert megvan VHS-en a régi SW epizódok, az 4:3-as, majd megszereztem először valamilyen nem tudom milyen formátumban sima HDD-re ~16:9-ben (illetve a szélesvásznú változatban) és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyivel több információ van a képen, több hajó látszik például az űrben, stb.
Bár, ha jól tudom, az SW esetében eleve 2 féle kamerával vették fel a jeleneteket, a 4:3-as ment a TV-kbe, a ~16:9-es meg a mozikba.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Dinomano
senior tag
Nekiálltam a DS9-nek. Fura 4:3-as képet nézni. A TNG-ből néztem korábban pár részt, ott sajnos úgy oldották meg a 6:9-et, hogy levágtak a képből.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek IV: Resurrection [Pre-Final Draft] [link]
Lassan elkészül a Resurection. 3:23 hosszú lett.
-
Dinomano
senior tag
válasz
tibaimp #4445 üzenetére
Újra kiadás, ráncfelvarrás jó lenne Voyager-nek, DS9-nek... (Hamarosan eljön az idő, hogy nekiálljak nézni a Deep Space-t. Egyelőre a TNG ide kapcsolódó epizódjait darálom. 1-2 rész ismerős korábbról. + Biztos van olyan rész, amit nem láttam TNG-ből, de nem állok neki újranézni az egészet. Időm sincs, meg kedvem sem nekiállni annak is.)
Strange New World még mindig jó, abból még jöhetne 1-2 évad. Én nem bánom, ha picit pihentetik a franchise-t. Ne jusson olyan sorsra, mint SW....
/(^_^)____7=--- - - >|
-
tibaimp
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4444 üzenetére
30. évfordulóra, míg vakaróznak, kiadhatnák a DS9 és a Voyager felskálázott verzióit, addig azzal ellennének az ST rajongók...
És az új nemzedék, is láthatna egy normális (ahol szépen besszélnek, jól kidolgozott karakterek játszanak, mély érzelmek vannak jelen az LMBTQ-s érzékenyítő moslék helyett) ST sorozatot...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Felröppentek infók, hogy a Strange New Worlds S05 és az érkező Academy S01-et leszámítva a következő években semmilyen új ST sorozat ne készüljön, mert olyan rossz állapotban van a franchise és mert idő kell hozzá, hogy kitalálják merre tovább. [link]
Valamint STO-ban a Voyager 30 éves évfordulóját megtartva ingyenes lesz a Long Range Science és a Kazon hajók. Viszont ez ma még nem lett aktív.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az időutazás ebben egy egészen más dolog, mint amit eddig láttunk. Amúgy készült abban a témában is kiemelkedő alkotás, ez a kevéssé ismert garázsprojekt film 2004-ből, a "Primer" [link] - magyar néven "a találmány", találsz belőle szinkronost is a neten.
Viszont sejtem mi fog tetszeni neked ha a vének háborúja bejött, Marko Kloostól a Frontvonalak széria, ez jobb annál, már a 8. könyvnél tart, plusz spinoff is született belőle. [link]
-
válasz
CPT.Pirk #4439 üzenetére
Igen, a többiben már kicsit több a politika, mint az akció.
Meglesem ezeket majd, nem ismerem. Gondolom azért, mert az időutazós dolgok ellen amúgy be vagyok oltva...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elolvastam mindegyiket. A szellemhadtest különösen jó, az utána jövők viszont kissé vontatottak.
Amit viszont ajánlok olvasásra, azok a Brandon Hackett (Markovics Botond) könyvek. Nem rég olvastam ki tőle az Időutazás napja és az Időutazás tegnapja könyveket, de basszus két nagyságrenddel fölé tette a lécet mindennek, amit eddig olvastam. Kivéve talán az Isten gépei c. könyvet, de azt is ő írta csak régebben.
-
válasz
CPT.Pirk #4437 üzenetére
nagyon jó író. Ajánlom a Vének háborúja sorozatot tőle. Remélem film is lesz belőle.
-
Vesa
veterán
válasz
Bad Pritt #4431 üzenetére
Szerintem futtassunk le egy komplett diagnosztikát, hogy kiderüljön, sérült-e a deflektor tányér integritása, miközben Tetrion részecskék bombázták a hajót egy időutazó miatt, aki egy fázison kívüli térbuborékban ütközött a hajónak.
Mr. Worf-ot pedig küldjük ki 2db biztonságival, utóbbiak úgysem érnek soha semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Napi érdekes.
-
Vesa
veterán
válasz
Dinomano #4425 üzenetére
Szerintem ezek Lego MOC-ok, amit pénzért adnak el. De lehet, hogy az alkatrészek nem Lego-k, hanem más gyártó alkatrészei, fene tudja. Létezett ilyen régen is, főleg olyan témákban amiket a Lego nem gyárt (pl. katonai járművek, fegyverek). Megtervezték Lego alkatrészekből, készítettek hozzá útmutatót és dobozt, aztán árulták mindenféle felületen (ebay, stb.). Mivel nem szerepelt rajtuk a Lego felirat és logó, az alkotás pedig saját tervezés, elvileg nem volt jogellenes, de erre nem esküdnék meg.
Locutus
Nekem sem, csak arra volt példa, hogy már a létező alkatrészekből is megoldható nagyméretű íves felület. Szerrintem nem is választott jó megoldást a készítő, mert pl. Technic alkatrészekből még pontosabban megoldahtó. Ha lesz gyári készlet, akkor a Lego bizonyára készít majd egyedi alkatrészeket hozzá. Millenium Falcont is szépen lemodelezték, pedig az is íves.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Worf főz, Archer mosogat, Data törölget, mindezt Picard lakásán. Azt gondolnád AI, de ez a valóság.
-
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz
Dinomano #4417 üzenetére
Ha igazán jókat szeretnél mulatni, akkor javaslom visszanézni a Space:1999-et.
Zseniális! Őszintén megfordult a fejemben, hogy ebből csinálok egy kivesézős, jelenetenként elemezgetős sorozatot -ha lenne rá időm, de nincs-, mert 5 percenként jönnek benne szembe az extrém képtelenségek.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Ha már ez a téma szóba került, szerintetek ez mennyire legális? Alár Lego, akár ST jogok tekintetében? Persze megvehették a licence-t az ST-re, de kétlem, hogy akkor rentábilis lenne.
butch3r
Ez egy Lego MOC.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
butch3r #4413 üzenetére
Én arra a kompromisszumra jutottam a feleségemmel, hogy a kis Eaglemoss modellek tökéletesen megfelelnek. Van kb. 15 darabom , amit egy hármas konstellációban kedvem szerint váltogatok félévente-évente. (most épp Valdore, Vor'cha és Ent-E vannak kint)
Mindig nézegetem, hogy még ez-az kellene a gyűjteménybe, de a relatív gyakori költözések miatt nem fér bele több a minimalista életvitelbe. -
-
Locutus
veterán
válasz
butch3r #4411 üzenetére
Nekem vannak kétségeim azért, hogy ennyire kerekded formákat mint a star trek hajók hogyan fognak legoból megvalósítani. Mármint úgy, hogy szép és látványos is legyen, ne csak drága, és gyűjtői hype...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
ace05
senior tag
Ezt olvastam én is. Baszódjon meg a Lego, hogy ennyire akarja a pénzem.
Jön márciusban a RB20 f1-es autó, aztán esetleg ez is... Csődbe megyek
Mondjuk egy Voyager vagy Enterprise-e-nek jobban örülnék.
-
butch3r
senior tag
egyelőre csak pletyka, de ha beigazolódik nagyon jó lenne (és a pénztárcámnak nagyon rossz)
Star Trek LEGO Rumor Update
Still just a rumor, but now with more information. The set is reported to be the USS Enterprise D, will have 3600 pieces, and will release on Black Friday, 2025. No word on price (but an Icons set Black Friday release - expect to part with a lot of your hard earned gold-pressed latinum). And, it's said to include minifigures of Picard, Riker, Worf, Geordi, Data, Dr. Crusher, Wesley, Troi, Guinan, and Data's cat, Spot. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát, van neki az első két évada, amiben nincs Worf, ráadásul nem is túl jók, finoman fogalmazva... Aztán van a harmadik, ami hogy is mondjam, a nedves álom mindenkinek, aki a TNG-t szerette, miután végre olyan ember csinálta akinek fontos a franchise.
A Worf-ot alakító színész kitett magáért, a karaktere egyértelműen sokat fejlődött még a DS9-es dolgokhoz képest is.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jesus márija, aki tud angolul az nézze meg, nem tudom mit láttam
Star Trek Wars/ The Fat Star: Episode 1: AI
A 2. rész sokkal rosszabb
Star Trek Wars/ Deliverance: Episode 2Vesa: Igen, de Worf az igazán a Picard 3. évadára érett be.
-
Vesa
veterán
válasz
CPT.Pirk #4402 üzenetére
"És mégis a doki néniről látok pár naponta új mémet a szellemekkel szexelésről."
Hehe
, egyébként ha már Sirtis, anno imádtam a sorozatban, de mostanában láttam egy pár éves con-t, ahol nagyon kiábrándító volt. Erősen túljátszotta magát, ahogy néztem, már az egykori színésztársaknak is kellemetlen volt és kb. úgy nézett ki, mint egy "aktív dolgozó lány", ha érted.
Mondjuk lehet, hogy mindig is ilyen volt, csak a szerep miatt nem tűnt fel mert őszintén szólva, soha semmi más filmben nem láttam.
Worf pedig leginkább a DS9-ben lett azzá, akinek mindig is lennie kellett volna.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
És mégis a doki néniről látok pár naponta új mémet a szellemekkel szexelésről...
Amúgy igen, de akkoriban ezeket az epizódokat alig 1 hét alatt le is forgatták a ma már elképzelhetetlen 24 epizódos évadban, így nem csoda, hogy pár kevésbé jól sikerült rész is becsúszott.
-
Vesa
veterán
Darálom ismét a TNG-t, hát azért elég sok marhaság van benne. Most a 2.évad első résznél járok, Troy terhes. Tehát adott egy idegen lény aki isten tudja mi okból teherbe ejti, de úgy hordja ki, mintha mi sem lenne természetesebb, még a szülésnél is úgy örül Troy a gyereknek, mintha egy várt dolog lenne rendes apával/mindennel, és nem tudná az egész hajó, hogy alapvetően elég nagy gáz az egész amikor egy idegen létforma a tudta és beleegyezése nélkül ejtette teherbe. Aztán az egy napos, de 10 évesnek kinéző gyereket úgy mutatja be a boldog anya, mintha minden a legnagyobb rendben lenne ("köszönj szépen a kapitány úrnak!") LOL!
Ok. hogy nem mai darab a sorozat, de azért ez így is nagyion zavaró, ennyi esze azért már a 90-es években is lehetett volna az íróknak, hogy talán nem így kéne ezt megoldani. Mondjuk az első évadban még durvább butaságok voltak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest