Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
elder troll #141741 üzenetére
En szeretném, ha igazad lenne
Sajnos ha a Series S-t nézzük, akkor a legtöbb játéknál még a 48-50 fps is csak vágyálom, a 30 inkább a realitás. De majd meglátjuk. A Z2 Extreme biztos megy valami ASUS kézi konzolba (ha már most is van Lenovoban) én annak a rebrandelését bírom elképzelni "Xbox" néven, ha már minden Xbox, ugye. Dual bootot sem mutat nekem a palantír, max azt bírom elképzelni, hogy az explorer helyett egy Next gen Xbox appba fog bebootolni a Win 11 (amiben ott lehet a Steam fül is, amit elspoilereztek)...
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #141734 üzenetére
Hát, akkor is közelebb van a végéhez, mint az elejéhez
Ráadásul egy ideje sokan azt mondják, hogy az MS előbb vált next genre, mint a Sony...
-
consono
nagyúr
válasz
elder troll #141729 üzenetére
Az a baj a Series S teljesítményű példáddal, hogy ennek a generációnak a vége felé járunk már, nem lenne sok értelme most kiadni új current gen. hardvert. Több lenne együtt a next gennel...
-
consono
nagyúr
válasz
elder troll #141722 üzenetére
Én nem láttam ebben Xbox-ot, csak egy ASUS videót. Meg belekerült a "Robot", szóval lesz AI is benne...
-
consono
nagyúr
válasz
boxmaci #141693 üzenetére
Ez szép, hogy ilyen lehetőségek vannak, de a játékban összesen talán 3 db olyan varázslat van, amit KELL használni, abból is kettőt a csapattársaid is meg tudnak oldani, de lehet, hogy mindhármat, most nem ugrik be, hogy a
valamelyik tudja e. Szóval szépek ezek a számok, de a valóságban semmit nem jelentenekvillámot -
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #141649 üzenetére
Jogos. Meg PS is van, de hogy minek
-
consono
nagyúr
válasz
Fox Mulder #141643 üzenetére
A gyerekek honnan tudnák ki Jay és Néma Bob???
-
consono
nagyúr
válasz
Roooland89 #141633 üzenetére
Majd rápróbálok én is pár patch után, mert az előzetesek tetszettek és amit láttam az nem is volt rossz meg nem is futott rosszul.
-
consono
nagyúr
válasz
Roooland89 #141631 üzenetére
Nálam Series S, de tényleg 1 percig volt csak hang...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #141627 üzenetére
Az fps részét én sem értem, de el bírom képzelni, hogy működni fog.
-
consono
nagyúr
Control Mulitplayer volt már? [link] Day 1 Gamepass PC/Ultimate.
-
consono
nagyúr
válasz
boxmaci #141581 üzenetére
Nekem 30 óra lett a vége, jó volt. Kíváncsian várom a következő játékot is ebben a világban. Mondjuk ha valaki nem játszott az előző kettővel, akkor eléggé sötétben lehet, mert az előzményekről nem sokat tudott meg... Nem mondom, hogy nem áll meg a lábán a sztori magában, mert úgy is élvezhető, de tesz hozzá, ha tudod az előzményeket. Mondjuk bizonyos npc-(k)ről
Ja, nekem ez a közel 30 óra elég volt, nem állok neki mindent kipucolni. Az Mondjuk érdekes, hogy a végig játszás még mindig ritka acsit ad, 10% sem fejezte be a játékot. -
consono
nagyúr
válasz
smokin #141565 üzenetére
Én még nem értem a végére
, de én azért csereberéltem. Varázsoltam is, meg legtöbbször egykezes fegyver+pajzs nyomtam (kard, buzogány) a puska mellett (az elején íjjal próbálkoztam, de azt ios ugyan úgy észrevették, feladtam)., most mentem be a kertbe
Az elején nem voltam biztos benne, hogy be fog jönni a játék, de mostanra már egyértelműen tetszik -
consono
nagyúr
válasz
Dinomano #141539 üzenetére
Nekem nincsenek ilyen problémáim
Én simán játszom story módon bármit. De én tényleg a sztori miatt játszom, szóval megengedhetem magamnak
Nem érdekelnek a mechanikák, meg a kihívás, mikor így is heteket elvisz egy 20-30 órás játék is. Az Avowed-al 3 hete játszom és még messze a vége, az Alan Wake 2 is egy bő hónap volt. Hova fér bele még az, hogy szívassam is magam?
-
consono
nagyúr
válasz
Wesder #141441 üzenetére
Én a konzol handheldben továbbra sem hiszek, szerintem egy Xbox branded Windowsos handheld lesz az. Ha meg nem, akkor megint ugyan úgy lábonlövik magukat, mint most az S meg az X közötti hardverkülönbség miatt: egy handheldbe nem tudsz olyan TDP-jű APU-t beletenni, mert nem lesz akksiról üzemidő...
-
consono
nagyúr
válasz
Wesder #141436 üzenetére
Én remélem megint jön "Series S" is a következő generációban, kipofozva a mostani hibáját (kevés RAM). Nekem továbbra sem kell 4K RT, elég ha PC medium minőségben tudok játszani az új címekkel. Az Avowed legalább már megmutatta, hogy az UE5.x is tud normálisan futni és kinézni Series S-en is.
-
consono
nagyúr
válasz
NyMRooD #141397 üzenetére
Most sem kötelező első nap megvenni semmit, 100 dodóert sem meg 70-ért sem, én pl. nem is szoktam. (Talán a TLoU Part 2 volt az egyetlen játék, amit azonnal akartam játszani.)
Minek? Egy héttel vagy egy hónappal esetleg egy évvel később nem ugyan az a játék lesz? Van akkora backlogom mindenféle platformokon, hogy kb. 5 évig még el tudnék játszani akkor is, ha semmit nem vennék és GPU-m sem lenne.
Nem értem... -
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #141251 üzenetére
Nekem valahogy disszonáns ez a része
Az elején még fel sem tűnt, de így 17-18 óra után már eléggé fáraszt.
De amúgy meg nincs komoly bajom a játékkal, jól össze van rakva, jól fut és Series S-en szerintem a legszebb UE5-ös játék. -
consono
nagyúr
válasz
freddirty #141249 üzenetére
Én még csak a játék felénél tartok kb., de nekem nincs bajom sem a karakterekkel (bál láttam szebbet már, meg van pár npc, amin én is megemeltem a szemöldököm), sem a teljesítménnyel, szerintem Series S-en is teljesen jól fut a játék. Két bajom van: ez nem rpg, hanem akciójáték, de miután ezt beemeltem már nem zavart annyira. A másik viszont igen, az a csapattársak folyamatos jópofizása. Biztos nagyon humorosnak érezték a készítők, de engem rettenetesen zavar...
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #141235 üzenetére
Same here.
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #141168 üzenetére
Kicsit mást jelent...
-
consono
nagyúr
válasz
NyMRooD #141093 üzenetére
Hát, pont az oprendszerről írják, hogy valami más felülettel fog jönni, de ez mind pletyka még... Gondolom pakolnak majd mellé PC Gamepasst, aztán kész a PC Xbox.
Következő generációban lehet, hogy én is visszamegyek PC only-ra, minden fut, ami Xboxon, jönnek a Sony játékok is és még a PC Gamepass is olcsóbb... -
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #141081 üzenetére
Kb.
Meg majd lesz XBox branded ROG Ally meg MSI Claw...
-
consono
nagyúr
válasz
castiels #141067 üzenetére
A szervert szerintem ne piszkáld, úgy a helyileg legközelebbi adatparkot használja. Lehet játszani a videó beállítások alatt, hogy webgl2-t használjon, akkor be lehet kapcsolni az AMD Fidelity CAS-t a képjavításhoz. MEg az alap beállításoknál most már lehet 1080p HQ beállítást választani, az szebb.
-
consono
nagyúr
Én is kicsit jobban belemerültem az Avowed-ba, de nem tudom mennyire lesz az én játékom... "Kicsit" idegesít a jópofizás, amit a két npc csinál a csapatban. Meg az, hogy mindenhol csak medvék és gyíkemberek vannak. De hát lehet, hogy csak nem húzott meg be a sztori. Meglátjuk.
Ja, meg még egy dolog: 3td person játszom, de ahogy itt ugrik a karakter, úgy nem ugrik seholMintha a Starfieldben valami low gravity helyen ugrana, guggolva...
-
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #140763 üzenetére
Én még mindig Saga Andersonnal bolyongok az erdőben
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007 #140597 üzenetére
A következő gen konzol is annyi lesz. Sőt, mennyi is most a PS5 Pro? Én is gondolkodom a PC-re visszaálláson (de nekem most is van "gamer" noti a konzol mellett). Ráadásul a PC Game Pass olcsóbb, mint az Ultimate
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #140569 üzenetére
Pedig sem az Emag, sem az Alza nem itthoni
-
consono
nagyúr
válasz
Marcsello31 #140278 üzenetére
Nem.
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #140141 üzenetére
Kb. tényleg ennyi látszik belőle
Aztán max. meglepődünk!
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #140080 üzenetére
Mi múlt hétvégén kezdtük :) Az asszony csak nézi, de mi is ilyen 1-2 órás etapokban toljuk, talán 4-5 óra ment eddig bele, de nagyon tetszik mindkettőnknek a játék.
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #140001 üzenetére
Kelleni tényleg nem kell
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #139999 üzenetére
Persze, az tiszta, de az nem PC. Ha PC játékokat akarsz futtatni, akkor kicsit rugalmasabb rendszer kell.... Persze ha csak az Xbox/MS Store az, ahonnan telepíteni lehet, akkor sok mindent ki lehet herélni, de akkor mi különbség lesz a rendes Xboxhoz képest?
Szerintem egy ilyen koncepció csak akkor működőképes, ha működik a "bring your own games", szóval kell Steam, Epic, GOG, etc. támogatás is. -
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #139996 üzenetére
Végül is ez is megtörténhet, az Xbox appal, illetve az overlayel már elindultak a handheld irányba, meg van Windows S is, IoT is nem lenne teljesen idegen a megszorított Windows...
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #139989 üzenetére
OK, nem szépen fogalmaztam
Én el bírom képzelni, hogy az Xbox app szűnik meg UWP-nek lenni a Deck népszerűsége miatt. Bár a cloud ott is megy, az is lehet, hogy tényleg minden játékra kiterjesztik a cloudot és akkor ez is pipa...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #139976 üzenetére
Amit azóta szerencsésen el is felejtettem mindenki, meg az MS sem beszél már róla. (Na jó, nem teljesen. De ez a legnagyobb kerékkötője a SteamDecken a natív Gamepassnak, szerintem hamarosan repülni fog...)
-
consono
nagyúr
Valaki mondta itt korábban, hogy közép kategóriás gamer Pc + Switch 2 lesz az ideális megoldás, én is arrafelé tendálok. PC-re lassan minden értelmes Sony játék is jön, meg ott a Game Pass, a Switch 2 meg kinyitja a Nintendo játékokra is az ajtót...
Majd 2-3 év múlva meglátjuk érdemes lesz e még Xboxot venni. -
consono
nagyúr
válasz
Peat76 #139786 üzenetére
Sose mond, hogy soha
Szerintem már jó a Cloud gaming, ha jó neted van. 7"-on a 1080p-s stream teljesen szép és legtöbbször fel sem tűnik, hogy nem natívan fut valami. Mostanában ugyan kevesebbszer, de toltam solo-ban Division 2-t, meg viszonylag sok ME3-at és CP2077-et is cloudból, nem volt gondom semmi. Annyira nem, hogy eleinte azt gondoltam, hogy majd a helyi remote play fog menni a G Cloudon legtöbbet, de egyszer kipróbáltam, jó, valmivel kisebb az input lag, de nem éri meg miatta bekapcsolni a Series S-t. Nekem legalább is. -
consono
nagyúr
válasz
Bad Pritt #139743 üzenetére
Én ezzel azért vitatkoznék, nem a modern AAA játékokkal van a probléma, hanem az UE5.x-es játékokkal. Abból majdnem mind fájt a szememnek. Az Indy nem ilyen volt, az AW2 sem, de én a Starfield-et sem a grafika miatt nem toltam egynél többször végig. A CP 2077 meg szerintem kimondottan szép Series S-en is.
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #139709 üzenetére
Hát, látva a mostani árakat szerintem az olcsótól már elbúcsúzhatunk...
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #139646 üzenetére
Köszi, be is húztam!
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #139578 üzenetére
Hát, volt pár lehetőséget különböző módokon befejezni a PL-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest