Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #138365 üzenetére
Én fordítva tapasztalom, ps5n bármit töltök nagyon lassan jön, ezért töltök frissitek éjszaka, series s en sokkal hamarabb lent van minden. Főleg délután, ps5n délután képtelenség tölteni játékot normális sebességel.
-
nincsnév007
őstag
válasz soundsonic #137827 üzenetére
Én is ilyet használtam de enyém másfél év alatt megadta magát az akksi
-
nincsnév007
őstag
válasz Döglött Róka #136815 üzenetére
ilyen különböző módón lehetne már vinni a cod kkampányt? asszem kb a felétől
4 kártyát kellett össze gyűjtenem úgy hogy közben szarrá szednek a zombik. ezt már kicsit untam. -
nincsnév007
őstag
válasz frankdelgado #132491 üzenetére
Nekem duál bootos volt, nem emlékszem mennyiért vettem de nem volt olcsó. De imádtam magát az egész 360as konzolt, meg crt tévén vörösre bf3aztam a szemem. most szegényke kint pihen a a tévé alatt, de még tuti hogy működne controller meg durva hogy hány éves és nem driftel
-
nincsnév007
őstag
forza horizon 6-ról nincsen valami pletyka? kb mikor jön, hol játszódik?
-
nincsnév007
őstag
game pass core-al lehet multizni?
-
nincsnév007
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz twinfather81 #124026 üzenetére
egy próbát megér mert eszméletlen látványa van.
-
nincsnév007
őstag
ha az xbox kivan kapcsolva alapból folytatja a letöltést wifin is?
-
nincsnév007
őstag
válasz N.YCityBoy #122710 üzenetére
Szerintem amúgy is másoltam volna mert konzol menüből egyből ki tudom jelölni az összeset sokkal egyszerűbb
-
nincsnév007
őstag
válasz parandroid #122675 üzenetére
Upgrqdelt konzolt a seriex X prot érted ? Annak megint mi értelme lenne ?
-
nincsnév007
őstag
válasz oriic #122386 üzenetére
vagy az az élő nem is olyan élő adás. Ezt akkor vettem észre amikor Révfülöpön voltunk nyaralni és a duna tv pont ott élőzte a Nyár 23 című műsorát és kisétáltam oda ahol volt az élő adás telómón ment közben és semmi nem volt ott. De oda volt írva nagybetűkkel a műsorra hogy élő adás
-
nincsnév007
őstag
series s ki írta a cyberpunknál hogy nem tud menteni mert elfogyott a tárhely. ez mi? találkoztatok már ilyennel? néztem kb 780 mb a mentési fájl
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
hihetetlen milyen nyelvérzéketek van, én is elég fiatalon angolul játszottam a játékokat, de szinte semmi nem maradt meg abból, pár szó mai napig és ennyi, most is játszok egy két angol játékkal de semmi.
icemad: pl tesóim most ált harmadikos, meg ötödikes de mind a ketten vért izzadnak angol órán annyira nem megy nekik. Egyszerűen nem éreznek rá a nyelvre, nem értik, mit hogy miért és ugye már a nyelvtant tanulják.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz IntelKiller7 #119290 üzenetére
az még elég kevés
-
nincsnév007
őstag
válasz Döglött Róka #119260 üzenetére
-
nincsnév007
őstag
-
nincsnév007
őstag
válasz gianni85 #119061 üzenetére
hát a witcher 3-at azt kétszer kijátszottam ps4-en meg még kétszer xboxon, a cyberpunkot meg fu brutál sokszor. Maga a világ, meg a játék jobban tetszik mint a witcher de igen az alapsztorit már nagyon unalmas, de a dlc-re megint új játékot kezdtem, de maga a város meg le nyűgöző. Olyan hangulata van amit még videójátékban nem éreztem. Egyszerűen sokszor csak sétálgatok a városban, meg nézelődők, a hangok brutális. Imádom.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz parandroid #119053 üzenetére
hát ha én msot a saját helyzetemből idulok akkor series s-en pörög a fortnite, forza, meg most a cp kb hatodjára. ps4-en meg néha néha bf1. Most veszek egy ps5-t aztán pörögnének rajta a ps4-es bf1. PS4-en is szinte már minden játékot kijátszottam ami érdekelt. PS5-re meg nem igazán van ami érdekelne talán a pókember 2 meg majd a volverine. persze majd valamikor veszek ps5-t de lehet csak azért mert ps5. Valami nagyon hiányzik a gaming iparból. És az van ha akarok egy jó single-t játszani akkor mindig előveszem a Witcher 3-at vagy Cyberpunkot.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
Ha egy képet elszeretnék küldeni üzenetben miért kell előtte feltöltsem az xbox hálozatra?
-
nincsnév007
őstag
Nálatok is sokszor ki crashel a cyberpunk?
-
nincsnév007
őstag
-
nincsnév007
őstag
válasz Fox Mulder #117811 üzenetére
de jó, most emelték.....
-
nincsnév007
őstag
xboxon nem lehet előtölteni a phantom libertyt?
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #117587 üzenetére
ti tudjátok tölteni a patchet?
-
nincsnév007
őstag
-
nincsnév007
őstag
válasz l.skywalker #117067 üzenetére
tényleg, ez mikor indul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest