Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #131416 üzenetére
És nem írták ki:
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
pzstm
titán
válasz parandroid #131416 üzenetére
nézd meg előző Gearst hogy néz ki. Hidd el, a fiúk híresek arról, hogy az Unreal Engine-ből kihozzák a maxot és nem kicsit jól kinézően
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #131418 üzenetére
A dobozos játék = műanyaghulladék, minden formában. Felesleges könnyeket hullatni érte, pláne ha nem is használod ki.
Nekem nem kellenek külön szavak, hogy lenézzek vagy megalázzak valakit, nem is áll szándékomban, egyszerűen szórakoztató, hogy csak azért jársz ide, hogy elmondd mi minden szar. Kicsit egysíkú, de én azért reménykedem a fikatenger megújulásában ha már a játékipar képtelen rá. Most kiderült hogy a lemezes játékok hiánya is szar.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #131414 üzenetére
Ha téged nem érint, akkor minek vekengsz rajta?
-
Moby
addikt
válasz parandroid #131330 üzenetére
De legalább nem egy visító gagyiszar slimmel szúrták ki a nép szemét, mint a sony tette.
-
HunChris
senior tag
Nekem is csalódás, sajna a másik oldal egyértelműen kecsegtetőbb.
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #131347 üzenetére
Értjük, lassú a neted. Nem kell ragozni...
-
pzstm
titán
Kepet nezd meg jobban, sehol nem allitottak hogy minden jatek idei…
hivatalosan 499 remlik series X-re, most 450. Ha lenne digital only 499ert 2TB-al de ez van…nekem only digital kene/eleg lenne…meglatjuk…de feketeben
dvd lemezt hosszu evek ota egyik konzolom sem latott es nem is fog
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
válasz parandroid #131197 üzenetére
A Titanfall 2 tényleg egy agyatlan lövölde de a Destiny 2 nem. Jó hogy rájöttem
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #130979 üzenetére
Én nagyon vártam ezt a játékot. Szeretek minden SW játékot. De ez egy ugribugri. Harc az szinte alig alig...
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #130967 üzenetére
Nekem is pont az van amit beyruth82 kolléga írt. Ha már benne van 15 órám akkor már nagy nehezen végigtolom. De iragalmatlanul nagy csalódás lett a játék. 90% ugrálás ,10% harc és SW érzes.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz parandroid #130967 üzenetére
Ennyi. Még azt talán megértem, hogy ha valaki 30ezret kidob valami hulladékra és akkor fogcsikorgatva végigszenvedi, hogy legalább ne tűnjön ablakon kidobott pénznek, de GP játékot mindenféle komolyabb gondolkodás nélkül félrerakok, ha az első pár óra nem húzott be.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dinomano
senior tag
válasz parandroid #130889 üzenetére
Én nem gamepass-ozok, hanem régebbi játékokat vásárolok inkább olcsón. Azok meg még nem frissítenek fel.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz parandroid #130885 üzenetére
360 címeknél nincs fel patch-elés, hála Istennek, valamint régebbi X One játékoknál sem. (GoW 4, Halo Guardians, Quantum Break pl.) Sajnos, az újak (mint Callisto Protocoll), patch-el.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Czimby
addikt
válasz parandroid #130672 üzenetére
Köszi, sajnos erről lecsúsztam.
Igazából amitóa van gamepass volt folyamatosan előfizum, de most pont nyár elejére járt le, és úgy voltam nem veszek mert ugyis csak ősszel/télen lesz leghamarabb játék.
De megláttam az FH5 mostani autóit és kicsit ráizgultam, de annyit nem érnek, hogy rendesen előfizessek, ismét. Majd télen.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Dinomano
senior tag
válasz parandroid #130574 üzenetére
Stray-nek van egy kis melankolikus, elmúlós hangulata, de depresszívnek nem nevezném. De hát az ingerküszöb mindenkinek más, ha valakit már ez is stresszel, megértem. Szerintem a rengeteg horrorjáték létezésének az az oka, hogy technikailag az ilyen Penumbra/Slender Man jellegű játékokat nem nehéz összehozni. Zárt tér, kis pályák, hangulati elemek, kevés szereplő, általában harc sincs...
Kb. mint a Slasher-horror filmek. Millió van, mivel kis költségvetésből ki lehet hozni. (Slashereket utálom amúgy én is. Sima horrorral elvagyok, sőt szeretem.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
.LnB
titán
válasz parandroid #130582 üzenetére
Az, hogy te nem bírod ezeket, az nem jelenti azt, hogy ne lenne más választék. Az álláspontodat megértem, hogy neked nem jön be. De bőven van más is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #130582 üzenetére
Én a jó horrort (The Witch pl) szeretem, de a slasher-ektől kivagyok.
Játékban meg nem szokott érdekelni, ha a játék jó, akkor setup felőlem lehet bármi.Bajban is vagyok a Senuával mert az elsőre próbálok visszaemlékezni miről is szólt, vagy milyen játék volt egyáltalán de nincs meg. Leszedtem újra, belenéztem de ez továbbra sem egy játék.
Ugyanakkor a setup igényes, a téma nem rossz, csak akkor már lehetne egy 8 részes sorozat mondjuk Sky-on. Végigjátszást meg nem nézek mert az a legalja a tartalomfogyasztásnak szóval nem tudom mi legyen Valszeg végigfogom egyszer rágni magam rajta, de most túl sok játékot forgatok egyszerre.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
senior tag
Mondjuk ez a Hellblade szerintem különbözik, mert egy nagyon alaposan elkövetett paráztatás, így még ha nem is valóságos, képvisel egy színvonalat. Mindamellett nekem sem jön be az állandó ijesztgetés, meg már gyerekeknek is nehéz találni egy olyan kicsit agresszívebb, mondjuk lövöldözős játékot, ami ne lenne ijesztő még nekem is, a másik ami még roszabb, hogy végtelenül depresszívek, és gyakran indokolatlanul, azt már végképp nem értem, hogy nem elég hogy a történet totál lesújtó, de még a külsőségek is ami aláfesti. Lehet a japánokban, a japán játékokban és abban a piacban van ennek a gyökere.
#130575 beyruth82 Biztos nincs így, mert akkor a pszihiátria és a kezeltek lennének tele bűnelkövetőkkel, nem a bűnelkövetők próbálnák sikertelenül imitálni a pszihikai beszámíthatatlanságot. Itt nekem sántít az elméleted, meg ott is hogy a pszihopaták igazán agresszívek, csak ez nem mutatkozik meg olyan mértékben, amire reagálni lehetne, vagy kellene, de nem bánom, biztos nem értek annyira hozzá hogy vitatkozzam.[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
.LnB
titán
Úgy gondolom, hogy se neked, se moby-nak nincs ezzel kapcsolatban most igazatok.
Azt értem, hogy ti most besokalltatok. De abszolút nem jellemző szerintem az iparra, hogy csak ilyen játékok lennének. Ráadásul amit te felsorolsz a zárójeles részben, már az a felsorolás sem ötlettelen. Sőt! Tökre változatos lista. Csak te pont úgy akartad, hogy amit írtál az mindent lefedjen. Ez meg ferdítés.
Én például a horrort nagyon kerülöm. És abszolút nem érzem azt, hogy ne lenne más stílusú játék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
S e t h
nagyúr
válasz parandroid #130504 üzenetére
Halott volt az már előtte is.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz parandroid #130504 üzenetére
-
GoTReX
őstag
válasz parandroid #130265 üzenetére
Abszolút, ez is egy pozitív meglátás 🙂 Én azért is kérdeztem mert nem bújtam át a híreket visszamenőleg, de kongatjak a vészharangot és kíváncsi voltam hogy látjátok, ti jobban otthon vagytok ebben.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Guitar14
senior tag
válasz parandroid #130147 üzenetére
Xbox 360 topikban írtam ezeket, azóta jött még hír, hogy mindegyik hátralévő hónapban lesznek még akciózva játékok amik érvényesek lesznek egészen a 360 áruház bezárásáig.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
GEIL
addikt
válasz parandroid #129891 üzenetére
2005-től vannak konzoljaim (is), de nálam még controller probléma nem jelentkezett soha, pedig a PS2 idejében erősen ment a Tekken4-5, PS3 idejében a Mortal Kombat 9, PS4 és xbox oneS esetén a Mosrtal Kombat XL és 11, Xboxnál Forza Horizon, fortnite meg fiam nystölte őket Rocket league-gel....de kínoztuk őket Fifával és Nba-vel is....most a SeriesX-hez van 2 controller és a PS5-höz 3 db, de egyik sem driftel és nincs gombragadás sem
Már régebben írtam vagy ide vagy a Ps5 fórumba, hogy játékstíluson és felhasználón is múlik hogy meddig bírja egy controller.... nekem a halálom ha valaki úgy játszik hogy a stickeket erőből annyira rángatja tolja, hogy "nekikoppan" a ház / stick nyílás falának.....higgyétek el hogy ugyanúgy érzékeli az irányváltást, ha nem toljuk ki annyira durván meg nem erőből húzzuk a karokat....sőt, pl ha verekedős játékoknál van aki 3-4x lenyomja ugyanazt a gombot, pedig első lenyomásra is érzékeli szerencsétlen....stb stb. úgyhogy ésszel és türelemmel és tartós lesz az "élmény".
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Moby
addikt
válasz parandroid #129910 üzenetére
A magyar piaci is tele volt konzolokkal a kilencvenes évek végétől. Mindig az volt túlsúlyban, amelyiket könnyebb/olcsóbb volt törni, tehát a 360 nagyot ment MO-n is
De xbox classicban is "erősek" voltunk. Mondjuk ahhoz logisztikai okból könnyű is volt hozzájutni: az elején itt gyártották őket székesfehérváron, a flextronicsban (aztán később elvitték innen talán mexikóba a gyártást).[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz parandroid #129905 üzenetére
Ez oké, csak amit Moby irt, hogy az nem titkos, hogy mennyi darab konzolt adnak el, és ugyanannyit, mint 20-35 éve, közben meg majdnem duplázódott a Föld lakossága. Szóval valójában, arányaiban egyre kevesebb embernek van konzol otthon.
Mobil/tablet, az a nagy géming platform. Évente a bevételi bontások is ezt mutatják. És a minden is elérhető warezban pc is beelőzi a konzolokat lassan, de biztosan bevételi számokban. Nem véletlenül nyit erre fele a két nagy szereplő. -
Moby
addikt
Hogy legyen más merítés is: az elmúlt 1 évben csak a szűk ismeretségi körömből legalább 15 kontroller járt nálam poticserén az elmúlt 1 évben. Bratyómnak javítottam ötöt két hete.
Ez az "egyre többen engedhetnek meg maguknak konzolt" ez egy állandó szállóige, de a valóság közben az, hogy generációk óta nem nő a konzolealdások volumene érdemben. Nem lett kétszeres sem ez eladott konzolok száma az elmúlt 25 évben, de talán másfélszerese sem. Nem látszik a számokon ebből a sokkal többen konzoloznak című anekdotából semmi. -
veterán
"Másrészt meg az eltelt 20 évben mára sokkal többen megengedhetnek maguknak egy konzolt, mint a kétezres években, így a nagy számok törvénye alapján is több lesz a hibás darab."
Xbox 360-ból sokkal többet eladtak mint a series x/s szériából.... -
Marcsello31
őstag
válasz parandroid #129879 üzenetére
Üdv! Ok, akkor nem jár érte bannocska, ha így futtatom, kíváncsi volnék pár régi játékra ami így is el fut, a youtubeon a bátrabbak színte minden régebbi játékot elindítottak vele akadás mentesen, gondolom az aktiválási díj kerül pénzbe.
-
batai15
félisten
válasz parandroid #129615 üzenetére
Nem is értem kinek gondolja magát az a zack snyder irtó gagyi volt a film, és igen kézi erővel rövid idő alatt kész egy galaxisnak elég gabona, még egy kis hímzés és bulika is bele fér. Közbe meg hightech cuccokat használnak lóval húzzák ki a hajót ami utána azonnal repülés képes lesz.
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #129618 üzenetére
Minél választékosabban akarsz fikázni valamit, annál blődebb lesz a véleményed. Ezt egy kicsit túltoltad.
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #129615 üzenetére
Az első részt végig szenvedtem, pörgetve, a másodikat már letölteni sem fogom.
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #129608 üzenetére
Pedig milyen EPIC volt ahogy lassított felvételen aratták a búzát, hát nektek már semmi sem jó?
Én tegnap a Dune part 2-t néztem meg, na az egy jó scifi. Ott is vannak hülyeségek, de az utolsó csata,ahol a homokférgek "kiugranak" a viharból, rá a várakozó Sardaukar seregre, közben meg üvölt az a zene, na ott azért felállt a szőr rendesen! -
válasz parandroid #129485 üzenetére
Ja, hogy még soha nem játszottál vele... Az más, akkor először próbáld ki. Kicsit elavult már, de szerintem még jó. De lesznek furcsaságok, arra készülj fel.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz parandroid #129474 üzenetére
PC-n egyébként elég sok helyen akciózták az elmúlt napokban. Érdemes átnézni a kulcsos oldalakat is.
-
veterán
válasz parandroid #129474 üzenetére
Anno FO4-et én is pc-re vettem meg elsőnek a magyarítás miatt, aztán xboxra Skyrim-FO4 GOTY-t ahogy te is. Gondolom a frissítés pc-s változatra is ugyan úgy van, nem? Vagy ez csak a konzolokat érinti?
-
pzstm
titán
válasz parandroid #129460 üzenetére
En a Jedi Survivorre irtam
-
válasz parandroid #129460 üzenetére
Melyik Forzát törölted, hogy legyen helyed?
-
Moby
addikt
válasz parandroid #129441 üzenetére
Nem is kell az eredeviel megegyezőnek lennie, ez egy teljesen fals koncepció, ami az egész lokalizáció ügyben történik. Nem könyveket kell fordítani, sé nem szinkronokat készíteni, a felhasználók 95%-a csupán mankónak használja a fordítást, és valójában tökéletesen mindegy, hogy irodalmilag milyen szintet képvisel. Pont ezért nem tart ez sehol, mert túl van táncolva az egész kérdéskör, beletéve olyan felesleges dolgokat, ami tízszerezi a költségeket. Ahogy a filmeknél, vagy a pc játékoknál, bőven megtenné a valamilyen (igazából bármilyen), az érhetőséget segítő fordítás a legtöbb játékosnak. A maradék 5%, amelyik meg annyira tufa, hogy egy nyomorult nyelvet nem sikerült elsajáítanania valamilyen szinten (deviszont videójátékokra meg van), azokért meg tökéletesen felesleges szépirodalmi szintre elvinni az egész kérdéskört, mert nyilvánvalóan igénye sincs erre.
35 forint 40 fillérért lehetne ilyen lokalizációs adatbázisokat létrehozni és üzemeltetni, ahogy azt meg is teszi a közönség ott, ahol ennek nincs technikai akadálya. Itt csak el van lehetetlenítve technikailag, központilag meg pont ez a fekete vagy fehér szemlélet miatt nem lehet és nem is lesz belőle semmi. Csak az nem érdekel senki, hogy valójában mire lenne szükség.[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz parandroid #129441 üzenetére
"Minőségi javulást az hoz, ha a fordító minél jobban érti, ismeri a terméket/művet, amit fordít."
Nagyjából ugyanazt írtuk, csak én a gépre te meg a emberre, de mind kettőre ugyanez igaz. Természetesen a javulást a gépi területre értettem és nem ember vs gépre.
Szerintem egy év és látni fogjuk mindenhol hogy mi a tendencia.
Kb. egy hónapja volt itt téma ez a fordítás dolog és akkor is sokan még a több évvel ezelőtti tendenciakból táplálkoztak. (drága, a gépi nem elég jó, sok az utómunka, stb.) -
DaVE-1
senior tag
válasz parandroid #129401 üzenetére
Pl a ms most is leépít ...bethesda france-ot... Szóval én erőteljesen kétlem hogy a MS vagy a Ninja Theory élő embereket fizetett volna azért hogy ez a 27 nyelv létrejöjjön a játékban. Szerintem ez forza szintű gépi dolog lesz. De egyelőre csak pc-n ...mivel én sehol nem látok semmi ms store hivatkozást hogy a konzolos verzió is tartalmazza majd ezt a 27 nyelvet.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz parandroid #129374 üzenetére
Én '18-ban csináltam, szintén ráköltés nélkül, de el tudom képzelni, hogy azóta úgy patchelték, hogy fizetned kelljen.
Inkább az volt számomra fura - mivel nem szoktam mobiljátékozni, ez meg végül is az -, amikor egy-egy fejlesztés az 10+ konkrét naptári nap volt, meg hasonlókDo you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz parandroid #129360 üzenetére
Túloldalon platináztam a Shelter-t, még évekkel ezelőtt, a végére jól meg is utáltam, mert a "bírj ki 50 raider támadást" trófeához vissza kellett bontanom puritán szintre a teljesen kifullozott vault-ot, és elküldeni rengeteg embert.
(sajnos egy szint felett már egyáltalán nem raider-ek jöttek támadni, hanem deathclaw meg minden más, így ezt csak így lehetett megoldani - vagy ha már a legelejétől figyeled ezt...)Do you see the white shadow?
-
GoTReX
őstag
válasz parandroid #129246 üzenetére
Abszolut, jövőben szerintem megjátszom. Ahogy látom Series S 60-65k-ban mennek el és használt de Garis Series X gépek pedig olyan 140-155k-ban vannak fent. Ez több mint 2x ár, olyan kb 80-90k+ rádobással számolhatunk.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz parandroid #129237 üzenetére
Nagyon gondolkodóba estem attól amiket írtatok, persze ha még létezik az a műfaj hogy beszámítják a patika állapotú Series S-t egy boltba, mint anno is volt.
[ Szerkesztve ]
-
Zó
aktív tag
válasz parandroid #129043 üzenetére
Nekem inkább arra kell figyelnem, hogy ne nélküle lépjek ki, ha valamit mégis bennehagynék. De az egyértelmű pozitívum lenne, ha le lehetne globálisan vagy egyes játékoknál tiltani, vagy éppen fordítva, engedélyezni.
Offline játékban próbáltam csak, kb. 30-ból 1-szer bugzott be, akkor is csak újra kellett indítanom a játékot, így nem szívtam még vele, de főszabályként nem használom.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #129043 üzenetére
Nekem tökéletesen működik. Még Alwalys Online játéknál is, mert amivel én játszom, ott volt esze a fejlesztőknek nem alkalmazni, ezáltal nem okoz gondot ha nem zárom be a játékot.
Tehát elsősorban talán a fejlesztőknél kéne kopogtatni hogy egyáltalán mi a tökért engedèlyeztèk a QR-ot az AO játékukban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Gtaati
őstag
válasz parandroid #128811 üzenetére
Helló! Köszönöm szépen a választ!!
-
thedivision2
aktív tag
válasz parandroid #128866 üzenetére
Köszi, minden gond nélkül játszható.
-
válasz parandroid #128843 üzenetére
Akkor meg nézd fordítva. Van egy előfizetésed, ingyen csomagszállításra, amihez kapsz pár filmet /sorozatot /felhő tárhelyet meg játékokat is.
-
válasz parandroid #128827 üzenetére
Arra miért nem? Az éri meg a legjobban. Csomó film/sorozat, másnapra amazonos szállítás, korlátlan fotó felhő tárhely, csomó ingyen játék+dlc, és még drágának sem mondanám. Az az egyetlen, amit biztos nem mondok le.
-
negyven2
veterán
válasz parandroid #128827 üzenetére
Az érdekes, mert itt Nyugat-Mongoliában mindenhez van eredeti hang és felirat. Sőt az összes Prime Video-ra kiadott hang és felirat is elérhető. Vagyis lehet ez valami német hazafias szokás, hogy tiltva van a nem német nyelv és/vagy felírat egy alapvetően angol nyelven készült filmnél/sorozatnál.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #128645 üzenetére
De hát minden játék elfut rajta, ami One X-en
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
GoTReX
őstag
válasz parandroid #128640 üzenetére
Kis ráfizetéssel biztos kihozható akár boltból is úgy hogy jó legyen a matek.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #128517 üzenetére
Most úgy csinálsz, mintha egy csapatot felállítani akik megoldják hogy a következő Xboxon is fusson minden, ami most a Series X|S-en is fut, vagy fog futni, olyan rohadt nagy gaming/szakmai tapasztalat kellene.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #128512 üzenetére
Figyelj, ha véletlen elgurult, akkor szivesen segítek megkeresni.
Vicces nem volt, az is biztos.
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #128333 üzenetére
Esetünkben 18 hónap fixről beszélünk és továbbra sem csak a projekt manager az egyetlen FTE
Nem tellik rá, fel kéne fogni hogy akkora elvárások lettek user oldalon és olyan sokat kérnek már a juniorok is hogy egy "patent" játéknak cca ~200 USD kezdővel indulna extrák nélkül.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #128036 üzenetére
Nem baj, addig elleszek a GTA 6-al. Az úgyis előbb jön ezekszerint.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Roland861010
addikt
válasz parandroid #128016 üzenetére
Ne is mond...
-
Roland861010
addikt
válasz parandroid #128010 üzenetére
Igen
-
Indiant
addikt
válasz parandroid #127994 üzenetére
Persze, tudom.., de mikor közben nem tudod bővíteni és végre lejár, majd szembesülsz az új árakkal....
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #127858 üzenetére
Az árakat is emeltèk. Eddig 4650 pont volt 5€, most 5170.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #127789 üzenetére
Frankfurt am Main.
-
persil
nagyúr
válasz parandroid #127791 üzenetére
Parades.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz parandroid #127789 üzenetére
Hat azt mar regota tudjuk, hogy "kulfoldon kokorszaki allapotok vannak".
-
consono
nagyúr
válasz parandroid #127700 üzenetére
De a felbontás nincs ott, ami mellett tudja
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
umfrider97
csendes tag
válasz parandroid #127649 üzenetére
Igen néztem köszi, csak valamiért engem mindig külföldiekkel akar összekötni, ezért szerettem volna más módon megérdeklődni.
-
umfrider97
csendes tag
válasz parandroid #127647 üzenetére
Nagyon örülnék neki, ha így lenne. Furcsa hogy nem találok a microsoftnál egy email címet se ahol feltehetném a kérdést...
-
YxVs
senior tag
válasz parandroid #127534 üzenetére
Igen, 120-at, mert a tévém tudja, és ezek szerint van is olyan játék, ami a kolléga szerint tudja is.
Egy régebbi játéktól nyilván nem feltétlenül várja el az ember, de mondjuk egy EA Sports WRC tudhatná. -
elder troll
őstag
válasz parandroid #127524 üzenetére
és #127523 Wesder
Köszönöm a válaszokat
Kíváncsi vagyok a dologra, nekem már az is bőven megfelelne, ha a GPU ingyen lenne.
Utoljára 9x50 napot töltöttem rá, illetve rog ally adott még +3 hónapot, így közel egy évnyi előfizetésem van jelenleg. -
DaVE-1
senior tag
válasz parandroid #127517 üzenetére
Tehát ha én jobbakat akarok akkor kell egy német vagy us account is ezek szerint?
-
Moby
addikt
válasz parandroid #127338 üzenetére
>hogy (még mindig) egy feneketlen pénznyelő, és sose leszel vele elégedett.
Én elégedett vagyok a mostani gépemmel, pedig már eléggé öreg, lassan 3 éve hajtom, de még legalább egy generáció, hogy érdemes legyen megint cserélni benne fő elemeket. Én azt javaslom, hogy aki pc-ben gondolkodik, az ne konzolos topikban érdeklődjön, mert ott jellemzően nem értenek hozzá. Sajnos azok sem, akik pc-ből menekülnek konzolba, vagyis leginkább ők nem, mert ők még az okosságokat is nagyon szeretik fújni. Aki ért a pc-hez, az nem a pécéről menekül a konzolba, hanem max mellé vesz egyet, mert van egy jó gépe amit használ is, azt meg minek is adná el valaki. A többinek meg vagy sosem volt nromális gépe, vagy amíg volt, addig sem értett hozzá.
Szal konzolos topikban konzolról célszerű érdeklődni, a pc-ről meg pc-s topikban. -
válasz parandroid #127287 üzenetére
Én hülye voltam, mert végigtoltam az egészet ma reggel. Rewards pontgyűjtésre tényleg jó lett volna. Az AI-k szövege nagyon jó, kedvencem Pal. Viszont első végigjátszásra nem lett meg minden trófea. Van benne pár olyan feladat, hogyha megcsinálod, két achievementet ad. Talán egyszer még nekifutok.
Az Escape Academy-t mindenképp próbáld ki. Nagyon jó agytorna.
-
válasz parandroid #127043 üzenetére
Akkor nálam azért nem jön össze, mert itt más pontokat ad. Kvízek Max 30 pont, bejeweled 30 pont, pc játék 50 pont, de pl ez a multi 100 pontért egyáltalán nincs. Szóval elég komoly eltérések vannak országonként.
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #127043 üzenetére
Biztos sokaknak jó hogy van ilyen lehetőség, de tuti nem csinálnám. Alkalmazkodjon napi fél órát az MS-hez a bánat.
NJanika:
Hangosabb lett, vagy hogy kezdett behalni?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gianni85
veterán
válasz parandroid #127035 üzenetére
De ne fájdítsuk az őshazában élők szívét, mert ők ennek a pontmennyiségnek csak a töredékéhez férnek hozzá.
mi megvesszük teljes áron, mert megtehetjük -
consono
nagyúr
A töredékéhez és azt sem lehet semmi értelmesre beváltani
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Azt, hogy a francba csinálod? Kb 6 hét alatt 30k pont? Az heti 5k pont. Nekem sehogy sem jön össze ennyi. Ha mindent maxolok, akkor talán 3k hetente.
-
boxmaci
tag
válasz parandroid #126908 üzenetére
Hallottam, hogy PC-n egy tákolmány lett az FM, de ez sajnos egyre több játékra igaz. Azonban Series X-en már egész bugmentes lett a frissítéseknek köszönhetően. Nekem a legjobb versenyjáték a Motorsport, jobb mint a korábbi Forzák nem kicsit. Több száz órám van benne már most Online multiplayer, elképesztően élvezetes a vezetési modellje és gyönyörű grafikailag is. Aki teheti játsza Xbox-on!
-
Moby
addikt
válasz parandroid #126908 üzenetére
Azon mindent. Az a játék egy szégyen. Az ember szíve szakad meg, hogy abból a temérdek pénzből milyen csodát tudna letenni egy Reiza, ha nem ezeket a kontár férgeket etetné az MS.
-
Moby
addikt
válasz parandroid #126900 üzenetére
Ilyen konfigot 2 éve sem volt értelme építeni, mert ez annyit tud mint egy XSX, vagy annyit sem. Az meg két éve is kapható volt.
Illetve annak opció egy ilyen, aki olyannal játszik, ami nem elérhető konzolon, de annak meg most sem opció az, hogy konzolt vegyen. PC-t akkor van értelme építeni, ha meg tudja lőni a konzolok feletti szintet. Különben minek...(és még akkor sem biztos, illetve nem is való mindenkinek).
Amilyen rottyon van az egész géming, arra lassan a konzol is felesleges. -
boxmaci
tag
Na jó ennyit a PC-ről, már gondolkodtam, hogy építek egyet valamikor, de az ilyen őszinte hsz-ek gyorsan helyre teszik az ember gondolatait...
Marad az Xbox a csúcs HDR-es TV-vel. Ezen a Forza Motorsport is jóval stabilabb, és nagyon szép.
-
Wesder
félisten
Nem lesz PC, csak kiváncsi voltam. Elèg nekem az X amit tud.
-
addikt
A boldog alza kuponnapok már véget értek...
ui: bicikli csengő, hálózati kábel eladó... Go Gunners!
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #126882 üzenetére
Lehetséges,hogy nekem is ez lesz. Ha nem jön ki záros határidőn belül egy új Xbox.
-
Dinomano
senior tag
válasz parandroid #126889 üzenetére
Én is kontrollerrel játszom, X One vagy X 360 kontroller van a PC-re kötve.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #126889 üzenetére
Mit jelent a sokkal több pènz? 500€ helyett 1000€ volt a PC? Gondolom 1000-1500-ból már összerakható valami játszós gèp. Fogalmam sincs hogy áll a PC jelenleg.
-
Dinomano
senior tag
válasz parandroid #126882 üzenetére
Én nagyon sokáig PC-n is "alulról szagoltam az ibolyát", fiatalkoromban mindig olyan configom volt, amin épp hogy tudtam játszani. (Van amit csak szerettem volna. Anno a KOTOR azért maradt ki, mert nyílt terepen mindig képregény üzemmódba váltott a sebesség.)
Teljesen jó nekem az XSS, most az a current gen gépem. Még PS3-on is játszom PC mellett. Laptopom most kezd PC-játék terén a minimális config alá esni./(^_^)____7=--- - - >|
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #126860 üzenetére
Azért indítottam kíváncsiságból egy Eliminátort.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #126858 üzenetére
Ahogy arról sincs semmi infó, hogy az FM5 FM6 szervereket miért kapcsolták le, és nem az online játék miatt érdekelne, hanem mert már így egyedi festéseket se tudok így letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz parandroid #126855 üzenetére
sync vagy csatlakozási probléma ugyan itt nem volt, de folyamatos levagdosás igen, partiból, konvojból kiesés max. félóránként egész du. (FH5)
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #126855 üzenetére
Az előbb kiváncsiságbol beléptem és ment rendesen, lehet volt valami.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #126852 üzenetére
Nálam megy rendesen.
-
parandroid
félisten
válasz parandroid #126851 üzenetére
Hm, xboxon most elindult, de ott is rohadt sokáig szinkronizált. Valami kicsit be lehet állva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #126849 üzenetére
FH4 tegnap még működött.
-
F_Peter
őstag
válasz parandroid #126813 üzenetére
Egyetértünk, sajnos. Mellesleg a "drága" és "profi" fordítasok is egyre rosszabbak.
Apropó : akik most azt kialtják hogy " nehogy AI fordítsa, mert az szörnyű lesz" meg hogy szörnyű a Google fordító, azok nézzék meg a a Forza Horizon fordítást. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz parandroid #126777 üzenetére
"durván faszságokat ír, ha jól érthető a szöveg."
-
vg
addikt
válasz parandroid #126764 üzenetére
Ez pár éven belül meg fog oldódni(a következő generációra biztosan), úgy, hogy a feliratok nem előre leírva kerülnek játékba/filmekbe/mobilon, hanem ai írja őket ki játékokban, appokban. Mint mondjuk már most is youtube-on látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest