-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Sziasztok, huawei p50pron használok, revolut, curve párost. Eddig minden gond nélkül ment. Jan.30. használtam utoljára.
Most hiába próbálom használni, 2x power gomb, vagy akar huawei walleten belül inditani a fizetést, nem tölti be hozzá párositott kartyát.Csak ennyit tölt be..
Probáltam már mindent, revolut, curve újra telepités, másik rev. kártya hozzá adás, de semmi. Revolut és a Curve kommunikál egymással.
Nálam van a hiba, vagy valamelyik frissités ment félre?[ Szerkesztve ]
-
Moltiszanti
újonc
Úgy látom a meghívói programban 50 font helyett 50 euro lett a jutalom.
És az ajánlott fél is nem 5 fontot hanem 10 eurot kap a 40 nap letelte után. Biztosan frissítették a feltételeket, nem is néztem.
Természetesen ezt is köszönjük szépen! -
-
user26
senior tag
Szia, a régi telefont alaphelyzetbe tettem, gyári visszaállítás (factory reset), azon jelenleg nincs semmi google fiók, se semilyen. Manuálisan be pötyögtem, hozzáadtam, még nem fizettem egyenlőre vele, de látszólag minden rendben az összekapcsolással.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
ACE-
addikt
válasz
user26 #17493 üzenetére
Gondolom a régi telefonon nem törölted a fizetést, és így nem tudja az app, hogy nincs hozzáadva semmihez, mert úgy tudja, hogy igen. Ha ugyanaz a Google account, akkor szerintem onnan kezdeményezhető.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Láma kérdésem lenne, új telefonba költöztem, stb, stb... A Curve app indul, szeretném Wallet-be fel venni a kártyát, régen volt ilyen opció Curve -be, és ha arra böktem pár "tovább" felírat után hozzáadta, és minden rendben volt. Most ezt a funciót nem találom, de lehet vak vagyok. Tudom, tudom manuálisan is be lehet írni a Wallet-be az adatokat.
Ez a funció eltűnt ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
ACE-
addikt
Lehet vele hitelkártyázni, de ingyenes csomagban max. a Smart rules-t tudod kihasználni, mert az a 3 db. GbiT édes kevés... Ha sokat vásárolsz a boltokban, amire ad 1%-ot, akkor érdemes lehet a Pro csomagra előfizetni. Akkor már van korlátlan Gbit is, és régebbre visszanyúlóan tudod használni.
-
fraba
aktív tag
válasz
RoyalAirForc #17489 üzenetére
Értem, köszönöm.
És valójában ennyi? Más előnye van esetleg, amiről nem tudok? -
gabor_01
senior tag
A cash-t hogyan lehet értelmesen felhasználni?
Valamiért van rajta 1500 fitying.
Régen simán feltöltöttem vele a Revolutomat, de ez most nem működik. -
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Az alap, ingyenes curve csomagom van mióta regisztráltam a Curve-be, és ezen alapvetően nem is tervezek változtatni. Számos bankkártyám fent van apple payben, fizikai kártyával már jóideje nem is fizettem. A Curve-ot, mióta a KP felvét is fizetős lett, nem is használom. Van még értelme fenttartani ezt a szolgáltatást? Ha igen, akkor mire? Ti mire használjátok? Hitelkártyázni (még mindig) lehet vele? Vagy milyen egyéb előnye van, ami miatt megérheti újra rendszeresítenem?
Köszi!
-
Oliverda
félisten
válasz
pictigjis #17481 üzenetére
Igen, ezt már én is megfigyeltem. Semmi logika nincs benne. Szerintem van valami profit célérték aminek meg kell lennie bizonyos időszakban, ha pedig ezt nem érték el, egyszerűen megnövelik a spreadet annyival, hogy határidőre összejöjjön.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
pictigjis
Topikgazda
azért ez a mastercard-árfolyam elég sokszor egy vicc. péntek estétől tegnap estéig egy többé-kevésbé reális 415,95-ös euróárfolyam volt, a vasárnapi bookingos levonásomat is ezen váltotta a curve. tegnap kivételesen semmilyen érdemi forintgyengülés nem volt, sőt estére még erősödött is, erre mennyi az aktuális mastercard-árfolyam? 419,9. khm
-
ACE-
addikt
-
sb
veterán
válasz
M@Db0Y #17476 üzenetére
Az Erstétől én kb. 20k+ kamatot kaptam és 7k költséget rá mert túlléptem a hitelkeretet.
Apró gond, hogy ezzel a kb. 30k terheléssel volt -10e-ben a végén a számlaegyenleg. Tehát előtte nem volt túllépve semmi. (Az előző zárási időpontban meg csak a havidíj volt beterhelve amit visszafizettem. - Ott meg a gbit-tel átrakott mozgások csúsztak ki a könyvelési dátummal, ez egy másik történet. Hogy szeretem, hogy fogalmunk sincs mennyi idő a könyvelés, asszem ott épp 5 munkanapra sikerült...)
Ebből arra gondolnék, hogy lehet, hogy vannak/voltak anomáliák a működésben év végén. Lehet, hogy a pontokkal is... -
M@Db0Y
senior tag
Curve gbit és erste max kombóra más sem kapott ebben a hónapban erste forintot vagy csak nálam ment valami félre?
-
Oliverda
félisten
Látszik, csak be kell menni a tranzakció részleteibe, nincs egyértelműen megjelenítve a listában.
Nálam közel egy hónapja egy elutasítás sem volt, miközben az azt megelőző pár hétben miden napra jutott néhány.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
sb
veterán
Fura, nem tudom a K&H-val mi lehet akkor. Számlák között most nézelődök, hogy váltani kéne, egyik a Raiffeisen volt aminél a kártya devizaváltásról olvastam és szimpi, olcsó kártyán keresztüli feltöltésre utalás helyett, de akkor meggondolom.
Én most Erste és Revolut kártyákkal használom főleg, ill. Wise időnként. Régebben volt ritkán Zen, a fő kártyám viszont Gránit volt. Ezekkel nem volt gondom csak a legelején amikor a Curve bénázott, volt 1-2 átállás.
Olyan sincs ami nem látszana a listából, mert önmagában sikertelen fizetésem alig van. Lehúzom (ill. gpay telefonról 99%-ban) és megy, nem kell újra fizetni. Viszont ez a kettősség amiről írtok, hogy sikerteleneknél sem látszik utólag, ez megint elég gáz...Köszi az infókat!
-
pictigjis
Topikgazda
ez aranyaiban kb. nalam is hasonlo sajnos k&h kartyaval. ha valami fontos, es (szinte) biztosan sikeres tranzakciot szeretnek, revolutra valtok
egyebkent az elmult egy honap tenyleg egesz jo volt (kopkop), ev vegen csuszott be ket azonnal refundolt 074, illetve ezen a heten is volt ket ugyanilyen
-
pictigjis
Topikgazda
de az exportbol kiderulnek azok is, amik valojaban sikertelenek voltak, de a curve megis beterhelte oket?
mert nalam ezekbol van a legtobb. app altal is jelzett "hard decline-om" kb. soha nincs
es igen, k&h/raiffeisen veszelyes, revolut szinte soha nem sul be
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Tapasztalat szerint az elutasítások száma erősen függ a fizetésnél használt POS-tól és a mögöttes kártyától is. Pl. K&H kártya használatával nagyobb az esély rá, mint egy Erste, MBH, Raiffeisen, Revolut, Zen stb. kártyával.
Ha nem pictigjis vagy, akkor a decline-ok száma sem vészes.
Ha timeline-ból exportált csv nem hazudik, akkor nálam 2024-ben 2787db tranzakcióból 17db volt declined (0,61%) , ebből a K&H kártyával 8db. -
sb
veterán
válasz
pictigjis #17468 üzenetére
Fura, nálam a sikertelen fizetések az első 1 évben (vagy talán még utána vmi átállás kapcsán) voltak. Azóta kb. egy, max két kezemen meg tudom számolni az éves elutasított tranzakciókat. Pedig 2020 óta elsődleges kártya és rengeteget használom.A többi sem rossz, bónuszként ezek szerint.
Azért is kérdeztem mert azért ott pl. nem triviális rájönni van-e gond, most hogy olvastam biztosan ránézek jobban ezekre is. És gondoltam rákérdezek mire kellene még figyelni.
Akkor nálam ezek szerint maradnak a "kiegészítők" amiknek utána kell néznem. -
sb
veterán
Stabilitáson mit értetek? Rég jártam erre, most visszaolvasva látom, hogy pl. cashback problémák meg illetéktelen terhelések (ez jóval nagyobb gond) jöttek elő. Én utóbbit nem tapasztaltam, de azért utánanézek ezek alapján jobban.
Cashback törlés nyilván fel sem tűnik ha nem nézem... itt van pár amit nem számoltak el boltnév eltérés miatt, épp most akarom összeszedni mik jöttek elő, de ez sem elsődleges gond.Vagy ez még a régi, sikertelen fizetéseket jelentené?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Doky1988 #17465 üzenetére
az a system status semmit nem jelent, abból semmilyen következtetést nem lehet levonni. akkor is jöttek a sorozatos elutasítások, amikor a mutató szerint minden zöld volt
talán valamivel stabilabban működött az elmúlt hetekben, de ez egy olyan megállapítás, ami talán már holnap nem lesz igaz
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Van még mostansában gond a Curvevel? Változott valamit stabilitás szempontjából? Úgylátom Curve Statuson mostanában hibamentes.
DokY | www.zsolti.hu
-
sb
veterán
válasz
pictigjis #17463 üzenetére
Ott nem néztem.
Egyébként vicc, hogy nem írják ki normálisan. Ezek alapján akkor gondolom EUR-ra, USD-re is külön van. Vagy a HUF mint "alap deviza" számít és csak annyi, hogy ebből kéne visszaszámolni a többit, nem az 5000GBP limitből?Nekem a spending powernél is évekig fontot írt, de láthatóan HUF értékekre (vmi bődületes számok voltak ott). A timeline-ban meg most sem kezel devizát...
összesített limit nincs
Köszi![ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Ez király.
Nyomtam egy identity verification-t a limitek emeléséhez és erre lefelezte a napi limitem. -
sb
veterán
Sziasztok!
GBIT-re 5000 GBP-s limitet ír a Curve. Ez tranzakciónként számít, de van esetleg vmi szumma limit is amit összeadva nézi? Nem találtam nyomát.
Ill. lehet tudni pontosan más devizára hogyan számolják? Egyszer volt EUR-os tranzakcióm ami GBP-re átszámolva közel sem volt az 5000-hez, mégsem engedte anno átrakni.
-
8
senior tag
Amikor már csak a 40 nap feltétel van hátra, akkor megjelenik a meghívottad után járó curve cash összeg "pending" státusszal - legalábbis én így tapasztalom
szerk: a meghívottnál is ugyanígy megjelenik a megfelelő összeg, "pending"
Az én értelmezésem szerint 40 nap után oldják fel.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
Fifi
őstag
válasz
Moltiszanti #17458 üzenetére
Igen, azt látom (bár a UK Terms-ben, ha EEA váltok nincs mit olvasni 😁). Csak jó lett volna egy feedback legalább e-mailben, hogy meghívottad regisztrált, de ez is olyan Curve-sen működik.
Mindegy,, feljegyzem a naptárba a nyitást követő 45. napra, hogy nézzek rá.
-
ACE-
addikt
Nem tudja valaki véletlenül a KazyComputers online fizetésnél milyen MCC-t dob?
-
hard74
senior tag
A cashback jóvá íródik már automatikusan, vagy még mindig írogatni kell miatta?
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9+Honor Magic V2
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem hívtam meg senkit Curve-be, de tegnap a lányom áldozatul esett.
Látom ezt valahol az appban (mint Revolutnál), hogy hol tartunk?
A feltételeket teljesítette (kártyarendelés, vásárlás).
Mire várható a Curve Cash jóváírás? -
ACE-
addikt
BUÉK! Valaki csinált ma már Gbit-et? Én Revolut kártyáról két tranzakciót vittem át Erste Max-ra, az Erste-nél beterhelte, de ami eddig mindig azonnal jött értesítés Revolut-ról a jóváírásról, az nem jött. Nincs a tranzakciók között...
-
pictigjis
Topikgazda
-
Capella
senior tag
Lehet, hogy feleslegessé válik a Curve ingyenes virtuális kártyám. Nekem eddig csak azért kellett, hogy okosórával is tudjak fizetni a Raiffeisen hitelkártyámmal, mert a Google Pay alá nem lehetett bepakolni a bank kártyáit.
Most ránéztem a bank honlapjára, és valahogy a szembe ötlött: Google Pay.
Hogy mi van? Működik már?
Nos igen, elkerülte eddig a figyelmem, hogy ez már több mint egy hónapja lehetséges. Nem jött semmi infó erről.
Most beraktam a kártyát a telefonon is, és az órán is a Wallet alá. Kíváncsi leszek.
Talán kevesebb elutasítás lesz fizetéskor, bár annyira nem volt vészes. -
Gabesz984
tag
válasz
pictigjis #17434 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni. Portugáliában voltunk egy hetet, út közben is használtam több országban, csak Curve kártyával fizettem, egy elutasítás sem volt. A DCC vicces árfolyamokat adott valóban
. Nekem is nagyon kezd annak tűnni, hogy magyarspecifikus lehet a hiba... Kár mart ezért otthon nyilván jóval többet használjuk.
Iphone 6, IPad Mini, IMac
-
-
pictigjis
Topikgazda
-
pictigjis
Topikgazda
igen, utána teszi fel a kérdést. ez 20 dollárnál nagyjából oké, de a 110 ezres coffee shopnál nem igazán segített volna rajtam
itt ugye láthattuk, hogy a curve is meg tudná oldani a hitelesítés nélküli tranzakciók tiltását, de ez egyelőre túl nagy falat lehet nekik. mint annyi minden más is
-
ACE-
addikt
válasz
pictigjis #17435 üzenetére
Az egész világra be kéne vezetni a PSD-t, és megszűnnének ezek a gondok... Ez tulajdonképpen félig meddig az, csak itt a tranzakció végrehajtása UTÁN teszi fel a kérdést szerintem... hiszen egyébként nem hajtódna végre a fizetés.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
imádkozzunk az úrhoz, hogy megfelelően működjön majd ez hosszabb távon... és azért is, hogy egy megerősítés nem jelenti azt, hogy a csaló cuccokat majd átengedik később...
-
pictigjis
Topikgazda
szoktunk utalni arra, hogy a curve szarul mukodese lehet reszben magyarspecifikus (kosz otp)
az elmult par napban barcelonaban voltunk, a kisebb koltesek mind curve-vel mentek (apple pay). 27/27 volt a sikeres tranzakciok szama (kh-s kartyaval), pedig a terminalok 80 szazalekban meg dcc-t is feldobtak, igen kedvezmenyes 440-442-es arfolyamon. bar ilyen siman mukodne ez a cucc itthon is...
-
iceQ!
addikt
válasz
pictigjis #17431 üzenetére
Applikációban lehet látni a 2 levonást. A bankot felhívtam ők egyet látnak. Na mondom megnézem. A direknet.raiffeisen oldalon tényleg csak 1 tranzakció van, de a myraiffeisen.hu oldalon meg ott a két tranzakció
Egészen parádés ez az egész.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
November 8. óta nem kaptam meg a pénzt... Több mint egy hónap eltelt. Ilyen sz@r supportot rég láttam, meg ilyen szolgáltatást.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
pictigjis
Topikgazda
ma nyomtam pár gbit-et, összesen olyan 2 fontot vont le a rendszer ezek miatt a cashbackből. nekik "rewards adjustmentként" 3,69 jött ki, ennyit írtak jóvá ezúttal pár órán belül
ismét megígérték, hogy ezt megjavítják "as soon as possible", tehát valamikor jövőre...
-
pictigjis
Topikgazda
a legutóbbi panaszomra, hogy nem jönnek a cashbackek és a supporttal is küzdeni kell állandóan, egy jelképes 5 fontocskát írtak jóvá. ez a szöveg még nem volt, de... nagyon tetszik, na!
We appreciate you as a customer and hope that this can be a turning point in our relationship where we can continue to build your trust back.
-
zerodot
aktív tag
Na ez csodás...
Miután megváltoztatták a csomagok neveit és persze nem sikerült minden szöveget következetesen frissíteni, most Pro downgrade esetén úgy néz ki, mintha bőrszín alapján döntenék el, hogy lemondásnál visszakapod-e a maradék havidíjat -
pictigjis
Topikgazda
pedig eszemben volt, hogy ne csinaljak ilyet, de megis elfelejtettem: csinaltam egy gbit-et egy 36 ezres kivalasztott kereskedos tranzakciora (is), ugy visszavette a cashbacket a rendszer, mint a huzat. szoval ha nem akartok ezert is kulon irogatni (vicc mar, komolyan), akkor egyelore ne gbit-eljetek ilyen vasarlasokat
gondolom, fixen refundnak veszi a rendszer ezeket a tranzakciokat jelenleg, mintha nem tunne fel neki, hogy hazon beluli mozgatas tortenik csupan
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
zerodot #17412 üzenetére
oliverda otlete alapjan nekem volt egy ilyen javaslatom korabban, sajnos erre erdemben nem reagalt a ceo
-
Oliverda
félisten
-
-
pictigjis
Topikgazda
közben nem szűnnek a csaló tranzakciók sem, amire a curve-nek is lesz válasza... na, ahogy én az ő munkáik minőségét ismerem, azok accountját is be fogják időnként fagyasztani a "saját érdekükben", akik csak sima tranzakciókat végeznek egymás után
őszintén szólva már tudok is egy ilyen példáról, szóval mindenki készüljön fel erre is
-
pictigjis
Topikgazda
jó ez a black friday hétvége, levonja szépen a vásárlásokat, csak éppen folyamatosan jön a 074 (mobillal). a fizikai kártyának 27-re kellett volna ideérnie, persze nem ért ide
valamit most már muszáj lesz kitalálnom a pénzügyek átalakítására, mert ez kezd sok lenni
[ Szerkesztve ]
-
kircsi21
csendes tag
Szerintem nem fognak nyugtákat kérni, nálam sem kérték. Megköszönték a listát, ami állítólag nagy segítségükre volt. Ami elég nagy hülyeség ugye, mert nekik is ugyanúgy ott van a timeline-ban az összes költésem, a kategóriákat meg ugyanúgy látják. Mindegy, hamar megoldották.
-
jobarat01
tag
Már az sem működik, hogy a support chat felismerje, hogy ki ír... (android)
Megint elutasította a terminál az aldiban, 074, a szokásos. Elindítottam a free trialt hó elején, de nincs semmi szándékom arra, hogy megtartsam. Még a kártya se jött meg
.
A cashback limitek egyébként még nem aktívak, mert fizettem mindenféle helyen simple-el és már több mint 10 font jött össze.
Érdekes módon nekem jönnek a cashback-ek, nem kell supporttal hadakozni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- trek81 károsultjai
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest