Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunChris
senior tag
És már sehol sem találtam készleten Series X-et. (használton kívül és a 300e alatt.)
Helyette vr2 lett bezsákolva. -
HunChris
senior tag
válasz parandroid #131330 üzenetére
Nekem is csalódás, sajna a másik oldal egyértelműen kecsegtetőbb.
-
HunChris
senior tag
válasz nincsnév007 #131100 üzenetére
És a Series X2-ről van valami? Már lassan teszt-gyártásba kellene lenni, ha karácsonyig ki szeretnék dobni.
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #128603 üzenetére
Majd szünetmentest rakj a drágább készülékek alá, az megfogja.
Ha garis, akkor a túlfeszt ne nagyon említsd, mert kizáró szokott lenni. -
HunChris
senior tag
válasz batai15 #124061 üzenetére
As 198GB is reserved for system files and the Xbox operating system, the usable storage space of the Xbox Series X is 802GB. (system + updates + store 4 quick resume)
Leftover add-ons are items that remain after you’ve uninstalled a game. To remove leftover add-ons or shrinkable games:Press the Xbox button on your controller to open the guide.Select My games & apps > See all > Manage > Free up space.Choose Leftover add-ons or Shrinkable games, highlight an item from the list, press the Menu button , then select Uninstall.Kis fájloknál az allocation unit (4K?) miatt és az appok miatt is csökken, ha telepítesz rá.
De ha mindent eltávolítasz, akkor mennyi a free space? Esetleg factory reset a végén. -
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #122822 üzenetére
-
HunChris
senior tag
válasz IntelKiller7 #120865 üzenetére
Visszanéztem, tényleg. 10% kuponnal 166 ezer volt megjelenéskor. (edigital)
-
HunChris
senior tag
-
HunChris
senior tag
válasz Rigormortiis #101385 üzenetére
Pár óra alatt az 1. stage végére értem. Jó, de most inkább a High on Life-ot kezdtem el, az fergeteges.
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #98890 üzenetére
grat.
-
HunChris
senior tag
válasz IntelKiller7 #94031 üzenetére
Deathloop hány órától játszható PC-n?
Elvileg 18:00 (ET 12:00)
Addig FC5.[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #92555 üzenetére
-
HunChris
senior tag
válasz icemad #91175 üzenetére
https://app.electricitymaps.com/zone/NL
Pedig ott gázerőművek vannak és napelem. Zsinór ára nettó 230-540 €/kWh (nettó 92-220 Huf) Fog még ott drágulni, vagy valaki bukik rajta/kompenzálja.
-
HunChris
senior tag
-
HunChris
senior tag
Kíváncsi leszek 7kor működni fognak-e az MS szerverei, vagy hogy bírják-e a strapát.
-
HunChris
senior tag
It Takes Two játék egyszerűen zseniális. 2 személyes, nagyon eltalálták a feladatokat, könnyűek és szórakoztatóak. 10/10. (2/3nál tartunk) Kikapcsolódásként megy a Guardians of the Galaxy is meg a Ratchet is, kánaán.
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #71519 üzenetére
Uhh, nekem Fortnite. (STW vitte az időt rendesen)
-
HunChris
senior tag
-
HunChris
senior tag
Tudja valaki, hogy pénteken hány órától lehet majd nyomni a Forza Horizon 5-öt?
(Mo ill. Új-zéland) -
HunChris
senior tag
válasz ricshard444 #61671 üzenetére
+1 kivéve a hűtést, az xboxé halkabb, jobb szerintem.
(Bár most hanyagolom a PS5-öt, túl sok játék jött GPU-ba)
Elvileg az MSnek is van terve egy hasonló haptic kontira. -
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #61248 üzenetére
Nekem a Need for speed (2015)-nél tűnt fel, hogy játszva PC-n 4Kban hihetetlenül jól néz ki a one X verzióhoz képest. Series X-en nem néztem, gondolom ua.
-
HunChris
senior tag
Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition Előrendelhető 229 990Ft (Nem 205 ezer?)
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz HunChris #56893 üzenetére
OneX-en lemásoltam hdd-re az FH4-et így jobb a helyzet, mint külső ssd-n. Leszámítva, hogy sokkal lassabb a töltés. De legalább nem tűnik el alólam a pálya. Ezek szerint valami az SSD átvitellel lehet. (másik usb port is ugyanaz)
PC-n 4Kban is toltam (m2 ssd) kb. Series X sebesség betöltésileg. (Kicsit mintha élesebb és gyorsabb reagálású lenne, lehet mert kábelen van a kontoller.) -
HunChris
senior tag
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #55863 üzenetére
És PS5/nintendo switch van már?
(már csak tengernyi idő kéne a sok játékra)[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #39084 üzenetére
-
HunChris
senior tag
Cyberpunk 2077 végére értem, 72+ óra van benne, 42 szint, 50 hírnévvel. 2-3 beakadt meló kivételével mindet végigvittem, fantasztikus élmény volt, egy végét csináltam meg, de az is nagyon jó lett!
6-8 órás játékmenetekhez vagyok szokva, de vitt magával az események sora.[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz Wesder #30701 üzenetére
Még csak 60 óránál vagyok, a melókat pucolom, még egyszer sem dobott ki, nem fagyott pcn. Nagyon bejön, vicces szövegekkel tűzdelt világ, részletesen kidolgozott épületek, berendezések. Remélhetőleg xboxra is hamarosan javítják a hiányosságokat, patchelve xsxen is tuti végigtolom. Én a rövidebb játékokat kedvelem, de a könnyűsége nagyban hozzájárul, hogy még mindig tolom. Egyedül a járművek irányíthatósága fura.
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
Bár már régen toltam végig, a missionok előtt lehet választani kit raksz be. (ahol engedi)
-
HunChris
senior tag
válasz elder troll #28253 üzenetére
Bankkártyán is kétlépcsős azonosítás van elvileg... bár nem mindenütt működik...
-
HunChris
senior tag
válasz Hapcimalac #28144 üzenetére
Már nem bírtam várni, reggel 8 ig vártam. Inkább PCn nyomom.
Fagyással még nem találkoztam, szép világ, nekem tetszik. Viszont az autó irányítás kissé fura, néha túl érzékeny...[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #27411 üzenetére
Call of the sea jól néz ki.
-
HunChris
senior tag
Microsoft Xbox Series S 113 990 Ft (bár nem tudom mennyire kapható)
-
HunChris
senior tag
CDkeys gold most viszonylag jó áron: (EU 14,400 Ft) [link]
-
HunChris
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest