Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Valaki magyarázza el a "Működik a Home-olás One és Series gépek között? Igen, minden gond nélkül" - témát.
Jelenleg a Series a Home. De a One-on nem lehet játszani és a Core-t sem látja.
A gamepass fiók mindkettőn rajta van. -
Indiant
addikt
válasz ridiculous #128829 üzenetére
Nagyon durva. A 24-et is sokalltam, mert előzőleg 2 év volt annyi, de a 32-nél már meggondolom, hogy elfelejtem a konzolt.
-
Indiant
addikt
válasz parandroid #127994 üzenetére
Persze, tudom.., de mikor közben nem tudod bővíteni és végre lejár, majd szembesülsz az új árakkal....
-
Indiant
addikt
Csak engem zavar piszkosul a 100%-os drágulás? 28 hónap GPU 28e volt 2021 évvégén, most meg 13 hó majdnem annyi. Pár napja még láttam 18e-ért 13 hónapot, de tegnap már csak drágábbak jöttek fel. Sajnos itt sem olvastam akciósabb megoldásról.
-
Indiant
addikt
válasz icemad #123617 üzenetére
[itt a cikk]
Wesder, negyven2: akkor bocs, a képenyő mentéseket törlik a felhőből. (az is felhőmentés)[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz IntelKiller7 #123097 üzenetére
Az a vicces, hogy megjelenéskor 7e-volt, leárazva 3-ra, most meg 14e-ről van "leárazva" 7e-re. De ahogy nézem, nem igazán látom a 7e-nyi különbséget.
Gratulálok AMD Power-nek a nyereményhez (természetesen a többieknek is, de az övé vág a témába), én csak tegnap láttam a játékot. Ismét remek felajánlások voltak![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest