Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek kimaradt volna, l.skywalker kolléga már csinált Marathonnak saját topikot.
[link]
-
pzstm
titán
-
Dinomano
őstag
válasz
balintka #142123 üzenetére
Nobody wants to die... A komor retro-cyberpunk hangulata jó, viszont csak akkor ajánlom, ha szereted a teljesen lineáris, story-s sétaszimulátorokat. Nekem a játék végére elfogyott a lendület. A legvégét már YT végigjátszásban néztem meg. (Hozzá kell tenni, hogy megcsömörlöttem a sétaszimulátoroktól.)
-
grafnet
veterán
A GTA5 az XBX-re mindenképp fizetős?
GPU-m van, de minden verzióra pénzt kér.Szerk.:
Rossz acc-tal fizetős. Jó acc-tal már tölti is. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
matex
aktív tag
válasz
eL Geri #142121 üzenetére
Jelenleg Xbox és PS előfizetésem is van. Az utóbbi fél évben 3 játékot vettem egy-egy nagyobb leárazásban, természetesen mindegyik bekerült valamelyik előfizetésbe 1-2 hónapon belül. Jelenleg a GPU ontja a játékokat, főleg a Day 1 megjelenéseket. Úgyhogy megfogadtam, hogy amíg tartanak az előfizetések, addig nem veszek játékot. Meg amúgy is, elindult a horgászszezon.
-
homerhamm
addikt
válasz
Quinine911 #142128 üzenetére
Gondolom ez nekem akart jönni.
Én az EAFC25-öt nyomom, de olyan mint egy rossz drog, függőséget okoz. Még egy pack, majd még egy pack, hogy mit nyitsz. Szerintem ez az NBA-be sincs másképpen.
Mondjuk az NBA számomra kicsit inkább káosz.
Most mentem egy meccset, azt se tudtam mit kell hirtelen nyomni.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #142116 üzenetére
Hoppá, köszi, NBA-ra rápróbálok
-
modflow
veterán
A GS azt írta, az EA SPORTS FC 25 jön a gamepassba.
Igazából mikor jön? -
persil
nagyúr
válasz
eL Geri #142121 üzenetére
Ha esetleg erdekel(teged, vagy barkit), a tavaszi sale-ben felaron van(az amugy undoritoan tularazott) star wars outlaws, amirol szamomra az utobbi ~masfel honapban kiderult, hogy elkepesztoen zsenialis, kerdes nelkul 10/10. Szoval, aki star wars-os, az most nyugodt szivvel huzza be, ritka az ekkora kellemes csalodas.
-
balintka
addikt
válasz
D1L1ZS #142122 üzenetére
Robocop megéri, én még múltkor vettem meg, a héten neki álltam. Szerintem elég jól sikerült.
Mostani akcióban megvettem: Stray, Redfall, kétfél Monster Hunter Deluxe kiadást, az eredeti Halo Combat Anniv.-t. Még az AC Valhalla Deluxe Edition-on meg a Subnauticán gondolkodom.
-
D1L1ZS
őstag
Mennyire nem ajánlott mostanában utazgatni?
-
boxmaci
tag
Na az Xbox Spring Sale akcióban megvettem a Gravel című arcade autós játékot. Korábban olvastam róla és nagyon dícsérték a stílus rajongói. És igaz, ha valaki szeretne egy remekül kezelhető klasszikus arcade szerű versenyjátékot rengeteg pályával és hangulatos kivitelezéssel, online ranglistákkal, hetente frissülő feladatokkal, akkor ez kötelező. A fullos verzió 90%-os leárazással 1125 Ft! Remek játék, ennyiért ingyen van!
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
NBA 2K25
Skull and Bones -
matex
aktív tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
Április 23 Division 2 - Battle for Brooklyn DLC bemutató.
-
D1L1ZS
őstag
[link] Cronos: The new Dawn
-
Zó
aktív tag
Azért rengetegen játszották, moddolták PC-n, elment a maga módján (nem túl szépen) páréves középkategórián (sokan a régi, DX 8.1-et sem tudó VGA-k miatt csúsztak le átmenetileg róla), ugyanakkor meg Boxon sem tartotta a 30 fps-t. (Ami akkor jobban belefért még a közfelfogásba.)
Az tény, hogy sokaknak kapóra jött a boxos megjelenés, de amúgy már a Morrowind is nagyot ment az eredeti Xboxon, és már akkor is együttműködött a Bethesda a MicroSofttal. Tehát komoly előzménye volt már, amire sikerült rálicitálni.
-
Wesder
titán
Today’s a big day for two reasons:
📱 1. We’re rolling out an update soon to the Xbox app on mobile where you can buy games, join Game Pass, and redeem Perks.
🎮 2. “Stream your own game” will be launching on console. -
Bad Pritt
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cronos: The New Dawn - Official Gameplay Reveal Trailer
Régi Seven Days sorozatból csináltak egy horror/Sci-fi mellékágat
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest