Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz MasterMark #10098 üzenetére
A teljes nevén XSXS lenne.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
turikoczka
aktív tag
Ez az előleg kérés az xbox esetében csak egy safety döntés vagy már most látszik h abból se sikerült eleget gyártani?
-
Bad Pritt
félisten
Az imént beszéltetek a Forza Horizon 3-ról, az Ultimate Edition-ben benne van minden? Látom, hogy a Car Pass része, de most vagy én vagyok vaksi, vagy nem írja pontosan, mi van benne, csak ennyit: The Car Pass brings you six monthly car packs (7 cars each).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
NoOne1976
őstag
válasz Jovanny2 #10074 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy akár előleget kérnek. Hanem hogy egyszerűbben, logikusabban végig lehetett volna vinni a folyamatot. Pre-orderkor fizetsz 20 ezret. Ja, hogy ez nem ment volna, mert már hónapokkal ezelőtt elkezdték felvenni az előrendeléseket? Akkor legalább azok, akik tegnap adták le. Amúgy ez máshol is így lesz? Pl. az MM is kér utólag előleget?
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
-
-
hyggelig
senior tag
válasz Bad Pritt #10081 üzenetére
Szerintem sem szerencsés ez a tök egyforma névválasztás. Mintha csak az S és az X betűket ismerné az egész cég.
(#10084) Deck Igen, épp ezért nem kéne ezt az egész előleg dolgot akkora tragédiaként megélni.
Úgy kéne venni, hogy nem kell egyszerre az egészet kifizetni. Majdnem részletre kapjuk[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Olyan is lehet ám, hogy nincs gép és kész. Láttam tegnap egy videót, amiben a srác reggel fél 7-től állt egy Gamestop előtt és így tudott előrendelni. Az egész üzlet kb 5 X-et és 2 S-et kap majd.
Ha zavar az előleg, nem kell befizetni. Nem kényszerítenek (még ezzel sem) vásárlásra.
Érdekes módon ez nem ment a PS topikban, pedig ott sem szóltak előre, hogy foglaló kell.
-
Jovanny2
őstag
Te melyiknél rendelted elő, az Xbox MO-nál a Facebookon, vagy az xbox.com-on? Ha az új események ilyet indokolnak, akkor te nem tennéd meg a helyükben? A fentebb általam írtakkal kapcsolatban mit gondolsz? Neked már nincs dummy rendelésed, reggeltől nekem sincs, de szerinted hány 100 gép van "csak úgy" előrendelésben tartva, amit végül nem vesznek át? Amúgy a kommunikáció szerintem korrekt, főleg, hogy mi itt még a hivatalos bejelentés előtt megkaptuk.
-
Jovanny2
őstag
Szerintem azért a kommunikációjukkal nincs nagy baj, elég korrektek amúgy. Az más dolog, ha olyat kell mondaniuk, amit nem szívesen hallassz, de az 1-2 napja történtek indokolják. 1-2 hete ezt még senki sem tudta. Ezt az infót csak most olvastam, reggel ettől függetlenül kértem az előző rendelésem változtatását CP bundle-re, a tegnapi rendelés törlését. Kvázi 2 gépen ültem, és valószínűleg sokan vannak, akik épp ugyanígy állnak, és nem fognak végül 2 gépet átvenni, lehet, hogy el is felejtik törölni a felesleges foglalásukat. Ezeknek a felszabadítása sokakat géphez juttathat szerintem, és a hobbifoglalók most nem foglalnak "hobbiból".
-
AMD Power
titán
Ez most komoly?
A [link] jelentések szerint az Amazonon egész pontosan 747%-kal (!) ugrottak meg a 2017-ben megjelent játékgép eladásai.
-
Madoc
veterán
Azzal se lett volna bajom ha mindet ki kell fizetni, csak előre kéne tudni, nekem ezzel van bajom. A szaros komunikációjukkal.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
hyggelig
senior tag
-
Tin
veterán
válasz hyggelig #10057 üzenetére
Tegnap neztem a Microsoft oldalat, ahol lehetett venni Xbox-ot. Ki lehetett valasztani az orszagot is, gyakorlatilag az EU nagy reszeben kozvetlenul lehetett az MS-tol venni, persze Magyarorszag nem volt kozte. Nyilvan, hiszen az emberek nagy resze meg mindig utanvettel vasarol.
-
Gaben360
senior tag
válasz Cagm^c #10044 üzenetére
Gondolod,hogy nem tudnák eladni,ha valaki visszamondja?
Kiteszik a weboldalra 10.-én, hogy bizony nálunk van, seperc alatt elfogy sokan nem rendelik elő, én sem.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
-
nagyúr
-
.LnB
titán
Nekem semmi bajom vele. Ha ezen múlik, hogy tuti kapok e konzolt, akkor mit számít?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Madoc
veterán
Ezekszerint csak nekem bassza a csőröm ez a foglalózás? Természetesen befizetem de ezt előre kellett volna komunikálni nem utólag, sőt az ellenkezője lett kijelentve többször is.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
.LnB
titán
Már látom előre ahogy a Microsoft büszkélkedik, hogy a generáció végén, mennyire fellendültek a One X eladások.
Kíváncsi lennék rá, hogy az Amazon hogyan gondolkodik. Szállítás előtt rákérdeznek a vevőknél, hogy biztos ezt akarták e. Vagy majd inkább kezelik a rengeteg visszaküldést, és bíznak benne, hogy néhány konzol így is "ott ragad" a vevőknél.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
félisten
Várható volt... Microsoft Xbox: Series X ist ausverkauft, Series S noch verfügbar
De nézzük a jó oldalát: ez azt jelenti, hogy az előrelátóbb készletfelhalmozás ellenére is elkapkodták a gépeket, magyarul - minő meglepetés - nem csak PS5-re van kereslet.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hyggelig
senior tag
válasz predakon #10026 üzenetére
A PS-nél is kvázi utólag volt.
Igaz, nem ennyivel.Ezek szerint a sok cécó a PS körül jóval több embert sodort az Xbox felé, mint ahogy az várható volt.
Én átutalom. Ha esetleg mégis máshogy alakul, le tudom vásárolni az összeget. Az a veszély hogy nincs mire költenem, nem fenyeget
-
sting2
addikt
-
EmThor
addikt
Koszi! Hs egy rendelesben tobb konzol van akkor 40e az eloleg? Vagy rendelesenkent 20e? Mindegy majd megirjak. Hat ez van. Mast mit tudunk csinalni?
Gondolom utalni kell majd a rendelesi szammal a kozlemenyben.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
NoOne1976
őstag
Az XS az mi? Mert én csak SS és SX előrendelésről tudok Vagy ez az X(box) S(eries) rövidítése?
Azok a fránya rövidítések Tényleg sajnálom azokat, akik nincsennek benne a gaming világában, főleg szülőként, hogy a gyerek mit is mondott, mit szeretne?Mindkét gép esetében kell az előleg?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem csak játékot vesz az MS a ZeniMax felvásárlásával:
Microsoft's Purchase Of ZeniMax Gives Them Access To Orion Streaming TechNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gjoe
addikt
A one s kontroller kompatibilis az új konzolokkal?
-
3L1T3
addikt
Sziasztok!
Újabb infóval jöttem. MS Magyarországgal egyeztetve a megnövekedett kereslet miatt csak úgy ahogy PS5 esetében, 20K előleg befizetésre lesz szükség, hogy garantáltan megjelenés napján megkapja valaki a konzolját. Tudom, hogy először azt mondtam nem lesz, de valószínűleg sokan akik lecsúsztak PS5 konzolról azok nagy valószínűséggel XS-ben gondolkoznak.Erről gondolom ma fognak titeket értesíteni az üzletek ahonnan rendeltetek új konzolt. Ettől függetlenül is jóval nagyobb készlettel rajtol az XS széria mint a PS5 megjelenéskor Magyarországon. A gyártó is csak szeretné ezzel kiszűrni azokat az embereket akik végül nem vennék át a konzolt és esetleg másokat fosztanának meg a megjelenés napján.
Tudjuk hol, az előleg természetesen levásárolható, vagy visszatérítésre kerül amennyiben lemondja a rendelését az adott személy. Ugyan itt, aki tegnap rendelt még ő is benne van az első napos mennyiségben ha kifizeti az előleget. Bővebb infó majd úgy is az adott üzletektől érkezik.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
EmThor
addikt
Persona 5 csutortok gamepass? (Elfut)
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #10004 üzenetére
"Bright Memory joins Xbox Series X and Xbox Series S launch line-up, Bright Memory: Infinite in 2021"
Na most akkor a launch-ot halasztják vagy nem a launch-ra jön?
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
Topikgazda
a Bright Memory nyitó cím lesz. Nem az Infinite, hanem ami már eddig elkészült belőle és pl. PC-re megjelent
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gregszton
tag
Nem irigylem azokat a szülőket vagy átlag usereket akik nem ezzel kelnek és fekszenek és azt se tudják melyik melyik csak éppen gyerek akar egy újat vagy csak maguknak, mert esetleg eddig kimaradtak a gaming életből aztán most azzal szembesül, hogy van Xbox One S|X és van Xbox Series S|X.
Persze nem tart semeddig után nézni, de tudjuk sokan nem fognak szóval azoknak érdemes bemenni egy Konzolvilágba vagy hasonló helyekre ahol az eladók segítenek majd nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest