Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Most amúgy kicsit megnéztem, hogy mi a helyzet és amit sokan felhoznak azok a karakterek. Ha a karakterek jól néznek ki, akkor a játék ingyenes pozitív publicitást kap, mert érdeklődést váltanak ki.
Nos, a marathon karakterek érdekesen néznek ki, de nem mondanám, hogy jól. Szóval innentől kezdve a játék igazából csak a gameplay-re tud támaszkodni, persze ha az jó lesz, akkor nem fog számítani a karakterdizájn, de az eladásokra ez biztosan hatással lesz.
Asmon kicsit erősen fogalmazva jól rávilágított a lényegre: Somebody had to say it.. -
.LnB
titán
Fuu.. Pedig mennyi év, és pénz belement ebbe is. Az artdizájn nagyon frankó. A karakterdizájn már kevésbé.
Ennek még free 2 play-ként is nehéz dolga lenne. De 40€-ért a gyűjtők majd megveszik a dobozos Concord példány mellé.
Nem vagyok piacelemző, de meglepődnék ha ez sikeres lenne. -
Eversmann
aktív tag
Én kipróbálnám szívesen
Ilyen Apex-Cyberpunk-Destiny keveréknek tűnik.
-
wjbhbdux
veterán
Azt akarják megcsinálni a Tarkovval, amit a Halo megcsinált a Quake-kel.
Amúgy épp bukó az ex-Blizzardosok pvpve játéka is, már menekülnek a játékosok a zárt teszt 2. és 3. napján. Sok sikert.
Ami jó: a Destiny motorjával legalább élvezetes lesz a játékmenet, bár a PVP ott elég lagoska volt.
-
Brainrot nemzedéknek készült.
-
Bad Pritt
félisten
Amit én ezzel a játékkal kapcsolatban nagyon sajnálok, hogy egy ilyen játék miatt elővették ezt az IP-t és így az a maradék pici esély is elszállt arra, hogy mondjuk a Nightdive megszerezze magának a lehetőséget egy Marathon trilógiai remaster/remake-hez. Megérdemelnék azok a játékok is a törődést a többi klasszikus fps mellett, ehelyett egy ilyen buktához használják el a nevet...
-
Kinek készül ez a játék?
Ez a piac tele van az indie fejlesztőktől kezdve a bukott AAA stúdiók hasonló játékaival, ahol nem látom milyen rést láthatott meg a Bungie vagy Sony. Ilyen neon színvilágú játékból is akadt már.Vagy ez a Playstation CoD Warzone-ja lesz majd, ha mégis úgy alakulna a helyzet hogy nem lesz több CoD PS-re?
Imádni való amúgy ez a Concord-szintű ronda karakterek áradata, amit itt láttunk. Kíváncsi lennék melyik marketing szakértők szerint kell eldobni az emberek által vágyott - hős - figurákat.
-
duvi
nagyúr
Szerintem a Destiny után ez nagyon gyenge próbálkozás
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy arról szó volt már korábban, a premier idén várható, szeptemberben érkezik a teljes kiadás PC-re és konzolokra.
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Opel topik
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest