Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz Döglött Róka #126099 üzenetére
Úgy látszik minden topicban van sikeres, modern, amde woke életmód tanácsadó, aki szerint akinek nincs feleseleges 3e forintja a hobbijára az csóró.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Bad Pritt #126096 üzenetére
Sztem 3ezer forint egy hobbinál inkább már csóróság kérdése.
Az használtpiac létjogosultságát számomra a következő módon kalkulálom. Adott a nettó bérem, ezt elosztom 168-al (átlagos munkaórák száma egy hónapban, aki ingázik/be kell járnia hozzá az ezt is rászámolhatja) hogy meglegyen az órabérem.
Ha egy használtcikk eladása összesen 2 óra (fotó, hirdetés, alkudozás, találkozó, posta, csomagolás egyebek), és kevesebbet nyerek rajta mint az órabérem akkor nem foglalkozom vele, mivel a szabadidőm többet ér.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
persil
nagyúr
válasz Bad Pritt #126096 üzenetére
Ilyet nem is írtam sehol(sem ma, sem máskor btw).
Azt írtam, hogy ha mindössze 3 ezer forint a diffi a használt és a vadonatúj között, akkor a nagy többség biztosan az újat veszi meg. A kényelem, biztonság, gyorsaság pedig legtöbbször bőven megér 3 ezret.
Ha viszont annyit szamít 3 ezer pénz, akkor az előző 20 ezernek is egészen biztosan jobb helye van.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
Frod
addikt
válasz persil #126093 üzenetére
"akkor sem szabad idekeverni a használt piacot, egesz egyszerűen nem mérvadó."
Nem én kevertem ide, fórumtárs húzta fel erre a komplett magyarázatát. (nyilván nem digitálisról beszélt, hiszen azt nem tudod továbbadni)
És abban igazad van, hogy ez nem egy fix tény, de én nem általánosságban írtam, hanem konkrét esetekben. Egy Pókember 2 nem fog rajtad maradni, és ott - meg kb bármelyik exkluzívnál - így néz ki az árulása az első hétvége után.
A Ragnarök megint csak fix példa, mivel az ingyenes Valhalla dlc visszatolta az árát, 15 körül megy, ergo ha te mindenképp el akarod passzolni, akkor ha jóval ez alá ígérsz (~10), akkor el fog menni.
Persze ehhez nem árt képben lenni a lemezes piaccal, megértem ha valakinek erre se kedve, se ideje, teljesen oké így is.
Mindössze csak a pontatlanságokra akartam rámutatniNyilván a GP egy szuper ajánlat, és teljesen rendben van, ha valakinek elegendő az ott elérhető tartalom.
Do you see the white shadow?
-
-
persil
nagyúr
Függetlenül attól, hogy igazából nem beszélsz hülyeséget, akkor sem szabad idekeverni a használt piacot, egesz egyszerűen nem mérvadó.
Van, aki zsigerből rühelli, van olyan, aki fél tőle, más pedig eleve csak digitális tartalmat vásárol. Arról nem beszélve, hogy a 26-ért veszem, 23-ért eladom, meg a 10-ért siman tovább tudod adni egész egyszerűen nem szabály. Van ilyen. Meg van olyan, amikor hetekig árulod és végül örülsz, hogy csak 20-at buktál. Meg a két véglet között n+1 szcenárió.
Ha bejön, örülsz, de erre alapozni, meg érvként felhozni egy platform mellett, szimplán nem életszerű.
Még mindig azt mondom: ha élsz-halsz 3 exkluzívért, akkor ps, nincs kérdes. Ha mindened a gamepass, akkor box. Ezt a kontit szereted? Az a design jön be? Egyik mellett sem szól mindent eldöntő érv. Meg kell venni, amelyik valamiért szimpibb és kész.
De ezt a használt dolgot engedjük el, mint általános érvet. Akinek számít az figyelembe veszi, pont úgy, mint a többi tényezőt, de ez nem a "ps általános fegyverténye".
Szrk.: másfelől, ha meglátok egy olyan hírdetést, hogy a 26 ezres motyót 23-ért akarják eladni, akkor ezerszer inkább megveszem fillérekkel többért az újat, nem pedig a rohadék hiénától. Ezzel pedig szerintem rengetegen vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Roland861010 #126090 üzenetére
"Nem azért veszek játékokat, hogy utána hetekig áruljam és 1 hét kipörgetés után 20k-t bukva tapsoljak, hogy elment 10k-ba."
Valamit nagyon nem jól értesz, mert pont nem ezt szokták csinálni.
Megveszi day-1 mondjuk 26-ért, és eladja 23-ért, általában ez a jellemző.
De pl a Ragnaröknél maradva, jelenleg 15k körül megy a lemez, 10-ért simán tovább tudod adni. Az álláspontod megértem, ha váltani akartál, tök oké, csak a teljes mögé rakott magyarázat fals.Do you see the white shadow?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #126090 üzenetére
PS-en is van akciós időszak azért, ott sem konstans mindig minden 30ezer. De ha valaki nem ragaszkodik a csak ott elérhető tartalomra, annak nagyon jó alternatíva az Xbox. De nem jobb választás, hanem egy másik opció. Szerintem nincs jobb vagy rosszabb. Ember, pénztárca és játékigény befolyásolja.
Én pl. alig veszek day1 játékot, talán életemben 3-4-et vettem teljes áron. Megvárom amíg akciós lesz.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roland861010
addikt
válasz persil #126088 üzenetére
Ezzel én is így voltam most. 1 hónappal ezelőtt még PS5 tulaj voltam majd a God of War kipörgetése után gondolkodtam a Ragnarök megvételén de amikor korrekcióztak és most már minden AAA játékuk 30k és afelett van inkább elengedtem.
Nem azért veszek játékokat, hogy utána hetekig áruljam és 1 hét kipörgetés után 20k-t bukva tapsoljak, hogy elment 10k-ba.Az Xbox amíg GamePass-ba belepakol normálisabb címeket és nem csinál régió zárat addig szerintem jobb választás.(jó alternatíva akkor annak aki konzol akar venni).
Ezért is vettem újra a PS5 helyett.Vannak akciók de még így is vicc szerintem és ez az egész játékiparra igaz. Katasztrófa árázásaik vannak perszer ez csak nekünk gond itt Magyarban.
Nem érzem magam csórónak de azért szerintem lassan luxusnak számít 1-1 AAA játékot megvenni teli áron a jelenlegi helyzetben.
Főleg amilyen minőségű játékok készülnek manapság.Jelenleg egy filléres Palworld jobban leköt mint bármi más jelenleg a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Mr_Rob
tag
válasz parandroid #126081 üzenetére
Köszi Neked is és Döglött Rókának is a tippet! Tényleg könnyen hozzáférhető a terület és egy kis alkoholos fülpucolóval ujjá varázsoltam!
-
persil
nagyúr
válasz frankdelgado #126087 üzenetére
"hanem a régiók közötti átjárhatóság okozta olcsó digitális játékbeszerzés."
Ez igaz, de a pass is óriási pluszpont.
Másfelöl részemről az egész "választósdi" kimerül annyiban, hogy mindig is boxom volt, arra vettem mindent, azt szoktam meg, azt szeretem, így a másik oldal nem szar, nem rosszabb, szimplán csak nem érdekel. Két-három exkluzívért meg nem veszek meg egy másik gépet.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
frankdelgado
őstag
válasz persil #126085 üzenetére
Hát én is beszoptam az utóbbi napokat, még óvasni sem volt időm, így le is maradtam a "bezár az Xbox" balhéról, pedig szíthattam volna a tüzet kicsit Na mindegy, azt azért megjegyzem, h részemről az xbox mentőöve nem a gamepass, hanem a régiók közötti átjárhatóság okozta olcsó digitális játékbeszerzés. Baldut kapuja 2-t karácsonykor 10 ruppóért vettem, most meg már 8-ért is találtam. Igaz a kékeknél ott a használtjáték kereskedelem, de az már ott is régen élte a fénykorát.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #126084 üzenetére
Hát na...
-
persil
nagyúr
válasz frankdelgado #126083 üzenetére
Teljesen igazad van, grafológusnak indult, csak dolgozom és vagyok olyan barom, hogy néha több figyelmet szentelek arra, mint a fórumra.
-
-
parandroid
félisten
válasz Mr_Rob #126078 üzenetére
Ismert probléma, a benne lévő ‘kattanástompító’ anyag elenged, elmozdul, a ragsztója, illetve maga az anyag meg birizgálja a ravaszt, ami nem tud megfelelően mozogni. Vagy kioperálod belőle, vagy használod tovább, és előbb-utóbb kikopik a ragasztó, meg valahogy a helyére kerül az anyag, és elmúlik magától. Cserébe ‘hangosabban’ kattog, amikor tövig benyomod.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
EvilVEvil - Official Announcement Trailer
- coop vámpír írtós FPS. Megjelenés nyáron valamikor.Live-Die-Respawn
-
Mr_Rob
tag
Sziasztok,
Series kontrollerem RT ravasza az utóbbi időben elkezdett kicsit “letapadni”, a végállás felengedésekor egy nagyon kicsit akad. Ezt szennyeződés okozhatja, vagy valami haláltusa kezdete? Amennyiben lehet az első, akkor mennyire macerás szétszedni a controllert? Megéri megpróbálni, vagy bontás közben szétrepkednek a rugók és a nap hátralévő részét négykézláb tölteném alkatrészeket keresgélve?
Köszi,
Robi -
F_Peter
őstag
válasz csuvicsuva #126075 üzenetére
Meg hát illene betenni az összefoglalóba is.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Döglött Róka #126070 üzenetére
Szerintem mehetne rögzített hozzászólásnak, mert tényleg tele lehetne rakni vele egy oldal háromnegyedét.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Moby
addikt
válasz Marcsello31 #126071 üzenetére
Sem?
Hát az a legkevésbé leányálom Ott nincs argentinkód, meg nigériai sztór. Enebán lehet venni valamivel olcsóbban feltöltőt, de kb ennyi. Mondjuk akinek nincs nagyon pénze játékra, az még mindig vehet lemezt, vagy kérhet kölcsön, vagy akármi. Lemezezzen az olyan. -
homerhamm
addikt
válasz Marcsello31 #126071 üzenetére
Mivan?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Marcsello31
őstag
Aműgy valaki panaszkodott hogy a ps5 sem egy leányálom.
Főleg azért mert kevés az ingyenes játék.
-
consono
nagyúr
válasz csuvicsuva #126068 üzenetére
Ma még úgysem volt
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
csuvicsuva
addikt
válasz Olomkatona77 #126065 üzenetére
Bocsánat mindenkitől. "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
Star Wars Outlaws will launch this year and Assassin's Creed Codename "Red" before March 2025, says Ubisoft.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz Olomkatona77 #126065 üzenetére
Nincs ilyesmi. Én a mai napig a Battlefield 1-et tartom az egyik legjobbnak multira, nem mintha multiznék, de jól elvagyok vele mindig arra a pár körre. De amúgy Call of Duty-ból egy WWII-t is szerettem. Digitálisan már olcsón beszerezhetőek vagy a BF1 ott van EA Play-ben, ha van Ultimate előfizu (része).
.
-
Olomkatona77
friss újonc
Sziasztok. Teljesen új vagyok itt is és az Xbox világában is. Ha warez vagy tiltott, bocsánat előre is. Series s készülékem vaj. Lehetséges játékot letölteni ? Pl nxxre? Medal of Honor érdekelne vagy ilyen jellegű háborús. Sajnos csao az Airborne Volt fent de 2 nap és vége lett. Köszönöm szépen a segítséget előre is.
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #126060 üzenetére
"Ami egy rémálom amúgy mind biztonságtechnikai, mind privacy szempontból, és már rég szöges csukában kéne miatta ugrálni a hatóságoknak minden illetékes MS döntéshozó pöcsén" - Ha nem érted a GDPR-t akkor ne hőzöngj rajta. Bár ha értenéd, akkor nem hőzöngnél...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Steve1207
veterán
Ezért van lekorlátozva, hogy csak játék alól lehessen felvenni és így az egész személyes rész le van védve egy npc-nél is bármit is csinál.
Szerintem első beállításkor mindenen végigvezet a rendszer egyébként, ezeket már kapásból kilőttem, hogy auto share meg achi share vagy hogy volt (talán ilyen fokozatok vannak és 1 kattintásból megvan). De lehet már 3 kattintás azóta a rendszerben, passz.
Azon kívül talán egy helyen kellett bohóckodnom, az a régi xbox beállításos felület volt még, hogy milyen adatok és kiknek legyenek elérhetőek az acc alól.(#126062) Pityka_: WD Black, mint C50 és Series tároló vagy WD Black, mint egy szimpla külső hdd/ssd (usb-n csatlakoztatva). Alapvetően az előbbinél (C50) nem kellene sok bajnak lennie. Utóbbinál meg kérdés, hogy volt mozgatva az adott játék belső és külső tárhely között oda-vissza? Csak mert, ha szektorhibás / csökkent a kondíció stbstb akkor lehet, hogy már nem egészen ép az adott játék és amiatt kidob belőle.
De lehet adott online kapcsolati hülyeség is, esetleg quick resume (bár utóbbinál engem sose dobott ki dash-ig semmi, csak többet szöszölt és max olyankor a játék menüjéig vissza).Ha usb-s a tárhely fél perc alatt ránézhetsz egy hard disk sentinelben laptop-pc alól, hogy milyen a kondíciója 100/100-e, nem kell semmit babrálni, mert kiírja kapásból is, ha nagyobb baja van. Utóbbinál meg tesztelgesd első körben, ha rendesen lépsz ki (játék ikonon - menü - kilépés) és úgy indítod, akkor jelen van-e a hiba.
[ Szerkesztve ]
.
-
Pityka_
tag
Sziasztok!
Series S-en nagyon sokszor lefagy a FH5. Kocsit akarok váltani és nem rakja be az uj autót hanem egy idö után kidob a főmenübe. Nem csak autó váltáskor csinálja. Valamikor verseny közben,vagy be sem lép a versenybe csak teker teker aztán kidob főmenübe.
Sőt most már Fifa 23-nál is csinál ilyeneket. Gears 5-nél még nem tapasztaltam. Van a masinában 1TB-os WD black háttértár. De mikor belekerült nem csinált ilyeneket. Most az utóbbi 2-3 hétben kezdet cseszekedni.
Mitől lehetnek ezek? -
Wesder
félisten
A beállításokban kikapcsolható az autómatikus feltöltés Xbox Networkre. Nekem is ki van kapcsolva.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz Steve1207 #126059 üzenetére
Jó, hát ezen sokat segítene, ha a screenshotok alapbeállítása nem az lenne, hogy azonnal feltölti felhőbe, és megossza. Ami egy rémálom amúgy mind biztonságtechnikai, mind privacy szempontból, és már rég szöges csukában kéne miatta ugrálni a hatóságoknak minden illetékes MS döntéshozó pöcsén. Főleg, mert jelen állás szerint ezt a módszert userként nem is engedi a rendszer megváltoztatni. Ez kb olyan, mintha minden kép, amit a telefonod kamerájával csinálsz, rögtön menne felhőbe, full nyilvánosan.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Steve1207
veterán
válasz parandroid #126056 üzenetére
Adatvédelem miatt nem lehet az ilyenekről fotót és videót lőni, a korrektebb rendszerekben, ahol kezelnek mailcímtől kezdve bankkártyadatokig mindent. Pl streaming közben is ezért van ilyen idle screen, ha pl beugrasz a menübe valamiért, akkor ne látszódjon semmi adatod vagy ha pl virtuális billen szöszölsz. De szerintem simán lennének, akik videót vesznek fel vagy csak rosszkor nyomják meg az előzmény felvevőt és már sharelik, nem nézve mi volt rajta.
.
-
negyven2
veterán
válasz parandroid #126056 üzenetére
Tényleg sehogy, csak remote play-en keresztül. Illetve a Report a Problem-en keresztül, de te azt a képet (videót) nem tudod lementeni (vagyis a rendszer tudja ezt, csak korlátozva van). Illetve pár esetben a remote play-es dolog se működik, mert a dash-nak vannak olyan részei amiket nem lehet átküldeni másik eszközre).
De amit le akarsz fényképezni, azt engedi.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
parandroid
félisten
Feladom, neten sem találtam semmit, csak azt, hogy streameljem át a képet PC-re, vagy tabletre, és onnét oldjam meg (jellemző módon ez sem sikerült): hogyan lehet az xbox menüből (desktopról) screenshotot csinálni? Tudom, béna vagyok, de na...
Amúgy azt akartam lefényképezni, hogy a Series S-en az FH5 mindent feltelepítve 165GB, a Forza Motorsport 110GB, és marad 44GB szabad hely mellettük. Szóval ez a két játék elfér, meg még valami indie szir-szarokkal is lehet bohóckodni. FH4-et már ne akarjam feltenni.
Xbox helpdesket nem merem megkérdezni, mert megkapnám, hogy fényképezzem le telefonnal, nyomtassam ki a képet, faxoljam el magamnak, szkenneljem be, és voila.
p
-
Marcsello31
őstag
Csinálhatnának egy játèk bazárt az Xbox Storen belül, règebbi játèkok lehetnènek
Párszáz vagy ezer akárhàny forint, esetleg vagy egy játèkol mellè ingyen kap
Mèg eggyet. Az Xbox series S 512 vel nagy a gond. Csak 360 giga szabad
Hely van. Az Új verziós series S 1tbnál már nincs nincs ilyen gond.
Ha Kisvakond elássa az Xbox universet adhatnának egy frissítèst a desktop winfosra.
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
NBA 2K24
Two Point CampudIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
mcwolf79
veterán
válasz Wesder #126042 üzenetére
Következő update-ben kiveszik az ellenfeleket , hogy könnyebben lehessen nyerni .
Komolyan , hogy ennyire ne legyen tökük , hogy felvállalják az egyik játékmechanikát , amit nagy büszkén hirdettek , hogy így meg úgy ki kell ismerni , meg kell szeretni az adott kocsit , hogy nem csak úgy mindent meg kapjon a user .
Pancser és töketlen bandaIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Bep
őstag
válasz csuvicsuva #126045 üzenetére
Az egészet nem értem. Nem kellett sok mindent tenni, hogy kiszintezz egy kocsit maxra. Soloban mindegy, multi fix car tuningnál mindegy.
Volt egy car progress elem, amit teljes egészében eltávolítanak, aminek már megjelenéskor is nagyobb jelentőséget fordítottak (tesztekben), mint ami ténylegesen volt. Ráadásul megjelenés óta kb. felezték azt a kis tp szerzést is.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Forza Motorsport | Update 6 will remove the locked part mechanic so all car parts can be accessed at Car Level 1 for every car in the game.
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #126036 üzenetére
Venom aksi van benne. Már több mint 3 éves. De az a fura,hogy amikor a gyerek játszik a FM-al akkor nem csinálja.
-
modflow
veterán
Remélem az lesz a bejelentés, hogy a Senua's Saga: Hellblade II hamarabb jön PS5-re, mint Xbox-ra!
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #126034 üzenetére
Most nem rémlik, mivel használod, de akkufeszültség miatt szokott lenni. Friss akku van benne (fel van töltve)? Esetleg egy formázós töltés, ha valami tud ilyen funkciót?
p
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #126032 üzenetére
A kontrollerem 10 percenként levál a gépről. Mitől lehet?
-
Marcsello31
őstag
Ráadásul, több cikk is megjelent erről,
Mi lesz veled ixbox?! Kickbox .
Remélhetőleg nem lesz teljesen kuka a történet.
Vagy unlockolják a bootloadert S cső. -
parandroid
félisten
válasz NJanika #126031 üzenetére
3 éves cucc, egy éve lejárt garival, vadi újan 160k körül van, ha épp nem akciós. Mégis mennyit érhet használtan? Pláne leharcolt kontrollerrel, vagy anélkül...
p
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #126027 üzenetére
Egy teljes újraindítás megoldotta
-
Roland861010
addikt
Amúgy ha mindenhol azt írják megjelent a Palworldhoz az új 0.1.1.4-es frissítés de nálam nem talál hozzá frissítést és azt írja, hogy 0.0.457..
Van valami manuális módja a frissítésnek vagy majd egyszer csak megérkezik? -
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz persil #126019 üzenetére
Ezzel nem vitatkozom. Egyébként itt sem jobb a helyzet. Funkcióját ellátja pl az inventory, de borzasztó komplikált az egész. Utoljára a State of decay 2-nél tapasztaltam hasonlót. Ott is úgy voltam a társammal, hogy "akkor is puska lesz a kezedben, ha negyedóráig szopok közted, az inventory, meg a kocsi csomagtartója között , hogy rohaggyámeg..."
(Aki játszott vele, az tudja és átérzi ezt a helyzetet.... )Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Frod
addikt
válasz Roland861010 #126012 üzenetére
Számomra elképesztő, hogy a legelavultabb, leggyűlöltebb mmorpg mechanikákat hozza vissza, és ennek most valamiért tapsol a közönség
Do you see the white shadow?
-
Ha 10 ugyanolyan lényt elfogsz(!), azért kapsz bónuszt. Nem kell mindent megölni.
Minibossok, bossok legyőzése esetén is jár bónusz. Barlangok kipucolása esetén is. Lehet benne azért haladni. Bár én is most kezdtem egy új mentést, mert az előzőnél elég szar helyen volt a bázisom. Inkább kezdtem egy újat.
Bossoknál meg figyelni kell, hogy milyen fajta. Pl az első boss elektromos, akkor érdemes föld lényekkel nekimenni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Roland861010
addikt
válasz Döglött Róka #126014 üzenetére
Persze
-
Döglött Róka
veterán
Mégis játszol vele🤷
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Roland861010
addikt
Amúgy ez a Palworld egy rakás f…
Ugyan azokat a dolgokat csinálom mint mások es nekik mondjuk egy mob megölése 20k xpt ad nekem 15xpt .. ezek a glitchek szerintem csak pcn működnek -
Bad Pritt
félisten
Van eszük szerencsére.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Janusz001 #126005 üzenetére
Meg a "The Xbox will return on Playstation" felirat.
Roland861010
Csak a miheztartás végett: Nem, nem mondom komolyan.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Janusz001
őstag
válasz Roland861010 #126003 üzenetére
Hajnal 4-5 között ment, utána jött egy "The End" felirat. )
-
.LnB
titán
válasz Roland861010 #126003 üzenetére
Persze, hogy nem megy. Mert bezárt az Xbox. Egész héten ez volt a téma, hogy az Xbox halott. Hát nem figyeltél?!
Nem tudom most megnézni, hogy megy e.consono
Egy "felelős gamer szülők" topik![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Roland861010
addikt
Nálatok megy az rendszer ?
Elindítom a gépet es azt írja hogy szerver hiba.. -
.LnB
titán
válasz vonSux #125953 üzenetére
Sosem hallottam róluk. És egyébként fura, hogy egyáltalán ilyen "jelenség?"-ről beszélni lehet. De én elég büszke vagyok a közösségi médiás és youtube-os profiljaimra. Amúgy sem használok sokat, hármat talán. A facebook-ot leszámítva, ami teljesen elszabadult az utóbbi időben már, és használhatatlan. Minden profilomon elég igényes tartalmak és ajánlások vannak. Szóval amikor rájuk nézek, nem az jut rögtön eszembe, hogy a világ megérett a pusztulásra. (Láttam már ilyen YT és egyéb profilokat már, azért írom ezt. )
Mondjuk ebben van is meló, mert próbálom minél jobban megnehezíteni ezeknek a tech cégeknek azt, hogy minél jobban profilozzanak. Természetesen, teljesen nem lehet kikerülni, de ne legyen már könnyű dolguk. Egyedül a Meta az a Facebook-kal, aki ilyenkor átmegy amolyan "durcás" üzemmódba és olyan lesz tőle az oldal, mint ha tényleg Fekete Pákó és Győzike lenne az admin, megfűszerezve több száz reklámmal. Sebaj, egyébként sem használom nagyon, app sincs a telefonomon.
Hát van aki a Call of Duty-ban harcol, én ezeken a platformokon a bigtech cégek ellen.Egyébként is én már gondolkodtam ezen sokat, hogy az internet "helyes" használata, az már simán egy komoly tantárgynak kellene lennie. Iszonyat nehéz az, hogy hiteles, megbízható forrásokból tudj tájékozódni a világhálón, és elkerüld azt, hogy elnyeljen a trash. Mert elég csak pár alkalommal megnézni vicces-cicás videót, máris betemet a szemét.
És arról nem is beszélve, hogy itt a 11 éves fiam, akit szintén felügyelek. És elég nehéz lavírozni a generációs különbségek határán. Komoly fejtörést okoz, hogy mennyire nyúljak bele, és szabályozzam a tartalomfogyasztását. És én az "eléggé" szintet tartom célravezetőnek. De a fiamnak, nem csak a telefonhasználata, de konkrétan időlimitre van állítva a Youtube app is. Az az egyetlen ilyen app, amit már használhat. És amikor megláttam, hogy a short-okat pörgeti, "lebeszéltem" róla. Most elég rózsásnak tűnik a helyzet, mert nagyon sok űrrel, űrkutatással kapcsolatos és igényes tartalmat néz. Ha pedig becsúszik néha egy-egy nem kívánatos tartalom, amihez ő még kicsi, akkor tiltom a csatornát.
Én arra jutottam így felnőtt fejjel is, hogy legjobban azzal tudom védeni a mentál higiéniámat az internet mocskától, ha minél kevesebbet használom. És láss csodát, lehet ám úgy is élni. (ez a fórum egyedül a kivétel, függő vagyok na. )
Fujj de undorító off lett ez ide.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest